Εδώ και εγώ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Εδώ και εγώ

Σας ανακάλυψα από το φορητο που ειχα μαζι μου στην κλινική. Να συστηθώ, Σπύρος, 158.5κιλά. Την Παρασκευή 08/10, έκανα "μανικι" και οπως όλα δείχνουν Παρασκευή 15/10 πάω σπιτάκι μου. Δηλώνω άπειρος με νοσοκομεία, είναι η πρωτη μου επαφη με αυτά (πέρα από επισκεψεις σε άλλους φιλους ή συγγενείς), ταυτόχρονα ομως και εντυπωσιασμένος από το προσωπικό και την κλινική.

Senior Member
    Γεια σου Σπύρο, πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση!
    Είσαι τυχερός που πρώτη φορά είσαι σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Σε συγχαίρω για την απόφασή σου, θα αλλάξει όλη η ζωή σου από δω και πέρα, θα δεις. Μπες σε σχετικά θέματα στο φόρουμ μας και μάθε τα πάντα για το μανίκι και την πορεία σου από δω και πέρα.
    Καλωσόρισες και μην ξεχνάς (σκεπτόμενος την Παρασκευή 08/10): Today is the first day of the rest of your life!
    Αλήθεια, μιας και μένετε πολλές μέρες, σας ταίζουν τίποτε στην κλινική? Εγώ (δακτύλιος) κάτι τσάγια θυμάμαι..

Senior Member
    Hello,Σπάιρους!
    Με γειά το μανικάκι!Καλοφόρετο!
    Εντυπωσιασμένος από το προσωπικό,ε;
    Τόσο καλή η νοσοκόμα; Αχ!ʼντρες!
    Καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα!
    Αν θέλεις,έλα παραδίπλα να σε συστήσω
    και στα υπόλοιπα μανικωμένα μας!Κisses!

--->SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή)

Senior Member
    Γεια σου Σπύρος!
    Καλή ανάρρωση κι από μένα! Στα σχόλια με κάλυψαν οι παραπάνω οπότε σε περιμένουμε στο τόπικ να τα λέμε από εκεί! :roll::roll::roll:

Junior Member
    Παιδια σας ευχαριστώ όλους σας. Εχω πλέον επιστρεψει σπίτι και η ζυγαριά είναι το μόνο θετικό που έχω να πω. Πήγα Πάτρα 158 κιλά και σήμερα 21/10 έδειξε 141. Κατα τα άλλα όμως...... Πάρα πολλά "σάλια" τα οποία οταν βαρύνουν γίνονται εμετός. Οτι δοκιμάσω να πιώ μετά από λίγο πάει για τον νεροχύτη..... Αδυναμία μέχρι εκεί που δεν πέρνει. Μίλησα με Πάτρα και μου είπαν πως είναι όλα φυσιολογικά και να μην ανησυχώ. Δεν ξέρω όμως πόσο θα κρατήσουν αυτά τα συμπτώματα. Ξέρει κάποιος να μου πει τι να περιμένω ακόμα;

Thanks.......

Senior Member
    Originally posted by SpirSap
    Παιδια σας ευχαριστώ όλους σας. Εχω πλέον επιστρεψει σπίτι και η ζυγαριά είναι το μόνο θετικό που έχω να πω. Πήγα Πάτρα 158 κιλά και σήμερα 21/10 έδειξε 141. Κατα τα άλλα όμως...... Πάρα πολλά "σάλια" τα οποία οταν βαρύνουν γίνονται εμετός. Οτι δοκιμάσω να πιώ μετά από λίγο πάει για τον νεροχύτη..... Αδυναμία μέχρι εκεί που δεν πέρνει. Μίλησα με Πάτρα και μου είπαν πως είναι όλα φυσιολογικά και να μην ανησυχώ. Δεν ξέρω όμως πόσο θα κρατήσουν αυτά τα συμπτώματα. Ξέρει κάποιος να μου πει τι να περιμένω ακόμα;

Thanks.......
    Καλημέρα Σπύρο!

Καταρχάς συνχαριτήρια για το νεο σου μανίκι!!!! και φυσικά για την πρώτη αλλαγή της ζυγαριάς!!!! Για τα συμπτώματα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αφού εγώ είμαι μελλοντική μανικομένη (17 Νοεμβρίου έχω το χειρουργείο μου). Ελα στο φορουμ που σου είπε η Ναντιν και έκεί θα βρεις πολλές απαντήσεις

Senior Member
    Καλώς τον -κατά πολύ- ελαφρύτερο Σπύρο! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Εγώ θέλω μόνο να σου ευχηθώ καλή ανάρρωση και καλές απώλειες (που είναι βέβαιο)! Για τα υπόλοιπα θα σε κατατοπίσουν τα μανικωμένα μας. Πάντως αφού οι γιατροί λένε πως όλα είναι φυσιολογικά, έτσι είναι, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Senior Member
    Καλως ορισες στο φορουμ μας Σπύρο
    σου ευχομαι κι εγω με την σειρα μου καλη ανάρρωση και θα χαρουμε πολυ να μαθαίνουμε νεα σου για την καθοδικη σου πορεια

Senior Member
    Originally posted by SpirSap

Thanks.......
    Αυτό που έχεις να περιμένεις είναι μια γρήγορη κατάβαση στα κιλά με κάποιες στιγμές κολλήματος λόγω αντίδρασης του οργανισμού.Σταδιακά μέσα στο μήνα από την επέμβαση θα ανακτήσεις δυνάμεις και θα επανέλθεις.Ήπια άσκηση,μην πιέζεις τα πράγματα με το φαγητό,όλα είναι πολύ φρέσκα εκεί μέσα(που λέει και η Νάνσυ),με το μαλακό.Στο μήνα της επανεξέτασης που θα πας στον Καθηγηγή,θα σου πει την ατάκα 'σου έχω ευχάριστα,θα αρχίσεις να μασάς' οπότε πλέον θα πολτοποιείς τις τροφές στο στόμα ώστε να περνάνε και να πέπτονται(καθότι πολέον ψδενυπάρχουν γαστρικά υγρά)
    Η επέμβαση θα σου δείχνει,θα την μαθαίνεις και θα σε μαθαίνει μέρα με τη μέρα.Πρόσεξε όμως,όπως λέει και κάποιος γιατρός μέσα από το Ρίο, ' η σληβ είναι για ευφυής ανθρώπους', μην παρασυρθείς με μαλακές και θερμιδογόνες τροφές,θα σε τιμωρήσει μετά από κάποια χρόνια με αύξηση βάρους.Όλα θα πάνε καλά.
    ʼν περάσεις από το τόπικ 'πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου' θα βρεις κι άλλον με μανίκι του Ρίο (τον αδερφό μου) που ήταν γκαντέμης και είχε διαφυγή και έκατσε μέσα 67 μέρες.
    Καλή συνέχεια!