πως εμαθα να μην τρωω γλυκα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 125 of 125
    Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Καλυτερα να προσπαθησεις να περιορισεις τον εαυτο σου και να μην φας, ή να φας ενα και μονο παρα τα πεταξεις.
    Δηλαδη μια ζωη θα "αποφευγουμε" το "προβλημα" αντι να το αντιμετωπιζουμε;
    σ'εμενα μεχρι να φτασω στο στοχο μου δεν επαιζε με τιποτα να φαω λιγο απο κατι εκτος προγραμματος,αν ετρωγα ενα γλυκο επεφτε η αυτοπεποιθηση μου και σταματουσα τη διαιτα γιαυτο και προτιμουσα να μην βαζω τιποτα "απαγορευτικο" στο στομα μου.Μολις ομως εχασα ολα τα κιλα που ηθελα απεκτησα αυτοπεποιθηση,ξερω οτι μπορω να ξαναχασω οσα κιλα θελω και ετσι μπορω να τρωω τα παντα.Αν καποιος ειναι σαν εμενα καλυτερα να μην τρωει τιποτα κατα την διαρκεια της διαιτας,ειναι θεμα χαρακτηρα :wink1:

Senior Member
    βασικα βικτορια, εγω αν ημουν η μαμα σου θα σου αφηνα ενα κ θα πεταγα τα υπολοιπα

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by victoria19
    quand tu as l'envie de manger, souviens-toi ton but: je veux être mince.
    On a besoin de manger afin de survivre.
    53 kilos:tu ne trouves pas que tu es déjà mince?
    Quel est ton but? Être ou bien rester mince?
    elle a raison..
    Victoria, tu es deja mince, ton BMI (19.2!) est parfait!
    Tu devrais seulement essayer rester mince..
    φιλικά πάντα,
    nina

Senior Member
    καλημέρα ...

σε αυτό που λέει η Vicroria σχετικά με το μέτρο , το έχω και εγώ ..μου είναι πολύ δύσκολο να φάω ένα κομματάκι σοκολάτα και όχι όλη την σοκολάτα, λέω αφού θα την κάνω την αμαρτία ας την κάνω και να το ευχαριστηθώ λάθος βέβεια δεν λέω...αλλά τώρα που είμαι στον στόχο μου, μπορεί να φάω ένα κομμάτι σοκολάτα και όχι όλη την σοκολάτα ..
    μόνο και μόνο γιατί σκέφτομαι να μην ξαναπεράσω τα ίδια!!

Senior Member
    Originally posted by forty
    και πες του οτι κανεις προσπαθεια να αδυνατησεις να μην σου ξαναφερει γλυκα
    τελικα τα σοκολατακια πεταχτηκαν οχι εσκεμμενα αλλα σε μια κριση θυμου εχθες κ παρερμηνεια καποιων λογων του.

το γελοιο ειναι οτι μαζι με τα σοκολατακια πεταξα κ ολα οσα ειχα στο ψυγειο, μπροκολο, ανθοτυρο γιαουρτια
    σε μια κριση χαρακτηρα που περασα.
    Νομιζα οτι πρεπει να γυρισω στην παλια γνωστη μου, δηθεν νορμαλ, badgirl
    που ετρωγε ο,τι γουσταρε, καπνιζε κ βαριοταν να κουνησει το σωμα της.
    Κ ξερεις κατι, ανακαλυψα οτι δεν ηθελα τελικα να γυρισω εκει κ εχω μεινει με αδειο ψυγειο να τρωω βλακειες κ τον θερμιδομετρητη στο χερι χαχαχαχα
    Κ δεν εχω σκοπο να ψωνισω βαριεμαι, εχω βεβαια καποιες τροφες νορμαλ μεσα για το βραδυ αλλα οχι καλα οργανωμενο ψυγειο.
    Κ για να ευθυμησουμε λιγο,
    χθες παραγγειλαμε απεξω, κ οταν ειδα την χαλια σαλατα που μας εφεραν αναζητησα διακαως το μπροκολο που ειχα πεταξει με τοση μανια.
    Εκει μαλιστα καταλαβα οτι καποιες καλες συνηθειες δεν αλλαζουν ετσι ευκολα...κ αφου ειναι καλες γιατι να αλλαξουν>?

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789