νιωθω σαν αγελαδιτσα :-(
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Member

νιωθω σαν αγελαδιτσα :-(

Κοριτσια κ αγορια...σαββατο βραδυ κ εγω μολις στα 20 κ ειμαι μεσα....ετοιμαστηκα,ντυθηκα, βαφτηκα αλλα οταν κοιταχτηκα στον καθρεφτη πηρα μια απογοητευση....τι να πω χαλια χαλια χαλια...κ δε βγηκα..δε μου αρεσει η εικονα μου...πατησα κ ενα καλο κλαμα κ ηρεμησα καπως...νομιζω οτι ειμαι πολυυυυ χαλια..ενα αισχος!!(καθολου αυτοπεποιθηση)αλλες φορες ειμαι μεσα στην καλη χαρα κ δε με νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι κ αλλες μεσα στη μουχλα κ στη μουντρουχιλα...ξερω οτι πολλες(αναφερομαι κυριως στις γυναικες) το εχετε ζησει αυτο...ειτε εχετε 5 ειτε 50 κιλα παραπανω...ετσι για τα πρακτικα,να πω οτι ειμαι 1.70 κ 72 κιλα...δε νομιζω οτι εχει κ ιδιαιτερη σημασια αλλα ωρες ωρες δεν παλευεται αυτη η ψυχολογια...ουτε εγω δε με αντεχω δηλαδη!

Member
    οχι δεν εχω γενεθλια λογω ηλικιας επειδη ειμαι μικρουλα το λεω κ αλλες στη ηλικια μ πετανε ενω εγω μιζεριαζω!!διαιτα...μεγαλη κουβεντα ειπες!ξεκινησα αυτην την εβδομαδα αλλα δεν το εχω παρει πολυ ζεστα...οχι οτι τρωω κατι που δεν πρεπει αλλα δεν εχω μπει πολυ στο κλιμα!πιστευω μετα το σημερινο να συνελθω λιγο κ να μη ξαναχρειαστει να νιωσω ετσι!ελα θα ξεκινησουμε μαζι διαιτα(οχι απο δευτερα γιατι δεν ειναι να τις εμπιστευεσαι κ πολυ τις ¨απο δευτερα διαιτες¨!απο τριτη ομως μαζι δυναμικα!!

Σηκω σκουπισε τα ματακια σου και βγες εξω τωρα!

Member
    stable.. δεν ειναι διαθεση αυτη που εχω για εξω...θα ψυχοπλακωσω και τους αλλους οχι τιποτα αλλο...σ'ευχαριστω παντως

Ακου 1.70 κοριτσαρος και να νομιζεις οτι 70 κιλα ειναι πολλα! Και συ απο κατω,τηλεφωνηθειτε να βγειτε εξω τωρα ,φυσατε σας το λεω εγω!

Member
    χαχαχαχα τι καληηηηηηηη :-) !!!αμα βγουμε θα σε παρουμε κ εσενα μαζι μας να μας ανεβαζεις λιγο να εισαι σιγουρη!

Οχι να κατσεις μεσα να ψυχοπλακωνεσαι 20 χρονων η ζωη ειναι δικια σου κοπελαρα μου

Member
    ciciliana φοιτητρια ειμαι οποτε καθε μερα προσκλησεις εχω!τωρα να μου πεις τι θα θυμαμαι απο τη φοιτητικη μου ζωη??οτι δεν εβγαινα εξω επειδη δεν ενιωθα καλα με τον εαυτο μου??τελος παντων...αφου εφτασα σε σημειο να ειμαι ετοιμη με τα κλειδια στα χερια για να φυγω απο το σπιτι κ να βγω κ δεν το εκανα τελευταια στιγμη σημαινει οτι οντως δεν ειμαι καλα!η οτι δεν ημουν τελος παντων!με ανεβασατε ρε κοριτσια!ευχαριστωωωωωω :grin::grin::grin:

Καθε μερα να γελας τι μια φορα μου τσαμπουνας!Νεες κουκλες και θα τρωγεστε με τα κιλα,τον καθρεφτη,δε μου αρεσω,μενω μεσα,τι ειναι αυτα!Βγες εξω και μη σε νοιαζει θα αρεσεις σε ολους.Αφηστε τα πενθιμα εμβατηρια η ζωη ειναι δικη σας!

Αντρας ειμαι αλλα δεν τρεχει τιποτα.Ακου και μενα 38 κατι ξερω.Αν καθεσαι κι αφηνεις το μυαλο να σε κυβερναει μπορεις να το κανεις κι απ την αναποδη.Δεν εχεις τα κλειδια;Ταχεις.Ε δως του μιακι εξω.Στο υπογραφω εγω θα γυρισεις αλλος ανθρωπος!

Και συ που λες οτι γελας μια φορα τη βδομαδα καθε μερα θελω να γελας!

Ακου λεει νοιωθω σαν αγελαδιτσα!Τι ακουν τα αυτια μου!Ασε που οι αγελαδιτσες μια χαρα ειναι μες τη ζεν ηρεμια!Αντε αυριο θα μπω να δω η μια αν γελασε κι αλλη αν βγηκε!

Member
    stable....sorry!!!παντως οτι κ να σαι εμενα μ ανεβασες τη διαθεση!μπα δε θα βγω...θα κατσω να διαβασω το βιβλιαρακι μου να χαλαρωσω κ απο αυριο θα ειμαι καλυτερα!ciciliana μετα απο αυτη την παρακρουση που επαθα με τα κιλα δεν ειμαι κ η καταλληλοτερη να σε εμψυχωσω αλλα με ενα χαμογελο πολλα γινονται καλυτερα...κ δεν ειναι αναγκη να προσπαθησεις για αυτο...οι φιλοι σου,οι συγγενεις σου μπορουν με μια κουβεντα να στο δωσουν απλοχερα!

Senior Member
    Originally posted by stable
    Ακου λεει νοιωθω σαν αγελαδιτσα!Τι ακουν τα αυτια μου!Ασε που οι αγελαδιτσες μια χαρα ειναι μες τη ζεν ηρεμια!Αντε αυριο θα μπω να δω η μια αν γελασε κι αλλη αν βγηκε!
    xaxaxaxax φοβερο :thumbup:

Senior Member
    marikoul, σε ποια πολη εισαι φοιτητρια να ρθω να σε πλακωσω στις γρηγορες???
    να πω μερικα να τα ακουσεις κ εσυ κ η αλλη η μανταμιτσα που σας εχει παρει απο κατω!
    ΑΛΛΟ να θες να βελτιωσεις ό,τι βελτιωνεται κ ΑΛΛΟ να ντρεπεσαι αν βγεις εξω!!!
    αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δλδ για να καταλαβω καλα σε εχεις ...αποσυρει απο την κυκλοφορια????
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!
    δλδ φοβασαι για το τι θα πουν για σενα ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ???
    εχεις δει τι κυκλοφορει εκει εξω?
    οχι τπτ αλλο αλλα εγω ψαχνω,ψαχνω και σαν εμενα δε βρισκω, ειμαι the best!!!

επειτα,θυμηθειτε λιγο τους φιλους σας..τα ατομα που κανετε παρεα και σκεφτειτε τους εναν-εναν!
    πιστευετε πως καποιος απο αυτους οταν ειστε παρεα βλεπει κιλα και οχι εσας?

που λετε κοριτσια, να θυμαστε καποια πραγματα:
    1)20 χρονων εισαι ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωη σου
    2)δεν εχει προβα η ζωη!!!
    καθιστε κ στεφτειτε πως θελετε να ειναι λοιπον η παρασταση της ζωης σας!!!
    οπως το βλεπω εγω ομως, ειναι κριμα να αφηνουμε τη ζωη να περναει κοιταζοντας της απο το τζαμι, σαν απλοι θεατες!
    σας θελω POWER!!!
    φιλακια:love::love:

Page 1 of 3 123 LastLast