ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Senior Member

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ

Το θεμα του τοπικ ειναι απο ποιημα του Ντινου Χριστιανοπουλου.Ομως εγω αφιερωνω το παρακατω ποιημα του ιδιου ποιητη σε ενα απο τα πιο ευαισθητα ατομα αυτου εδω του φορουμ που η καλωσυνη κ η ενσυναισθηση του με εξεπληξαν.Ειναι ολα αποτυπωμενα στο τοπικ ''Νεο ξεκινημα''Ναι ΑΒSOLUTE!Aν ηταν ολοι σαν εσενα,ο κοσμος μας θα ηταν καλυτερος.Και επειδη γλαφυρα μου περιεγραψες πως θα φερεσαι στο παιδι σου κ συγκινηθηκα,ιδου για σενα το επομενο ποιημα του ιδιου για οταν θα γινεις μανουλα ευτυχισμενο κοριτσι του Κοσμοπόλιταν:
    Μια γυναικα στο δρομο
    μαλωνει το παιδακι της
    ''δεν θα παμε στο σπιτι;
    θα σε κρεμασω αναποδα''
    γυρισα κι ειδα το μικρο:
    ητανε κιολας κρεμασμενο.

Senior Member
    oxιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι δε χαραμιζουμε τετοιο ποιημα για τη wannabe αλεξανδρατου!

Senior Member
    με ξερατε και απο χθες "κυριες" μου και με χαρακτηριζετε???ποιο κοριτσι του κοσμοπολιταν και ποια Αλεξανδρατου???????εχασα κατι????

αλλα ολα οσα λετε και η επιθεση αυτη δειχνει το ποσο κομπλεξικες εισαστε και τιποτα παραπανω!

και καλα η μια "συμποναει" την αλλη...τα ξερω αυτα και τα εχω δει ενα σωρο φορες μεσα σε αυτο το φορουμ...

η μια χοντρη παρηγορει την αλλη για να νιωσει και καλα χρησιμη και καλος ανθρωπος(χαχαχαααχαα,τοσο καλος ανθρωπος που φτιαχνει τετοια ποστ για καποιον που δεν γνωριζει καν...και με φαρμακι που σταζει σε καθε λεξη,με απιστευτη ειρωνια και θρασσος)...

μπραβο σας!!!!!να χαιρεστε τους "υπεροχους" εαυτους σας!!!!!!αλλα να ξερετε οτι μια χαζογκομενα σαν εμενα σας λυπαται πολυ λιγοτερο απο οσο οι ιδιες λυπαστε τον εαυτο σας...

Senior Member
    Originally posted by absolute
    με ξερατε και απο χθες "κυριες" μου και με χαρακτηριζετε???ποιο κοριτσι του κοσμοπολιταν και ποια Αλεξανδρατου???????εχασα κατι????

αλλα ολα οσα λετε και η επιθεση αυτη δειχνει το ποσο κομπλεξικες εισαστε και τιποτα παραπανω!

και καλα η μια "συμποναει" την αλλη...τα ξερω αυτα και τα εχω δει ενα σωρο φορες μεσα σε αυτο το φορουμ...

η μια χοντρη παρηγορει την αλλη για να νιωσει και καλα χρησιμη και καλος ανθρωπος(χαχαχαααχαα,τοσο καλος ανθρωπος που φτιαχνει τετοια ποστ για καποιον που δεν γνωριζει καν...και με φαρμακι που σταζει σε καθε λεξη,με απιστευτη ειρωνια και θρασσος)...

μπραβο σας!!!!!να χαιρεστε τους "υπεροχους" εαυτους σας!!!!!!αλλα να ξερετε οτι μια χαζογκομενα σαν εμενα σας λυπαται πολυ λιγοτερο απο οσο οι ιδιες λυπαστε τον εαυτο σας...
    Παιδι της μερεντας αλλος εχει το λιπος στο σωμα κ αλλος στο μυαλο.το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..Στο εξης δεν υπαρχεις για μενα κ οπου βλεπω ποστ σου θα το προσπερναω.Υ.Γ.Ο Χριστιανοπουλος ΔΕΝ ειναι μαρκα θερμιδομετρητη ειναι ποιητης.

Senior Member
    Απλα,ανατριχιασα απο το αποσπασμα του ποιηματος.

Senior Member
    μην ανυσηχεις...εχουμε καταλαβει την ποιοτητα σου...οποιος καταλαβε τουλαχιστον καταλαβε...μια μικρη ανοητη ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ μολις τολμησε να παρεμβει,αχ,συγνωμη νομιζα οτι ηταν φορουμ,οχι δικαστηριο!!!

σας χαιρετω και εγω με μεγαλη χαρα κυρια lessing,φαε και εσυ λιγη μερεντα,δεν εχουμε ξυδι....

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Νομίζω ότι χαρακτηρισμοί τύπου χοντρές, αηδιαστικές, χαζογκόμενες και άλλα συναφή, χαριτωμένα λογάκια δεν έχουν θέση εδώ. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε μόνον όταν αναφερόμαστε στον εαυτό μας. Η κάθε χοντρή ξέρει πολύ καλά ποια είναι και δεν χρειάζεται να της το υπενθυμίζουν μέσα σε ένα φόρουμ παχυσαρκίας.

Senior Member
    ρε παιδιά ντροπή....όλοι βασανιζόμαστε απο αυτό!!!

ντροπή να μιλάμε και εμείς έτσι μεταξύ μας ...τι να πω???

Senior Member
    Noμιζω πως οσο παει,χοντραινει η υποθεση.Αναρωτιεμαι αν μερικες βλεπουν τι γραφουν!
    Ελεος απλα.

Senior Member
    αν οι "χονδρές" ζηλεύουν την absolute, με την ίδια παράλογη λογική η absolute ζηλεύει τις βουλιμικές.κ αυτό είναι σίγουρα λιγότερο ισορροπημένο.

Junior Member
    Δεν τη ζηλεύουν, την ονειρεύονται στη γάστρα.

Senior Member
    ναι έχω αρχίσει κ εγώ να την ονειρεύομαι όπως κ εσένα επίσης.

Senior Member
    Νεβερμορ, λιγη ντροπη δε βλαπτει. Συνελθε οσο ειναι νωρις.

Senior Member
    Nevermore, μπήκα στον κόπο και είδα ένα πόστ δικό σου, που το δημοσίευσες στις 16/11/2009. Τότε ήσουν 145 κιλά. Περνιόσουν για αδύνατη? Ή μήπως διασκεδάζεις εδώ "ταράζοντας" τα νερά? Ελπίζω να είναι το δεύτερο. Αν μη τι άλλο, τη δική μου προσοχή την κέρδισες.

Page 1 of 2 12 LastLast