ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΠ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΠ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Λαμβανω την τιμη να αναφερω οτι σημερα ωρα 5.30 απογευματινη τσουλησα προς τη διαιτολογο!Και επειδη εχω δεσμευτει σε ορισμενα μελη να πω τις εντυπωσεις μου.ιδουτελικα πηγα σε αυτη που ηταν κοντα στο σπιτι μου)
    Τι μου αρεσε
    Που μου ειπε οτι μπορω να τρωω γλυκο 2 φορες την εβδομαδα( κ σταδιακα μια)Αυτο με εβγαλε απο το λουκι των απαγορευμενων
    Που μου ειπε να μην τρωω το βραδυ μετα τη δουλεια περπατωντας αλλα να περιμενω να φαω σπιτι μου καθιστη κ οχι ορθια
    Που μου θυμισε οτι υπαρχουν στον κοσμο αυτο μπαμιες φασολακια οσπρια κλπ
    Που μου ειπε να τρωω κανα μπιφτεκι για το σιδηρο(γιατι κοντευω να βγαλω φτερα απο τα κοτοπουλα)
    Που μου θυμισε αυτα που ξερω αλλα δεν κανω(αργο μασημα)
    Που ειναι κοντα μου-πραχτικα βολευει κ δεν υαπαρχουν δικαιολογιες για καθυστερησεις η αναβολες-
    Τι δεν μου αρεσε
    Που ενω πηγα στην ωρα μου ακριβως , αυτη ηταν στο τηλεφωνο για αρκετη ωρα
    Που μου ειπε οτι ειμαι δυσκολη περιπτωση επειδη της ειπα οτι παλια ειχα παει σε διαιτολογ.αλλα δεν πειθαρχουσα.
    ΜΗΠΩς εχω αδικο ομως?Αν θελετε πειτε μου.
    Το σημαντικο ειναι οτι χαρηκα που πηγα γιατι απο μονη μου δεν εχανα καιρο τωρα.
    Το σημαντικο τωρα ειναι να μην επαναλαβω τις συμπεριφορες του παρελθοντος δλδ:Αρχιζα κατι με ορμη κ μετα απο κανενα μηνα βαριομουνα ,αρχιζα τις ατασθαλιες κ στο τελος το αφηνα.ΑΛΛΑ αυτο ανηκει στο παρελθον
    Α και κατι σημαντικο.Εγω μεχρι τωρα ζυγιζομουνα παντα στο ιδιο φαρμακειο της γειτονιας μου που με δειχνει 90.Μαλιστα ζυγιστηκα παλι σημερα πριν παω.Η ζυγαρια της ομως με δειχνει 93.Αλλα εγω για να μη χαλαστω θα
    σκεφτομαι οτι ειμαι 90 χα χα
    Αυτα.Θα χαρω να μου στειλετε σχολια.

Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία από διαιτολόγους, έχω πάει σε μία μόνο. Έντάξει, μου έδινε δίαιτα και κάτι γραπτές οδηγίες που τις ξέρουμε όλες και όλοι, αλλά εγώ αυτό που χρειαζόμουνα ήταν και κάποια συζήτηση. Αυτό μου έλειψε από εκείνη, Δεν περίμενα βέβαια να κάνω ψυχανάλυση, αλλά θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ορισμένες διατροφικές μου συνήθειες για να βγάλουμε μια άκρη.

Νομίζω ότι οι συμβουλές που σου εδωσε η διαιτολόγος είναι σωστές και επίσης πιστεύω ότι πρέπει να δώσεις σε αυτήν και στον εαυτό σου μια ευκαιρία. Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις. και ξεκίνησε χαλαρά με τη δίαιτα. ʼντε τυχερούλα έχεις και το γλυκάκι σου δυο φορές την εβδομάδα!!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Τι δεν μου αρεσε
    Που ενω πηγα στην ωρα μου ακριβως , αυτη ηταν στο τηλεφωνο για αρκετη ωρα
    Που μου ειπε οτι ειμαι δυσκολη περιπτωση επειδη της ειπα οτι παλια ειχα παει σε διαιτολογ.αλλα δεν πειθαρχουσα.
    ΜΗΠΩς εχω αδικο ομως?Αν θελετε πειτε μου.
    το πρωτο που λες, θα με χαλαγε και μενα. κλεισ'το τηλεφωνο κυρα μου, ηρθε το ραντεβου σου, δε βλεπεις?!

ξερει πολλους να πειθαρχουν σε διαιτολογιο? μαλλον το αντιθετο ειναι ο κανονας.

Καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φτιαξατε διαιτολογιο εβδομαδας?
    πως ειναι? 5 γευματα κι ετσι?

Senior Member
    DORAM σε ευχαριστω πολυ!
    Ναι ΚΛΙΚ μου 5 γευματα βασει των συνηθειων μου.Αυτο που δεν ειχα καταλαβει ειναι οτι νομιζα οτι εκανα διαιτα αλλα η ποσοτητα η μεριδα δλδ που ετρωγα ηταν πολυ μεγαλυτερη.Επισης δεν συνοδευα το φαγητο μου με σαλατες καθημερινα.

Senior Member
    Δοκίμασε και άλλες ζυγαριές.

Είναι σύνηθες από κάποιους κουτοπόνηρους διαιτολόγους, να προσθέτουν 2-3 κιλά, ώστε σε 1 βδομάδα να δεις ότι έχασες βάρος αμέσως.

Το ότι μίλαγε πολλή ώρα στο τηλέφωνο, ας μη το σχολιάσω.

Το ότι είσαι δύσκολη περίπτωση, δε το ξέρει ούτε αυτή ούτε κανένας, παρά μόνο εσύ.

Συνήθως, οι περισσότεροι σταματάνε τη δίαιτα μετά από λίγο καιρό. Στατιστικώς αποδεδειγμένο.

Είναι στην ευχέρια του καθενός, να αποδείξει το αντίθετο, αν μπορεί και αν θέλει.

Μη ζυγίζεις υπέρ και κατά με τη διαιτολόγο, εσύ χρειάζεσαι αλλαγή, αυτή καλά την έχει.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να'σαι ψυχολογικά καλά.

Μη σκέφτεσαι ότι είναι δίαιτα, ότι στερείσαι κάτι κλπ.

Όταν φτάσεις το βάρος που πρέπει, τα γλυκά, τα σουβλάκια και οι κοκα κόλες, θα υπάρχουν ακόμα μην ανησυχείς.

Senior Member
    οσα μας εγραψες μου φαινονται ΟΚ για διαιτολογο.
    δηλαδη δεν ειδα κατι μεμπτο αλλα ουτε κ κατι ιδιαιτερο.
    αναμενομενα θα ελεγα.
    οσο για τα κιλα απο ζυγαρια σε ζυγαρια αλλαζουν.
    εμενα του σπιτιου με δειχνει3-4 πανω απο του διαιτολογου, αναλογως τα κεφια της,
    του διαιτολογου με δειχνει πανω απο της αδελφης μου,
    κ ολες με δειχνουν πανω απο της μαμας μου.
    οχι δεν εχω κανει διπλωματικη στις ζυγαριες! κοντευω για πτυχιο στις διαιτες ομως τοσους μηνες σε διαιτα :P

Senior Member
    μηπως ομως μιλαγε στο τηλεφωνο με καποιον αλλα διατωμενο που πηρε για ψυχολογικη υποστηριξ ησε ωρα κρισης?
    (ο δικηγορος του διαβολου :P)

καλη αρχη, μια χαρα μου φαινονται!!
    αυτο το "δυσκολη περιπτωση " λιγο αγαρμπο-σα να σε προϊδεαζει ...

ΑΛΛΑ ΕΣΥ Κ Υ Ρ Ι Α Ε?

Senior Member
    Originally posted by parlats
    Δοκίμασε και άλλες ζυγαριές.

Είναι σύνηθες από κάποιους κουτοπόνηρους διαιτολόγους, να προσθέτουν 2-3 κιλά, ώστε σε 1 βδομάδα να δεις ότι έχασες βάρος αμέσως.

Το ότι μίλαγε πολλή ώρα στο τηλέφωνο, ας μη το σχολιάσω.

Το ότι είσαι δύσκολη περίπτωση, δε το ξέρει ούτε αυτή ούτε κανένας, παρά μόνο εσύ.

Συνήθως, οι περισσότεροι σταματάνε τη δίαιτα μετά από λίγο καιρό. Στατιστικώς αποδεδειγμένο.

Είναι στην ευχέρια του καθενός, να αποδείξει το αντίθετο, αν μπορεί και αν θέλει.

Μη ζυγίζεις υπέρ και κατά με τη διαιτολόγο, εσύ χρειάζεσαι αλλαγή, αυτή καλά την έχει.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να'σαι ψυχολογικά καλά.

Μη σκέφτεσαι ότι είναι δίαιτα, ότι στερείσαι κάτι κλπ.

Όταν φτάσεις το βάρος που πρέπει, τα γλυκά, τα σουβλάκια και οι κοκα κόλες, θα υπάρχουν ακόμα μην ανησυχείς.
    ΣΩΣΤΟ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Senior Member
    Originally posted by smart
    μηπως ομως μιλαγε στο τηλεφωνο με καποιον αλλα διατωμενο που πηρε για ψυχολογικη υποστηριξ ησε ωρα κρισης?
    (ο δικηγορος του διαβολου :P)

καλη αρχη, μια χαρα μου φαινονται!!
    αυτο το "δυσκολη περιπτωση " λιγο αγαρμπο-σα να σε προϊδεαζει ...

ΑΛΛΑ ΕΣΥ Κ Υ Ρ Ι Α Ε?
    Α ΧΑ ΧΑ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ!ΜΕ ΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ!

Senior Member
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!

Senior Member
    lessing μου.θα σου πω ενα πραγμα που πιστευω,απο τον κάθε διαιτολόγο και γυμναστη γενικά κλπ πρεπει να κραταμε αυτα που μας είναι χρήσιμα.δλδ οκ ειναι σπαστικό να περιμενεις κ να μιλαει στο τηλ κ αλλα τετοια ή μαλιστα πολλοι εχουν κ ενα ύφος περιεργο αλλά για μένα ολα ειναι στο χέρι σου.αν εισαι αποφασισμένη θα τα καταφέρεις ακόμα κ αν δεν σε υποστηρίξει οπως θα πρεπε.αυτα που σου είπε μου φανηκαν οκ.αν τα τηρησεις θα κανεις καλο κ στην υγεία σου, αφου θα βελτιώσεις τη διατροφή σου.
    το βασικό ειναι να μην τα παρατήσεις.ακομα κ αν καποια στιγμή κουραστείς (συμβαινει σε όλες μας) να βρεις τη δυναμη να συνεχίσεις.
    πολλες φορές χρειαζόμαστε καποιον να μας "ελεγχεϊ" αλλά μονοι μας καταφέρνουμε τα πάντα.και για να το ψάχνεις σημαινει οτι το θέλεις πολύ.μακαρι να πετυχεις ολους σου τους στόχους.
    φιλάκια,καληνυχτα!

Senior Member
    Originally posted by granita
    lessing μου.θα σου πω ενα πραγμα που πιστευω,απο τον κάθε διαιτολόγο και γυμναστη γενικά κλπ πρεπει να κραταμε αυτα που μας είναι χρήσιμα.
    φιλάκια,καληνυχτα!
    Πολυ σωστο!

Senior Member
    Μπράβο! Έτσι! Μην σε απασχολούν νούμερα τώρα, στη θέση σου θα έβλεπα κατα πόσο θα μαζεύω κι ας μην ξέρω με ακρίβεια τα κιλά μου. Σημασία έχει πως φαινόμαστε!

Ακυρη η παρατήρηση της ότι είσαι δύσκολη περίπτωση. Δηλαδή όσες πελάτισσες είχε πριν από σένα τις έκανε όλες στρατιωτάκια? Εσύ θα αποφασίσεις αν είσαι ή όχι δύσκολη στο να χάσεις!

Σε γενικές γραμμές εντάξει μου φαίνεται.

Καλή επιτυχία! Και σταθερή στο πρόγραμμά σου! ότι πρόγραμμα κι αν κάνουμε έχουμε επιτυχία όταν είμαστε προσηλωμένοι

Senior Member
    Καλη μου φαινεται απο τις οδηγιες κτλ ομως με ξενιζε λιγο το οτι "εισαι δυσκολη περιπτωση" και εμενα.
    Να εχεις πιστη στον εαυτο σου και ολα θα γινουν. Στο χερι σου ειναι,κανενας διαιτολογος δεν κανει θαυματα απο μονος του!
    Καλη αρχη (και επισημα) :saint2:

Senior Member
    καλήη αρχη κ καθοδική σύντομη πορεία εύχομαι ολόψυχα!!

Page 1 of 3 123 LastLast