Results 16 to 30 of 57
-
19-10-2010, 11:47 #16
Δεν ξερω γιατι αλλα το κακαο οπου το βαζω δεν μου αρεσει ωμο
εχω δοκιμασει και αυτο που λες με το γιαουρτι αλλα και ταχινι με ζαχαρινη και κακαο,ουτε το ενα μ'αρεσει ουτε το αλλο.
Αν τρως δυο φρουτα την ημερα,λαχανικα και γιαουρτι μαλλον στους κανονικους υδατανθρακες εισαι οχι χαμηλα.Εγω σ'αυτη τη φαση που παιρνω μεχρι 20 δεν τρωω καθολου φρουτα,ουτε γιαουρτι μονο λαχανικα μεχρι 3 κουπες την ημερα και τυρια μονο με 0% υδατανθρακες.Τα γραφω στο fitday και για μενα βλεπω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθω τοσο χαμηλα αλλα θα αντεξω για λιγες μερες ακομα...
- 20-10-2010, 01:47 #17
κριμα με το κακαο, εμενα μεχει σωσει...
οσο για τους υδατανθρακες εγω στο ειπα ειμαι ασχετη!
κ νομιζα οτι τρωω λιγους επειδη εχω κοψει ψωμια ζαχαρη χαχαχα
χωρις γιαουρτι κ λαχανικα απλα δεν ζω.
με τα φρουτα δε ξερω πως την εχω δει κ με το ζορι 2.
γενικα εχω γινει κατσικα παλι αυτο τον καιρο, πειναω κ θελω να τρωω ποσοτητες ετσι καταφευγω σε χαμηλοθερμιδικες τροφες.
20-10-2010, 18:04 #18
εφερα την zone diet στη δουλεια να σας αντιγραψω συνταγες μα δεν εχει ουτε μια χμχμχμ δεν παμε καλαααααααααααααααα
20-10-2010, 19:34 #19
koralaki η zone diet είναι σαν αυτή που δεν τρώμε μαζί για παράδειγμα κρεάς με ζυμαρικά;
21-10-2010, 13:38 #20
maringues
3 ασπραδια αυγων σε θερμοκρασια δωματιου
λιγο χυμο λεμονιου
1/2 κουπα γλυκαντικο (εγω βαζω sweet&balance)
1 βανιλια
προθερμενουμε τον φουρνο στους 100 βαθμους,χτυπαμε τα ασπραδια μεχρι να γινουν σφιχτη μαρεγκα,ριχνουμε το χυμο λεμονιου και το γλυκαντικο αργα συνεχιζοντας το χτυπημα και μετα ριχνουμε και τη βανιλια
βαζουμε κουταλια κουταλια η με κορνε σε αντικολλητικο χαρτι και ψηνουμε για 2 ωρες.Κλεινουμε το φουρνο και αφηνουμε μεσα τις μαρεγκες αλλες 2 ωρες τουλαχιστον μεχρι να δουμε οτι ειναι τελειως στεγνες.
21-10-2010, 20:04 #21
Originally posted by doram
koralaki η zone diet είναι σαν αυτή που δεν τρώμε μαζί για παράδειγμα κρεάς με ζυμαρικά;
η zone μοιαζει με μποντι-μπιλντερικη διαιτα
22-10-2010, 10:00 #22
Originally posted by forty
Αυτο το "ψωμι" χωρις αλευρι μπορειται να το χρησιμοποιησεται για τοστ μεχρι πιτσα που αφου το ψησετε θα βαλετε απο πανω οτι θελετε και θα το ξαναβαλετε για λιγο στο φουρνο η γλυκο βαζοντας απο πανω μαρμελαδα,σοκολατα κλπ Στα αγγλικα το βρισκετε σε πολλες παραλλαγες με την ονομασια Oopsie Rolls
ΨΩΜΙ
3 μεγαλα αυγα
λιγο αλατι
λιγο μπεικιν παουντερ
100 γρ. τυρι κρεμα (δοκιμαστε αντι για τυρι κρεμα να βαλετε κιτρινα τριμμενα τυρια περιπου 1 κουπα)
χωριζουμε τα αυγα και χτυπαμε χωρια τους κροκους με το τυρι και χωρια τα ασπραδια και αφου γινει μια καλη μαρεγκα τα ενωνουμε προσεκτικα με τα υπολοιπα υλικα
ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους,το θελουμε να μεινει λιγο μαλακο οχι να τριβετε.Βγαζει περιπου 6 μεριδες με 1 γρ. υδατανθρακα η μια
πωπω! ειδα κατι χαμπουγκερ, κατι γυρους, κατι τιραμισου!! τελεια!
22-10-2010, 14:36 #23
Αυτο το "ψωμι" χωρις αλευρι μπορειται να το χρησιμοποιησεται για τοστ μεχρι πιτσα που αφου το ψησετε θα βαλετε απο πανω οτι θελετε και θα το ξαναβαλετε για λιγο στο φουρνο η γλυκο βαζοντας απο πανω μαρμελαδα,σοκολατα κλπ Στα αγγλικα το βρισκετε σε πολλες παραλλαγες με την ονομασια Oopsie Rolls
ΨΩΜΙ
3 μεγαλα αυγα
λιγο αλατι
λιγο μπεικιν παουντερ
100 γρ. τυρι κρεμα (δοκιμαστε αντι για τυρι κρεμα να βαλετε κιτρινα τριμμενα τυρια περιπου 1 κουπα)
χωριζουμε τα αυγα και χτυπαμε χωρια τους κροκους με το τυρι και χωρια τα ασπραδια και αφου γινει μια καλη μαρεγκα τα ενωνουμε προσεκτικα με τα υπολοιπα υλικα
ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους,το θελουμε να μεινει λιγο μαλακο οχι να τριβετε.Βγαζει περιπου 6 μεριδες με 1 γρ. υδατανθρακα η μια
Αν μου επιτρεπεται να συμπληρωσω κατι για το ψωμακι
Σε περιπτωση που ισως σας μυριζει εντονα το αυγο ριξτε 2 η 3 κουταλιες ταχινι κι ετσι καπως σπαει η μυρωδια.(Βεβαια ειναι εξτρα θερμιδες τις οποιες υπολογιζεται)
Γινεται "τυροψωμο" αν τριψετε φετα η "ελαιοψωμο" αν βαλετε ψιλοκομμενες ελιτσες.
Εξαιρετικη βαση πιτσας οπως γραφει η forty και αν δεν βαλετε τα τυρια μεσα αλλα γλυκαντικη σκονη, κακαο η και κανελα γινεται κεκακι!Το οποιο κεικ αν το χωρισετε σε 3 πατους και βαλετε ενδιαμεσα μια κρεμα(μιξη κρεμα γαλακτος-μιση σοκολατα sweet&balance-1 φρουι ζελε sweet&balance) γινεται τουρτα!
22-10-2010, 14:58 #24
Originally posted by sofia68
Αν μου επιτρεπεται να συμπληρωσω κατι για το ψωμακι
Σε περιπτωση που ισως σας μυριζει εντονα το αυγο ριξτε 2 η 3 κουταλιες ταχινι κι ετσι καπως σπαει η μυρωδια.(Βεβαια ειναι εξτρα θερμιδες τις οποιες υπολογιζεται)
Γινεται "τυροψωμο" αν τριψετε φετα η "ελαιοψωμο" αν βαλετε ψιλοκομμενες ελιτσες.
Εξαιρετικη βαση πιτσας οπως γραφει η forty και αν δεν βαλετε τα τυρια μεσα αλλα γλυκαντικη σκονη, κακαο η και κανελα γινεται κεκακι!Το οποιο κεικ αν το χωρισετε σε 3 πατους και βαλετε ενδιαμεσα μια κρεμα(μιξη κρεμα γαλακτος-μιση σοκολατα sweet&balance-1 φρουι ζελε sweet&balance) γινεται τουρτα!
22-10-2010, 15:03 #25
Originally posted by BARB3
ΨΩΜΙ
3 μεγαλα αυγα
λιγο αλατι
λιγο μπεικιν παουντερ
πωπω! ειδα κατι χαμπουγκερ, κατι γυρους, κατι τιραμισου!! τελεια!
Μεχρι να χασω τα κιλα μου που ακολουθουσα μια διατροφη με περιπου 100γ. υδατανθρακα την ημερα,εφτιαχνα πολλα γλυκα με ντιρολο κρεμα απο cheesecake μεχρι ζελε και γλυκο ψυγειου σε πολλες παραλαγες με φρουτα.Πολυ βολικο αυτο το τυρακι.Το cottage δεν το χρησιμοποιω πουθενα γιατι ακομα και σε ομελετα που το δοκιμασα τη νερωσε,καθολου δεν μου αρεσε,προτιμω να βαλω ανθοτυρο οπου χρειαζεται η ντιρολο κρεμα
22-10-2010, 15:07 #26
choco frosting
αυτη την συνταγη για επικαλυψη σοκολατας την βρηκα χθες,δεν προλαβα να την δοκιμασω ακομα αλλα φαινεται οτι ειναι πολυ καλη.
5 κουταλιες σουπας κακαο αγλυκο
3 κουταλιες σουπας αναλατο βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου
1 κουπα γλυκαντικο sweet&balance
1/3 κουπας κρεμα γαλακτος με ολα τα λιπαρα
1 κ.γλυκου αρωμα βανιλιας
Αν χρειαστει λιγες σταγονες νερου.
Βαζουμε ολα τα υλικα σε ενα μπολ και ανακατευουμε μεχρι να γινει η επικαλυψη.Τα γλυκα που θα βαλουμε την κρεμα απο πανω πρεπει να ειναι κρυα
22-10-2010, 17:20 #27
\"κρακερακια\" τυριου
CRISPY CHEESE CRACKERS
Δειτε εδω με φωτογραφιες την συνταγη...
http://www.genaw.com/lowcarb/cheezits.html
κοβουμε μια φετα τυρι σε 16 μικροτερα τετραγωνα κομματακια,τα βαζουμε αραια αραια σε αντικολλητικο χαρτι χωρις να βαλουμε κομματακια στο κεντρο Εδω στην συνταγη λεει να το βαλουμε στο φουρνακι μικροκυμματων στο δυνατο για 65'' ,εγω θα τα εβαζα στο φουρνο στο γκριλ μεχρι να ροδισουν,ετσι οπως φτιαχνουν και τα "μπολακια" τυριου που βαζουν σαλατα μεσα.
οταν τα δοκιμασα στα μικροκυμματα (μαγειρεμα+γκριλ) πηρε 80" να να αρχισουν να ροδιζουν και τα φοβηθηκα γιατι εβγαζαν καπνους και σταματησα πριν ροδισουν τελειως αλλα ηταν πολυ νοστιμα και τραγανα.
απο πανω πριν ψηθουν μπορουμε να βαλουμε ριγανη,παπρικα η οτι αλλο μπαχαρικο σκεφτουμε,νομιζω οτι και το μοσχοκαρυδο θα ταιριαζε ωραια
οι υδατανθρακες εξαρτωνται απο το τυρι που θα παρουμε,γενικα τα 30 γρ. εχουν 1 γρ. υδατανθρακα αλλα υπαρχουν κασερια οπως το τρικαλινο που εχουν 0% :thumbup:
νομιζω οτι μπορω να φαω κιλα απο αυτα τα μεζεδακια :tumble:
25-10-2010, 12:55 #28
THANKS FORTY.
διαφωτιστηκα. να δω ποτε θα τη δοκιμασω τη συνταγη. νομιζω οτι το dirolo αυτο το ειδα σε προσφορα κιολας στον ΑΒ!
25-10-2010, 13:09 #29
νομιζω οτι το dirolo αυτο το ειδα σε προσφορα κιολας στον ΑΒ!
25-10-2010, 13:11 #30
Originally posted by click
νομιζω οτι το dirolo αυτο το ειδα σε προσφορα κιολας στον ΑΒ!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση