Results 1 to 6 of 6
Thread: αλλαγη παραστασεων
-
09-10-2010, 01:06 #1
αλλαγη παραστασεων
Απο τοτε που μετακομισα εξαιτιας των σπουδων σε αλλη πολη και επειδη ακομη δεν εχω μπει σε προγραμμα μενω πολλες ωρες σπιτι οι εμετοι εχουν πολλαπλασιαστει... σιγουρα καθε μερα, αλλα κ αρκετεσ φορες την ημερα... το τραγικο ειναι πως πλεον δε σκεφτομαι οτι ειμαι αρρωστη... πιστευω πως με τον καιρο θα μου περασει, αν αρχισω γυμναστηριο, διαβασμα, δουλεια..πιστευω θα το αποβαλλω μονη μου...
- 09-10-2010, 03:12 #2
και εγω μετακομιζω σε αλλη πολη ε3αιτειας σπουδων αλλα το εχω δει σαν ευκαιρια να αλλα3ω ριζικα τη ζωη μου.
και ηδη εχω αρχισει απο τωρα και πραγματικα τα καταφερνω! ισως αν αρχισεισ απο σημερα κατι να γινει αλλιως θα το αναβαλλεις συνεχως. και οντως το φαρμακο ειναι να ασχοληθεις οπως λες με δουλεια, διαβασμα κλπ
σου ευχομαι οτι καλυτερο!!
09-10-2010, 09:28 #3
Μαράκι καλό είναι να κάνεις αυτό που λέει η Δώρα. Η αλλαγή πόλης-σπιτιού-ασχολιών (κοινώς η αλλαγή ζωής) καλό είναι να μην συνδυαστεί με την βουλιμία. Ακόμα και αυτό είναι μία συνήθεια και πρέπει να βρούμε τρόπο να την κόψουμε. Ο καλύτερος τρόπος θα ήταν εάν δεν της δώσεις χώρο και χρόνο στο νέο πλαίσιο ζωής που μόλις ξεκινάς. Γιατί αν την εντάξεις και αυτήν στην ζωή σου και την αποδεχτείς ως μία προσωρινή "συγκάτοικο" μπορεί να εγκατασταθεί για τα καλά. Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Αντικατάστησέ την με άλλα πράγματα, συνήθειες, δραστηριότητες, ανθρώπους που θέλεις να παραμείνουν στην ζωή σου. Κλείστης την πόρτα στο νέο σου σπιτάκι και στην νέα σου αρχή. Καλή αρχή, καλή φοιτητική ζωή και φρόντισε να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή της περιόδου αυτής. Είναι απλά ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ! ʼρχισε να ανακαλύπτεις τι έχει να σου προσφέρει η νέα σου πόλη και να γνωρίσεις παιδιά της ηλικίας σου. Να αφεθείς! Όλα καλά θα πάνε!
Enjoy!!!
09-10-2010, 14:11 #4
Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε τρόπο να περνάμε καλά και μόνες μας όταν είμαστε σπίτι. Να μη συνδέουμε την πλήξη με το φαγητό. Έχω κάνει πάμπολλα βουλιμικά εξαιτίας της πλήξης. Ακόμα και τίποτα να μην έχουμε να κάνουμε, όλο και κάτι πρέπει να βρίσκουμε.
07-11-2010, 21:12 #5
δελφινάκι, συμφωνώ απόλυτα....πρέπει να αποσυνδέσουμε την έννοια σπίτι και την έννοια φαγητό μεταξύ τους. μένω σπίτι δεν σημαίνει κάθομαι και τρώω.θα φάω όταν πεινάσω ή όταν έρθει η ώρα μου να φάω....δεν έχω υπάρξει βουλιμικη αλλά ξέρω τι θα πει ΄τρώω από πλήξη ή άγχος ή μοναξιά..
08-11-2010, 18:39 #6
Παρολαυτα αρχισε κ να βγαινεις ΤΩΡΑ μην περιμενεις το σε λιγο η αυριο γιατι ειναι υπουλη σηνηθεια μολαω εκ πειρας.Κλεισε το πισι κ βγες τωρα εστω κ μια βολτα μονο για να βγεις
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση