Ειμαι καινουρια εδω και αναρωτιεμαι....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Ειμαι καινουρια εδω και αναρωτιεμαι....

Γεια σε ολους σας!!
    Διαβασα πολλες αποτις εμπιριες σας και συγκινηθηκα!! Μακαρι και εγω μια μερα να γραψω την ιστορια μου εδω και να μπορω να μοιραστω τις εμπειριες μου!!
    Θελω να σας ρωτησω κατι ομως.... Ποσα πληρωσατε ρε παιδια? Εννοω σας τα καλυψε τα εξοδα σας το ταμειο σας η πληρωσατε επιπλεον? Εγω εχω ταμειο δημοσιου κα ι απο οτι ξερω καλυπτει την εγχειρηση.. Την καλυπτει ομως 100 τις 100? η εν αμερος μονο? Εχει κανεις εμπειριες με ταμεια δημοσιου? Θελω ΤΟΣΟ πολυ να κανω την επεμβαση και να πανε ολα καλα!! Να απαλλαχθω απο το βαρος μου!!
    Ξερετε τι εννοω! Εγω νιωθω λες και φοραω ενα μανδια με περιττο λιπος και το κουβαλαω μαζι μου οπου παω!! Δεν αφηνει να φανει η ομορφια μου ρε αδερφε!! :smilegrin: :starhit: !!! Αν γνωριζει κανεις κατι ας με διαφοτισει και μενααα!! Γιατι δεν ειναι κοσμιτικη επεμβαση οπως εγραψε και καποιος απο εσας!! Ειναι θεμα υγειας!!
    Σας ευχαριστω και ανυπομωνω για τισ απαντησεις σας!! :yes:

Junior Member
    Αχ και μερικες ακομα ερωτησεις που μπορει να τις βρειτε χαζουλες αλλα δεν μπορω να μην ρωτησω!!
    1ον Πως αναπνεατε? Εννοω ειχατε προβληματα αναπνοης μετα το χειρουργιο? Νιωθατε λες και δεν μπορουσατε να αναπνευσετε? (ρωταω γιατι εφοσον κοβουν η περιοριζουν το στομαχι, λογικα και στην αναπνοη δεν υπαρχει περιορισμος?)
    2ον Αυτο ειναι πιο προσωπικο και οποιος θελει απανταει!! Μετα απο ποσο καιρο κανατε...σεξ? Υπηρξε κανενας πονος, ενοχληση???
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
    χχ

Junior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Originally posted by LydiaHasToLooseW8!
    Αχ και μερικες ακομα ερωτησεις που μπορει να τις βρειτε χαζουλες αλλα δεν μπορω να μην ρωτησω!!
    1ον Πως αναπνεατε? Εννοω ειχατε προβληματα αναπνοης μετα το χειρουργιο? Νιωθατε λες και δεν μπορουσατε να αναπνευσετε? (ρωταω γιατι εφοσον κοβουν η περιοριζουν το στομαχι, λογικα και στην αναπνοη δεν υπαρχει περιορισμος?)
    2ον Αυτο ειναι πιο προσωπικο και οποιος θελει απανταει!! Μετα απο ποσο καιρο κανατε...σεξ? Υπηρξε κανενας πονος, ενοχληση???
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
    χχ

Λυδία (τι ωραίο όνομα) καλωσόρισες στην παρέα μας. Το δημόσιο καλύπτει 100% σε δημόσιο νοσοκομειο και ένα ποσοστό σε ιδιωτικό (εξαρτάται απο κλινική και γιατρό).
    Ξεκίνα λοιπόν απο τα δημόσια (π.χ. Λαικό, Ιπποκράτειο) και μετά βλέπεις. Εχει μία διαδικασία του τύπου ότι πρεπει ο γιατρός να σου δώσει παραπεμπτικό και να το καταθέσεις στο ταμείο σου μαζί με τυχόν πρόσθετες εξετάσεις που θα σου πει ο γιατρός. Απο εκει και πέρα περιμένεις να πάρεις έγκριση και μετά κανονίζεις το ραντεβού.
    Η διαδικασία αυτή ισχύει και για ιδιωτική κλινική, γιατί την έγκριση, αν θες να πληρώσεις λιγότερα την περιμένεις ούτως ή άλλως.
    Τωρα για τίς υπόλοιπες απορίες. Δεν αναπνέουμε με το στομάχι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αναπνοής μετά. Εγω τουλαχιστον δεν είχα και από όσο γνωρίζω κανείς άλλος (διορθώστε με αν κάνω λάθος).
    Για το σεξ? χμμμμμμμ θα κάνεις ένα μικρό διάστημα υπομονή (κανα μήνα περίπου) και μετα όσο χανεις θα θες όλο και περισσότερο!!!!!!!!!!! :smirk::smirk::smirk::smirk::yes::yes::yes:

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!
    Antonis51 η διαφήμιση απαγορεύεται στο φόρουμ αυτό. Έπειτα, η κοπέλα στο συγκεκριμένο θέμα ρωτάει για επέμβαση, άρα έχει εξαντλήσει όλες της τις δυνάμεις ή τις πιθανότητες. Θα μπορούσε να το ξανασκεφτεί βέβαια, αλλά απαντάμε κυρίως σε ότι μας ρωτούν.
    Λυδία, σου εύχομαι τα καλύτερα. Από ότι κατάλαβα μιλάς για μανίκι. Δεν είμαι η αρμόδια να σου λύσω τις απορίες σου, μιας και έκανα δακτύλιο σε ιδιωτική κλινική. Πάντως από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα τα ταμεία καλύπτουν, αν όχι όλο, ένα μεγάλο μέρος του απαιτούμενου ποσού. Διάβασε σχετικό θέμα εδώ και θα καλυφθείς. Όσο για την αναπνοή, δεν υπάρχει πρόβλημα, τουλάχιστον εγώ δεν είχα κανένα. Αν γίνει η επέμβαση λαπαροσκοπικά, θα έχεις πόνο στον ώμο για μία εβδομάδα περίπου, από τη λαπαροσκόπηση. Μιλάμε βέβαια για επέμβαση, οπότε ένα μετεγχειρητικό στάδιο ανάρρωσης θα το έχεις. Μετά θα απολαύσεις τη ζωή, όχι όπως πριν, αλλά καλύτερα!

Senior Member
    Originally posted by andonis51
    προσωπικος γυμναστης αναλαμβανει προγραμμα διατροφης και ασκησης
    με θεαματικα αποτελεσματα απο τον πρωτο μηνα
    ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ
    http://yourpersonaltrainer.terapad.com/
    δωρεάν???????
    ευχαριστούμε,είσαι πολύ καλός!!!

Senior Member
    Το ταμείο δημοσίου καλύπτει τα πάντα εφόσον γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο και κάποιο ποσοστό σε ιδιωτική κλινική.Το θέμα αναπνοής δεν έχει να κάνει με το μανίκι ή το μπαι πας(αλήθεια,ξέρεις ποια επέμβαση σου ταιριάζειαλλά με το αναπνευστικό σου που είναι και μια από τις απαραίτητες εξετάσεις για ένα σωστό χειρουργό.
    Το σεξ έχει να κάνει με τις δυνάμεις σου.Αν κάνεις ανοικτή τομή,συνήθως μετά τον 1ο μήνα που βγαίνουν τα ράμματα,λαπαροσκοπικά πάλι κάπου εκεί.Θα νιώθεις αδυναμία στην αρχή και ίσως να μην έχεις και τόση όρεξη όση νομίζεις αλλά μέσα στο μήνα όλα επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Junior Member
    Sas 10000000 euxaristw paidia!!!
    Akoma den thn ekana thn enxeirish! Mou eixe programathsei o giatros mou gia ton oktwmvrh kai KWLOSA!! sugnwmh gia ta galika mou! oooouuf!!! twra 9a perimenw exri ton ioulio alla authn thn fora 9a ta KATAFERW!!! Sas euxaristw gia tis apadiseis sas!! Niw9w les kai sas gnwrizw sxeon olous proswpika!!