Results 1 to 10 of 10
Thread: Weight watchers- Συναντησεις
-
01-10-2010, 11:50 #1
Weight watchers- Συναντησεις
Καλημερα σε ολους!
Καταρχας να σας πω οτι σας παρακολουθω απο καιρο και με βοηθατε πολυ στην προσπαθεια για διαχειριση του βαρους που τον τελευταιο καιρο εχει παρει τηην ανηφορα..:smug:
Παντα βεβαια ημουν λιγο παραπανω απο το κανονικο αλλα τωρα εχω να παλεψω με 15-20 κιλα που μου εχουν κατσει τα τελευταια 3 χρονια!!:shocked2::sniffle: και δεν λενε να ξεκουμπιστουν..
Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα-εκτος απο χαπια αδυνατισματος γιατι τα φοβαμαι.. Εχω παει κατα καιρους σε διαιτολογους..δεν με εχει εμπνευσει κανεις..
Εχω δοκιμασει πρωτεινικες διαιτες...καποια στιγμη τις σπαω...
Η μονη μεθοδος που εχω κρατησει για πανω απο 2 εβδομαδες με επιτυχια ειναι τα weight watchers παιρνοντας πληροφοριες απο δω και απο εκει..και φυσικα και απο αυτο το φορουμ..καθως επισης και απο μια φιλη μου στην Αγγλια που το ακολουθει πιστα και εχει χασει 12 κιλα.
Ομως το προβλημα μου ειναι οτι αν δεν εχω και καποιον να με ελεγχει παντα μα παντα την χαλαω την διατροφη και αρχιζω απο την αρχη..:smirk:
Γι'αυτο ηθελα να σας ρωτησω..ειδικα αυτους που την κανουν αν υπαρχουν συναντησεις για τα μελη των weight watchers καθε εβδομαδα, οπως ξερω οτι υπαρχουν σε αλλες χωρες..
εψαξα στο ιντερνετ αλλα βρηκα ενα τηλ. το οποιο δεν ισχυει πια...
Νομιζω οτι αν γινονταν συναντησεις οπως πχ στην Αγγλια εχεις κινητρο και προχωρας.. Η διαιτα ειναι που ευχαριστη, καθολου ψυχαναγκαστικη καθως μπορεις εσυ να επιλεξεις τι θα φας...ομως το κλειδι νομιζω βρισκεται στις συναντησεις και στη διαρκη παρακολουθηση...νομιζω οτι ειναι και ενα ειδος ψυχοθεραπειας - οχι με την κυριολεκτικη εννοια βεβαια - οταν μαζευεται η ομαδα και συζηταει..
Δεν ειναι το ιδιο με εναν απλο διαιτολογο που σου αλλαζει απλα το χαρτι της διαιτας..Γιατι εδω που τα λεμε χαρτια διαιτας εχουμε ολοι, το κινητρο μας λειπει..:wink2:
Θα σας ημουν ευγνωμων αν μου δινατε παραπανω πληροφοριες κυριως βεβαια για Αττικη που ενδιαφερομαι..
- 03-10-2010, 12:03 #2
Υποθετω οτι κανεις δεν ξερει τιποτα για το θεμα???:sniffle:
Ισως καποιος που πηγαινε παλια σ'αυτες τις συναντησεις???
Δεν μπορει ολοκληρο συστημα, εταιρεια δεν ξερω πως να το πω να εκλεισε ετσι απλα εδω στην Ελλαδα...:smirk: Μηπως μας θεωρησαν υπερβολικα φιτ και γυμνασμενους σαν λαο και δεν θεωρουμαστε επικερδης επιχειρηση??:smirk::spin::tumble::tumble :
03-10-2010, 12:36 #3
Eμενα μ ειχε πει μια κυρια στο γυμναστηριο οτι τα μελη του Χαλανδριου συναντιουνται τωρα σε σπιτια...
03-10-2010, 15:40 #4
@lilium γεια σου! καλή αρχή και καλή συνέχεια... έκανα κι εγώ κατα καιρούς πολλές προσπάθειες για απώλεια βάρους... άλλες επιτυχημένες κι άλλες αποτυχημένες... αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως ακολουθώντας αυτή την διατροφή χωρίς στερήσεις... ελέγχοντας την ποσότητα ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα. Απ'ότι ξέρω στην Ελλάδα έχουν κλείσει τα WW. Στην Κύπρο, όπου μένω τώρα, γίνονται συναντήσεις στην πόλη μου και μου έχουν πει όντως ότι είναι πολύ βοηθητικό. Όπως και να'χει μπορούμε κι εμείς να οργανώσουμε κάτι ιντερνετικό αν το θέλετε.
εγώ έχει καιρό να γράψω στο Weight Watchers γιατί ένoιωσα ότι έκανα μόνη μου την διατροφή και δεν αφορούσε κανέναν να ξέρει τι τρώω...
όπως και να'χει δύναμη, πείσμα και αποφασιστικότητα.
Το πιο σημαντικό ΟΧΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!
03-10-2010, 17:10 #5
Χαιρομαι που ειχα εστω 2 απαντησεις..
Συγχαρητηρια και στις 2 κοπελες για τα κιλα που χασατε!:thumbup:
penelope αυτη την κυρια στο Χαλανδρι την βλεπεις συχνα? Θα μπορουσες ισως να ζητησεις καποιο τηλ??
Νεφελη αφου υπαρχοθν συναντησεις στην πολη σου γιατι δεν πας? η ισως σε καποια διπλανη πολη αν δεν θες να εκτεθεις σε γνωστους...
Ιντερνετικα εχω κατα καιρους συμμμετασχει σε φορουμ του εξωτερικου για τα ww, εχει και εδω ενα πολυ αξιολογο τοπικ με παιδια που ακολουθουν πιστα...ομως δεν μου ειναι αρκετο πια..θελω να εχω ενα κινητρο...εναν ελεγχο...μια ενθαρρυνση...
Γι'αυτο αναζητω τις συναντησεις..
03-10-2010, 19:56 #6
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στις ομαδικές συναντήσεις, τουλάχιστον έτσι όπως μου τις έχουν περιγράψει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργούν θετικά για κάποιους. Ας πούμε δεν έχω ανάγκη να με ανεβάζει κάποιος στην ζυγαριά και να λέει η Νεφέλη έχασε αυτή την βρομάδα 600γρ και κλαπ κλαπ κλαπ να χειροκροτάνε οι από κάτω. Εννοείται ότι μου αρέσει να αναγνωρίζει κάποιος την προσπάθεια μου αλλά οι τρόποι που μπορεί να εκλάβει κάποιος την επιβράβευση ποικίλουν και για μένα είναι πολύ προσωπικό το θέμα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου εκτεθιμένο στον κόσμο επειδή έχω παραπανίσια κιλά και προσπαθώ να τα μειώσω. όπως και να΄χει εύχομαι να βρεις αυτό που ζητάς και να λειτουργήσει ευεργετικά.
καλή συνέχεια
04-10-2010, 11:43 #7
Νεφελη ειλικρινα συγγνωμη αν σε προσεβαλα. Καθολου τετοια προθεση δεν ειχα, ουτε ειχα προθεση να την "πω" σε καποιον αλλα ο γραπτος λογος συχνα μας προδιδει.
Απλα εγω ειμαι τοσο κολλημενη με το θεμα των συναντησεων που νομιζα οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι θα λειτουργουσαν το ιδιο..ειναι που δεν εχω ουτε κατα διανοια την πιθανοτητα να γινονται συναντησεις στην πολη μου κ το θεωρησα μεγαλη ευκαιρια!
Σου ζηταω συγγνωμη κ παλι, δεν ειχα καμμια προθεση να κρινω κανεναν..και εχεις δικιο η επιβραβευση ειναι κατι προσωπικο για τον καθενα..
04-10-2010, 11:46 #8
Είχα πάει παλιότερα στα weight watchers και σε μένα τότε είχαν λειτρουργήσει. Αν αφαιρέσεις τις αμερικανιές και τα χειροκροτήματα και κρατήσεις το ομαδικό πνεύμα, είναι σαν αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, αλλά με ζωντανές παρουσίες και προφορικό λόγο.
05-10-2010, 10:53 #9
Ava οταν λες παλιοτερα ποτε ακριβως εννοεις? Γιατι νομιζω πως εχουν κλεισει..
Κι αν θες να μας πεις σε ποια περιοχη πηγαινες..
η αν εχεις καποιο τηλ...
Σ'ευχαριστω
06-10-2010, 10:45 #10
A, πέρασαν χρόνια από τότε. Νομίζω πως όντως έχουν κλείσει και είναι κρίμα, γιατί έκαναν καλή δουλειά.
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή