Results 16 to 21 of 21
Thread: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ Νο 2
-
27-07-2008, 23:39 #16
να γνωριστουμε τοτε κι εγω νιωθω τοσο διαφορετικη που δεν εχω βρει κανεναν να μου μοιαζει.ειμαστε one of a kind :-P
κι αυτοι οι ειδικοι ειναι για σκοτωμα πολλεσ φορεσ.τι σημαινει δυσλειτουργικη?το οτι εισαι διαφορετικη δε σημαινει και δυλειτουργικη.επειδη δε μοιαζεισ στο Μ.Ο. των ανθρωπων δεν σημαινει οτι ειναι κακο αυτο για σενα.κακο γιαυτους ισως.οι μεγαλυτερεσ προσωπικοτητεσ σαυτο τον κοσμο ηταν τετοιοι άνθρωποι, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. το Αινσταιν τον ειχαν για βλακα στο σχολειο και ειχε κοπει στην ιδια ταξη στο Δημοτικο δεν ξερω κι εγω ποσεσ φορεσ.Τα κορακια πετανε ολοι μαζι καλη μου, οι αετοι πετανε χωρια.φροντισε να το συνηθισεισ.η αποκλιση δεν ειναι παντα προσ το χειροτερο, ειναι και προσ τα πανω, τωρα αμα οι αλλοι σε κανουν να πιστευεισ οτι εσυ εχεισ το προβλημα, φταιει επειδη οι ανθρωποι κοροιδευουν οτι δεν καταλαβαινουν και δε θελουν καποιοι να ξεχωριζουν.γνωστο αυτο απο αρχαιοτατων χρονων.
ξερεις, υπαρχει μια ωραια ιστορια.εψαχνα νυχτιατικα στο υπογεια για να βρω το βιβλιο,ευτυχως το βρηκα, ειναι λιγο παιδικη, αλλα την γραφω εδω για σενα, πιστευω να βρει τροπο να βοηθησει:
\"Μια φορα κι εναν καιρο τα ζωα αποφασισαν να κανουν κατι για να μπορεσουν να τα βγαλουν περα με τα προβληματα του \"νεου κοσμου\".Οργανωσαν ενα σχολειο.
Υιοθετησαν ενα προγραμμα με διαφορεσ δραστηριοτητεσ, και για ευκολη εφαρμογη του προγραμματοσ όλα τα ζωα γραφτηκαν σολα τα μαθηματα. Η παπια ήταν εξαρετικα καλη στο κολυμπι, καλυτερη κι απο τον εκπαιδευτη τησ, αλλα στην πτηση οι βαθμοι της ήταν πολυ κοντα στη βαση και στο τρεξιμο ηταν αδυνατη.Και αφου ήταν αδυνατη στο τρεξιμο επρεπε να μενει μετα στο σχολειο και να ασκειται και να για να βρει το χρονο επρεπε να παρατησει το κολυμπι, αλλα ευτυχως δεν κοβοτανε γιατι ο Μ.Ο. περναγε τη βαση. Το κουνελι ήταν πρωτο στην ταξη στο τρεξιμο, αλλα τελικα επαθε νευρικο κλονισμο απο την πολλη δουλεια που χρειαστηκε για να τα βγαλει περα στο κολυμπι. Ο σκιουροσ ηταν καταπληκτικοσ στο σκαρφαλωμα, μεχρι που τον απογοητευσε το μαθημα της πτησησ κατα το οποιο ο δασκαλοσ τον αναγκαζε ξανα και ξανα να ξεκινα απο το εδαφοσ και να πετα προσ τα πανω, και οχι απο το δεντρο και προσ τα κατω. Επαθε επισησ υπερκοπωση απο την πολλη προσπαθεια και τελικα πηρε Γ ακομα και στο σκαρφαλωμα και Δ στο τρεξιμο... Ο αετοσ ήταν προβληματικο παιδι και τιμωρηθηκε αυστηρα. Στο σκαρφαλωμα τουσ νικουσε ολουσ φτανοντασ πρωτος στην κορυφη του δεντρου, αλλα επεμενε να το κανει με το δικο του τροπο. Στο τελοσ τησ σχολικησ χρονιασ, ενα περιεργο χελι που μπορουσε να κολυμπα υπερβολικα καλα, αλλα και να τρεχει, να σκαρφαλωνει και να πετα λιγο εξω απο το νερο, ειχε τον ψηλοτερο μεσο ορο και πηρε το αριστειο. Ο αρουραιοσ εμεινε εξω απο το σχολειο επειδη η διοικηση δεν εννοουσε να προσθεσει το σκαψιμο και τη διανοιξη λαγουμιων στο προγραμμα. Εκπαιδευε τα παιδια του στη σβουρα ομως και αργοτερα συνεργαστηκε με τη μαρμοτα και τα γεωποντικα και ανοιξαν ενα πολυ πετυχημενο ιδιωτικο σχολειο!\"
- 28-07-2008, 00:55 #17
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
28-07-2008, 09:24 #18
οτι δεν ειναι προβλημα να εισαι καλοσ σε συγκεκριμενα πραγματα και οχι στα παντα, να μην εισαι το ιδιο με ολουσ τουσ αλλουσ αλλα να καλλιεργεισ τα δικα σου δυνατα σημεια.τοσο δυσκολο ηταν?
28-07-2008, 13:10 #19
Originally posted by donald_girl
γιατι είναι στραβα καποια πράγματα.... γιατι σε μενα....
Εχεις την ικανοτητα να βλεπεις την ομορφια μεσα στην ασχημια, εμπλουτισε την!
Καποια πραγματα θα ειναι παντα στραβα. Και πιστεψε, δεν εισαι η μονη που περναει στραβα.
Σταματα, γευσου την επιτυχια σου, παρτο αποφαση οτι αυτη η δουλεια ηταν λιγη για σενα, οτι οι γονεις σου τοσο αντεχουν και μπορουν, τοσο δινουν, οτι ο φιλος σου σε νοιαζεται, οτι ειχες μια επιτυχια και αρα χαραζεται μπροστα σου ενας δρομος, σφιξε τα δοντια, κοιτα ευθεια μεσα στα ματια τη ζωη και πες της....
Πες της αυτα που θελεις εσυ
Και μετα,
αν θελεις, αποτυπωσε τα στο χαρτι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
28-07-2008, 14:08 #20
[ http://www.youtube.com/watch?v=LqmdQAWT13g&feature=related ]
Παλι στο pc κ ολα νε κομπλε
πέρασα την πύλη ( της ψυχολογιας )
στο ποστ αυτο εδω, με την weird\'o
ακου να σου πω
Μανα δεν ημουν εγω για τα μεγαλα σου πλανα..
Μανα απτη ζωη μου δε θα κανω πια κοπανα
τωρα ομως πια , πανε ολα αυτα
εσβησα ετουτη τη φοβια
μα donald μου γλυκεια εγω μαι αισιοδοξος
πως μεσα σου θα βρεις αξια
Μανα δεν ημουν εγω για τα μεγαλα σου πλανα..
Μανα απτη ζωη μου δε θα κανω πια κοπανα
Θα σου πω αυτο, οταν εμενα αγαπω
τοτε κ τη ζωη μου ολη
ελα τωρα και συ , παρ\'τα πανω σου
ζησε τη ζω σου ολη
28-07-2008, 14:09 #21
\"Μάνα απ\' τη ζωή μου δεν θα κάνω πια κοπάνα...............\"
Λεφ......με συγκίνησες, αλήθεια...............
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)