ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΠΡΟΣΛΗΨΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    Τι άραγε να εννοώ;Χμ...

Member
    Πάντως αν ενδιαφέρεστε σας δίνω τον δικό μου και τζάμπα μάλιστα!!! ʼντε με καταφέρατε!!!:Punk:

Senior Member
    Originally posted by CHOMSKY
    Πάντως αν ενδιαφέρεστε σας δίνω τον δικό μου και τζάμπα μάλιστα!!! ʼντε με καταφέρατε!!!:Punk:
    Gia tin Ellada re gmt!!!!
    (kati epathe to plhkrtologio....grrrrrr de grafei ellinika grrrrrr kathe vohtheia dekth!!!!!!!)

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Τι άραγε να εννοώ;Χμ...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Eλπιδοφόρο πως υπάρχει λίγη τσίπα μέσα σου κι έστω και τώρα μετανοείς κι αισχύνεσαι!
    Κι ενώ εσείς κοροϊδεύετε,μου έστειλε ένα παλικάρι μήνυμα με τα στοιχεία του και φωτογραφία
    που επισυνάπτω παρακάτω,ζητώντας μου να διαμεσολαβήσω να τον προσλάβει το μπαρμπούνι.
    Δεν ξέρω πόσο καλά θα κάνει τις δουλειές και θα διαβάζει τα παιδιά και με πόσα ψίχουλα χορταίνει,
    αλλά τουλάχιστον διαθέτει τα φυσικά προσόντα που ζήτησες και είναι διατεθειμένος να υπερβάλει εαυτόν
    προκειμένου να ικανοποιήσει εσένα και τις πολύπλευρες ανάγκες σου!Πάρ'τον βρε μπαρμπούνι μου
    για λίγο,δοκιμαστικά και βλέπεις μετά άμα θα τον κρατήσεις...Κάνε ένα ψυχικό κι εσύ!Μπορείς!
    Κοίτα την έκκληση στα ματάκια του!Εσύ είσαι ψυχοπονιάρα!Μην του γυρίσεις την πλάτη!
    Έλα,πριν χυμήξει το κοραλάκι και κάθε άλλη λυσάρα!Pablo Vicente τον λένε από Τοσκάνη Italy
    ΑΧ ο παμπλο ο πρωτος Περσοναλ Τρεινερ μου!Του πιεσα να παει Ιταλια μηπως και ξεκολησει απο πανω μου.Νασαι καλα ΝΑΝΤΙΝ με συγκινησες!

Senior Member
    διευθυνση και τηλεφωνο ποτε θα μου στειλετε? οχι τιποτε αλλο αλλά δεν προλαβαινω να ψαξω.
    ναταλια σιγουρα δεχεται, ε? καρατσεκαρισμενο?
    οχι τιποτε αλλο αλλά δεν δεχομαι υπο δοκιμη.

αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι εβαλε διαμεσολαβητη. μηπως γιατι δεν εχω msn και δεν μπορουσε να με βρει? ας ξεκινησει και θα το κανουμε και το msn!!

Senior Member
    οσο για τον μελαμψο, για την ωρα του φαγητου ναι, θα συμφωνησω. καλος ειναι να καθεται μπαστακας και εγω να κοιταζω και να γελαω...

Member
    καλά έχω ρίξει κάτι γέλια!!!!
    Μπράβο ρε παιδιά!!!!!
    Και γαμώ τις φωτογραφίες!!!
    Πω πω πω να χα κι άλλες!!!
    Μόνο μη μας πιάσουνε!!!!:bouncing::bigsmile::bigsmile: :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by CHOMSKY
    καλά έχω ρίξει κάτι γέλια!!!!
    Μπράβο ρε παιδιά!!!!!
    Και γαμώ τις φωτογραφίες!!!
    Πω πω πω να χα κι άλλες!!!
    Μόνο μη μας πιά
    σουνε!!!!:bouncing::bigsmile::bigsmile::bigsm ile:
    Εγω αμα θες θα σου στειλω φωτογραφιες του PABLOαπο τοτε που ηταν προπονητης μου πριν κανει καριερα στην Ιταλια

Senior Member
    Originally posted by lessin
    Εγω αμα θες θα σου στειλω φωτογραφιες του PABLOαπο τοτε που ηταν προπονητης μου πριν κανει καριερα στην Ιταλια

Member
    περιμένω!!! εγώ το αθώο έχω μόνο τα γατάκια μου από την ιστοσελίδα του www.virtualschotland.co.uk.
    μιλάμε παιδιά έχω τρελαθεί στα γέλια!!!!!!!

Senior Member
    ΩΩωωωω!!! SCOTLAND!!!!

ΜY FAVOURITE DESTINATION!!!

Senior Member
    Originally posted by ria
    Κυτα το μωρο μου δεν με εχει ξεπερασει ακομα και δε θελω να το πληγωσω.Εφυγε στην Ιταλια για να με ξεχασει οποτε ας μη του θυμησω τα παλια γιατι αν γυρισει πισω να με βρει θα καταλαβει οτι εχω ξενερωσει.Και τι τουμεινε πια κι αυτου χωρις ΕΜΕΝΑ? Μια ερμη καριερα

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by ria
    Κυτα το μωρο μου δεν με εχει ξεπερασει ακομα και δε θελω να το πληγωσω.Εφυγε στην Ιταλια για να με ξεχασει οποτε ας μη του θυμησω τα παλια γιατι αν γυρισει πισω να με βρει θα καταλαβει οτι εχω ξενερωσει.Και τι τουμεινε πια κι αυτου χωρις ΕΜΕΝΑ? Μια ερμη καριερα

Senior Member
    τι θα γινει με εκεινον το pablo? ακονη να μου στειλει η nadine το τηλεφωνο. θα ερθει ή δεν θα ερθει ρε παιδια? να σκουπισω ή να μη σκουπισω?

αντε να γελασουμε λιγο!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast