Results 256 to 270 of 785
-
17-11-2010, 18:46 #256
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
αμα δεν τις βρω, πως θα τις δοκιμασω οεο?
πραγματι, το ελαιολαδο χανει τις ευεργετικες του ιδιοτητες αν μαγειρευετει σε υψηλες θερμοκρασιες.
εγω οταν μαγειρευω το προσθετω παντα στο τελος, ωστοσο για καποιες περιπτωσεις ακολουθω μια μεση οδο.
πχ αν κατι χρειαζεται τσιγαρισμα, μπορω να χρησιμοποιησω 1 κ.σ. για το σωταρισμα κ να βαλω το υπολοιπο σε μετεπειτα φαση.
τωρα το κρεμμυδακι με το μαρουλακι κακο κοριτσι δε θα ισχυριστω οτι καταλαβα τι κανουν στον πατο της κατσαρολας....:S
- 17-11-2010, 19:55 #257
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,266
Originally posted by click
για τους λατρεις αβγου...
βραζουμε τα αβγα καλα
τα κοβουμε στη μεση με το γνωστο τροπο
αφαιρουμε τους κροκους
βαζουμε μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα
πολτοποιουμε καλα (εγω δεν πολτοποιησα καλα, βαριομουν..)
και ξαναγεμιζουμε τα αβγα
αν εχουμε επισημο τραπεζι, βαζουμε απο πανω ενα κομματακι καροτο, ενα κομματακι ελια και ενα φυλλο μαιντανο ορθιο, να μοιαζουν με καραβακια!
μαγιονεζα χρησιμοποιησα light
17-11-2010, 20:33 #258
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by onelifeonechance
Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!
17-11-2010, 20:53 #259
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by badgirl11
ε τι να πουν κι αυτοι κοιτανε πως να κρατησουν πελατες...(οπως κ οι γυμναστες)
το ελαιολαδο χανει την ευεργετικη του αξια οταν...τσιγαριζεται.
αν κανετε καθαρα θερμιδικη διαιτα κ δε σας ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα της τροφης ή ο τροπος επεξεργασιας της παω πασο.
συμφωνω με μαρουλακι φοβερο το κρεμμυδακι ακομα κ σκετο στον πατο της κατσαρολας μια χαρα μαλακωνει κ γινεται σουπερακι!
17-11-2010, 20:55 #260
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
σε τι διαιτολογους πεσατε που σας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο το μαγειρεμενο λαδι με το ωμο????:shocked2::shocked2::shocked2:
δεν ειμαστε καλα...
ποσο καρβουνο ακομα
17-11-2010, 21:00 #261
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by click
σε τι διαιτολογους πεσατε που σας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο το μαγειρεμενο λαδι με το ωμο????:shocked2::shocked2::shocked2:
δεν ειμαστε καλα...
ποσο καρβουνο ακομα
17-11-2010, 21:02 #262
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by eleni1201
εμενα πάντως η διαιτολόγος μου είπε να βάζω το λάδι στο πιάτο μου
17-11-2010, 21:03 #263
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by click
σε τι διαιτολογους πεσατε που σας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο το μαγειρεμενο λαδι με το ωμο????:shocked2::shocked2::shocked2:
δεν ειμαστε καλα...
ποσο καρβουνο ακομαOriginally posted by polinaki1983
Originally posted by marou_laki
Κοριτσια , ειδα παιζει πολυ σοταρισμα γενικα.Προσπαθειστε να το αποφυγετε."Σωταρετε" το κρεμμυδακι σε αντικολλητικο
με λιγο νερακι μεχρι να μαραθει
.Αλλα και αντικολλητικο να μην ειναι δε πειραζει , με το νερο δε κολλαει.Το λαδακι να το βαζετε ωμο στο
τελος του μαγειρεματος.Ετσι το φαγητο γινεται πιο νοστιμο και φυσικα υγιεινο.
17-11-2010, 21:05 #264
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Ναι κούκλα μου, όσο αφορά τις θερμίδες μου, όχι όσο αφορά το αν αλιόνετε ή όχι το λάδι
17-11-2010, 21:06 #265
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by lessing
Originally posted by click
για τους λατρεις αβγου...
βραζουμε τα αβγα καλα
τα κοβουμε στη μεση με το γνωστο τροπο
αφαιρουμε τους κροκους
βαζουμε μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα
πολτοποιουμε καλα (εγω δεν πολτοποιησα καλα, βαριομουν..)
και ξαναγεμιζουμε τα αβγα
αν εχουμε επισημο τραπεζι, βαζουμε απο πανω ενα κομματακι καροτο, ενα κομματακι ελια και ενα φυλλο μαιντανο ορθιο, να μοιαζουν με καραβακια!
μαγιονεζα χρησιμοποιησα light
17-11-2010, 21:12 #266
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
το σημερινο βραδινο...
μακαρονια ολικης
σπανακι
πρασσο
σελερυ
αλατι πρασινο
πιπερι
cottage cheese
μετα, ενα μανταρινι για να απορροφηθει ο σιδηρος :wink2:
17-11-2010, 21:19 #267
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
το αλατι πρασινο πως προεκυψε, θα μου πει καποιος?
ουπς!!!
αναλαμπη!!!!
ειναι πρασινο το αλατι η εννοεις αυτο που στη συσκευασια εχει πρασινο αντι για μπλε???
γιατι αν υποψιαστω οτι τοσες μερες αναρρωτιομουν τι ειναι το πρασινο αλατι,
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
(ΑΠ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ)
17-11-2010, 21:20 #268
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,557
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by onelifeonechance
Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!
Και για να το ξεκαθαρισω,εγω εννοω θερμιδικα οχι για τις ευεργετικες του αξιες ή για οτιδηποτε αλλο.
17-11-2010, 21:20 #269
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
καλα ε?
δεν υπαρχω!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
17-11-2010, 21:22 #270
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by smart
κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
καλα ε?
δεν υπαρχω!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
συγνωμη φταινε και οι ανταυγειες....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή