για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 53 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 785
    Senior Member
    αμα δεν τις βρω, πως θα τις δοκιμασω οεο?

πραγματι, το ελαιολαδο χανει τις ευεργετικες του ιδιοτητες αν μαγειρευετει σε υψηλες θερμοκρασιες.
    εγω οταν μαγειρευω το προσθετω παντα στο τελος, ωστοσο για καποιες περιπτωσεις ακολουθω μια μεση οδο.
    πχ αν κατι χρειαζεται τσιγαρισμα, μπορω να χρησιμοποιησω 1 κ.σ. για το σωταρισμα κ να βαλω το υπολοιπο σε μετεπειτα φαση.

τωρα το κρεμμυδακι με το μαρουλακι κακο κοριτσι δε θα ισχυριστω οτι καταλαβα τι κανουν στον πατο της κατσαρολας....:S

Senior Member
    Originally posted by click
    για τους λατρεις αβγου...

βραζουμε τα αβγα καλα
    τα κοβουμε στη μεση με το γνωστο τροπο
    αφαιρουμε τους κροκους
    βαζουμε μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα
    πολτοποιουμε καλα (εγω δεν πολτοποιησα καλα, βαριομουν..)
    και ξαναγεμιζουμε τα αβγα

αν εχουμε επισημο τραπεζι, βαζουμε απο πανω ενα κομματακι καροτο, ενα κομματακι ελια και ενα φυλλο μαιντανο ορθιο, να μοιαζουν με καραβακια!

μαγιονεζα χρησιμοποιησα light
    :thumbup:Πολυ ωραιο!Μηπως αντι για μαγιονεζα υπαρχει αλλη ενναλακτικη?Μουσταρδα με τι?

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!
    Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    ε τι να πουν κι αυτοι κοιτανε πως να κρατησουν πελατες...(οπως κ οι γυμναστες)
    το ελαιολαδο χανει την ευεργετικη του αξια οταν...τσιγαριζεται.
    αν κανετε καθαρα θερμιδικη διαιτα κ δε σας ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα της τροφης ή ο τροπος επεξεργασιας της παω πασο.
    συμφωνω με μαρουλακι φοβερο το κρεμμυδακι ακομα κ σκετο στον πατο της κατσαρολας μια χαρα μαλακωνει κ γινεται σουπερακι!
    Όταν είσαι στα 140-150 κιλά καλή μου, δεν ασχολίσε τόσο με τον τρόπο παρασκευής μια τροφής, όσο με τις θερμίδες της. Για σένα εκεινη την στιγμή, όπως και τον διαιτολόγο τον ενδιαφέρει το να χάσεις βάρος. Επίσεις, το να μαγειρεύεις 4 μερίδες φαγητό, και να βάζεις 2-3 κουταλάκια του γλυκού λάδι για να τσιγαρίσεις, όπως κάνω εγώ σε κάπια φαγητά, δεν νομίζω να χαλάει ούτε η ποιότητα του φαγητού ούτε τίποτα.

Senior Member
    σε τι διαιτολογους πεσατε που σας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο το μαγειρεμενο λαδι με το ωμο????:shocked2::shocked2::shocked2:
    δεν ειμαστε καλα...
    ποσο καρβουνο ακομα

Senior Member
    σε τι διαιτολογους πεσατε που σας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο το μαγειρεμενο λαδι με το ωμο????:shocked2::shocked2::shocked2:
    δεν ειμαστε καλα...
    ποσο καρβουνο ακομα
    Δεν είπα ότι μου είπε ότι είναι το ίδιο. μου είχαν πει όπως θέλω να το χρησιμοποιώ. φτάνει να ήταν μόνο τα 2 μου κουταλάκια ανα μερίδα. Δλδ αν θα το εκανα τσιγαρισμα, ή πχ αν θα έψηνα το ψάρι μου σαυτό, δεν δικαιούμουν κιαλλο μετά στην σαλάτα. αυτό εννοώ. κανείς δεν είπε πως είναι το ίδιο.

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    εμενα πάντως η διαιτολόγος μου είπε να βάζω το λάδι στο πιάτο μου
    Ελένη μου ναι, αλλά εσύ ήσουν 75 κιλά και όχι 140. έχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτό. από ένα βάρος και πάνω αυτό που τους νιάζει πιο πολύ είναι μόνο οι θερμίδες, μετά ξεκινάν και βλέπουν τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    δεν ειμαστε καλα...
    ποσο καρβουνο ακομα
    Δεν είπα ότι μου είπε ότι είναι το ίδιο. μου είχαν πει όπως θέλω να το χρησιμοποιώ. φτάνει να ήταν μόνο τα 2 μου κουταλάκια ανα μερίδα. Δλδ αν θα το εκανα τσιγαρισμα, ή πχ αν θα έψηνα το ψάρι μου σαυτό, δεν δικαιούμουν κιαλλο μετά στην σαλάτα. αυτό εννοώ. κανείς δεν είπε πως είναι το ίδιο.
    Originally posted by marou_laki
    Κοριτσια , ειδα παιζει πολυ σοταρισμα γενικα.Προσπαθειστε να το αποφυγετε."Σωταρετε" το κρεμμυδακι σε αντικολλητικο
    με λιγο νερακι μεχρι να μαραθει
    .Αλλα και αντικολλητικο να μην ειναι δε πειραζει , με το νερο δε κολλαει.Το λαδακι να το βαζετε ωμο στο
    τελος του μαγειρεματος.Ετσι το φαγητο γινεται πιο νοστιμο και φυσικα υγιεινο.
    Maroulaki νομίζω η κάθε μια από μας ξέρει πως της αρέσει να φτιάχνει το φαγητό της. εμένα όλοι οι διαιτολόγοι που είχα παει κατά καιρούς και τους ρωτούσα μου έλεγαν πως μπορώ το λαδάκι μου να το χρησιμοποιώ όπως θέλω και δεν κάνει καμία διαφορά φτάνει να είναι η μερίδα μου.
    οκ

Senior Member
    Ναι κούκλα μου, όσο αφορά τις θερμίδες μου, όχι όσο αφορά το αν αλιόνετε ή όχι το λάδι

Senior Member
    Originally posted by lessing
    για τους λατρεις αβγου...

βραζουμε τα αβγα καλα
    τα κοβουμε στη μεση με το γνωστο τροπο
    αφαιρουμε τους κροκους
    βαζουμε μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα
    πολτοποιουμε καλα (εγω δεν πολτοποιησα καλα, βαριομουν..)
    και ξαναγεμιζουμε τα αβγα

αν εχουμε επισημο τραπεζι, βαζουμε απο πανω ενα κομματακι καροτο, ενα κομματακι ελια και ενα φυλλο μαιντανο ορθιο, να μοιαζουν με καραβακια!

μαγιονεζα χρησιμοποιησα light
    :thumbup:Πολυ ωραιο!Μηπως αντι για μαγιονεζα υπαρχει αλλη ενναλακτικη?Μουσταρδα με τι?
    βαλε σκετη μουσταρδα

Senior Member
    το σημερινο βραδινο...

μακαρονια ολικης
    σπανακι
    πρασσο
    σελερυ
    αλατι πρασινο
    πιπερι
    cottage cheese

μετα, ενα μανταρινι για να απορροφηθει ο σιδηρος :wink2:

Senior Member
    το αλατι πρασινο πως προεκυψε, θα μου πει καποιος?

ουπς!!!
    αναλαμπη!!!!
    ειναι πρασινο το αλατι η εννοεις αυτο που στη συσκευασια εχει πρασινο αντι για μπλε???
    γιατι αν υποψιαστω οτι τοσες μερες αναρρωτιομουν τι ειναι το πρασινο αλατι,
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
    (ΑΠ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ)

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!
    Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?
    Eγω οταν ειπα πως "Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!" αναφερομουν στη διαιτολογο..
    Και για να το ξεκαθαρισω,εγω εννοω θερμιδικα οχι για τις ευεργετικες του αξιες ή για οτιδηποτε αλλο.

Senior Member
    κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
    καλα ε?
    δεν υπαρχω!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!

Senior Member
    Originally posted by smart
    κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
    καλα ε?
    δεν υπαρχω!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
    δεν καταλαβα
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

συγνωμη φταινε και οι ανταυγειες....

Page 18 of 53 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast