Results 31 to 45 of 82
Thread: τι βλεπεις στον καθρεφτη;
-
03-12-2010, 11:43 #31
Originally posted by georgina
ενα ομροφο κοριτσι παραμορφωμενο.... ας μην παρεξηγηθω γιαυτα που λεω αλλα θυμαμαι τον εαυτο μου αλλιως και τωρα τον βλεπω πρησμενο και σανα να με εχω παρατησει.... με βασανιζει ο καθρεφτης ρε κοριτσια./.....αληθεια σας λεω!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΩ.
ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.
- 03-12-2010, 11:44 #32
Originally posted by NADINE
Τι βλέπω στον καθρέφτη;
Σκόνη!
Δεν πάει άλλο!Πρέπει να τον καθαρίσω!
03-12-2010, 11:44 #33
xaxaxaxa!:lol:
03-12-2010, 11:45 #34
γελ΄άω με το post της nadine μη παρεξηγηθώ
10-01-2011, 20:53 #35
Αχ βρε κορίτσια, κάπως έτσι κι εγώ, που έχω δύο σώματα σε ένα! Δηλαδή αδύνατο κορμό με μικρό στήθος και 2 νούμερα μεγαλύτερο σώμα κάτω από την μέση. Βλέπω την μικρή μου μέση και μου αρέσει, βλέπω τον πεταχτό πισινό και σκέφτομαι ότι αρέσει (!), βλέπω το στήθος και σφίγγομαι, βλέπω τα μπούτια με την πλούσια κυτταρίτιδα τους εκνευρίζομαι και ντύνομαι...
Οι άλλοι μου λένε ότι δεν εχω ψωμακια αλλα μεγάλο πισινό, εγώ βλέπω τις φραντζόλες (κατι που επιβεβαιωνουν τα παντελονια και οι φουστες που τσιτωνουν εκει) και σκεφτομαι οτι εχω πισινο με χαρακτηρα! Τόσα χρόνια μου πήρε να συμφιλιωθω με τον ογκο του και το οτι παντα θα ειναι μεγαλυτερος απο τα υπολοιπα λογω κληρονομικης κατασκευής, δεν θα μου το χαλάσουν τωρα!!!:starhit:
11-01-2011, 09:53 #36
Originally posted by lenapapa
Αχ βρε κορίτσια, κάπως έτσι κι εγώ, που έχω δύο σώματα σε ένα! Δηλαδή αδύνατο κορμό με μικρό στήθος και 2 νούμερα μεγαλύτερο σώμα κάτω από την μέση. Βλέπω την μικρή μου μέση και μου αρέσει, βλέπω τον πεταχτό πισινό και σκέφτομαι ότι αρέσει (!), βλέπω το στήθος και σφίγγομαι, βλέπω τα μπούτια με την πλούσια κυτταρίτιδα τους εκνευρίζομαι και ντύνομαι...
Οι άλλοι μου λένε ότι δεν εχω ψωμακια αλλα μεγάλο πισινό, εγώ βλέπω τις φραντζόλες (κατι που επιβεβαιωνουν τα παντελονια και οι φουστες που τσιτωνουν εκει) και σκεφτομαι οτι εχω πισινο με χαρακτηρα! Τόσα χρόνια μου πήρε να συμφιλιωθω με τον ογκο του και το οτι παντα θα ειναι μεγαλυτερος απο τα υπολοιπα λογω κληρονομικης κατασκευής, δεν θα μου το χαλάσουν τωρα!!!:starhit:
11-01-2011, 19:07 #37
Originally posted by tato
Originally posted by lenapapa
11-01-2011, 19:14 #38
και εγω αχλαδι ειμαι...και τι αχλαδι...
το καλο βεβαια με την κατηγορια μηλο ειναι οτι εχει στηθος,κατι που εγω δεν ειχα και δε θα αποκτησω ποτε...
στον καθρεφτη λοιπον βλεπω μια λεπτη μεση,χερια κανονικα και αγυμναστα,μικρουλι στηθος και ποδια χοντρουλικα με κυτταριτιδα και με χαλαρωση...ααααα και ανοιχτη περιφερεια(σε σχεση με τη μεση βασικα)...οι γαμπες και το κεφαλι ευτυχως ειναι καλα...:P
11-01-2011, 19:37 #39
βλεπω ένα μαύρο χάλι.και στους 3 καθρέφτες του σπιτιού.
11-01-2011, 22:23 #40
Κι εγώ βλέπω μια σύσσωμη παχουλή με εμφανή τα σημάδια χαλάρωσης, κυταρίτιδας και γήρατος...αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι το λίπος! Παρατηρησα ότι συσωρεύτηκε λίπος ακόμη και στον αυχένα μου και επειδή έχω μακριά μαλλιά δεν το είχα δει νωρίτερα...έλεος πια! Είμαι σίγουρη ότι και τα μαλακά εσωτερικά όργανα έχουν περισσότερο λίπος από το κανονικό...
12-01-2011, 00:34 #41
εγω παλι τωρα που ψιλοεχασα κατι κιλακια βλεπω μια λεπτη μια θεα ωχωχωχ
να ανησυχω την ψωνισα ....:dork:
12-01-2011, 00:37 #42
Ρ ε ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΡΕ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!! ΑΣΚΗΣΗ:Κατσε στον καθρεφτη.Κυτα με αγαπη τον εαυτο σου.Βρες 3 ΘΕΤΙΚΑ σου στοιχεια μονο θετικα κ κατεγραψε τα.Τωρα!
12-01-2011, 07:18 #43
Bλεπω μια παχια που πρεπει να αδυνατισει :tumble:
12-01-2011, 11:17 #44
Originally posted by lessing
Ρ ε ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΡΕ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!! ΑΣΚΗΣΗ:Κατσε στον καθρεφτη.Κυτα με αγαπη τον εαυτο σου.Βρες 3 ΘΕΤΙΚΑ σου στοιχεια μονο θετικα κ κατεγραψε τα.Τωρα!
Καμιά φορά το χαλι που βλεπουμε βοηθα να βελτιωσουμε τις κακες συνηθειες που οδήγησαν στην κατασταση μας, γιατι κατα βαθος ξερουμε πως θα βελτιωθουμε αλλα δεν το παιρνουμε αποφαση. ε;
14-01-2011, 17:53 #45
Πριν απο 2 λεπτά κοιτάχτηκα φευγαλαία στον καθρέφτη. Βλέπω αυτό που βλέπουν και οι άλλοι. Βλέπω την ασχήμια μου. Βλέπω οτι μεγάλωσα παρόλο που ειμαι μικρη ακόμη. Βλέπω τη θλίψη μου να με τυφλώνει.Αυτό είδα πριν απο λίγο.
ʼλλες μερες βλέπώ θετικά πράγματα. Σήμερα όχι, σήμερα για ακόμη μια φορά είδα αυτό που βλέπω χρόνια τώρα. Την άσχημη και σιχαμερή ανθρώπινη φύση
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή