Results 91 to 105 of 125
Thread: πως εμαθα να μην τρωω γλυκα
-
14-10-2010, 13:21 #91
H παραπληροφορηση ειναι το χειροτερο πραγμα..Απευθυνομουν σε ολους βικτωρια και οχι σε εσενα προσωπικα..Εκανα quote τη φραση σου περι υγειας. Τις προαλλες ομως απευθυνομουν σε εσενα με το ποσους υδατανθρακες λαμβανεις απο το κρεας σε σχεση με τις ημερησιες σου αναγκες.. Επειδη πολλοι διαβαζουν εδω μεσα καλο θα ειναι να τα λεμε ολα..τυπου "εγω γουσταρω αυτη τη διατροφη για χ/ψ λογους και ειναι ετσι σε σχεση με το τι συνιστουν οι παγκοσμιοι φορεις..Και αφηνουμε τους αλλους να αποφασισουν.. Σου ευχηθηκα καλο πτυχιο σε προηγουμενα ποστς. Εγω εχω τελειωσει τη σχολη μου και ειμαι διαιτολογος οπως εχω γραψει και στο παρελθον.. Εγω μπορω να κρινω κατα ποσο αυτα που λες ειναι -οχι σωστο η λαθος γτ εχουμε ξεφυγει απο αυτη την σφαιρα- αλλα αληθεια ή ψεμματα.
- 14-10-2010, 13:23 #92
Originally posted by sasa14
καλημέρα ,
χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση με κανέναν, θεωρείς ότι δεν πάσχεις ούτε έχεις αντιμετωπίσει ποτέ διατραφικές διαταραχές
έχεις απόλυτα γαλουχήσει τον εαυτό σου,
και δεν έχεις αποκτήσει ουτε πρόκειτε να αποκτήσεις ποτέ σου διατροφικές διαταραχές...
του στυλ
"λύγισα και έφαγα 3 σοκολάτες"
"με κέρασαν και δεν μπόρεσα να το αρνηθώ"
"πεινάω"
"έφαγα τα πάντα και πάω να κάνω εμετό" ή
"δεν τρωω και είμαι 40κιλά"
σωστά?
απλά απορώ κάνεις δίαιτα με το να τρως 1φ.ψωμί το πρωι και κοτόπουλο καλαμάκλι το μεσημέρι και μετά τίποτα ...
ή
αυτά είναι οι διατροφικές σου συνήθειες???
ότι και αν είναι εγώ είμαι 26χρονών και δεν γνωρίζω άλλον άνθρωπο με τέτοιο προφίλ διατροφής
αλλά ξέρω άτομα με κορμάρα στυλ μοντέλου που πεθαίνουν για μαγιονέζα για μπισκότα βουτηγμένα στην μερέντα, και για όλα αυτά που εσύ έχεις "αφορίσει"...
η απορία μου είναι απλή
αν δεν έκανες δίατα τι θα έτρωγες???
αν δεν εφαρμοζα την διατροφη που εδω και ενα χρονο περιπου εφαρμοζω, θα ετρωγα καθημερινα τα παντα και ισως και σε μεγαλες ποσοτητες. υπαρξα βουλιμικη και ξερω οτι αν αρχισω να τρωω, αν αφησω ελευθερο τον εαυτο μου, αν παραμερισω ολους αυτους τους κανονες που εχω θεσει, δεν θα εχω ορια στην καταναλωση φαγητου.
η βουλιμια ωστοσο για εμενα ηταν πολυ πιο επιζημια για την υγεια μου απο την διατροφη που εφαρμοζω τωρα. πριν απο 1,5 χρονο (εδινα πανελληνιες και δεν προσεχα την διατροφη μου) προσπαθωντας να αποκτησω λιγη χαρα στην ζωη μου ειχα στραφει στο φαγητο. μια φορα ειχα φαει ενα τεραστειο κομματι φετα και μετα μισο κεικ (απο τα ετοιμα, σε μεγαλη φορμα) και μετα και αλλο τυρι και μετα και αλλο κεικ. παντοτε λατρευα την εναλλαγη γλυκου και αλμυρου. ωστοσο τοτε αυτοκαταστρεφομουν και δεν ειχα χρονο και διαθεση να του επιβληθω. πλεον εγω εχω τον ελεγχο. και κανεις.... κανενα κερασμα, καμια πιεση απο κανεναν, κανενας πειρασμος δεν θα με οδηγησει στο να ξαναπαρω ολα εκεινα τα κιλα (ημουν 66 κιλα) και να αρχισω παλι να σιχαινομαι τον εαυτο μου.
περασα και μια φαση πριν απο 5 μηνες που οταν ετρωγα πολυ αναγκαζα τον εαυτο μου να κανει εμετο. αλλα επενεβησαν οι δυο κολλητοι μου και με την στηρηξη τους το σταματησα. και μετα απο αυτο βρηκα την λυση για να μην ξαναπαρω κιλα. πριν απο καθε γευμα επινα μισο λιτρο νερο ωστε να γεμιζει το στομαχι μου. και εμαθα να περιοριζω την ποσοτητα ετσι και να φροντιζω παντοτε να αφηνω φαγητο στο πιατο μου. και εμαθα να απεχθανομαι το ψωμι γιατι μου προκαλουσε φουσκωμα.
και επισης ανακαλυψα οτι αν δεν ετρωγα μετα τις 5, το βραδυ κοιμομουν καλυτερα, δεν αισθανομουν βαρυ το στομαχι μου και εχανα και κιλα.
δεν κανω διαιτα. αυτες ειναι οι διατροφικες μου συνηθειες. μιζερες, επιβλαβεις, απαραδεκτες... γνωμη σας. εγω ξερω οτι ο οργανισμος μου λειτουργει πολυ καλα προς το παρον και αισθανομαι υπεροχα. ικανοποιημενη και αυταρκης, πληρης. χωρις να εξαρτωμαι απο το φαγητο, χωρις να υποτασσομαι στις βουλιμικες μου τασεις. οι μονες βουλιμικες τασεις που εχω πλεον ειναι στο θεμα του νερου :P αν δεν συγκρατησω τον εαυτο μου μπορω να πιω και 1,5 λιτρο συνεχομενα. ^^
περιεργες ή οχι οι διατροφικες μου συνηθειες με εχουν κανει ευτυχισμενη. και απλα ανοιξα αυτο το topic για να σας πω πως εγω σταματησα να τρωω γλυκα. ισως καποια ατομα να βρουν χρησιμες τις συμβουλες μου.
14-10-2010, 13:23 #93
Originally posted by victoria19
πριν αρχισω το κρεας? εμμ... σε ποια χρονικη περιοδο αναφερεται αυτο το πριν?
(σ.σ. αν δεν κανω λαθος το κοτοπουλο ΔΕΝ βοηθαει στο χαμηλο σιδηρο-ας με διορθωσει καποιος)
14-10-2010, 13:29 #94
Originally posted by sasa14
καλημέρα ,
χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αντιπαράθεση με κανέναν, θεωρείς ότι δεν πάσχεις ούτε έχεις αντιμετωπίσει ποτέ διατραφικές διαταραχές
έχεις απόλυτα γαλουχήσει τον εαυτό σου,
και δεν έχεις αποκτήσει ουτε πρόκειτε να αποκτήσεις ποτέ σου διατροφικές διαταραχές...
του στυλ
"λύγισα και έφαγα 3 σοκολάτες"
"με κέρασαν και δεν μπόρεσα να το αρνηθώ"
"πεινάω"
"έφαγα τα πάντα και πάω να κάνω εμετό" ή
"δεν τρωω και είμαι 40κιλά"
σωστά?
απλά απορώ κάνεις δίαιτα με το να τρως 1φ.ψωμί το πρωι και κοτόπουλο καλαμάκλι το μεσημέρι και μετά τίποτα ...
ή
αυτά είναι οι διατροφικές σου συνήθειες???
ότι και αν είναι εγώ είμαι 26χρονών και δεν γνωρίζω άλλον άνθρωπο με τέτοιο προφίλ διατροφής
αλλά ξέρω άτομα με κορμάρα στυλ μοντέλου που πεθαίνουν για μαγιονέζα για μπισκότα βουτηγμένα στην μερέντα, και για όλα αυτά που εσύ έχεις "αφορίσει"...
η απορία μου είναι απλή
αν δεν έκανες δίατα τι θα έτρωγες???
αν δεν εφαρμοζα την διατροφη που εδω και ενα χρονο περιπου εφαρμοζω, θα ετρωγα καθημερινα τα παντα και ισως και σε μεγαλες ποσοτητες. υπαρξα βουλιμικη και ξερω οτι αν αρχισω να τρωω, αν αφησω ελευθερο τον εαυτο μου, αν παραμερισω ολους αυτους τους κανονες που εχω θεσει, δεν θα εχω ορια στην καταναλωση φαγητου.
η βουλιμια ωστοσο για εμενα ηταν πολυ πιο επιζημια για την υγεια μου απο την διατροφη που εφαρμοζω τωρα. πριν απο 1,5 χρονο (εδινα πανελληνιες και δεν προσεχα την διατροφη μου) προσπαθωντας να αποκτησω λιγη χαρα στην ζωη μου ειχα στραφει στο φαγητο. μια φορα ειχα φαει ενα τεραστειο κομματι φετα και μετα μισο κεικ (απο τα ετοιμα, σε μεγαλη φορμα) και μετα και αλλο τυρι και μετα και αλλο κεικ. παντοτε λατρευα την εναλλαγη γλυκου και αλμυρου. ωστοσο τοτε αυτοκαταστρεφομουν και δεν ειχα χρονο και διαθεση να του επιβληθω. πλεον εγω εχω τον ελεγχο. και κανεις.... κανενα κερασμα, καμια πιεση απο κανεναν, κανενας πειρασμος δεν θα με οδηγησει στο να ξαναπαρω ολα εκεινα τα κιλα (ημουν 66 κιλα) και να αρχισω παλι να σιχαινομαι τον εαυτο μου.
περασα και μια φαση πριν απο 5 μηνες που οταν ετρωγα πολυ αναγκαζα τον εαυτο μου να κανει εμετο. αλλα επενεβησαν οι δυο κολλητοι μου και με την στηρηξη τους το σταματησα. και μετα απο αυτο βρηκα την λυση για να μην ξαναπαρω κιλα. πριν απο καθε γευμα επινα μισο λιτρο νερο ωστε να γεμιζει το στομαχι μου. και εμαθα να περιοριζω την ποσοτητα ετσι και να φροντιζω παντοτε να αφηνω φαγητο στο πιατο μου. και εμαθα να απεχθανομαι το ψωμι γιατι μου προκαλουσε φουσκωμα.
και επισης ανακαλυψα οτι αν δεν ετρωγα μετα τις 5, το βραδυ κοιμομουν καλυτερα, δεν αισθανομουν βαρυ το στομαχι μου και εχανα και κιλα.
δεν κανω διαιτα. αυτες ειναι οι διατροφικες μου συνηθειες. μιζερες, επιβλαβεις, απαραδεκτες... γνωμη σας. εγω ξερω οτι ο οργανισμος μου λειτουργει πολυ καλα προς το παρον και αισθανομαι υπεροχα. ικανοποιημενη και αυταρκης, πληρης. χωρις να εξαρτωμαι απο το φαγητο, χωρις να υποτασσομαι στις βουλιμικες μου τασεις. οι μονες βουλιμικες τασεις που εχω πλεον ειναι στο θεμα του νερου :P αν δεν συγκρατησω τον εαυτο μου μπορω να πιω και 1,5 λιτρο συνεχομενα. ^^
περιεργες ή οχι οι διατροφικες μου συνηθειες με εχουν κανει ευτυχισμενη. και απλα ανοιξα αυτο το topic για να σας πω πως εγω σταματησα να τρωω γλυκα. ισως καποια ατομα να βρουν χρησιμες τις συμβουλες μου.
14-10-2010, 14:27 #95
απο την αρχή δεν ήθελα να έρθω σε αντίθεση μαζί σου ....
αν και δεν συμφωνώ ούτε ένα στο εκατομ.με αυτά που λες ...όπως μάλλον και εσύ με εμενα!!!
απλά επειδή και εγώ έχω πάρει το πτυχίο μου, είμαι 26χρ, ηλεκτρολόγος μηχανικός απο το ΕΜΠ και δουλεύω και συχρόνως κάνω το μεταπτυχιακό μου και όλα αυτά ...
θα σου πω ότι σε όλα αυτά τα βήματα της ζωής μου που διαχειριζόμουν το χρόνο μου και ξυπνούσα κανονικές ώρες και γυρνούσα κανονικές ώρες σπίτι και ήμουν στην κίνηση, όπως είσαι εσύ τώρα στο 1ο έτος, ήταν πολύ εύκολο να μην τρωω μετά τις 5 και ήμουν 46κιλά
αλλά γιατί άραγε πάχυνα όταν άρχισα να δουλεύω και να τρέχω όλη μέρα !!!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΩΣΤΑ ......
και μετά ο οργανισμός μου χρειαζόταν ενέργεια ....ο μεταβολισμός μου που πήγε???
αλλά τον είχα καταστρέψει ...του είχα βουλώσει το στομα μέσα σε καφέδες και βόλτες κ.λ.π
μην κάνεις το ίδιο λάθος
δεν θα μπορείς μια ζωή να μην τρως μετά τις 5 η να μην δέχεσαι τα γλυκά στην γιορτή κάποιου συναδέλφου σου
η να τρως κάθε μέρα σουβλάκι κοτόπουλο ή όταν με το καλό τελειώσεις και θα έχεις λεφτά μην νομίζεις οτι οι ανάγκες σου θα είναι το OGGI αλλά ένα φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο , μια εκδρομή ...και όλα αυτά
θα δεις ότι το φαγητό θα είναι σε όλα αυτά ...και εσύ θα πρέπει να παλεύεις καθε μέρα...και τότε θα πληρώνεις αυτά που κάνεις τώρα .....και αυτό είναι λάθος....
αν θες άκου απλά μια δεύτερη γνώμη..
γιατί απο την στιγμή που έπεσες στους εμετούς για να μην παχύνεις ...ΜΠΟΡΕΙ να το ξανακάνεις αυτό σημαίνει ότι έχεις διατροφική διαταραχή...γιατί μπορείς να βάζεις το δαχτυλο στο στόμα!!
πρόσεχε γιατί είσαι πολύ μικρή και δεν αξίζει!!
14-10-2010, 15:59 #96
Originally posted by Ciciliana
smart δίκιο έχεις το κοτόπουλο δεν εχει σχέση με το σίδηρο.
απο κρέας ξερω το κόκκινο κρεας το οποιο εχει πολυ σιδηρο-συγκρητικα με αλλες τροφες
φακες, σπανακι, (σε συνδιασμό με βιταμίνη C για απορόφηση καλυτερη )
κ καποια οστρακοηδη νομιζω (γαρίδες πχ), κ αμυγδαλα αν δε κανω λαθος.(δε θυμαμαι αλλα)
Το κοτόπουλο σιγουρα οχι.
είχα κ γω χαμηλο σιδηρο-αιματοκρίτη-κ αιμοσφαιρίνη.γιατι δεν ετρωγα για 4 χρόνια κρέας.
το σιδηρο είχε πεσει κατακόρυφα κ γω δε το πιστευα-δε θυμαμαι ποσο..
μετα προσπαθούσα να τρωω λίγο κρέας αλλα επειδη το κοκκινο δε μ'αρεσε ελεγα κ γω θα φαω κοτοπουλο(Αλλα φυσικα εκανα λαθος) κ επεφτε ακόμη πιο πολυ.
κ μετα μου εδιναν αμπουλες(γιατι δεν ηθελα χαπια)
κ μετα χαπια κ τωρα οποτε αδιαθετω πρεπει να παιρνω χαπια για να μη πεφτει ο σιδηρος
αλλα πηρε 2 χρόνια να ισορροπηθει.
τωρα η βικτωρια δε ξερω πως καταφερνει να τρωει κοτοπουλο(το οποιο συγκκαταλεγεται στα πουλερικα κ οχι στο κοκκινο κρεας) κ να εχει φυσιολογικο σιδηρο`~strange...
14-10-2010, 16:27 #97
όσπρια, σαλάτες, λίπος, υδατάνθρακες, βιταμίνες, φρούτα???????
κονσέρβα vs φρέσκων φρούτων και λαχανικών..
ολά αυτά είναι απαγορευμένα...
15-10-2010, 00:02 #98
Το σιδηρο μπορει να πεφτει και απο αυστηρη διαιτα,ειδικα αν εχουν αδειασει οι αποθηκες του οργανισμου ειναι δυσκολο να επανελθει χωρις βιταμινες και καλη διατροφη ασχετα αν τρωμε κρεας.
15-10-2010, 11:58 #99
η μητερα μου παντως πιστευει οτι τρωγοντας κοκκινο κρεας 3 φορες την εβδομαδα και σπανακι πιο συχνα (τον τελευταιο καιρο εχω αμελησει να τρωω σπανακι) ο σιδηρος θα ανεβει. ειδικα εφοσον παιρνω και ενα σιροπι για τον σιδηρο. και αλλωστε δεν ηταν και τοσο χαμηλος ο σιδηρος μου. στις εξετασεις ηταν 42 ενω θα επρεπε να ειναι 45-150.
στο θεμα των γλυκων: σημερα εκανα ενα πειραμα. εφαγα το πρωι ενα donut απο τα starbucks που παλιοτερα μου αρεσε η γευση του. σημερα δεν καταφερα καν να το τελειωσω. η γευση του με αφησε αδιαφορη. ολα τα πραγματα στην ζωη ειναι θεμα συνηθειας. αν δεν τρως κατι για αρκετο καιρο και το φας τελικα δεν θα σε ενθουσιασει η γευση του. ο οργανισμος συνηθιζει στις τροφες που του δινεις και ζηταει κυριως αυτες. αν μαθεις τον οργανισμο σου να μην τρωει γλυκα δεν θα τα ζηταει. (και ξεχασα να πω οτι οταν θελω κατι γλυκο μπορω να φαω και τσιχλες. ειδικα με γευση κανελλας τις λατρευω. μου κοβουν και την ορεξη)
17-10-2010, 18:50 #100
απο το τοπικ "τι εφαγα σημερα"
αυτο που με κανει μια να στερουμαι και μια να τρωω ειναι το οτι δεν μπορω να βρω τις ισορροπιες μεσα μου. παντα ετσι ειμαι. των ακρων. (πολλες φορες αισθανομαι υπεροχα, παντοδυναμη, ικανη για ολα, γεματη αυτοπεποιθηση, να διακατεχομαι απο μια μανιακη χαρα και αλλες πεφτω σε καταθλιψη και αισθανομαι ανεπαρκης, αδυνατωντας να νιωσω ικανοποιηση. στη ζωη μου παντα υπαρχει διαδοχη αντιθετων και ακραιων συναισθηματων. αλλωστε εχω μανιοκαταθλιψη. το εχει διαγνωσει ψυχιατρος αλλα σταματησα τις συνεδριες γιατι δεν ηθελα να καταληξω να παιρνω φαρμακα. ειμαι μικρη για να καταφυγω σε αυτη την λυση). παντως... προσπαθω να βρω εναν τροπο για να γινω ισορροπημενη. και θα τον βρω καποια στιγμη ^^
παρολαυτα αν επιμενεις οτι δε θελεις να ξαναπας σε ψυχιατρο, μπορεις ειτε να επισκεφτεις ψυχολογο που κανει ατομικες συνεδριες και δεν εχει αρμοδιοτητα να συνταγογραφει ειτε να ξεκινησεις μονη σου καποια βηματα να μαθεις για την ασθενεια σου.
στο ιντερνετ μπορεις να βρεις αφθονες πληροφοριες για τη μανιοκαταθλιψη και μπορεις επισης να παρεις και καποια βιβλια.
Θα σε βοηθησει να γνωρισεις λιγο καλυτερα τον εαυτο σου.
Εγω οταν ημουν βουλιμικη πριν απο μηνες δεν ηθελα να ακουω απο τους αλλους οτι ανησυχουσαν για μενα. Μου φαινοταν υποκριτικο. Ξερεις... θεωρουσα οτι ηταν μονο λογια που τα ελεγαν απλα επειδη επρεπε. Ενα ατομο που εχει προβλημα δεν πρεπει να το κανεις να νιωθει προβληματικο με τοσο αμεσο τροπο γιατι θα πεισμωσει (στην δικη μου περιπτωση τουλαχιστον).
17-10-2010, 19:25 #101
Δεν ξερω αν και καποιος αλλος το εφαρμοζει αυτο ή το εχει σκεφτει αλλα εγω εμαθα να μην τρωω γλυκα, φτιαχνοντας τα. :P Καλουσα τους φιλους μου στο σπιτι μου και τους εφτιαχνα 2-3 γλυκα καθε φορα. Λατρευω την ζαχαροπλαστικη και ανακαλυψα οτι η μεγαλυτερη απολαυση σε ενα γλυκο ειναι η προετοιμασια του. Δοκιμαζα μια κουταλια απο καθε γλυκο (ενιοτε την εφτυνα μετα ^^) και επειτα σερβιρα το γλυκο στους φιλους μου, οι οποιοι το τσακιζαν παντα. Εγω γενικα αποφευγω να τρωω οταν βρισκομαι μαζι με αλλα ατομα γιατι μου αρεσει να μιλαω (αλλος ενας τροπος για να μην τρωω οταν πηγαινουμε σε εστιατοριο. μιλαω πολυ και ετσι δεν μου μενει χρονος να φαω). Ετσι δεν ετρωγα και απολαμβανα την εικονα των φιλων μου να τρωνε το γλυκο που εγω εφτιαχνα. Ειναι ωραιο συναισθημα. Σταδιακα λοιπον, εμαθα να μην τρωω σοκολατα, να απεχθανομαι το βουτυρο και να αποφευγω τα γλυκα. Εμαθα να αντλω ευχαριστηση απο την δημιουργια τους και απο το να βλεπω τους φιλους μου να τα τρωνε. Και φυσικα ποτε δεν μπαινω στον πειρασμο να φαω γλυκο που εχει φτιαξει καποιος αλλος (πχ απο ζαχαροπλαστειο). Ειναι προδοσια προς τον εαυτο μου και τις ικανοτητες μου στην ζαχαροπλαστικη. Δεν θα αγορασω κατι που εγω μπορω να το φτιαξω εξισου καλα.
εγω λατρευω τα γλυκα κανω ομως αυτο που λες και εσυ,φτιαχνω γλυκα για αλλους,μονο ομως οταν ειμαι σε φαση διαιτας.
Οταν το εχω παρει αποφαση δεν με νοιαζει οτι και αν υπαρχει γυρω μου και μαλιστα φτιαχνω και περισσοτερα γλυκα τοτε και χωρις αγχος αν θα φαω γιατι ξερω οτι δεν προκειται να δοκιμασω ουτε ενα κομματακι.
σημερα εφτιαξα γλυκα κολοκυθοπιτακια και κουλουρακια,μου ερχονται οι μυρωδιες απο την κουζινα και δεν με νοιαζει καθολου,χαιρομαι που τα τρωνε οι υπολοιποι στην οικογενεια και τους αρεσουν.....μην τελειωσει ομως η φαση "διαιτα" γιατι φοβαμαι οτι τοτε θα τα τσακιζω παλι :smilegrin:
17-10-2010, 21:29 #102
Εγω χθες ειχα φτιαξει brownies με γλασο σοκολατας απο πανω (ganache), τρουφακια και ενα cheesecake για την οικογενεια του μπαμπα μου. Και εννοειται οτι δεν μπηκα στον πειρασμο να φαω. Μα ειναι υπεροχο συναισθημα να φτιαχνεις πραγματα και να τα δινεις στους αλλους. Σε χορταινει, σε καλυπτει συναισθηματικα. ^^
18-10-2010, 09:40 #103
[quote]Originally posted by click
αυτο που με κανει μια να στερουμαι και μια να τρωω ειναι το οτι δεν μπορω να βρω τις ισορροπιες μεσα μου. παντα ετσι ειμαι. των ακρων. (πολλες φορες αισθανομαι υπεροχα, παντοδυναμη, ικανη για ολα, γεματη αυτοπεποιθηση, να διακατεχομαι απο μια μανιακη χαρα και αλλες πεφτω σε καταθλιψη και αισθανομαι ανεπαρκης, αδυνατωντας να νιωσω ικανοποιηση. στη ζωη μου παντα υπαρχει διαδοχη αντιθετων και ακραιων συναισθηματων. αλλωστε εχω μανιοκαταθλιψη. το εχει διαγνωσει ψυχιατρος αλλα σταματησα τις συνεδριες γιατι δεν ηθελα να καταληξω να παιρνω φαρμακα. ειμαι μικρη για να καταφυγω σε αυτη την λυση). παντως... προσπαθω να βρω εναν τροπο για να γινω ισορροπημενη. και θα τον βρω καποια στιγμη ^^
18-10-2010, 12:05 #104
[quote]Originally posted by lessing
Originally posted by click
18-10-2010, 13:10 #105
:flaming:Γκρρρρ
Αντε καλα!Αλλα να ρωτησω τη Βικτορια γιατι θα σκασω!:Κανεις τεραστια και περιττα εξοδα;
Το βραδυ δεν κοιμασαι;
Κατι μου λεει πως οχι.Τυχαιο;Δε νομιζω.Ασε γιατι ειμαι παθουσα!Μια μερα μπηκα στο γραφειο του ψυχολογου εξαιρετικα ενθουσιασμενη και μου ειπε οτι υποψιαζεται οτι εχω μονιοκαταθλ.και να δω ενα ψυχιατρο.Πηγα στον ψυχιατρο ο οποιος μονο που δεν επεσε κατω απο τα γελια.Μου εξηγησε οτι απλα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή