καινουργιος και μειονοτητα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 132
    Senior Member
    stable μπορει να κατεβασε κανενα καντηλακι οποτε και το warning... κι εγω δεν ξερω γτ εχει διαγεγγραμενα μηνυματα.. αλλα δεν εχει σημασια.. Σημασια εχουν αλλα, αλλα οπως ειπα περσινα ξινα σταφυλια

Φιλε με εχεις βαλει σε περιεργεια τωρα τοχεις ριξει και δυο φορες, οποτε πες το χυμα το ξινο σταφυλι !Σε παω κιολας εισαι η φωνη της λογικης οποτε ριξτο!Ασε που εχω και μια υποψια οτι οι αποψεις μας συγκλινουν.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    καλημέρα παιδιά.δεν είναι οτι πέφτουν στα μαλακά οι παχύσαρκοι ίσα ίσα που θεωρώ οτι κ η παχυσαρκία είναι διαταραχή.αυτό ήθελα να πω.οτι στην ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται ως διαταραχή κ αυτό κάνει κακό στον παχύσαρκο
    α σορρυ τωρα καταλαβα τι εννοουσες

Senior Member
    xaxaxaxa τι να τα σκαλιζεις ρε φιλε.. νομιζω ολοι καταλαβαινουν σε ποιον αναφερεται η ξινιλα!! Νομιζω οτι εκανα ξεκαθαρο σε ποιο απο τα 2 μερη αναφερθηκα υπερ και σε ποιο κατα... ;-)
    Aν προεκυπτε παλι σημερα ενα τετοιο θεμα θα λαλουσα αλλο τραγουδακι

Nαι μα εγω το τραγουδακι θελω να ακουσω γιατι εχω απορησει και με τους διαχειριστες.Και θα το ξαναπω γιατι δεν μπορω να τα βασταω μεσα μου.Σε ολοκληρο φορουμ τετοιας θεματολογιας μονο αυτη η κοπελα κι αλλη μια βρεθηκε να σηκωσει κεφαλι;Δλδ ολοι που παραπονιουνται για την αντιμετωπιση της κοινωνιας στους παχυσαρκους το λουστηκαν και μεσα εδω και δεν αντιδρασαν καθολου το φαγαν αδιαμαρτυρητα;Παραξενα πραγματα φιλε.

Αυτο ειναι το θεμα και δεν ειναι περσινο ειναι επικαιρο.Δεν μπορει η καθε χαζοπουλαδα να ριχνει τα σκ... της και οι δικες μας να κομπλαρουν! Το λουζονται εξω απο οτι βλεπω θα το λουζονται και μεσα εδω;Αδιαμαρτυρητα;

Senior Member
    φιλτατε stable, στη φαση που αναφερεσαι ημουν εντελως νεα κ προσπαθουσα κ εγω να καταλαβω γιατι κανεις δε μιλαει...
    ωστοσο σε βρισκω πολυ αδικο με τα κοριτσια του φορουμ.
    δε νομιζω οτι δε μιλησαν επειδη κομπλαραν!
    ισα ισα θελησαν να κρατησουν την κατασταση υπο σχετικο ελεγχο κ να μη γινει εδω μεσα το απολυτο ξεκατινιασμα!!
    τη στιγμη μαλιστα που ειπωθηκαν απο 2-3 μελη πραγματα που υποθετω οτι καλυψαν την πλειοψηφια, τι νοημα θα ειχε να αρχισουν ολοι να αλληλοβριζονται?

Senior Member
    stable νομίαω δεν μελέτησες καλά το θέμα.όλα ξεκίνησαν από την επίθεση της absolute σε θέμα βουλιμίας.δεν έκανε επίθεση στους παχύσαρκους αρχικά.δες το αν θες αφού τόσο σου έκανε εντύπωση.το όλο θέμα ξεκινάει στη βουλιμία στο θέμα ενέργεια απελευθέρωσης κάτι τέτοιο τεσπα.κ μετά συνεχίζει στο νέο ξεκίνημα στην παχυσαρκία.άμα θες διάβασέ τα για να έχεις κ πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί η αναμόχλευση εντάσεων που καταλαγιάστηκαν
    με την επιπρόσθετη μάλιστα κατηγοριοποίηση μας σε βουλιμικούς και παχύσαρκους,
    χοντρούς κομπλεξικούς και χοντρούς τσαμπουκάδες...
    Οφείλω ν'απολογηθώ κι εγώ,που δεν πήρα θέση,κύριοι δικασταί;

Senior Member
    εγω δε εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι αναμοχλευση ειναι και αυτοσκοπος !!!
    αγαπητε stable , ειναι ιδεα μου η προσπαθεις ντε και καλα να ανακινηθει το θεμα?

Senior Member
    αφού θέλει όμως να το συζητήσουμε πρέπει να το δει όλο .κ μετά να μας πει την άποψή του.γιατί πιστεύω οτι μπορεί κ να αλλάξει στο μεταξύ κ να μην χρειάζεται καμιά αναμόχλευση

Senior Member
    ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα σβηστηκαν απο τον αντμιν, εκ των υστερων και να θελει να τα διαβασει καποιος, δεν μπορει

Senior Member
    ναι όντως τουλάχιστον να δει το θέμα στη βουλιμία που δε έχει σβηστεί να καταλάβει από που άρχισε το όλο θέμα.κ αφού δεν φαίνεται ξεκάθαρη όλη η συζήτηση τότε σίγουρα δεν μπορεί να έχει αντικειμενική άποψη.

Senior Member
    Stable η Λεσινγκ ειμαι καταλαβαινω οτι εισαι ενθουσιωδης και αυθορμητος αλλα ειλικρινα το θεμα περασε αστο να παει.Παντως το οτι θες να υπερασπιστεις τα κοριτσια του φορουμ και λες ''οι δικες μας'' εμενα με συγκινησε νασαι καλα.Ολα καλα και συνεχιζουμε.

Ωπα κοριτσια μη βαρατε τις μειονοτητες!Απλως οταν πρωτομπηκα εδω ηταν το πρωτο θεμα που ειδα μαζι με τις εγχειρησεις και μου καρφωθηκε και το φλας μπακ με το αδερφακι μου που στην εφηβεια ειχε περασει των παθων της τον ταραχο με μια παπαρω που ελεγε ακριβως τις ιδιες ατακες με τη χαζοπουλαδα.Ακριβως ομως.Αν ειναι η ιδια θα ριξω πολυ κραξιμο αλλα δεν τη βλεπω να τη ρωτησω.

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast