ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΠ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.Παντως οταν την ρωτησα τι εννοει ''δυσκολη περιπτωση''μου απαντησε ''δυσκολη επειδη της ειπα οτι ειχα παει παλια σε διαιτολ. και δεν μπορουσα να πειθαρχησω.Βεβαια θα προτιμουσα να μου πει ''δεν εχει σημασια το παρελθον,ΤΩΡΑ μπορεις να κανεις τα πραγματα αλλιως''αλλα αφου δεν το ακουσα απο αυτη,το λεω εγω στον εαυτο μου.

Senior Member
    αμα δεν ειχε προηγηθει αυτο με την αλλη, δε θα ησουν δυσκολη περιπτωση θα ησουν απλα ....ανυπαρκτη περιπτωση για την τωρινη!!!!!
    χοχοχο:bouncy::Punk:

Senior Member
    για να μην πω οτι θα ησουν απλα ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:lol:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.Παντως οταν την ρωτησα τι εννοει ''δυσκολη περιπτωση''μου απαντησε ''δυσκολη επειδη της ειπα οτι ειχα παει παλια σε διαιτολ. και δεν μπορουσα να πειθαρχησω.Βεβαια θα προτιμουσα να μου πει ''δεν εχει σημασια το παρελθον,ΤΩΡΑ μπορεις να κανεις τα πραγματα αλλιως''αλλα αφου δεν το ακουσα απο αυτη,το λεω εγω στον εαυτο μου.
    και ολους(parlats)

τι κανεις? πως τα πας με το διαιτολογιο?

Senior Member
    Originally posted by smart
    για να μην πω οτι θα ησουν απλα ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:lol:
    Δεν εκτιμηθηκε η ειλικρινεια μου χαχαχα

Senior Member
    Καλη αρχη και απο μενα!! Και οπως ειπε και η γρανιτα, κρατα οτι σε βοηθαει απο την διαιτολογο. Τα υπολοιπα ειναι μεσα στο μυαλο μας.

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by lessing
    και ολους(parlats)Ναι και του Παρλατς βεβαια!!Λοιπον τα παω πολυ καλα!:yes:Ειναι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ να εχεις ορια!Η πλακα ειναι οτι απο τοτε που μου ειπε οτι μπορω να φαω γλυκο μεσα στη βδομαδα,δεν εχω ορεξη να φαω κανενα.Επισης μερικα απλα αλλα ξεχασμενα πραγματα κανουν τη διαφορα οπως να μην τρωω στο δρομο οσο κ αν πειναω κ να περιμενω να παω σπιτι,να τρωω παντα καθιστη,και να προσπαθω να τρωω 2 σαλατες τη μερα 1 με το μεσημεριανο κ 1 με το βραδυνο κ φρουτα σε καθημερινη βαση.Τα γραφω εδω για να τα θυμισω κ σε αλλους.Φιλοξενω τωρα ενα φιλο μου ο οποιος καθε μερα παραγγελνει delivery οποτε ναναι καλα ο ανθρωπος μου παραγγελνει κ μενα σαλατα.Επισης μια φιλη που ειναι καταπληκτικη μαγειρισα,με εβαλε να παρω κιμα κ θα μου φτιαξει μπιφτεκια με κολοκυθακια,ντοματα,κρεμμυ δακια μαιντανο,να τα βαλω στην καταψυξη.Επισης να προσθεσω πως δεν ηξερα ποσο πολυ μπορει να σε κρατησει το να φας 2-3 φρουτα.Οτι καινουργιο μου λεει θα σας το γραφω γιατι μπορει να ειναι χρησιμο σε καποιον.Παντως ειμαι ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου γιατι μπηκε σε πλαισια γιατι τελικα κ η απειθαρχια μπορει σε ορισμενες περιπτωσεις να ειναι μια μορφη σκλαβιας.

τι κανεις? πως τα πας με το διαιτολογιο?

Junior Member
    Εμένα η διαιτολόγος επιχείρησε να με σπρώξει σε λαθρεμπορους φαλαινων. Εφαγα και αυτην και τους λαθρεμπορους.

Senior Member
    Originally posted by nevermore
    Εμένα η διαιτολόγος επιχείρησε να με σπρώξει σε λαθρεμπορους φαλαινων. Εφαγα και αυτην και τους λαθρεμπορους.
    χαχαχαχαχα.

Λοιπόν, εγώ σκέφτομαι να κάνω μήνυση στις εταιρείες κορτιζόνης που πήρα ένα σωρό κιλά τρώγοντας το 1/3 απ'ότι τρώει η γυναίκα μου που είναι 49 κιλά. :smilegrin:

Επίσης μία μήνυση στη φύση για να κονομήσουμε. :smilegrin:

Senior Member
    lessing
    ξ ε κ ο λ λ α !
    δεν εχω τιποτα αλλο να πω...
    σε περιμενουμε

Senior Member
    Εγω παντως οταν ειχα παει σε διαιτολογο (τοτε που ημουν 60 + κιλα) κοντεψα να μαλωσω μαζι του. :P Δεν μου αρεσε που μου ελεγε οτι μπορω να χασω μονο 1 κιλο την εβδομαδα. Ομως εγω απο το σωμα μου ειχα παρατηρησει οτι αμεσως μολις σταματουσα τα παγωτα και γενικα την ανθυγειινη διατροφη, εχανε γρηγορα κιλα (εμοιαζε λες και ο οργανισμος μου ηθελε να τα ξεφορτωθει).

Τι δεν μου αρεσε απο το διαιτολογο μου:
    ο αυστηρος τροπος με τον οποιο μου εδινε τις οδηγιες (ε... δεν μπορουσα να ακουω υποδειξεις με τοσο απολυτο τροπο) θα μπορουσε να ηταν πιο φιλικος.
    το οτι δεν συζητουσε μαζι μου τις δικες μου ιδεες πανω στην διαιτα. του προτεινα καποια πραγματα και δεν μου εξιγησε καν για ποιον λογο δεν επρεπε να τα κανω).
    το οτι μου ειπε οτι παντοτε στην ζωη μου, ακομη και αν χασω ολα τα κιλα που εχασα, ο οργανισμος μου θα εχει τασεις να τα ξαναπαρει. Αρα θα πρεπει να κανω προγραμμα συντηρισης (σε αυτον φυσικα :P). Ελεος. Ωραιος τροπος για να μου ριξει την ψυχολογια και να μου παιρνει λεφτα για πολυ-πολυ καιρο (και ηταν και φιλος των γονιων μου. :/).

Senior Member
    Γεια σε ολους μου λειψατε!Χαλασε η οθονη του κομπιουτερ και σημερα το πρωι πηγα και την πηρα.Το απογευμα θα γραψω λεπτομερειες για την διαιτα.φιλια!

Senior Member
    Originally posted by click
    lessing
    ξ ε κ ο λ λ α !
    δεν εχω τιποτα αλλο να πω...
    σε
    ριμενουμε
    Μου ελειψες μικρο μου πιγκουινακι.

Senior Member
    Καλημερα σε ολες.Ξερω οτι ειχα πει οτι δεν μου αρεσει η ιδεα του διαιτολογου κ.λ.π.Απο την εμπειρια μου ομως δεν μετανοιωσα καθολου που πηγα και αυτο γιατι:Ανακαλυψα ποσο λαθος ετρωγα η τελως παντων μονοδιαστατα.Κατ αρχην παρελειπα τις σαλατες κ οποτε το θυμομουνα εκοβα καμμια ντοματα ενω τωρα τρωω σαλατες 2 φορες τη μερα.Επειτα επειδη νομιζα πως τα φρουτα παχαινουν ετρωγα λιγα ενω τωρα τρωω καθε μερα 2-3 φορες τη μερα.Επειτα εβαλα στη διατροφη μου οσπρια και ψαρια.Επισης παρατηρησα πως απο τοτε που τρωω φρουτα το απογευμα η και λιγο πιο μετα δεν ξελειγωνομαι της πεινας το βραδυ.Και τελικα διαιτα ειναι σωστη διατροφη δεν φτανει μονο να τρωμε μικρες ποσοτητες αλλα παιζει ρολο και τι τρωμε αλλο ειναι να τρωω μια τυροπιτα π.χ.και αλλο ενα γιαουρτι η φρουτα η δευτερη επιλογη ειναι πιο υγιεινη.

Senior Member
    welcome back!:smilegrin:

μας εχουν ρημαξει στην περιοχη εδω και 1 βδομαδα χωρις τηλ και το ιντερνετ συνδεεται σπανια... και ολο λενε οτι δεν ξερουν τι προβλημα υπαρχει. ελεος

λοιπον, αν σε παρηγορει εγω οσα εχω χασει τα εχω χασει χωρις σαλατες. με λιγα φρουτα. everything is possible
    μη μασας

φιλακια!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast