Results 106 to 120 of 125
Thread: ναι στη συναισθηματικη πεινα?
-
22-10-2010, 13:27 #106
Originally posted by click
6 μηνες πρεπει να ειναι τρελο high score, μπραβο βουλιανα!!!:thumbup:
εμενα αυτο που με βοηθησε και δεν ηταν ιδεα της ψυχολογου, απλα μου ηρθε, ηταν να γραφω καθε μερα τα ΘΕΤΙΚΑ της ημερας που περασε. εγραφα και τι εφαγα και θερμιδες συν καταμετρηση βαρους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, πρακτικο καθαρα.
στο πρωτο σκελος, η επικεφαλιδα ηταν "τι εκανα σημερα για μενα" και αυστηρος κανονας ηταν να μη γραφω ποτε κατι αρνητικο εκει. μονο τα θετικα. ακομα και τα πολυ μικρα βηματα.
τωρα που ειχα να φιλοξενησω ατομα σταματησα ολες τις καταγραφες, και κακως!!! πρεπει να ξαναμπω σε ρυθμους
- 22-10-2010, 13:28 #107
Originally posted by lessing
6 μηνες πρεπει να ειναι τρελο high score, μπραβο βουλιανα!!!:thumbup:
εμενα αυτο που με βοηθησε και δεν ηταν ιδεα της ψυχολογου, απλα μου ηρθε, ηταν να γραφω καθε μερα τα ΘΕΤΙΚΑ της ημερας που περασε. εγραφα και τι εφαγα και θερμιδες συν καταμετρηση βαρους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, πρακτικο καθαρα.
στο πρωτο σκελος, η επικεφαλιδα ηταν "τι εκανα σημερα για μενα" και αυστηρος κανονας ηταν να μη γραφω ποτε κατι αρνητικο εκει. μονο τα θετικα. ακομα και τα πολυ μικρα βηματα.
τωρα που ειχα να φιλοξενησω ατομα σταματησα ολες τις καταγραφες, και κακως!!! πρεπει να ξαναμπω σε ρυθμους
22-10-2010, 13:34 #108
Τι θετικο εκανα σημερα για μενα η τα αλλα 10 που ειπε ο Σπεις η και τα 2
22-10-2010, 13:36 #109
22-10-2010, 13:41 #110
Ναι δεσμευομαι αρχικα για 10 μερες παρολο που το εξωφυλλο δεν με χαλαει.10 μερες και βλεπουμε!
22-10-2010, 13:42 #111
Ναι δεσμευομαι αρχικα για 10 μερες παρολο που το εξωφυλλο δεν με χαλαει.10 μερες και βλεπουμε!
και οχι ο,τι κι ο,τι! απο τα καλα :P
22-10-2010, 13:43 #112
Originally posted by spaceride
χαχαχα κλικ μου νομιζουμε διαφωνουμε για λαθος λογους.. Για αρχη δε μιλησα για ψυχοθεραπευτη..
Originally posted by spacerideΚατα δευτερο η δεσμευση δεν ειναι σε αυτο που σου λεει ο θεραπευτης σου, αλλα στη θεραπεια σου. Κατα τριτο οταν ερθει καποιος σε μενα (που δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης) θα του ζητησω καταγραφες γτ πιστευω οτι μπορει να βοηθηθει απο αυτο. Αν φτασει στο επιπεδο εμπιστοσυνης η σχεση μας και νιωσει ετοιμος-η να δει ορισμενες συνδεσεις τοτε θα το προσπαθησει γτ θα ξερει οτι κι εγω απο τη μερια μου προσπαθω να βοηθησω..Οσο για τη δουλεια του ψυχοθεραπευτη, η δικη μου γνωμη ειναι να σου δειξει ορισμενες συνδεσεις στη ζωη σου..Απο εκει και περα, ενηλικοι ειμαστε και αποφασιζουμε αν θα μετακινηθουμε η οχι
στο μονο που θα σταθω λιγο ειναι στις καταγραφες. αν ο "ασθενης" (ή πελατης, οπως θελεις πεστο) δε δεχτει να κανει τις καταγραφες, θεωρει οτι δεν του ταιριαζει ή κατι τον δυσκολευει και μπλοκαρει, το αποφευγει, τοτε τι γινεται?
22-10-2010, 13:44 #113
Originally posted by spaceride
λεσσινγ δε μου μιλας πια???
θελω να μου στελνεις ενα u2u καθε μερα να γυρναω απο το γραφειο και να βλεπω οτι εχω μηνυμα
χαχαχαχα
22-10-2010, 14:12 #114
22-10-2010, 14:16 #115
Αστο ειναι πικρη ιστορια... Κατα τις 10 μαζευομαι σπιτι [/quote]Ναι αλλα πρωινο ελευθερο! Πρωτο θετικο!
22-10-2010, 14:17 #116
Αστο ειναι πικρη ιστορια... Κατα τις 10 μαζευομαι σπιτι
9 το πρωι αρχιζω δουλεια
23-10-2010, 11:58 #117
Originally posted by spacerideΕγω δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης αλλα προσπαθω να λειτουργω θεραπευτικα σε πολλους ανθρωπους. Θεραπευτης για μενα μπορει να ειναι κι ενας φιλος..Ειναι γενικα εκεινο το ατομο που σε βοηθαει να ανακατασκευαζεις αρνητικες εμπειριες και να παιρνεις τα θετικα..Σιγουρα εχει απο πισω κι ενα επιπεδο γνωσεων και εμπειριας..
Η καταγραφη ειναι ο υμνος της ατομικοτητας..Βλεπεις ποσο διαφορετικοι ειναι οι ανθρωποι
αλλα αυτο εγγυμονει τεραστιο κινδυνο στην περιπτωση καυγαδων μεσα στο ζευγαρι,
γιατι τοτε ακυρωνονται εστω κ στιγμιαια ολα οσα εχεις χτισει με την προτροπη/στηριξη του συντροφου σου.
Δυστηχως μου συνεβει ξανα κατι αντιστοιχο χθες,
μετα απο συνεχεις καυγαδες γυρω απο το ιδιο ασχετο θεμα τελικα τον ακυρωσα στιγμιαια κ σε αυτους τους τομεις κ τσακωθηκαμε για αυτα ενω το θεμα ηταν αλλο,
κ του ειπα "απειλητικα" εγω δεν ξανατρωω σωστα, θα καπνιζω κ δεν ξαναπαω γυμναστηριο"
μετα απο λιγο βεβαια ολο αυτο ξαναισορροπει κ παλι κ καταλαβαινει κανεις οτι αλλο το ενα (ο λογς τσακωμου) αλλο το αλλο (φαγητο),
απλα ειναι ιδιος ο ανθρωπος που ξερει την αληθεια.
αλλα η καταστροφη εν μερει εχει ελθει κ ευχομαι παντα να ειναι αναστρεψιμη!
ΥΓ αυτο που λες για γνωσεις υποβαθρο του θεραπευτη φιλου ειναι σχετικο.
πολλες φορες ακομη κ η υπαρξη αλλου ατομου που σου μεταφερει τι βλεπει ενας τριτος αρκει.
βεβαια αν υπαρχει κ υποβαθρο ακομα καλυτερα.θυμαμαι ειχα ενα φιλο κοινωνικο λειτουργο καποτε, ναναι καλα ο ανθρωπος οπου κι αν ειναι,
κ με ειχε βοηθησει υπερβολικα πολυ μετα απο τραυματικη εμπειρια που ειχα...(απειλη ζωης κτλ)
23-10-2010, 14:53 #118
Originally posted by koralaki
σωστη μπουλιανα!
χμ τελικα με τα λαδερα τι παιζει spaceride? ειλικρινα εχω προβλημα στο να υπολογιζω...
smart ετσι οπως το λες εχει νοημα,
απτην αλλη ομως ο θερμιδομετρητης γιατι τα τιγκαρει στις θερμιδες?
μπορουμε να το συζητησουμε καποια στιγμη σε αλλο τοπικ? ειλικρινα τα λατρευω αλλα πειναω η καυμενη κ νιωθω τρωγοντας παραπανω οτι χαλω τη διαιτα μου ...
23-10-2010, 15:23 #119
σιγουρα αλλα στο σπιτι που βαζω λιγο λαδι πως θα τα υπολογιζω φορτυ? αλλαζουν οι θερμιδες οταν βρασουν...?
με σωζεις αν εχεις καμμια ιδεα (δοκιμασμενη ομως) πχ πως να υπολογιζω τις θερμιδες τους
σκεφτηκα πχ να υπολογιζω ποσα φασολακια πχ εβαλα κ ποσο λαδι κ να διαιρω κτλ αλλα φεξε μου κ γλιστρησα...
τα φασολακια ως τι θα τα βρω στον θερμιδομετρητη σαυτη την περιπτωση>?
23-10-2010, 15:29 #120
εγω εχω σωθει με το fitday,δεν χρησιμοποιω τιποτα αλλο για μετρημα θερμιδων.Τα λαδερα μπορεις για μια φορα να ζυγισεις το λαδι που βαζεις,να ζυγισεις τα φασολακια,το νερο και οτι αλλο βαλεις,να τα περασεις στο fitday και μετα καθε φορα που θα τα μαγειρευεις θα ζυγιζεις μονο την μεριδα σου και θα σου τα βγαζει αυτοματα.
εχω περασμενα ετσι και γλυκα και φαγητα και θελω ενα δευτερολεπτο για να περασω τις θερμιδες τους!!ομως πρεπει παντα να τα μαγειρευεις με τον ιδιο τροπο και να μην αλλαζεις τα συστατικα τους
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή