Results 1 to 10 of 10
Thread: βοηθεια!!!
-
16-10-2010, 22:59 #1
βοηθεια!!!
τερμα τα αστεια οι μερες πλησιαζουν και εγω ευχομαι να ερχοταν αυριο κιολας η μεγαλη μερα γιατι βαρεθηκα να τρωω συνεχεια να με βλεπω στον καθρεφτη η ακομα και την σκια μου στον τοιχο. Τα καλοκαιρινα τα μαζεψα και απο χειμωνιατικα η φθινωπορινα δεν εχω τιποτα που να καλυπτει το χαλι μου. Θα προτιμουσα να παρω την κορουλα μου απο το νηπιο με πυτζαμες παρα να βαλω αυτα που εχω. Ψυχολογια σχεδον χαλια ισως και γιατι μου φαινεται απιστευτο οτι θα αρχισω να χανω γρηγορα νομιζω οτι θα ειμαι για παντα χοντρη.:sniff::sniff::sniff::sniff:
Ευχαριστω για τις απαντησεις που δωσατε στις ερωτησεις μου.Ξεχασα να ρωτησω κρεμες αδυνατισματος που εχω ενα ντουλαπι τις βαζω κανονικα? και απο κοκα κολα τι γινεται? την κοβω μαχαιρι ?
Μηπως ειναι καποια/ος συνδεδεμενη/ος ?τα παιδια κοιμουνται επιτελους ησυχια... ο αντρουλης μου δουλευει ως τα ξημερωματα και εχω αναγκη να μιλησω καπου μαλλον πασχω απο προεγχειρητικη καταθλιψη και δεν εχει και τιποτα ενδιαφερον το ψυγειο. μ'ακουει κανεις???????????????????
- 17-10-2010, 00:26 #2
ΝΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ Κ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ (και με καλυτερη eq απο του ψυγειου):saint::starhit:
17-10-2010, 11:29 #3
Καλημέρα
έχεις αρχίσει καποια προσπάθεια και βλεπεις πως δεν χανεις?
γιατι σε εχει παρει ετσι απο κατω? αναλυσε το μας λιγακι:wink2:
17-10-2010, 11:34 #4
Originally posted by karamela
Καλημέρα
έχεις αρχίσει καποια προσπάθεια και βλεπεις πως δεν χανεις?
γιατι σε εχει παρει ετσι απο κατω? αναλυσε το μας λιγακι:wink2:
17-10-2010, 11:37 #5
αααα δεν τα ειχα δει τα ποστ της πολυ λογικο να ειναι σε αυτη την κατασταση
soxacri μηπως θα ηταν καλο να ειχες λιγο ψυχολογικη στηριξη απο καποιον ειδικό? πιστευω θα σου εκανε πολυ καλο και θα σε βοηθούσε
17-10-2010, 11:40 #6
Καλημέρα!
Μία καλή αρχή είναι να πάρεις τα καλοκαιρινά και να τα δώσεις ή να τα πετάξεις. Το καλοκαίρι θα σου είναι μεγάλα, αυτό είναι παραπάνω από σίγουρο! Προς το παρόν βολέψου με φόρμες ή κολάν ή τα ρούχα - στολές που έχουμε όλοι (ξέρεις εσύ)! Όσο για τις πυζάμες, όλοι θα θέλαμε να μπορούσαμε να βγαίνουμε με αυτές, χωρίς να μας παίρνουν με τις πέτρες. Δεν είναι μόνο τα κιλά, είναι και η βαρεμάρα. Κάθε μέρα βαριέμαι απίστευτα με την τσίμπλα στο μάτι να ντύνομαι και να βάφομαι και να φοράω αξιοπρεπή παπούτσια. Θα ήθελα να μπορώ να βγαίνω με τις πυζάμες, τη ρομπίτσα, τις χοντρές μου κάλτσες και τις παντοφλίτσες μου. Αν το κάνω, όμως, δε νομίζω ότι θα καταλήξω στη δουλειά μου, αλλά σε ένα όμορφο μέρος, που θα έχει και άλλα παιδάκια να παίξουμε και θα φοράμε όλοι μαζί κάτι λευκές μπλουζίτσες με τα χεράκια να δένουν πίσω!
Για την κόκα κόλα και τις κρέμες ρώτα καλύτερα το γιατρό σου. Στο μεταξύ, πάρε βαθιά ανάσα και φάε, φάε τώρα που προλαβαίνεις (καλά, δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό)! :kiss:
17-10-2010, 17:06 #7
παιδια καλησπερα στο φως της ημερας νιωθω λιγο καλυτερα ξεχνιεμαι και με τις δουλειες. Ευχαριστω που μου απαντησατε αν και το ειδα πια το πρωι γιατι χθες καθησα και διαβασα πολλες απο τις ιστοριες του sleeve. Αυτο θα κανω και εγω και βασικα κατα λαθος ανοιξα το topic βοηθεια νομιζα οτι εγραφα στο sleeve.
Ψυχολογικη υποστηριξη απο οτι καταλαβα τουλαχιστον πριν την επεμβαση δεν σου παρεχει κανεις εκτος αν πας καπου ουδετερα αλλα σε τοσες λιγες μερες και για να αρχισει ο ψυχολογος να μπαινει στην ψυχολογια μου θα πρεπει να με βλεπει νυχθημερον.
Απο οτι ειδα στον γιατρο που επισκεφτηκα οσοι ηταν εκει ηταν διαβασμενοι απο το ιντερνετ για αυτες τις επεμβασεις και το μονο που εκανε ο γιατρος ηταν να σου κανει καποιες ερωτησεις ιατρικου περιεχομενου και μου εδωσε καποιες εξετασεις που πρεπει να γινουν. Δυστυχως μου εμοιαζε με την γνωστη βιομηχανια αδυνατιστικων παροχων και ουσιαστικα μονη μου εθεσα ημερομηνιες και τι επεμβαση θα κανω. Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε η ολη συμπεριφορα γενικα (ηταν και λιγο αλαζονικη) και απο οτι καταλαβα εχει τοοοοση δουλεια που σκασιλα του αν δεν του κατσει και καμμια πελατισσα.Ευτυχως εχω κατατοπιστει πληρως απο το φορουμ και ευχαριστω ολους οσους εχουν συμβαλλει σε αυτο. Νιωθω οτι ολοι εσεις που δεν με εχετε δει με καταλαβαινετε πολυ καλυτερα γιατι οι περισσοτεροι ζειτε παρομοιες καταστασεις. Και απο τι μια ανυπομονω να την κανω την ρημαδα να τελειωνω απο την αλλη σκεφτομαι μηπως ολα ειναι λαθος οτι θα κανω κατι μη αναστρεψιμο και σχετικα καινουργιο στην Ελλαδα και με εναν ανθρωπο που δεν μου ενεπνευσε καθολου εμπιστοσυνη η εστω να μου πει μια κουβεντα ανθρωπινη για να νιωσω καλυτερα....
Δεν ξερω αυτες οι μερες θα περασουν αρκετα δυσκολα νομιζω και με αναμεικτα συναισθηματα ομως γενικα θεωρω οτι οταν ειμαι στα καλα μου εχω αρκετη πλακα οπως ολοι του ειδους μας αλλα και οταν με πιανει καταθλιψη τα βλεπω ολα μαυρα.Παντως μου αρεσει και με βοηθαει πολυ να μιλαω στο φορουμ, Σας ευχαριστω ολους φιλακια.
17-10-2010, 17:31 #8
Σόξακρη κι απ'τον ήλιο σοξακρότερη,σου στέλνω με u2u τα τηλέφωνα μου,
αν θέλεις να μιλήσουμε.Είτε τώρα είτε κάποια άλλη στιγμή,που σε βολέψει...
Φιλάκια!
17-10-2010, 22:01 #9
γλυκεια μου nadine πυροσβεστη του φορουμ η διαθεση μου τωρα ειναι λιγο καλυτερη εκανα και ενα μπανακι με κρεμες αποτριχωσεις κτλ εξω ριχνει καρεκλες κατσε να αλλαξω καναλι γιατι παιζει αυτην την big broαηδια. Εκατσα λιγο στο μπαλκονι μου αναψα και ενα φαναρακι και απολαμβανα την φυση στο μεγαλειο της. Σε ευχαριστω παααααααααααααρα πολυ για το u2u και αν χρειαστει θα το κανω προς το παρον μου αρεσει αυτη η ανωνυμια των ανθρωπων που μιλανε νιωθω μια ασφαλεια να το πω ειναι μια αλλαγη στην καθημερινοτητα μου και μια γλυκεια προσμονη αν καποιος με διαβασε η μου απαντησε. Ξερεις οτι εχω τρια υπεροχα παιδακια (5-3,5-1,5) και πανε 2,5 χρονια που σταματησα να δουλευω. Ημουν αυτο που λεμε γυναικα καριερας και δουλευα ολη μερα. Τωρα εχω κλειστει στο σπιτι και παροτι ειμαι πολυ ευχαριστημενη που μεγαλωνω εγω τα παιδια μου (αν και δεν ξερω κατα ποσο ειμαι καλη μανα φωναζω πολυ οταν εχω νευρα) μου λειπει η ανθρωπινη επαφη και η δημιουργια καθως και η ελλειψη αναγνωρισης. Τι να μου πει ο καημενος ο συζυγος τι ωραια που ξεσκονισα η τι ωραια που απλωσα γιυτο την εχω καταβρει με τον υπολογιστη. Αυτα με το ψυχογραφημα μου φιλακια και γελασα πολυ και με την ava
και το σχολιο για τα παιδακια με τις ασπρες ποδιες.... καληνυχτα
17-10-2010, 22:07 #10
καλο ξημερωμα να εχεις!
κ συντομα σου ευχομαι να μη σου κανουν τα ρουχα σου επειδη...θα ειναι μεγαλα!!!!!!!!!
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή