Results 1 to 9 of 9
Thread: Εδώ και εγώ
-
13-10-2010, 15:29 #1
Εδώ και εγώ
Σας ανακάλυψα από το φορητο που ειχα μαζι μου στην κλινική. Να συστηθώ, Σπύρος, 158.5κιλά. Την Παρασκευή 08/10, έκανα "μανικι" και οπως όλα δείχνουν Παρασκευή 15/10 πάω σπιτάκι μου. Δηλώνω άπειρος με νοσοκομεία, είναι η πρωτη μου επαφη με αυτά (πέρα από επισκεψεις σε άλλους φιλους ή συγγενείς), ταυτόχρονα ομως και εντυπωσιασμένος από το προσωπικό και την κλινική.
- 13-10-2010, 17:32 #2
Γεια σου Σπύρο, πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση!
Είσαι τυχερός που πρώτη φορά είσαι σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Σε συγχαίρω για την απόφασή σου, θα αλλάξει όλη η ζωή σου από δω και πέρα, θα δεις. Μπες σε σχετικά θέματα στο φόρουμ μας και μάθε τα πάντα για το μανίκι και την πορεία σου από δω και πέρα.
Καλωσόρισες και μην ξεχνάς (σκεπτόμενος την Παρασκευή 08/10): Today is the first day of the rest of your life!
Αλήθεια, μιας και μένετε πολλές μέρες, σας ταίζουν τίποτε στην κλινική? Εγώ (δακτύλιος) κάτι τσάγια θυμάμαι..
13-10-2010, 19:02 #3
Hello,Σπάιρους!
Με γειά το μανικάκι!Καλοφόρετο!
Εντυπωσιασμένος από το προσωπικό,ε;
Τόσο καλή η νοσοκόμα; Αχ!ʼντρες!
Καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα!
Αν θέλεις,έλα παραδίπλα να σε συστήσω
και στα υπόλοιπα μανικωμένα μας!Κisses!
--->SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή)
13-10-2010, 19:29 #4
Γεια σου Σπύρος!
Καλή ανάρρωση κι από μένα! Στα σχόλια με κάλυψαν οι παραπάνω οπότε σε περιμένουμε στο τόπικ να τα λέμε από εκεί! :roll::roll::roll:
21-10-2010, 09:52 #5
Παιδια σας ευχαριστώ όλους σας. Εχω πλέον επιστρεψει σπίτι και η ζυγαριά είναι το μόνο θετικό που έχω να πω. Πήγα Πάτρα 158 κιλά και σήμερα 21/10 έδειξε 141. Κατα τα άλλα όμως...... Πάρα πολλά "σάλια" τα οποία οταν βαρύνουν γίνονται εμετός. Οτι δοκιμάσω να πιώ μετά από λίγο πάει για τον νεροχύτη..... Αδυναμία μέχρι εκεί που δεν πέρνει. Μίλησα με Πάτρα και μου είπαν πως είναι όλα φυσιολογικά και να μην ανησυχώ. Δεν ξέρω όμως πόσο θα κρατήσουν αυτά τα συμπτώματα. Ξέρει κάποιος να μου πει τι να περιμένω ακόμα;
Thanks.......
21-10-2010, 10:09 #6
Originally posted by SpirSap
Παιδια σας ευχαριστώ όλους σας. Εχω πλέον επιστρεψει σπίτι και η ζυγαριά είναι το μόνο θετικό που έχω να πω. Πήγα Πάτρα 158 κιλά και σήμερα 21/10 έδειξε 141. Κατα τα άλλα όμως...... Πάρα πολλά "σάλια" τα οποία οταν βαρύνουν γίνονται εμετός. Οτι δοκιμάσω να πιώ μετά από λίγο πάει για τον νεροχύτη..... Αδυναμία μέχρι εκεί που δεν πέρνει. Μίλησα με Πάτρα και μου είπαν πως είναι όλα φυσιολογικά και να μην ανησυχώ. Δεν ξέρω όμως πόσο θα κρατήσουν αυτά τα συμπτώματα. Ξέρει κάποιος να μου πει τι να περιμένω ακόμα;
Thanks.......
Καταρχάς συνχαριτήρια για το νεο σου μανίκι!!!! και φυσικά για την πρώτη αλλαγή της ζυγαριάς!!!! Για τα συμπτώματα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αφού εγώ είμαι μελλοντική μανικομένη (17 Νοεμβρίου έχω το χειρουργείο μου). Ελα στο φορουμ που σου είπε η Ναντιν και έκεί θα βρεις πολλές απαντήσεις
21-10-2010, 11:14 #7
Καλώς τον -κατά πολύ- ελαφρύτερο Σπύρο! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Εγώ θέλω μόνο να σου ευχηθώ καλή ανάρρωση και καλές απώλειες (που είναι βέβαιο)! Για τα υπόλοιπα θα σε κατατοπίσουν τα μανικωμένα μας. Πάντως αφού οι γιατροί λένε πως όλα είναι φυσιολογικά, έτσι είναι, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
21-10-2010, 13:07 #8
Καλως ορισες στο φορουμ μας Σπύρο
σου ευχομαι κι εγω με την σειρα μου καλη ανάρρωση και θα χαρουμε πολυ να μαθαίνουμε νεα σου για την καθοδικη σου πορεια
23-10-2010, 08:36 #9
Originally posted by SpirSap
Thanks.......
Η επέμβαση θα σου δείχνει,θα την μαθαίνεις και θα σε μαθαίνει μέρα με τη μέρα.Πρόσεξε όμως,όπως λέει και κάποιος γιατρός μέσα από το Ρίο, ' η σληβ είναι για ευφυής ανθρώπους', μην παρασυρθείς με μαλακές και θερμιδογόνες τροφές,θα σε τιμωρήσει μετά από κάποια χρόνια με αύξηση βάρους.Όλα θα πάνε καλά.
ʼν περάσεις από το τόπικ 'πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου' θα βρεις κι άλλον με μανίκι του Ρίο (τον αδερφό μου) που ήταν γκαντέμης και είχε διαφυγή και έκατσε μέσα 67 μέρες.
Καλή συνέχεια!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια