Results 1 to 15 of 44
Thread: ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
-
18-01-2011, 19:13 #1
ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM.
- 18-01-2011, 19:39 #2
Καλωσήλθες Βίκυ! Πες μας λίγα λόγια για σένα αν θες!
18-01-2011, 19:42 #3
Ναι;;;;Αλλό αλλό. Καλως ηρθες!
18-01-2011, 19:50 #4
ΕΙΜΑΙ 43 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ......ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ.......
18-01-2011, 19:52 #5
Τι εννοείς με άσχημα αποτελέσματα????
18-01-2011, 20:08 #6
Θα ειναι καλυτερα αποτελεσματα αυτη τη φορα;Ισως σε αλλο γιατρο; Φιλες μου που καναν το δακτυλιο κ προσεχαν μετα ειχαν θεαματικα αποτελεσματα.Μια μαλιστα Αγγλιδα που ζει στην Κυπρο μονιμα,ταξιδεψε ως τη Συρια κ την εκανε εκει.Μου εξηγησε οτι οι γιατροι στην Συρια ειναι εκπαιδευμενοι κ μετεκπαιδευμενοι στην Αγγλια κ οτι το κοστος εκει της στοιχιζε το 1/3 απο οτι στην Αγγλια.Τη συναντησα μετα κ ηταν πολυ ευχαριστημενη κ πολυ αδυνατισμενη ειχε ομως μεγαλη πειθαρχια ως προς το φαγητο.Δημητριακα η βρωμη το πρωι,λαχανικα με ψαρι το μεσημερι,κ κατι ελαφρυ το βραδι.Προσφατα μου εστειλε καρτα απο ενα ταξιδι που κανουν μ τον αντρα της κ μου ειπε οτι μειωσε το βαρος της μετα την εγχειρηση κατα 40 κιλα!Να προσθεσω οτι κανει κ τακτικη γυμναστικη.
18-01-2011, 20:09 #7
ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑ 62 ΚΙΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΛΙΟΥ , ΝΑΤΡΙΟΥ, ΑΡΥΘΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ 7 ΜΕ 5. ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ . 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΟ ΠΗΡΑ 8 ΚΙΛΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 27 ΚΙΛΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ......
18-01-2011, 20:30 #8
Vicky καλώς όρισες στην παρέα μας. Δεν μας είπες τί βάρος είσαι τώρα. Δεν φοβάσε ότι ίσως και ο δεύτερος δακτύλιος κάνει τα ίδια προβλήματα? και εγώ έχω δακτύλιο, και τώρα πάω για να τον αφερέσω και να κάνω μανίκι. Ο λόγος? 6μισι χρόνια τώρα τον πιο πολλή καιρό ζούσα με εμετούς κτλ επακόλουθα.
Εδώ μέσα υπάρχει και κοπέλλα που έχει κάνει 2 δακτυλίους και τελικά έκανε και μανίκι. Δεν έχεις σκεφτεί ότι ισως ο ίδιός σου ο οργανισμός δεν το συκώνει?
Εδώ στην Κύπρο, σε μια από τις επισκέψεις μου στον χειρούργο γνώρισα μια κοπέλα που στα 120 είχε κάνει δακτύλιο, έπεσε στα 60, και μετά ξεκίνησε να παίρνει, χωρίς να έχει αυξίσει το βάρος της. Τελικά στα 80 κιλά μπήκε ξανά χειρουργείο, τον αφέρεσε και έκανε μανίκι.
Σκέψου το σοβαρά πριν κάνεις ξανά την ίδια επέμβαση. ίσως κάτι πιο δραστηκό να σου τεριάζει πιο πολύ.
18-01-2011, 20:31 #9
Ρε κοριτσι γιατι εχει χαθει το παιχνιδι;Η μαλλον γιατι να; χαθει; Μηπως δε σε συμφερει να το βλεπεις τοσο απολυτα;Δηλ.η δακτυλιος η τιποτα;Εσυ δεν μετρας σε ολα αυτα;
18-01-2011, 20:44 #10
Υπάρχουν κάπια άτομα λέσσινγ που (κακώς θα έλεγα) θεωρούν τον δακτύλιο "σωτήρα" με τη έννοια ότι μπορούν να τρών όσο θέλουν, και μετά να κάνουν εμετό αφού ο δακτύλιος δεν σε αφήνει να πάρεις κάτω το φαγητό. και επήσεις θεωρούν πως ο δακτύλιος για να είναι επιτυχείς συμένει ότι σε κάθε γεύμα πρέπει να κάνω και εμετό. Αυτό είναι ΜΕΓΑ λάθος, όμως έχω γνωρίσει πολλά άτομα που το βλέπουν έτσι.
Από τα λεγόμενα της φίλης μας, εκλαμβάνω πως και αυτή το ίδιο βλέπει. Δηλαδή θέλει να τρώει, δεν θέλει να προσπαθήσει η ίδια, και απλά θέλει την ασφάλεια του εμετού που την προσφέρει ο δακτύλιος. Δεν μπορώ να το εξηγίσω διαφορετικά.
18-01-2011, 21:00 #11
ωχ δεν πιστευω ε;
18-01-2011, 21:14 #12
Βίκη, αυτό που ήθελα να σου σχολιάσω, επειδή αυτά με τη έλληψη καλίου κτλ κτλ κτλ τα έχω περάσει στην εγκυμοσύνη μου με αποτέλεσμα να κυνδυνέψει η ζωή μου αλλά και η ζωή του μωρού, (το μωρό ήταν σε κόμμα, και με τα γνωρίζω πολύ καλά, όλα αυτά είναι που με έκαναν πιο πολύ να θέλω να τον αφερέσω και να κάνω κάτι άλλο για μένα. Οσο αφορά τα 8 κιλά που πήρες με τους ορούς, ήταν καθαρά υγρά επιδή αφυδατόθηκες από τους εμετους. Εγώ θυμάμαι στην εγκυμοσύνη μου που έκανα εμετούς συνεχώς, ότι ακόμα και το πρόσωπο μου είχε γίνει σαν λέπια ψαριού από την αφυδάτωση.
18-01-2011, 21:29 #13
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΗΜΟΥΝ 132 ΚΙΛΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 70 ΚΙΛΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ. 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΙΜΑΙ 97 ΚΙΛΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΑΩ, ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ, ΠΟΣΟ ΝΑ ΦΑΩ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΟΥ.
18-01-2011, 21:31 #14
αυτο δεν μπορει να το κανει κανενας δακτυλιος, καμμια επεμβαση, κανενας χειρουργος.
18-01-2011, 21:46 #15
Αφού το ζητούμενό σου δεν είναι να κάνεις εμετούς, και αφού είσαι κοντά στα 100 κιλά, αν και στα 132 κιλά κακώς έκανες δακτύλιο και όχι sleeve ή παράκαμψη (ανάλογα με το ιστορικό σου), τότε μην ξανακάνεις δακτύλιο. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις... Συζήτα με τον χειρούργο σου για μια άλλη μέθοδο, αφου είσαι πρόθυμη να μπεις χειρουργείο. ΄Πάντος το σύγουρο είναι πως ο δακτύλιος δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι άδικο να μπεις ξανά σε χειρουργείο για το ίδιο λάθος. Αυτά για το σωματικό θέμα, που λείνετε με την σωστή επέμβαση.
Τώρα αυτό που λες "να μην με απασχολεί το φαγητό" δεν μπορεί να στο κάνει καμιά επέμβαση. Η επέμβαση γίνετε στο στομάχι, όχι στο μυαλό (δυστυχώς). Αυτό πιστεύω αμμα δεις ένα ψυχολόγο θα μπορέσεις να πάρεις βοήθεια.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση