Results 76 to 90 of 125
Thread: πως εμαθα να μην τρωω γλυκα
-
13-10-2010, 18:15 #76
Originally posted by Ava
Όταν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κόψω ΕΝΤΕΛΩΣ τα γλυκά, μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα της τηλεοπτικής "Θεοπούλας": Κόβεται το σεξ?
Έλα ντε!Και γιατί να φτάνουμε σε ακραία μέτρα,
στερούμενοι στοιχειώδεις γενετήσιες απολαύσεις;
Ναι στα γλυκά!Ναι στο σεξ!Ναι σε κάθε ηδονή!
- 13-10-2010, 20:34 #77
Originally posted by NADINE
Originally posted by Ava
Όταν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κόψω ΕΝΤΕΛΩΣ τα γλυκά, μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα της τηλεοπτικής "Θεοπούλας": Κόβεται το σεξ?
οκ. για να μην δραματοποιω τα πραγματα: τα γλυκα δεν ειναι και τοσο απαισια, τοσο καταστροφικα. απλα εξηγησα για ποιον λογο δεν τα τρωω. προσωπικα δεν μου προσφερουν και τοσο μεγαλη απολαυση. και εχω κανει αρκετο καλο στην υγεια μου με αυτο.
13-10-2010, 21:26 #78
Eντάξει,αν η ηρωίνη θεωρείται ηδονή,φυσικά και δε λέω "ναι" σ'εκείνη!
Αυτό που ήθελα να πω είναι να μη ζούμε αποστεγνωμένες από απολαύσεις ζωές,
στερώντας μας ολοσχερώς γεύσεις κι αισθήσεις,έχοντας τύψεις αν τυχόν ενδώσουμε...
Όλα τα χρειαζόμαστε να τα χαιρόμαστε.Ίσως με μέτρο,ίσως προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας,
πάντως αφορισμοί γευστικοί,θεωρημένοι αμαρτωλοί κι απαγορευτικοί,με βρίσκουν παντελώς αντίθετη.
Κι ασφαλώς δεν αναφέρομαι προσωπικά σ'εσένα,που άνοιξες το θέμα.Αν και το "έμαθα" παραπέμπει
σε πετυχημένη προσπάθεια και όχι απουσία ανάγκης.Τέλος πάντων...Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!
14-10-2010, 08:29 #79
Οχι κολοκυθοπιττα, εχει πολλους υδατανθρακες... Ρολο ψητο γεμιστο με αυγα (τιγκα πρωτεινη) χαχαχαχα
14-10-2010, 08:30 #80
Originally posted by Ava
14-10-2010, 08:42 #81
Originally posted by victoria19
Originally posted by Ava
οκ. για να μην δραματοποιω τα πραγματα: τα γλυκα δεν ειναι και τοσο απαισια, τοσο καταστροφικα. απλα εξηγησα για ποιον λογο δεν τα τρωω. προσωπικα δεν μου προσφερουν και τοσο μεγαλη απολαυση. και εχω κανει αρκετο καλο στην υγεια μου με αυτο.
Health is a state of complete physical, mental and social well-being and not merely the absence of disease or infirmity.
O ορισμος της υγειας απο τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας..
:smirk:
14-10-2010, 10:30 #82
Originally posted by spaceride
Καντε σεξ ρε...Αφηστε το φαι μονο για θρεψη...
Αγαπημενη κρινοδαχτυλη Νadine σορυ για το ρε..
"...Στη σκια χεροπιασμένες,
στη σκια βλέπω κι εγώ
κρινοδάχτυλες παρθένες
οπού κάνουνε χορό..."
(απόσπασμα από τον Εθνικό μας Ύμνο)
Ελπίζω να μη με θεωρείς..."μωρά παρθένα"... :spin:
14-10-2010, 10:32 #83
Nadine δεν εχουμε γνωριστει ακομα αρκετα καλα για να κανω τετοιες υποθεσεις...Γονυπετης σου ζητω συγγνωμη..Εδω εκανα λαθος και το φυλο..τι μου λες τωρα
14-10-2010, 10:43 #84
spaceride: συμφωνα με τον ορισμο που εδωσες για την υγεια, ειμαι υγειης. σωματικα και πνευματικα. και πλεον που δεν εχω τα παραπανω κιλα που καποτε ειχα αισθανομαι καλυτερη απο ποτε. ψυχολογικα λοιπον ειμαι υγειης, απαλαγμενη απο κομπλεξ, γεματη αυτοπεποιθηη και ορεξη για ζωη. σωματικα ειμαι υγειης αφου κατορθωνω να ανταπεξελθω σε ολες τις υποχρεωσεις μου χωρις να εμφανιζω σημαδια κοπωσης και αδυναμιας και στις εξετασεις αιματος που εκανα ολα ηταν φυσιολογικα εκτος απο τον σιδηρο (γι'αυτο και εχω αρχισει να τρωω τοσο πολυ κρεας). ^^ αρα ειμαι υγειης.
14-10-2010, 10:49 #85
Originally posted by victoria19
spaceride: συμφωνα με τον ορισμο που εδωσες για την υγεια, ειμαι υγειης. σωματικα και πνευματικα. και πλεον που δεν εχω τα παραπανω κιλα που καποτε ειχα αισθανομαι καλυτερη απο ποτε. ψυχολογικα λοιπον ειμαι υγειης, απαλαγμενη απο κομπλεξ, γεματη αυτοπεποιθηη και ορεξη για ζωη. σωματικα ειμαι υγειης αφου κατορθωνω να ανταπεξελθω σε ολες τις υποχρεωσεις μου χωρις να εμφανιζω σημαδια κοπωσης και αδυναμιας και στις εξετασεις αιματος που εκανα ολα ηταν φυσιολογικα εκτος απο τον σιδηρο (γι'αυτο και εχω αρχισει να τρωω τοσο πολυ κρεας). ^^ αρα ειμαι υγειης.
14-10-2010, 10:57 #86
οχι spaceride: δεν νιωθω την αναγκη να σου αποδειξω τιποτα. απλα οπως παρεθεσες τον ορισμο, φανηκε σαν να απευθυνοσουν σε εμενα. και απλα απαντησα.
14-10-2010, 11:03 #87
βικτορια, αφου ομως ετσι κ αλλιως μονο κρεας τρως, πριν αρχισεις το κρεας τι ετρωγες ?
14-10-2010, 12:22 #88
Originally posted by smart
βικτορια, αφου ομως ετσι κ αλλιως μονο κρεας τρως, πριν αρχισεις το κρεας τι ετρωγες ?
πριν αρχισω το κρεας? εμμ... σε ποια χρονικη περιοδο αναφερεται αυτο το πριν?
14-10-2010, 12:36 #89
καλημέρα ,
χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση με κανέναν, θεωρείς ότι δεν πάσχεις ούτε έχεις αντιμετωπίσει ποτέ διατραφικές διαταραχές
έχεις απόλυτα γαλουχήσει τον εαυτό σου,
και δεν έχεις αποκτήσει ουτε πρόκειτε να αποκτήσεις ποτέ σου διατροφικές διαταραχές...
του στυλ
"λύγισα και έφαγα 3 σοκολάτες"
"με κέρασαν και δεν μπόρεσα να το αρνηθώ"
"πεινάω"
"έφαγα τα πάντα και πάω να κάνω εμετό" ή
"δεν τρωω και είμαι 40κιλά"
σωστά?
απλά απορώ κάνεις δίαιτα με το να τρως 1φ.ψωμί το πρωι και κοτόπουλο καλαμάκλι το μεσημέρι και μετά τίποτα ...
ή
αυτά είναι οι διατροφικές σου συνήθειες???
ότι και αν είναι εγώ είμαι 26χρονών και δεν γνωρίζω άλλον άνθρωπο με τέτοιο προφίλ διατροφής
αλλά ξέρω άτομα με κορμάρα στυλ μοντέλου που πεθαίνουν για μαγιονέζα για μπισκότα βουτηγμένα στην μερέντα, και για όλα αυτά που εσύ έχεις "αφορίσει"...
η απορία μου είναι απλή
αν δεν έκανες δίατα τι θα έτρωγες???
14-10-2010, 13:16 #90
Και ν προσθεσω στα (ευστοχα) ερωτηματα της σασα, πριν τη διαιτα τί ετρωγες?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή