Σας χρειαζομαι παιδια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Σας χρειαζομαι παιδια

Σας χρειαζομαι,ειστε η παρεουλα μου.ψαχνω καποιον καλο γιατρο,το εχω παρει αποφαση να χειρουργηθω,ναι φοβαμαι αρκετα ,αλλα το θελω πολυ.ειμαι 31 εχω και μια κορουλα21 μηνων,ειμαι 1,72 γυρω στα 145 κιλα.εχω ωραιο προσωπο ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,αλλα με αυτα τα καταραμενα κιλα που τα παιρνουμε ευκολα και τα χανουμε δυσκολα χανονται τα παντα.σκεφτομαι καιρο για την εγχειρηση,πολλα χρηματα και το Ριο ακομη με παιδευει δεν μπορω να βγαλω ακρη τι στο καλο κανω λαθως.βεβαια και πολυ αναμονη εκει απ οτι βλεπω ε?μου δινεταε πολυ δυναμη παντως και καθε μερα σας σκεφτομαι ολους εσας που χειρουργηθηκατε.θελω τοσο πολυ να ερθω στη θεση σας χαιρομαι πολυ για εσας μπραβο σε ολους σας καιμην με αφηνετε μοναχουλα σνιφ σνιφ.σας χρειαζομαι.φιλακια

Senior Member
    καλημερα!
    γιατι βρε δε γραφεις στα τοπικ των επεμβασεων? ενα σωρο μελη εχει και απο υποστηριξη αφθονη

Senior Member
    Για το Ρίο η διαδικασία είναι η εξής:πας στη συνεδρία,στέλνεις τις εξετάσεις και σε 4 μήνες περίπου σου απαντάνε(είδος επέμβασης και πότε.Από την ημέρα καθορισμού της ημερομηνία μετράς 8 μήνες ακόμη περίπου.

εχω γραψει αλλα δεν μου απαντανε και το καταλαβαινω γιατι εχουν την παρεουλα τους τα παιδια τι μαπαινω σφηνα κι εγω.ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε παιδια.