ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΠΡΟΣΛΗΨΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    Originally posted by BARB3

κοραλακι, ποσα δινεις? θα σου τον υπενοικιαζω εγω στον ελευθερο χρονο του!
    Και υπενοικίαση;Πωπωωωωω!Θα βγάλεις και κέδρος δηλαδή από πάνω;

Senior Member
    ναι, και κεδρο απο πανω! οχι χωρις ξυλα θα εμενα με τετοια ακριβεια!

Senior Member

ναι, και κεδρο απο πανω!
    Από τη ζάλη σου και τα σάλια που σου τρέχουν,όσο περιμένεις απαντήσεις,έχεις χάσει τα λόγια σου,λιγούρι μου!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

κοραλακι, ποσα δινεις? θα σου τον υπενοικιαζω εγω στον ελευθερο χρονο του!
    Και υπενοικίαση;Πωπωωωωω!Θα βγάλεις και κέδρος δηλαδή από πάνω;

κεδρος κεδρος κεδρος!!

Senior Member
    .

Senior Member
    χαχαχαχα δεν υπαρχετε, αλλες ειναι νιοπαντρες αλλες εχουν τα κεφια! :***

Senior Member
    Μια και το ρίξαμε στη δημοπρασία, προσφέρω ΠΕΝΤΕ ολόκληρα ευρώ για δουλειές σπιτιού, εξωτερικές εργασίες και κυρίως αγγαρείες και φυσικά έξτρα φουλ νυχτερινή απασχόληση!
    Προτιμάται άντρας που θα μου τονίζει τακτικά πόσο θεά είμαι, τι καρακουκλάρα και πόσο τυχερός είναι που με γνώρισε!

Senior Member
    Καλα, η αγγελια ολα τα λεφτα!! μηπως να βαλω κι εγω μια αγγελια?

ΖΗΤΗΤΑΙ αντρας να ξυπνα στις 6, να ετοιμαζει τα παιδια για το σχολειο να τα πηγαινει να τα παιρνει, να τα τρεχει σε αγγλικα, χορωδια, κολυμβητηριο, ποδοσφαιρο, μουσικη προπαιδεία, να τα διαβαζει, να μαγειρευει οτι θελω, να καθαριζει, να βαζει πλυντηριο, να σιδερωνει, να ετοιμαζει σακους για ολες τις δραστηριοτητες και να εχει τα παντα ετοιμα στην ωρα τους, να διαβαζει τα παιδια και φυσικα να μη παραπονιεται!!
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: μελαχρινος με πρασινα ματια ή ξανθος με σταρενια επιδερμιδα, θεικο κορμι, ακαπνος, κατω των 30, να τρωει τα ψιχουλα και με αντοχες στο κρεβατι μετα απο ολα τα καθημερινα ανωτερω.
    ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ κρεβατι στο γκαραζ, αμοιβη ενα ευρω την ημερα και το κορμι μου οποτε γουσταρω!!
    Τίποτα τέτοιοι θα είναι οι υποψήφιοι------->

Senior Member
    Κι αμα πέφτω έξω... και βρεθεί κάτι καλύτερο εγώ θα βάλω αυτη την αγγελία
    ------->

ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ πρόσωπα, αγαπημένα, αλλά και μισητά, υπνωτιζόμενος από 7 ετών, διδαχθείς στον Δρ Μπουχάρ από Ινδία, άνευ διδασκάλου. Επίσης, κάθομαι οκλαδόν πάνω σε ταβανόπροκες, περπατάω σε αναμμένα κάρβουνα, καταπίνω σπαθιά, ψαλίδια, κουτάλια, μαχαίρια, ξυραφάκια. Ανυψώνω φίδι με φλογέρα.

Senior Member
    Ria,διακρίνω μια ειρωνία,μια αμφισβήτηση,μια υποτίμηση...μια πιθανόν ζήλια να πω;
    Είναι τόσο απίθανο δηλαδή να βρει το μπαρμπούνι μας έναν άντρα,όπως τον περιγράφει
    ή το Κοραλάκι μας να την πληρώνει κι από πάνω;Θεωρείς πως δεν τους αξίζει κάποιος
    με τα προσόντα αυτά;Λες και ζήτησαν τα κορίτσια τον ουρανό με τ'άστρα!Τι ζήτησαν τάχα;
    Έναν νέο θεογκόμενο,έτοιμο και διαθέσιμο για όλα,υπεράνω χρημάτων!Δε σε καταλαβαίνω!
    Αν θέλεις κι εσύ,δεν έχεις παρά να βάλεις από κάτω και τη δική σου ανάλογη αγγελία!
    Δε νομίζω πως είναι πρέπον να σαμποτάρεις τα όνειρα και τις ελπίδες των αθώων κοριτσιών,
    να τους σβήνεις το χαμόγελο από τα χείλη!Νόμισα πως είμαστε σ'ένα φόρουμ αλληλοϋποστήριξης!

Senior Member
    ευτυχως που υπαρχει και καποια να μας υποστηριζει!

ρε ρια για προσεχε τι φωτο βαζεις γιατι την πρωτη με τον μελαμψο την ειδα ενω ειχα κοσμο στο γραφειο και αρχισα να γελαω σαν χαζο!! εκτοτε δεν σταματησα! οι αλλοι νομιζαν οτι γελουσα μαζι τους, ουτε ξερω τι ελεγαν και εφυγαν θυμωμενοι! 2 συναδελφοι ηταν και μαλλον ακομη αναρωτιουνται !!

:bouncy::lol::bouncy::lol:

εγω παλι εχω ενα ζορι που εφυγαν....:tumble:

Senior Member
    Λέγοντας "μελαμψό" εννοούμε τον ξεδοντιάρη? Αηδία ο τύπος!
    Πού τα βρίσκετε κορίτσια, πού τα βρίσκετε... Δε θα συζητήσω για την καλόγρια που μας επιπλήττει... Πολύ ταιριαστές φωτό!
    Πάντως αν στην αγγελία μου απαντούσε ο "μελαμψός", θα του ζητούσα να μου δίνει και κάτι, μόνο και μόνο για να ανέχομαι τη φάτσα του!
    Ιδέα για αγγελία: Ζητείται άντρας, αναλόγων προσόντων με το μελαμψό της φωτογραφίας. Ωράριο αρκετά ελαστικό. Απαιτούμενη η παρουσία του τις ώρες των γευμάτων.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ria,διακρίνω μια ειρωνία,μια αμφισβήτηση,μια υποτίμηση...μια πιθανόν ζήλια να πω;
    Είναι τόσο απίθανο δηλαδή να βρει το μπαρμπούνι μας έναν άντρα,όπως τον περιγράφει
    ή το Κοραλάκι μας να την πληρώνει κι από πάνω;Θεωρείς πως δεν τους αξίζει κάποιος
    με τα προσόντα αυτά;Λες και ζήτησαν τα κορίτσια τον ουρανό με τ'άστρα!Τι ζήτησαν τάχα;
    Έναν νέο θεογκόμενο,έτοιμο και διαθέσιμο για όλα,υπεράνω χρημάτων!Δε σε καταλαβαίνω!
    Αν θέλεις κι εσύ,δεν έχεις παρά να βάλεις από κάτω και τη δική σου ανάλογη αγγελία!
    Δε νομίζω πως είναι πρέπον να σαμποτάρεις τα όνειρα και τις ελπίδες των αθώων κοριτσιών,
    να τους σβήνεις το χαμόγελο από τα χείλη!Νόμισα πως είμαστε σ'ένα φόρουμ αλληλοϋποστήριξης!

Senior Member
    Eλπιδοφόρο πως υπάρχει λίγη τσίπα μέσα σου κι έστω και τώρα μετανοείς κι αισχύνεσαι!
    Κι ενώ εσείς κοροϊδεύετε,μου έστειλε ένα παλικάρι μήνυμα με τα στοιχεία του και φωτογραφία
    που επισυνάπτω παρακάτω,ζητώντας μου να διαμεσολαβήσω να τον προσλάβει το μπαρμπούνι.
    Δεν ξέρω πόσο καλά θα κάνει τις δουλειές και θα διαβάζει τα παιδιά και με πόσα ψίχουλα χορταίνει,
    αλλά τουλάχιστον διαθέτει τα φυσικά προσόντα που ζήτησες και είναι διατεθειμένος να υπερβάλει εαυτόν
    προκειμένου να ικανοποιήσει εσένα και τις πολύπλευρες ανάγκες σου!Πάρ'τον βρε μπαρμπούνι μου
    για λίγο,δοκιμαστικά και βλέπεις μετά άμα θα τον κρατήσεις...Κάνε ένα ψυχικό κι εσύ!Μπορείς!
    Κοίτα την έκκληση στα ματάκια του!Εσύ είσαι ψυχοπονιάρα!Μην του γυρίσεις την πλάτη!
    Έλα,πριν χυμήξει το κοραλάκι και κάθε άλλη λυσάρα!Pablo Vicente τον λένε από Τοσκάνη Italy

Senior Member
    όταν λες λυσσάρα????

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast