Τέλος πια η ζυγαριά!!! Δεν ξανανεβαίνω!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Member

Τέλος πια η ζυγαριά!!! Δεν ξανανεβαίνω!!!

Από σήμερα αποφάσισα ότι δεν θα ξαναζυγιστώ!!! ʼντε το πολύ 2 φορές το μήνα!!! Θα βάλω υπενθύμιση στο κινητό μου 2 ημερομηνίες. Κουράστηκα να ανεβαίνω και να μου λέει τα ίδια κ τα ίδια. Η εικόνα μου στο καθρέπτη με κάνει πιο χαρούμενη!!!!!!!! Σήμερα ξύπνησα και είδα διαφορά. Και όταν ανέβηκα στη ζυγαριά έδειχνε παραπάνω από χτες.Απλά θα κάνω διατροφή και θα αδυνατίσω. Τερμα οι ζυγαριές!!!!!

Senior Member
    ΣΩΣΤTH
    ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσα κ γω

Member
    χαχα ναι!!! Ότι το πα δε σημαίνει ότι μπορώ κι εγώ αλλά θα προσπαθήσω. Είναι το καλύτερο.

Senior Member
    ΑΧ ΡΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΩ. ΛΕΩ ΤΑ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ + Η ΖΥΓΑΡΙΑ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΣΥΧΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ. ΚΑΘΕ 15 ΚΑΙ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΛΕΩ....

Member
    Ναι μόνο έτσι θα έχεις κουράγιο να συνεχίζεις:yes:

Senior Member
    ποοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο σε ζηλευωωωωωωωωω
    μακαρι να μπορουσα να κρατηθω κι εγω μακρια της.
    αφου το βλεπω το αποτελεσμα και εξωτερικα και στα ρουχα, τι κολλημα με τη χαζοζυγαρια :thumbdown:

μπραβο Βαρβαρα!!! :smilegrin:

Senior Member
    συμφωνώ με κλικ, δεν πα τα να σαι στη ζυγαριά και 8 κιλά παρανω, αφού αδύνατες -όσο γίνεται- θέλουμε να δείχνουμε, γιατί δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με πόντους? μου'ζει τύχει να χάσω 3 πόντους σχεδόν από παντού και κιλά...μισό!

Senior Member
    καλημέρα και απο εμένα βρίσκομαι στην 5η μερα αύριο είναι η τελευταία μέρα της αποτοξίνωσης(τζάνκι τελείως με το φαγητό...)και ζυγίζομαι κυριακλη πρωί ...μια φορά την εβδομάδα στην ζυγαριά...καλύτερα να βλέπουμε καμμια αλλαγή έστω τρεμόπεσμα ...απο το χχ500 στο χχ σου δίνει δύναμη!!

Senior Member
    εγω παντως αν δεν ζυγιζομαι τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα παιρνω κιλα γιαυτο το ζυγιζομαι σχεδον καθημερινα.την ζυγαρια την θεωρω βοηθεια,σε μαθαινει τι πρεπει να αποφευγεις και τι να τρως γιατι βλεπεις με τι βαζεις βαρος :grin:

Member
    και εμενα με βοηθαει να προσεχω οταν ζυγιζομαι... στεναχωριεμαι που δεν τα καταφερνω αλλα με βοηθαει τουλαχιστον να μην παιρνω κιλα...

Senior Member
    Originally posted by forty
    εγω παντως αν δεν ζυγιζομαι τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα παιρνω κιλα γιαυτο το ζυγιζομαι σχεδον καθημερινα.την ζυγαρια την θεωρω βοηθεια,σε μαθαινει τι πρεπει να αποφευγεις και τι να τρως γιατι βλεπεις με τι βαζεις βαρος :grin:
    Ποσο συμφωνω μαζι σου!Ειτε ανεβουμε ειτε δεν ανεβουμε στη ζυγαρια επισης, τα κιλα ειναι εκει δεν αλλαζει κατι.

Senior Member
    ΖΟΥΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΗΛΑ ΕΦΑΓΑ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΝΟΥΜΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΠΛΕΟΝ????? :-)))

Senior Member
    Originally posted by STARAKI
    ΖΟΥΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΗΛΑ ΕΦΑΓΑ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΝΟΥΜΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΠΛΕΟΝ????? :-)))
    πεστα!
    μπορει να ειμαστε νουμερα, αλλα οχι με την εννοια της ζυγαριας!

καλωσηρθες! :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by sasa14
    καλημέρα και απο εμένα βρίσκομαι στην 5η μερα αύριο είναι η τελευταία μέρα της αποτοξίνωσης(τζάνκι τελείως με το φαγητό...)και ζυγίζομαι κυριακλη πρωί ...μια φορά την εβδομάδα στην ζυγαριά...καλύτερα να βλέπουμε καμμια αλλαγή έστω τρεμόπεσμα ...απο το χχ500 στο χχ σου δίνει δύναμη!!
    Καλημερα σασα και καλη συνεχεια.. Μια ερωτηση μονο..Απο τι αποτοξινωνεσαι??

Senior Member
    Ρε παιδες παρτε το με τη λογικη.. Οταν βγειτε στο δρομο δεν αναγραφεται κανενα νουμερακι στο μετωπο σας.. Μονο οτι βλεπουν οι αλλοι... Η ερωτηση του 1 million dollar ειναι η εξης. Αν μπαινατε στα ρουχα που γουσταρατε και σας επεφταν κι ωραια και η ζυγαρια εδειχνε +10 απο αυτο που με καποιο τροπο εχετε αποφασισει για το σωμα σας οτι ειναι το υγιες του βαρος, θα ησαστε οκ?

Page 1 of 2 12 LastLast