ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ REDUCTIL
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ REDUCTIL

Χαζευα στο τρομακτικο και ειδα αυτη την ειδηση: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...7954.html#more

Την παραθετω για οσους ενδιαφερονται.

Senior Member
    είμαι τόοοοσο κατά αυτών των σκευασμάτων....τόσο μα τόσο κατά....δεν το έχω ψάξει πιο βαθιά το θέμα πέρα από το ότι τα μισά είναι ψέμα και τα άλλα δημιουργούν 1002 προβλήματα μακροπρόθεσμα...ή έστω όταν σταματήσεις να τα παίρνεις ξαναπαχαίνεις....όχι όχι και πάλι όχι....ίσως το λέω από πλεονεκτική θέση αλλά πιστεύω ότι πρέπει αποφεύγονται τουλάχιστον......

Senior Member
    νομιζα οτι ειχε αποσυρθει πριν καιρο αυτο το αισχος

Ωπα! Μα καπου πηρε το ματι μου για μια ομαδα εδω στο φορουμ που τα περνει και εχει ανοιξει και τοπικ.Αυτα τα περνει κανεις με συνταγη γιατρου;Οταν λεω εγω για ιατροκαυλους...

Senior Member
    εχει αλλαξει τιτλο πια αυτη η ομαδα, και νομιζω πως και τα παιδια εχουν σταματισει να τα παιρνουν..

τα ειχα δοκιμασει και εγω.. και μαπα το καρπουζι.. σε εμενα τουλαχιστον.. δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα .. γι αυτο νευριαζω με τον εαυτο μου που αντι να μπω εκεινη την στιγμη σε μια σωστη και προσεγμενη διατροφη εδινα στον οργανισμου οτι χημικο εβρισκα που υποσχοταν αδυνατισα με ελαχιστο κοπο...