Results 61 to 71 of 71
-
19-08-2008, 03:32 #61
Evelina μου δε με κούρασες τι λες τώρα!! (τελικά είμαστε αρκετοί!!!!) Ένα θα σου πω.. είναι κατι που αλάζει...... ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!!! Με κούρασε αφάντασταόλο αυτο αλλα επειδή είναι αποτέλεσμα του στρες και της κατάθλιψης με ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά φευγει σαν σύμπτωμα...
Σε νίώθω, ξέρω τι περνάς και σου προτείνω υπομονή επιμονή και πίστη!!!
- 19-08-2008, 17:43 #62
mprabo sou georgz!!!dystixws egw exw akomh mayra mesanyxta!!xaxaxa!!!!!!alla pou 8a paei 8a dw ki egw ligo fws kapoia stigmh!elpizw mono na mhn einai to fws toy toynel pros thn allh zwh!!!xaxaxxaxaxa
24-08-2008, 17:40 #63
allo βρε τι γίνεται πως τα πηγαίνεις? Περιμένω νέα.. έχει φύγει καθόλου το \"μπέρδεμα\" ?
28-08-2008, 17:31 #64
katerina mou omologo pws niwthw poli kalutera... ligo ta farmaka ligo oi diakopes ( prin ligo girisa :P) katharisan to mialo kai thn psixh..
To mperdema se poli genikes grammes yparxei alla toulaxiston den ponaw psixologika, exw ypomonh.... eksalou fasouli to fasouli........................................... .....................
Esy pws eisai?????
28-08-2008, 18:03 #65
Μπραβο βρε χαίρομαι κάνε υπομονή και προσπάθησε να χαλαρώσεις όταν φύγει όλο το αγχος και έχεις ηρεμήσει για αρκετό διάστημα θα φύγει όλο το μπέρδεμα απο μόνο του αλλά κάνε υπομονή γιατι θέλει το χρόνο του
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα τρελό πονοκέφαλο γτ λειπουν οι απέναντι διακοπές και κάτι έχει πάθει ο συναγερμός του σπιτιού τους και χτυπάει για 5 λεπτα κα8ε 10 λεπτο και ο ήχος είναι τόσο διαπεραστικός συντονίζεται και με τους παλμούς μου και είναι λές μου έχουν φορέσει καπέλο μια κατσαρόλα και τη χτυπάνε με σφυρι (λολ καρτουν ftw)
Εχω αγχωθει κίολας γτ είχα παρατήσει τις εξεταστικές στη σχολή λόγω των ψυχολογικών μου μετα απο κάποιο διάστημα και δεν μπορούσα με τιποτα να διαχειριστώ το αγχος μου για να παω να γράψω και τώρα θέλω να πάω να δώσω κανα μάθημα απο δευτέρα αλλά με το που πιάνω βιβλίο μου έρχεται τέτοια νύστα που ακόμα δεν έχω βγάλει ύλη λολ.
Πίνω τον καφέ μου λοιπόν και πάω να διαβάσω αστική βιοκλιματολογία που είναι και ευκολο (αλλά ελπίζω να πάω να δώσω αυτή τη φορά γτ πρεπει να το έχω διαβάσει και 10 φορές το μάθημα οπως όλα και τελευταία στιγμή δεν πήγαινα λόγω του κολληματος στον εγκέφαλό μου χεχε ελπίζω να πάω αυτή τη φορά γτ αναβολή στην αναβολή δεν πάει άλλο η ιστορία
28-08-2008, 18:33 #66
Gia ton sunagermo sou sinistw kamia sfentona h aerovolo oti sou vriskete!!!
Kalo kouragio me to diavasma gt kai psixologika na mhn exeis den einai kai oti euxaristo mono kai mono skeftomenos pws tha pas na dwseis meta... ypomonh epomonh kai pisti loipon!!
Btw ti spoudazeis?
οκ κόβω τα greeklish
28-08-2008, 18:34 #67
Ξέχασα να πώ πώς το zyprexa (αντιψυχικό) μου έκανε ολη την καλη δουλειά....
02-09-2008, 19:51 #68
Είχα αρχίσει μια αγωγή με zyprexa kai minitran τα οποία όμως τελίωσαν... Αρα τελίωσε και η αγωγή; Η πρέπει να πάω να μου γράψει και αλλα;;;;
03-09-2008, 12:54 #69
Δεν τον παίρνεις ένα τηλ να τον ρωτήσεις?
Είχατε μιλήσει καθόλου για πόσο καιρό θα κάνεις την αγωγή και τα λοιπά?
05-09-2008, 18:32 #70
Λοιπόν μιλήσαμε και μου είπε να σταματήσω το zyprexa γιατι λεέι είναι κάπως \"βαριά\" για μένα ( αλλα εγώ πιστέυω το λεέι γτ μου τα έγραψε άλλος ψυχίατρος , αλλα δέν είχα άλλη επιλογή αφού αυτός έλειπε για διακοπές) και να συνεχίσω τα αντικαταθλιπτικά αλλα φοβάμαι τόσο πολυ να τα σταματίσω γτ απο την μερα που τα ξεκίνησα (zyprexa) νιώθω πολύ καλυτερα....
τι να κάνω????? φοβάμαι πως αν τα σταματήσω θα ξανα έρθουν οι κρίσεις και όλα , έχω ανχοθεί αφάνταστα...
05-09-2008, 21:51 #71
Λοιπον ακου η αποπραγμάτωση και αν ερθει τώρα ξέρεις ότι είναι απο το άγχος και μην της δώσεις σημασία. Πχ αν κάτι σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι μοιάζει κάπως διαφορετικό μην κάτσεις να το παρατηρήσεις και να το σκεφτείς μην σκεφτεις γτ ή πως και μην το κοιταξεις καλύτερα για να σιγουρευτείς ή τιποτα τέτοιο γτ θα είναι σαν να ρίξεις οινόπνευμα σε μια φωτιά που έχουν μείνει μόνο στάχτες.
Το αντικαταθλιπτικό πάντως και σε εμένα (και σε αρκετά άτομα από ότι έχω διαβάσει εδώ) έκανε μια σταδιακή πιο αργή φυσικά αποένα φάρμακο που στοχεύει κατευθείαν στο αγχος αλλά σε βάθος χρόνου σημαντική βελτίωση ςσπου να φύγει εντελώς αυτό το σύμπτωμα
Να και εγω χθες ήμουν κάτω απο το σπίτι το βράδυ και ο φωτισμός ήταν έτσι όπου όταν κοίταξα ένα δένδρο ξαφνικά η όλη εικόνα μου θύμησε το διάστημα που έβλεπα το κόσμο λές και και τον ΄κοιτούσα σαν μέσα απο το φακό μια κάμερας (κάπως διαφορετικό κάπως απόμακρο) και να σου πώ εκείνη τη στιγμή σκέφτομαι δε πα να μπιπ και το άγχος και όλα θα κάτσω εγώ να βασανίζομαι ε έτυχε να περνάει ένας ταξιτζής εκείνη τη στιγμή και πέταξε και την ατάκα του και έβαλα τα γέλια και τη ξεπέρασα τηνιδέα ότι θα το ξαναπάθω
Παρόλαυτά θέλω να ξαναρχίσω ψυχοθεραπεία γτ το αγχος που μου προκαλούν κάποια πράγματα παρότι δεν μου δημιουργεί πια κρίσεις πανικού, αποπραγμάτωση ή καταθλιψη τα συναισθήματα και ο τρόπος που λειτουργώ είναι λιγο πολύ το ίδιο άσχημος
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία