νιωθω σαν αγελαδιτσα :-( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    ciciliana, τωρα ειδα κ τα δικα σου...κατι για ελλειψη γελιου ειδα...κατι δεν ειμαι καλα ειδα....
    οως ειπα τα παραπανω ισχυουν κ για σενα, αλλα δεν τα ειχα διαβασει ολα τα δικα σου.

το να μην ειμαστε καλα, ειναι μες στο προγραμμα,δεν υπαρχει κανεις που να ξεφευγει!
    το θεμα ειναι κατα ποσον το παλυουμε η αφηοπμαστε και βυθιζομαστε στην αυτολυπηση,στον αυτοοικτιρμο!
    η ζωη ειναι ροδα-ποτε πανω,ποτε κατω!
    οσο κ αν μας φαινεται σοβαρος ο λογος που μας "χαλαει" ερχεται η ωρα που γαλμε με τον εαυτο μας!
    αν παλι δεν ξερουμε τι μας χαλαει...μην το ψαχνεις:βαρεμαρα ειναι!

ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    σημερα Κυριακη σας εχω εργασια:
    θα κανετε το μπανακι σας, θα φτιαξετε το μαλακι σας, θα βαφτειτε θα παρφουμαριστειτε, θα γινετε πιο ΘΕΕΣ απ οσο ετσι κ αλλιως ειστε κ θα τσακιστειτε να πατε για καφε!!!
    το βραδυ περιμενω αναφορα!!!

θα μοιρασω τη δουλεια με τον stable κ θα σας εχουμε υπο στενη παρακολουθηση!!!
    (ε stable? )

Member
    smart????εισαι ΘΕΑΑΑΑΑ!!!κ φαντασου σπουδαζω κομοτηνη που οι φοιτητες ειναι περισσοτεροι απο τους μονιμους κατοικους!
    ενταξει παντως σημερα ειμαι καλυτερα!πολυ καλυτερα!ισως επαιξε και καποιο ρολο οτι περιμενα να αδιαθετησω(?)μπορει....
    παντως μην αγχωνεσαι το μεσημερι εχει καφεδακι για να τα σπασουμε-εδω μεσημερι-βραδυ σχεδον το ιδιο ειναι αμα εχεις ορεξη-κ εγω εχω σημερα!
    Σας ευχαριστω ολους εστω κ αυτους που απλα διαβασαν το topic!
    να μαστε καλα λοιπον κ ολα θα τα φταξουμε σιγα σιγα...
    τωρα νιωθω σαν μοσχαρακι-πολυ καλυτερα!
    φιλακιααααααααααα!!!!

Χαρα μου κυριες μου να συνδραμω.ΣΜΑΡΤ προτεινω διακριτικη παρακολουθηση και εξ απαλων ονυχων.Μου αρεσουν τα υποκοριστικα που βαζουν οι κοπελες σε -ακι τα θεωρω εξαιρετικα.Αφου λοιπον προαχθηκες σε μοσχαρακι ειμαι ησυχος.Ε ρε νιατα! Το αλλο το κοριτσι που ειναι; Για να δωσει σημεια ζωης!

Senior Member
    μαρικουλ κοπελαρα μου,ειμαστε σχεδον συνομιληκες,εγω κλεινω τα 21 σε λιγες μερες..
    Ζησε τη ζωη σου, βγες, κανε τις παρεες σου και μην αφηνεις τιποτα να σε πηγαινει πισω..
    Την ηλικια αυτη δεν θα την ξαναζησουμε,ουτε τις χαρες που προσφερει..
    Ολα ειναι στο μυαλο μας..
    Χαιρομαι που εισαι καλυτερα σημερα και ετσι να συνεχισεις!!!

Senior Member
    Ααα να πω επισης πως χαιρομαι που εχουμε ενα τοσο ευγενικο αγορι στην παρεα και μας φτιαχνει τη διαθεση!

Τιμη μου και παντα στη διαθεση σας!Που ειναι και το αλλο κοριτσι που γελα μια φορα τη βδομαδα;Να δηλωσει παρουσια να δουμε αν γελασε παραπανω!

Senior Member
    Αχ!Είναι τόσο κρίμα να χρειάζεται να περάσουν χρόνια πολλά,χρόνια πονεμένα,σε ανελέητη πάλη με τον εαυτό μας
    για να μας βρούμε,για να μας αγαπήσουμε,όντας μάλιστα συνήθως σε χειρότερη εμφάνιση από εκείνη των είκοσι χρόνων μας...
    Από την άλλη όμως αυτός είναι ο δρόμος της εξέλιξης...Και μόνο μέσα από το προσωπικό βίωμα μαθαίνουμε ουσιαστικά!

Ελπίζω η Κυριακή να σας βρίσκει σε καλύτερη ψυχολογική διάθεση και με σχέδια για αποψινή απολαυστική έξοδο!
    Τέτοιες σκέψεις μάλλον θα ξανάρθουν,δύσκολες βραδιές με βαριά διάθεση...όσο μπορείτε,μην το κρατάτε μέσα σας!
    Βγάλτε το έξω,γράψτε το εδώ,πάρτε ένα τηλέφωνο σε κάποιον που εμπιστεύεστε ή ακόμα καλύτερα νικήστε το φόβο,
    την ανασφάλεια, ό,τι σκοτεινιάζει το νου κάνοντας αυτό ακριβώς,που τρομάζει!Η αίσθηση δύναμης κι ελέγχου της ζωής σας
    μαζί με τη χαρά που θα έχετε πάρει από τη ζωή τη ζώσα θα σας ενδυναμώσει για τη συνέχεια!Όλα είναι στιγμές κι επιλογές!
    Ακόμα κι εκείνες που φαντάζουν βουνό και φαίνεται ευκολότερο να τις αναβάλουμε για κάποια φορά,που θα νιώθουμε καλύτερα,
    όταν τις επιχειρούμε η εμπειρία δείχνει πως τα πράγματα είναι πολύ πιο βατά στην πράξη,πιο ανώδυνα,ενίοτε κι ευχάριστα...
    Όσο μένουν φυλακισμένα στα παιχνίδια του μυαλού και τα σκοτάδια του φόβου μεγενθύνονται οι σκιές,μας κυκλώνουν!
    Θέλει θάρρος,θέλει δύναμη,θέλει επιμονή,θέλει αγάπη για τη ζωή και τον εαυτό μας!Μέρα τη μέρα ας κάνουμε ένα βήμα τη φορά!

Συμφωνώ ασφαλώς με την οπτική όσων σας μίλησαν,διατηρώ μόνο μια επιφύλαξη για την εξής πρόταση:

Originally posted by smart

αν παλι δεν ξερουμε τι μας χαλαει...μην το ψαχνεις:βαρεμαρα ειναι!
    Είναι ψυχοφθόρα μερικές φορές η κατάδυση στα ενδότερα,αναμοχλεύει πιθανόν οδυνηρές πτυχές βιωμάτων,
    ωστόσο τη θεωρώ αναγκαία για να ξεμπερδεύουμε με τα όποια φαντάσματα,που μας ταλαιπωρούν.
    Δυστυχώς,smart μου,εκείνα δε βαριούνται ν'ασχολούνται μαζί μας!Μη σου πω πως όσο αδιαφορούμε
    για την ύπαρξη τους φουντώνουν ακόμα περισσότερο,αποζητώντας την προσοχή μας!Είναι μεγάλη ανακούφιση
    η στιγμή,που αρχίζουμε να ξεμπλέκουμε το μπερδεμένο κουβάρι των συσχετισμών.Εξάλλου μόνο έτσι
    θα γλυτώσουμε από τους κόμπους.Ο στουνθουκαμηλισμός ποτέ κανέναν δε βοήθησε!Τα φιλιά μου!

Senior Member
    nadine, να τα λυσουμε τα θεματα μας αλλα ακου ποιο ειναι το θεμα μου στην προκειμενη περιπτωση:
    και οταν νιωθω οτι πεταω και οταν νιωθω οτι καταποντιζομαι, ειμαι το ιδιο ατομο!
    με τα ιδια προβληματα-εκτος αν υπαρχει κατι "απτο" που με απασχολει!
    ο στρουθοκαμηλισμος δε βοηθησε ποτε κανεναν αλλα ουτε και η αυτολυπηση!!
    γι αυτο σ ενα κοριτσι 20 χρονων το πρωτο πραγμα που θα το συμβουλεψω να κανει ειναι αν βγει να ζησει!
    απο κει κ περα ας ψαξει να λυσει κ τα θεματα του

Senior Member
    ξερεις τι?
    οι γονεις το παιδι το αγαπουν καθως το φροντιζουν
    μηπως πρεπει να κανουμε κ με τον εαυτο μας το ιδιο?
    δλδ να τον αγαπησουμε φροντιζοντας τον κ οχι να περιμενουμε να τον αγπαπησουμε για να τον φροντισουμε?

Πουσαι κοριτσι και μας ελειψες.Σωστα οσα λες.Και με τη δραση μαθαινεις να αγαπας τον εαυτο σου γιατι τσουκου τσουκου κινητοποιησε.Που θα πας λοιπον σημερα;Και κυριως τι ευχαριστο θα κανεις για τον εαυτο σου;Εγω θα μπω το βραδυ να δω τι θα μου διηγηθεις.

Senior Member
    ναι ,ναι κ σβελτα !!!

Member
    Εδω ειμαι κ εγω!!Πηγα κ εγω το πρωι στη σχολη μου ciciliana k stable και μετα εκανα κατι που σκεφτομουν πολυυυ καιρο-τρυπα στη γλωσσα!Ευτυχως λοιπον που γραφουμε κ δε μιλαμε στο τηλ γιατι δε θα το σηκωνα!αρχισε το πρηξιματακι...
    κ πριν πουν μερικοι μπλιαχ κ μπλιουχ εμενα μου αρεσε και το εκανα!!
    Αυτο σημαινει λοιπον,οτι για μια βδομαδα θα σπασω στη σουπιτσα...
    Ενταξει δε με πειραζει...Απο την αλλη βδομαδα,μην πω κ απο τωρα,θα ειμαι η Μαρια με το καινουριο piercing της!
    Κ γενικα ειναι παρα παρα παρα πολυ καλα κ δε φρικαρω αλλο με τα κιλα μου τελος!
    Αν πραγματικα θελω να αδυνατισω,σταδιακα κ με υπομονη θα τα καταφερω γιατι πιστευω σε μενα κ μπορω να κανω τα παντα!:tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    ααααααα μαλιστα!!!
    ωστε ετσι....
    ciciliana k stamle...h smart ανυπαρκτη!!!
    καλαααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!

Member
    χαχαχαχα smart παραπονιαραααααααααα!!!!εισ αι ΑΞ'ΙΑ στο forum!!!
    ciciliana μου κοινωνικη λειτουργος βγαινω απο τη σχολη μου αρα πανω απ'ολα θα πρεπει να μαθω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου!
    ναι ναι...σουπιτσες μονο...οχι οτι απαγορευονται τα αλλα ειναι ομως λιγο δυσκολο να τα μασησεις...οποτε για 4-5 μερες θα ειμαι στα υγρα...
    ciciliana,smart που μενετε??να ερθω να σας βρω να παμε για ρετσινουλες!!!

Πως παμε κοπελλες μου;Βγαινετε εξω η να στειλω τη Σμαρτ να σας ξεσηκωσει; Μια ψυχη γελασε;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast