ναι στη συναισθηματικη πεινα? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 125
    Senior Member
    Γραφεται καποιοι για την υπεραναλυση.. Να σας πω τη δικη μου ιστορια (και να μη θελετε εγω θα την πω). Οταν ημουν στα ντουζενια της διαταραχης μου η θεραπευτρια μου με εβαλε να κανω καταγραφες καθε μερα ολη μερα.. Τι τρωω, που το τρωω, τι ωρα το τρωω, ποσο πεινουσα πριν φαω, ποσο πεινουσα αφου εφαγα, αυτο που εφαγα το αισθανομαι σαν υπερφαγικο, ποσες ενοχες ειχα, τι σκεφτομουν, τι αισθανομουν, και στο τελος της ημερας κατεγραφα γεγονοτα που θεωρουσα σημαντικα και τι περιμενα την επομενη μερα απο τον εαυτο μου. Αν αυτο δεν ειναι "υπεραναλυση" τοτε τι ειναι??? Κι ομως για μενα ειναι παρατηρηση.. Σ εναν ανθρωπο που ειναι εντελως αποσυνδεδεμενος απο τους λογους που τον ωθουν σε ενα βουλιμικο θελει πολλα αρ..δια να μαθεις να παρατηρεις λιγο πισω απο το πιττογυρο και τις πιτσες.. Οχι για μενα δεν ειναι υπεραναλυση.. και δεν εννοω εδω..εννοω εξω στην πρακτικη πλευρα των πραγματων

Senior Member
    spaceride οταν υπεραναλυσουμε τον εαυτο μας τοτε μονο φτανουμε στο σημειο να πουμε "ωραια ας πραξω τωρα¨"
    τοτε δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια,
    οταν δεν εχουμε κανει την εσωτερικη δουλεια αυτη
    μετα ευκολα υποκυπτουμε, ευκολα πισογυριζουμε.
    δυστηχως το μονο που προδιαγραφει οτι εχουμε πιθανοτητες να νικαμε τον εαυτο μας επανειλλημενα ειναι η συνειδητοποιηση του εαυτου πανω απολα.
    αν δεν ξερεις, αποδεχτεις πως λειτουργεις πως να σε πας ενα βημα μπροστα?
    αρα η υπεραναλυση ειναι ισως το σημαντικοτερο βημα.

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    spaceride οταν υπεραναλυσουμε τον εαυτο μας τοτε μονο φτανουμε στο σημειο να πουμε "ωραια ας πραξω τωρα¨"
    τοτε δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια,
    οταν δεν εχουμε κανει την εσωτερικη δουλεια αυτη
    μετα ευκολα υποκυπτουμε, ευκολα πισογυριζουμε.
    δυστηχως το μονο που προδιαγραφει οτι εχουμε πιθανοτητες να νικαμε τον εαυτο μας επανειλλημενα ειναι η συνειδητοποιηση του εαυτου πανω απολα.
    αν δεν ξερεις, αποδεχτεις πως λειτουργεις πως να σε πας ενα βημα μπροστα?
    αρα η υπεραναλυση ειναι ισως το σημαντικοτερο βημα.
    Κοραλακι λεμε ακριβως το ιδιο πραγμα.. κι εγω απαντουσα σε αλλο ποστ

Senior Member
    το ξερω καλε
    αχ κυριε διαιτολογε (θυμαμαι καλα?)
    πες μας πως στο καλο θα υπολογιζουμε τις θερμιδες στα λαδερα οταν εμεις βαζουμε λιγοτερο λαδι στο φαγητο απο τις συνταγες?
    κ οι θερμιδομετρητες βαση ποιων φαγητων γραφουν? βαση των εστιατοριων που κολυμπανε στα λαδια κ δε συμμαζευεται?>
    οποτε τρωω λαδερο πειναω, ΠΕΙΝΑΩ
    ο θερμιδομετρητης λεει οτι εφαγα καλα αλλα εγω πειναω γαμωτο...δε μπορει...ουφ

κ οχι απο συναισθηματικη πεινα! κανονικη πεινα!
    κ συγνωμη που ιεμαι οφτοπικ παιδια αλλα εχω αγανακτησει!

Senior Member
    Ιεροτελεστικα κανουν και τους εμετους lessing.. Ειναι λιγο επιφοβο αυτο που προτεινουν ορισμενοι.. [/quote]Μα το προτεινουν οι ειδικοι χεχεχε

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Γραφεται καποιοι για την υπεραναλυση.. Να σας πω τη δικη μου ιστορια (και να μη θελετε εγω θα την πω). Οταν ημουν στα ντουζενια της διαταραχης μου η θεραπευτρια μου με εβαλε να κανω καταγραφες καθε μερα ολη μερα.. Τι τρωω, που το τρωω, τι ωρα το τρωω, ποσο πεινουσα πριν φαω, ποσο πεινουσα αφου εφαγα, αυτο που εφαγα το αισθανομαι σαν υπερφαγικο, ποσες ενοχες ειχα, τι σκεφτομουν, τι αισθανομουν, και στο τελος της ημερας κατεγραφα γεγονοτα που θεωρουσα σημαντικα και τι περιμενα την επομενη μερα απο τον εαυτο μου. Αν αυτο δεν ειναι "υπεραναλυση" τοτε τι ειναι??? Κι ομως για μενα ειναι παρατηρηση.. Σ εναν ανθρωπο που ειναι εντελως αποσυνδεδεμενος απο τους λογους που τον ωθουν σε ενα βουλιμικο θελει πολλα αρ..δια να μαθεις να παρατηρεις λιγο πισω απο το πιττογυρο και τις πιτσες.. Οχι για μενα δεν ειναι υπεραναλυση.. και δεν εννοω εδω..εννοω εξω στην πρακτικη πλευρα των πραγματων
    Αυτο δεν ειναι υπεραναλυση ειναι καταγραφη και παρατηρηση και πολυ βοηθητικη μαλιστα.Αλλο εννοω με τον ορο υπεραναλυση:να ψαχνει καποιος κρυμμενα νοηματα εκει που δεν υπαρχουν και κυριως ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ να μην περναει στην πραξη.Πιστευω πως οι ανθρωποι που ΚΑΝΟΥΝ δεν αναλυουν πολυ απλως το κανουν.,Ομως οπως ειπε κ ο Φρουντ το πατερας της αναλυσης ενα πουρο ειναι απλως ενα πουρο δεν συμβολιζει κατι αλλο.Καλα το αναλυσα;χεχε

Senior Member
    Eνα πρωινο ελειψα και γυρισα και ειδα 1μυριο ποστς..χαχαχα
    Ξεσαλωσε και η lessing και γεμισε τον τοπο χωρις αντιλογο...χαχαχα
    Παμε ενα ενα γτ εχω πολλα
    ::thumbup:yes::yes::yes:Εχω ξαμωλυθει και αναλυω χαχαχαχα:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Ιεροτελεστικα κανουν και τους εμετους lessing.. Ειναι λιγο επιφοβο αυτο που προτεινουν ορισμενοι.. Εδω νομιζα οτι παμε να αποκεντρωσουμε την προσοχη απο την τροφη και να τη γυρισουμε στο συναισθημα..Μπερδευτηκα μαλλον απο τον τιτλο του θεματος...Προφανως ομως ορισμενοι δεν αντεχουν να δουν το συναισθημα τους και συνεχιζουν και κλωθογυριζουν στην τροφη [/quote]Κατσε γιατι τωρα με μπερδρεψες.Πως γινονται ιεροτελεστικα οι εμετοι αυτο τωρα το προσεξα.
    Παρεπιπτοντως ξενυχτησα βλεποντας ενα ντοκυμαντερ στο Σκαι για ΔΠΤ!Εδειχνε 1 κοπελλα που ηταν στην κλινικη για ανορεξια κ τρεφοταν με σωληνακια που μπαιναν στο στομαχι.

Senior Member
    το ξερω καλε
    πες μας πως στο καλο θα υπολογιζουμε τις θερμιδες στα λαδερα οταν εμεις βαζουμε λιγοτερο λαδι στο φαγητο απο τις συνταγες?
    κ οι θερμιδομετρητες βαση ποιων φαγητων γραφουν? βαση των εστιατοριων που κολυμπανε στα λαδια κ δε συμμαζευεται?>

Εισαι οντως οφ τοπικ αλλα τι να σε κανω... Εννοειται τρως μαζι ψωμι και τυρι ε? Φαε κι αλλα λαδερα τοτε..Λαχανικα μαγειρεμενα ειναι..

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Αυτο δεν ειναι υπεραναλυση ειναι καταγραφη και παρατηρηση και πολυ βοηθητικη μαλιστα.Αλλο εννοω με τον ορο υπεραναλυση:να ψαχνει καποιος κρυμμενα νοηματα εκει που δεν υπαρχουν και κυριως ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ να μην περναει στην πραξη.Πιστευω πως οι ανθρωποι που ΚΑΝΟΥΝ δεν αναλυουν πολυ απλως το κανουν.,Ομως οπως ειπε κ ο Φρουντ το πατερας της αναλυσης ενα πουρο ειναι απλως ενα πουρο δεν συμβολιζει κατι αλλο.Καλα το αναλυσα;χεχε
    Καταγραφη ειπα οτι ειναι κι εγω lessing.. Δες και τα προηγουμενα ποστς

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Ιεροτελεστικα κανουν και τους εμετους lessing.. Ειναι λιγο επιφοβο αυτο που προτεινουν ορισμενοι.. Εδω νομιζα οτι παμε να αποκεντρωσουμε την προσοχη απο την τροφη και να τη γυρισουμε στο συναισθημα..Μπερδευτηκα μαλλον απο τον τιτλο του θεματος...Προφανως ομως ορισμενοι δεν αντεχουν να δουν το συναισθημα τους και συνεχιζουν και κλωθογυριζουν στην τροφη
    Κατσε γιατι τωρα με μπερδρεψες.Πως γινονται ιεροτελεστικα οι εμετοι αυτο τωρα το προσεξα.
    Παρεπιπτοντως ξενυχτησα βλεποντας ενα ντοκυμαντερ στο Σκαι για ΔΠΤ!Εδειχνε 1 κοπελλα που ηταν στην κλινικη για ανορεξια κ τρεφοταν με σωληνακια που μπαιναν στο στομαχι. [/quote]

Αυτο ειναι απο αλλο θεμα..Lessing ωρες ωρες δυσκολευομαι πολυ να σε ακολουθησω στη σκεψη σου..Μου πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο..Στο εχουν πει κι αλλοι ή φταιει το ασυνεχες του πραγματος εδω μεσα?

Senior Member
    το ξερω καλε

νοομιζω οτι ο θερμιδομετρητης λεει ποσο εχει πχ ενα κιλο φασολακια ωμα!
    αμα εχει πχ 500 θερμιδες κ βαλεις κ 4 κουταλιες ελαιολαδο, ποσο μπορει να ειναι το συνολο κ ποσο η μεριδα?
    διοτι ο,τι κ αν βαλεις στα λαδερα , αμα βαλεις μετρημενο το λαδι, παλι ελαχιστες θερμιδες θα εχουν.

Senior Member
    Βρε αφηστε τους θερμιδομετρητες στην ησυχια τους

Senior Member
    εγω ετσι κ αλλιως δεν εχω, αλλα αφου εχει απορια το κοριτσι να μην της αποδειξουμε μετα δικα της κριτηρια οτι τα λαδερα ειναι ακινδυνα?
    αφου ξερεις οτι αλλιως δε θα πειστει

Senior Member
    χαχαχαχα καλα καλα...δε θα σχολιασω καν τον ορο ακινδυνα!!!

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast