για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 53 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 785
    Senior Member
    Originally posted by smart
    το αλατι πρασινο πως προεκυψε, θα μου πει καποιος?

ουπς!!!
    αναλαμπη!!!!
    ειναι πρασινο το αλατι η εννοεις αυτο που στη συσκευασια εχει πρασινο αντι για μπλε???
    γιατι αν υποψιαστω οτι τοσες μερες αναρρωτιομουν τι ειναι το πρασινο αλατι,
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
    (ΑΠ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ)
    αχ τωρα το ειδα αυτο.

ουφ παλι καλα δεν εισχωρησε το ντεκαπαζ...

πρασινη συσκευασια, αυτο που δεν κανει κατακρατηση

Senior Member
    παντως κλικ μπραβο σου που μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τοσα πραγματα για το βραδινο σου κ φαινονται κ ελκυστικα !!!
    μπραβο κοριτσι!!!!:thumbup:

Senior Member
    παντως κλικ μπραβο σου που μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τοσα πραγματα για το βραδινο σου κ φαινονται κ ελκυστικα !!!
    μπραβο κοιριτσι!!!!:thumbup:
    βαριεμαι το μεσημεριανο μαγειρεμα και ξεσπαω στο βραδινο :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by click
    κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
    καλα ε?
    δεν υπαρχω!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
    δεν καταλαβα
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

συγνωμη φταινε και οι ανταυγειες....

οι δικες μου δε, ειδες ποσο πολυ εισχωρησαν ε?????
    αχ, Χριστέ μου, τι έχω πει αποψε το ατομο!!!!

Senior Member
    αχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχα χ :P

Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?
    Ειμαι αυτη που ειμαι και το δικαιωμα να μιλαω οπως θελω
    μου το δινει το γεγονος οτι γραφεις σε ενα δημοσιο φορουμ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ.Ο καθενας λεει την γνωμη του και απο την στιγμη
    που αποφασιζεις να εκτεθεις, εισαι υποχρεωμενη να ανεχτεις
    την καθε αποψη.Την αληθεια ειπα , δεν ειναι κακο να εχεις
    αναγκη απο ψυχολογο, αφου τον χρειαζεσαι , γιατι δεν αντεχεις
    την αληθεια;
    Eπισης , επουδενι δεν ανεφερα οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι με εναν ανθρωπο ,
    αλλα οταν ο αλλος εινα αρνητικος στα παντα , δε δεχεται γνωμη και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα , τοτε ναι,
    δεν αξιζει να σπαταλας καμια ενεργεια.Πρεπει πρωτα να βαλει μυαλο.

Οσο για το λαδι , φυσικα οι θερμιδες παραμενουν ιδιες αλλα
    δε μπαινω καν στη διαδικασια να εξηγησω την διαφορα του
    ωμου ελαιολαδου με το τσιγαρισμενο.Δε μπα να σαι και 50 ή
    250 κιλα.Δεν ειναι δικαιολογια αυτη.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by eleni1201
    εμενα πάντως η διαιτολόγος μου είπε να βάζω το λάδι στο πιάτο μου
    Ελένη μου ναι, αλλά εσύ ήσουν 75 κιλά και όχι 140. έχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτό. από ένα βάρος και πάνω αυτό που τους νιάζει πιο πολύ είναι μόνο οι θερμίδες, μετά ξεκινάν και βλέπουν τα υπόλοιπα.
    ισως να μην ειναι τοσο τα κιλα οσο το να φοβαται οτι αν πιεστεις απο τα 140 κιλα θα κουραστεις (κ λογικο)
    οποτε κοιτα μονο θερμιδες.
    ομως αν το δουμε λιγο πιο δφαιρικα κ μονο η υιοθετηση καλυτερων καθημερινων συνηθειων θα ριξει το βαρος μας, ακομα κι αν πλακωνομαστε ελαφρως συχνα.
    σεμενα αυτο εχω δειι δηλαδη γιαυτο το αναφερω.
    γενικα εχω ενα θεμα με τους διαιτολογους κ αμφιβαλλω πλεον για τα κινητρα τους κ γιατι λενε κατι οποτε...δεν ξερω κατα ποσο ειμαι αντικειμενικη...

Senior Member
    και εγω τα λαχανικα μου παντα τα τσιγαριζω με 2-3 κουταλιες ελαιολαδο,λαχανικα εννοω οταν κανω σπανακορυζο,πρασορυζο κλπ. και στη σαλατα μου βαζω μια κουταλια ωμο οποτε παιρνω απο εκει τις βιταμινες αν υποθεσουμε οτι εχουν χαθει με το τσιγαρισμα.Αυτη η υπερβολη του ολα ωμα η ολα τελειως υγειινα οταν ξεκιναμε ΔΙΑΙΤΑ ειναι που μας κανει να πεφτουμε με τα μουτρα μετα στις τυροπιτες απο το φουρνο,στις σοκοφρετες,στις σοκολατες,τα αναψυκτικα.
    Οταν αποφασισουμε οτι κανουμε διατροφη και ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ τοτε ισως σταματησουμε να περναμε περιοδους με στερηση και περιοδους που τρωμε σαβουρα.Πρεπει να βρουμε μια χρυση τομη και να τρωμε για παντα τα ιδια με τη διαφορα οτι οταν θελουμε να χασουμε βαρος μειωνουμε τις ποσοτητες

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?
    την αληθεια;
    αλλα οταν ο αλλος εινα αρνητικος στα παντα , δε δεχεται γνωμη και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα , τοτε ναι,

Απτη στιγμή που δεν είσαι ούτε γιατρός, ούτε έχεις κάπια ιδικότητα διατροφοψυχολόγου, εκτός που αν εχεις και μας το κρίβεις, δεν είσαι σε θέση ούτε να λες στον άλλο με το ύφος που το είπες αν θέλει ψυχολόγο ή όχι, αλλά ούτε και να τον κρίνεις. Νομίζω τον ψυχολόγο, ή μάλλον τον ψυχίατρο, τον χρειάζεσαι εσύ. όσο για το ότι δεν είπες ότι δεν αξήζει να ασχολούντε μαζί μου, το είπες, αλλά δεν θα μπω στην διαδηκασία να ψάξω το ποστ σου. όσο για το αν ειμαι αρνητική ή όχι, αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις μέσα σε μια μέρα, που καθαρά για λόγους που οι άλλες κατάλαβαν, αλλά εσύ στην κοσμάρα σου, δικαιολογούν την τότε συμπεριφορά μου.
    Μυαλό έχω μια χαρά, άλλοστε αν δεν είχα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όσα κάνω στην καθημερινή μου ζωή.
    Όσο για το λάδι, ξέρω πολύ καλά την διαφορά του ωμού από το τσιγαρισμένο, δεν χρειάζομαι κανένα μαρούλι να μου την πει. Εγώ είπα πως όταν βρίσκεσαι σε κάπια φάση, δεν νιάζεσε τόσο για τις ιδιοτιτες όσο για τις θερμήδες. τώρα όπιος θέλει το δέχετε. δεν ήρθα επιβλητικά και να πώ κάνετε αυτό όπως έκανες εσύ. Αλλά ξεχάσαμε, εσύ είσαι master στο να κρίνεις τους άλλους γιαυτά που στην ουσία δεν μπορείς να κρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by marou_laki
    την αληθεια;

Απτη στιγμή που δεν είσαι ούτε γιατρός, ούτε έχεις κάπια ιδικότητα διατροφοψυχολόγου, εκτός που αν εχεις και μας το κρίβεις, δεν είσαι σε θέση ούτε να λες στον άλλο με το ύφος που το είπες αν θέλει ψυχολόγο ή όχι, αλλά ούτε και να τον κρίνεις. Νομίζω τον ψυχολόγο, ή μάλλον τον ψυχίατρο, τον χρειάζεσαι εσύ. όσο για το ότι δεν είπες ότι δεν αξήζει να ασχολούντε μαζί μου, το είπες, αλλά δεν θα μπω στην διαδηκασία να ψάξω το ποστ σου. όσο για το αν ειμαι αρνητική ή όχι, αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις μέσα σε μια μέρα, που καθαρά για λόγους που οι άλλες κατάλαβαν, αλλά εσύ στην κοσμάρα σου, δικαιολογούν την τότε συμπεριφορά μου.
    Μυαλό έχω μια χαρά, άλλοστε αν δεν είχα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όσα κάνω στην καθημερινή μου ζωή.
    Όσο για το λάδι, ξέρω πολύ καλά την διαφορά του ωμού από το τσιγαρισμένο, δεν χρειάζομαι κανένα μαρούλι να μου την πει. Εγώ είπα πως όταν βρίσκεσαι σε κάπια φάση, δεν νιάζεσε τόσο για τις ιδιοτιτες όσο για τις θερμήδες. τώρα όπιος θέλει το δέχετε. δεν ήρθα επιβλητικά και να πώ κάνετε αυτό όπως έκανες εσύ. Αλλά ξεχάσαμε, εσύ είσαι master στο να κρίνεις τους άλλους γιαυτά που στην ουσία δεν μπορείς να κρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
    Δε νομιζετε οτι εχετε ξεφυγει και οι 2?? Λεω εγω τωρα..

Senior Member
    παιδια δε το λυνετε πριβε...κουβεντα να γινεται να μαθαινουμε χωρις να ενοχλειτε κανεις ομως.
    γιατι τετοια παρεξηγησιμοτητα πια? φοβαται να πει κανεις κ τη γνωμη του δηλαδη ή να ειναι ο εαυτος του.
    δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να συνταυτιζονται οι αποψεις μας ουτε να αρεσουμε σε ολες, ουτε κ να μας αρεσουν ολοι!
    ειπε η κοπελα για το λαδι κ πεσαμε να τη φαμε.
    βγαλαμε το λαδι του θεματος νομιζω...

κλεινω την παρενθεση κ συνεχιζω απτοητη απαντωντας στην φορτυ:
    αγαπητη φορτυ, ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου συνηθως αλλα τωρα τσου!
    σιγουρα καλο ειναι να κανουμε διατροφη κ οχι διαιτα αλλα η διατροφη προυποθετει σωστη προσληψη της τροφης,
    (το οποιο δε θα το μαθει κανεις σε ενα βραδυ αλλα σταδιακα).
    πιστευω λοιπον οτι ειδικα το ελαιολαδο που ειναι τοσο υγιεινο αλλα κ τοσο θερμιδοφορο (υπαρχει τετοια λεξη αραγε?)
    καλο ειναι να το καταναλωνουμε ωμο οταν κανουμε προσπαθεια πασης φυσεως (απωλειας βαρους, διατηρησης βαρους, χτισιμο καλων διατροφικων συνηθειων κτλ κτλ)
    αλλωστε θα εχουμε απειρες δυνατοτητες εξω συχνα να το καταναλωσουμε τσιγαρισμενο-μαγειρεμενο...
    προσωπικα προσπαθω σαυτα που τρωω μονο εγω σπιτι να ειναι ωμο το λαδι μεσα ή τουλαχιστο να εχει προστεθει στο τελος του μαγειρεματος.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

κλεινω την παρενθεση κ συνεχιζω απτοητη απαντωντας στην φορτυ:
    αγαπητη φορτυ, ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου συνηθως αλλα τωρα τσου!
    σιγουρα καλο ειναι να κανουμε διατροφη κ οχι διαιτα αλλα η διατροφη προυποθετει σωστη προσληψη της τροφης,
    (το οποιο δε θα το μαθει κανεις σε ενα βραδυ αλλα σταδιακα).
    πιστευω λοιπον οτι ειδικα το ελαιολαδο που ειναι τοσο υγιεινο αλλα κ τοσο θερμιδοφορο (υπαρχει τετοια λεξη αραγε?)
    καλο ειναι να το καταναλωνουμε ωμο οταν κανουμε προσπαθεια πασης φυσεως (απωλειας βαρους, διατηρησης βαρους, χτισιμο καλων διατροφικων συνηθειων κτλ κτλ)
    αλλωστε θα εχουμε απειρες δυνατοτητες εξω συχνα να το καταναλωσουμε τσιγαρισμενο-μαγειρεμενο...
    προσωπικα προσπαθω σαυτα που τρωω μονο εγω σπιτι να ειναι ωμο το λαδι μεσα ή τουλαχιστο να εχει προστεθει στο τελος του μαγειρεματος.
    καταλαβαινω πως το λες αλλα εγω εχω σχεδιασει τη διατροφη μου ετσι που εξω δεν τρωω ποτε βρωμικα και θα προτιμησω μια μεγαλη σαλατα με κατι αλλο πχ τυρι,μακαρονια,αν βγω σε ταβερνα η εστιατοριο,εκει ειναι που προσεχω πολυ τις επιλογες μου,στο σπιτι παλι για μενα δεν αντεχεται να ειμαι συνεχεια στην πιεση και να τρωω αλαδωτα και ανοστα.Τα λαδερα μου φαινονται απαισια με ωμο το λαδι οπως και τα οσπρια και αφου οι συνολικες επιλογες μου ειναι πολυ καλες χωρις συντηρητικα γιατι κονσερβες,προπαρασκευασμε� �α γευματα σε φακελακια,αλλαντικα κλπ δεν μπαινουν στο σπιτι γιατι δεν τα τρωει κανεις μας,το τσιγαρισμενο κρεμυδακι θεωρω οτι δεν με επιβαρυνει καθολου ουτε σε κιλα ουτε στη υγεια.Παιζει ρολο και το συνολο της διατροφης,αν ετρωγα σαβουρα νομιζω παλι οτι το τσιγαρισμενο λαδι θα ηταν το λιγοτερο.Σκεψου να τρωω τηγανιτες πατατες η τυροπιτα φουρνου που ειναι τιγκα στα κακα λιπαρα και να σκεφτομουν το τσιγαρισμενο ελαιολαδο που θα φαω για λαδερα δυο φορες την βδομαδα :saint2:

Senior Member
    χαχαχαχ μεσα απο αυτο το πρισμα φαινεται τουλαχιστο γελοιο...
    το κακο ειναι οτι εμεις τρωμε πολυ λαδερο κ οσπρια κτλ μια που εχει ελαχιστα φαγητα που τρωει κ τα περισσοτερα ειναι τετοια (εκτος απο κρεας κ μακαρονια)

Senior Member
    εχω σουβλακια χοιρινα του σουπερ μαρκετ.
    φασολακια
    πατατες
    σπανακι
    πρασσα
    κρεμμυδι
    μουσταρδα
    μελι
    φετα λαητ
    μακαρονια ολικης
    κριθαρακι

αυτα βασικα.
    εχετε καμμια ιδεα για μαγειρεμα?????????????

Senior Member
    ψήσε το κρέας στον φούρνο, κόψε το σε πιο μικρά κομματάκια και φτιάξε κριθαράκι στην κατσαρόλλα με το κρέας μέσα

Page 19 of 53 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast