Results 211 to 225 of 785
-
15-11-2010, 07:48 #211
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 672
εγω δεν το πλενω ποτε το ρυζι γιατι μετα δεν μπορω να το βαλω στο λαδι,ομως οταν πεφτει το νερο και βραζει σκοτωνονται τα παντα (ετσι θελω να πιστευω για να εχω ησυχο το κεφαλι μου :P )
- 15-11-2010, 08:25 #212
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by lessing
Στο ριζοτο το νερο μπαινει βραστο στο ρυζι φλυτζανι-φλυτζανι ναι;
15-11-2010, 08:27 #213
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by forty
οχι δεν με μπερδεψες καθολου αλλα εχω και αλλη ερωτηση τωρα :spin: συνηθως κανω μπασματι καστανο που το σοταρω με ελαιολαδο και θελω να φυγει το αμυλο ωστε να γινει σπυρωτο.Να το μουλιασω πρωτα και μετα να το βαλω να στραγγιξει καλα τα νερα του ωστε να μην πεταγονται με το ελαιολαδο η δεν αξιζει και ειναι καλυτερα να το κανω χωρις μουλιασμα?Αλλα φαγητα δεν κανω με ρυζι,ουτε καν ρυζωτο εκτος απο το σπανακορυζο,πρασορυζο που εκει θα το αφηνω οπως ειναι γιατι το θελω να μου χυλωσει
φιλια!!
15-11-2010, 08:29 #214
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by forty
ναι αυτο φοβαμαι και δεν ξερω πως να το κανω!σχολη μαγειρικης εχεις κανει?μ'αρεσει πολυ το μαγειρεμα και ειδικα η ζαχαροπλαστικη αλλα βαριεμαι αφανταστα το καθαρισμα μετα
15-11-2010, 08:32 #215
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 3,771
Originally posted by forty
εγω δεν το πλενω ποτε το ρυζι γιατι μετα δεν μπορω να το βαλω στο λαδι,ομως οταν πεφτει το νερο και βραζει σκοτωνονται τα παντα (ετσι θελω να πιστευω για να εχω ησυχο το κεφαλι μου :P )
αλλα μαυτα που ακουσα κ αφου δεν το σοταρω θα τοπλενω στο εξης :P
15-11-2010, 08:33 #216
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by smart
παιδια σχετικα με το ρυζι κ το μουλιασμα , νομιζω οτι το μουλιασμα συμβαλλει στο πιο γρηγορο μαγειρεμα του ρυζιου.
το αμυλο μπορει να φυγει κ αν πλυνεις το ρυζι με πολλα νερα-στα πρωτα νερα το νερο ειναι σπρο, εχει τη λεγομενη "κολλα" (η οποια ειναι που βοηθαει στη διαρροια, κ γι αυτο οταν κανουμε λαπα ΔΕΝ πλενουμε το ρυζι) ενω μετα βγαινει σχετικα διαυγες.
έτσι με το μούλιασμα κάνεις 2 σε 1 δλδ φευγει και το άμυλο τραβαει και νερό το ρύζι.
15-11-2010, 08:33 #217
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 3,771
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by forty
ναι αυτο φοβαμαι και δεν ξερω πως να το κανω!σχολη μαγειρικης εχεις κανει?μ'αρεσει πολυ το μαγειρεμα και ειδικα η ζαχαροπλαστικη αλλα βαριεμαι αφανταστα το καθαρισμα μετα
ευτυχως εχουμε γυναικα σημερα!
15-11-2010, 08:35 #218
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by forty
εγω δεν το πλενω ποτε το ρυζι γιατι μετα δεν μπορω να το βαλω στο λαδι,ομως οταν πεφτει το νερο και βραζει σκοτωνονται τα παντα (ετσι θελω να πιστευω για να εχω ησυχο το κεφαλι μου :P )
15-11-2010, 08:38 #219
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Να σας διευκρινίσω πως δεν είμαι μαγειρας, μην αρχίσετε και με ρωτάτε για τίποτα παράξενες συνταγές!!!!! απλά πάντα ήθελα να γίνω σεφ.... ας όψετε που άκουσα την μάνα μου πως τεχνική σχολή παν "οι αλήτες" και δεν πήγα..... το μετανιώνω πολύ....
15-11-2010, 08:40 #220
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 3,771
Originally posted by polinaki1983
Να σας διευκρινίσω πως δεν είμαι μαγειρας, μην αρχίσετε και με ρωτάτε για τίποτα παράξενες συνταγές!!!!! απλά πάντα ήθελα να γίνω σεφ.... ας όψετε που άκουσα την μάνα μου πως τεχνική σχολή παν "οι αλήτες" και δεν πήγα..... το μετανιώνω πολύ....
15-11-2010, 08:43 #221
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Αχ το ξέρω κακό κορίτσι μου..... και επίσεις ξέρω πως μέχρι τώρα θα είχα το δικό μου εστιατόριο αν το σπούδαζα...... Δυστυχώς είναι από αυτά τα όνειρα που μένουν μόνο όνειρα....
15-11-2010, 08:45 #222
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
ο άντρας μου που του είπα πως θα πηγαίνω αραβική κουζίνα μου είπε "αφού εσύ ξέρεις και μαγειρεύεις τα πάντα καλύτερα από την δασκάλα, αφού μαγειρεύεις με την καρδιά σου, γιατί να πας? Δεν θέλω να ξεκινήσεις να ακολουθάς συνταγές, μου λέει, θα χαθεί η ψυχή από τα φαγιτά σου μετά" ... Αχ με συγκίνησε όταν μου είπε αυτό, φυσικά εγώ θα πιγαίνω στα μαθήματα
15-11-2010, 08:47 #223
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 3,771
καλημερα πωλινακι! τελικα τα πατε καλα πλεον? ειμαστε λιγο οφτοπικ αλλα...αν θες στειλε μου μηνυμα φιλια!
15-11-2010, 08:50 #224
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Καλημέρα! αν μπορείς να μπεις τσατ ελα να στα πω από εκει. δεν θέλω να γραψω γιου2γιου επιδή μου χάνονται τελευταία!
15-11-2010, 13:55 #225
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 672
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by forty
οχι δεν με μπερδεψες καθολου αλλα εχω και αλλη ερωτηση τωρα :spin: συνηθως κανω μπασματι καστανο που το σοταρω με ελαιολαδο και θελω να φυγει το αμυλο ωστε να γινει σπυρωτο.Να το μουλιασω πρωτα και μετα να το βαλω να στραγγιξει καλα τα νερα του ωστε να μην πεταγονται με το ελαιολαδο η δεν αξιζει και ειναι καλυτερα να το κανω χωρις μουλιασμα?Αλλα φαγητα δεν κανω με ρυζι,ουτε καν ρυζωτο εκτος απο το σπανακορυζο,πρασορυζο που εκει θα το αφηνω οπως ειναι γιατι το θελω να μου χυλωσει
φιλια!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή