Results 271 to 285 of 785
-
17-11-2010, 21:23 #271
Originally posted by smart
το αλατι πρασινο πως προεκυψε, θα μου πει καποιος?
ουπς!!!
αναλαμπη!!!!
ειναι πρασινο το αλατι η εννοεις αυτο που στη συσκευασια εχει πρασινο αντι για μπλε???
γιατι αν υποψιαστω οτι τοσες μερες αναρρωτιομουν τι ειναι το πρασινο αλατι,
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
(ΑΠ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ)
ουφ παλι καλα δεν εισχωρησε το ντεκαπαζ...
πρασινη συσκευασια, αυτο που δεν κανει κατακρατηση
- 17-11-2010, 21:23 #272
παντως κλικ μπραβο σου που μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τοσα πραγματα για το βραδινο σου κ φαινονται κ ελκυστικα !!!
μπραβο κοριτσι!!!!:thumbup:
17-11-2010, 21:24 #273
παντως κλικ μπραβο σου που μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τοσα πραγματα για το βραδινο σου κ φαινονται κ ελκυστικα !!!
μπραβο κοιριτσι!!!!:thumbup:
17-11-2010, 21:26 #274
Originally posted by click
κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
καλα ε?
δεν υπαρχω!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
συγνωμη φταινε και οι ανταυγειες....
οι δικες μου δε, ειδες ποσο πολυ εισχωρησαν ε?????
αχ, Χριστέ μου, τι έχω πει αποψε το ατομο!!!!
17-11-2010, 21:28 #275
αχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχα χ :P
17-11-2010, 23:28 #276
Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?
μου το δινει το γεγονος οτι γραφεις σε ενα δημοσιο φορουμ.
ΔΗΜΟΣΙΟ.Ο καθενας λεει την γνωμη του και απο την στιγμη
που αποφασιζεις να εκτεθεις, εισαι υποχρεωμενη να ανεχτεις
την καθε αποψη.Την αληθεια ειπα , δεν ειναι κακο να εχεις
αναγκη απο ψυχολογο, αφου τον χρειαζεσαι , γιατι δεν αντεχεις
την αληθεια;
Eπισης , επουδενι δεν ανεφερα οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι με εναν ανθρωπο ,
αλλα οταν ο αλλος εινα αρνητικος στα παντα , δε δεχεται γνωμη και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα , τοτε ναι,
δεν αξιζει να σπαταλας καμια ενεργεια.Πρεπει πρωτα να βαλει μυαλο.
Οσο για το λαδι , φυσικα οι θερμιδες παραμενουν ιδιες αλλα
δε μπαινω καν στη διαδικασια να εξηγησω την διαφορα του
ωμου ελαιολαδου με το τσιγαρισμενο.Δε μπα να σαι και 50 ή
250 κιλα.Δεν ειναι δικαιολογια αυτη.
18-11-2010, 00:45 #277
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by eleni1201
εμενα πάντως η διαιτολόγος μου είπε να βάζω το λάδι στο πιάτο μου
οποτε κοιτα μονο θερμιδες.
ομως αν το δουμε λιγο πιο δφαιρικα κ μονο η υιοθετηση καλυτερων καθημερινων συνηθειων θα ριξει το βαρος μας, ακομα κι αν πλακωνομαστε ελαφρως συχνα.
σεμενα αυτο εχω δειι δηλαδη γιαυτο το αναφερω.
γενικα εχω ενα θεμα με τους διαιτολογους κ αμφιβαλλω πλεον για τα κινητρα τους κ γιατι λενε κατι οποτε...δεν ξερω κατα ποσο ειμαι αντικειμενικη...
18-11-2010, 07:58 #278
και εγω τα λαχανικα μου παντα τα τσιγαριζω με 2-3 κουταλιες ελαιολαδο,λαχανικα εννοω οταν κανω σπανακορυζο,πρασορυζο κλπ. και στη σαλατα μου βαζω μια κουταλια ωμο οποτε παιρνω απο εκει τις βιταμινες αν υποθεσουμε οτι εχουν χαθει με το τσιγαρισμα.Αυτη η υπερβολη του ολα ωμα η ολα τελειως υγειινα οταν ξεκιναμε ΔΙΑΙΤΑ ειναι που μας κανει να πεφτουμε με τα μουτρα μετα στις τυροπιτες απο το φουρνο,στις σοκοφρετες,στις σοκολατες,τα αναψυκτικα.
Οταν αποφασισουμε οτι κανουμε διατροφη και ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ τοτε ισως σταματησουμε να περναμε περιοδους με στερηση και περιοδους που τρωμε σαβουρα.Πρεπει να βρουμε μια χρυση τομη και να τρωμε για παντα τα ιδια με τη διαφορα οτι οταν θελουμε να χασουμε βαρος μειωνουμε τις ποσοτητες
18-11-2010, 08:15 #279
Originally posted by marou_laki
Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?
την αληθεια;
αλλα οταν ο αλλος εινα αρνητικος στα παντα , δε δεχεται γνωμη και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα , τοτε ναι,
Μυαλό έχω μια χαρά, άλλοστε αν δεν είχα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όσα κάνω στην καθημερινή μου ζωή.
Όσο για το λάδι, ξέρω πολύ καλά την διαφορά του ωμού από το τσιγαρισμένο, δεν χρειάζομαι κανένα μαρούλι να μου την πει. Εγώ είπα πως όταν βρίσκεσαι σε κάπια φάση, δεν νιάζεσε τόσο για τις ιδιοτιτες όσο για τις θερμήδες. τώρα όπιος θέλει το δέχετε. δεν ήρθα επιβλητικά και να πώ κάνετε αυτό όπως έκανες εσύ. Αλλά ξεχάσαμε, εσύ είσαι master στο να κρίνεις τους άλλους γιαυτά που στην ουσία δεν μπορείς να κρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
18-11-2010, 08:23 #280
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by marou_laki
την αληθεια;
Μυαλό έχω μια χαρά, άλλοστε αν δεν είχα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όσα κάνω στην καθημερινή μου ζωή.
Όσο για το λάδι, ξέρω πολύ καλά την διαφορά του ωμού από το τσιγαρισμένο, δεν χρειάζομαι κανένα μαρούλι να μου την πει. Εγώ είπα πως όταν βρίσκεσαι σε κάπια φάση, δεν νιάζεσε τόσο για τις ιδιοτιτες όσο για τις θερμήδες. τώρα όπιος θέλει το δέχετε. δεν ήρθα επιβλητικά και να πώ κάνετε αυτό όπως έκανες εσύ. Αλλά ξεχάσαμε, εσύ είσαι master στο να κρίνεις τους άλλους γιαυτά που στην ουσία δεν μπορείς να κρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
18-11-2010, 10:06 #281
παιδια δε το λυνετε πριβε...κουβεντα να γινεται να μαθαινουμε χωρις να ενοχλειτε κανεις ομως.
γιατι τετοια παρεξηγησιμοτητα πια? φοβαται να πει κανεις κ τη γνωμη του δηλαδη ή να ειναι ο εαυτος του.
δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να συνταυτιζονται οι αποψεις μας ουτε να αρεσουμε σε ολες, ουτε κ να μας αρεσουν ολοι!
ειπε η κοπελα για το λαδι κ πεσαμε να τη φαμε.
βγαλαμε το λαδι του θεματος νομιζω...
κλεινω την παρενθεση κ συνεχιζω απτοητη απαντωντας στην φορτυ:
αγαπητη φορτυ, ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου συνηθως αλλα τωρα τσου!
σιγουρα καλο ειναι να κανουμε διατροφη κ οχι διαιτα αλλα η διατροφη προυποθετει σωστη προσληψη της τροφης,
(το οποιο δε θα το μαθει κανεις σε ενα βραδυ αλλα σταδιακα).
πιστευω λοιπον οτι ειδικα το ελαιολαδο που ειναι τοσο υγιεινο αλλα κ τοσο θερμιδοφορο (υπαρχει τετοια λεξη αραγε?)
καλο ειναι να το καταναλωνουμε ωμο οταν κανουμε προσπαθεια πασης φυσεως (απωλειας βαρους, διατηρησης βαρους, χτισιμο καλων διατροφικων συνηθειων κτλ κτλ)
αλλωστε θα εχουμε απειρες δυνατοτητες εξω συχνα να το καταναλωσουμε τσιγαρισμενο-μαγειρεμενο...
προσωπικα προσπαθω σαυτα που τρωω μονο εγω σπιτι να ειναι ωμο το λαδι μεσα ή τουλαχιστο να εχει προστεθει στο τελος του μαγειρεματος.
18-11-2010, 13:00 #282
Originally posted by badgirl11
κλεινω την παρενθεση κ συνεχιζω απτοητη απαντωντας στην φορτυ:
αγαπητη φορτυ, ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου συνηθως αλλα τωρα τσου!
σιγουρα καλο ειναι να κανουμε διατροφη κ οχι διαιτα αλλα η διατροφη προυποθετει σωστη προσληψη της τροφης,
(το οποιο δε θα το μαθει κανεις σε ενα βραδυ αλλα σταδιακα).
πιστευω λοιπον οτι ειδικα το ελαιολαδο που ειναι τοσο υγιεινο αλλα κ τοσο θερμιδοφορο (υπαρχει τετοια λεξη αραγε?)
καλο ειναι να το καταναλωνουμε ωμο οταν κανουμε προσπαθεια πασης φυσεως (απωλειας βαρους, διατηρησης βαρους, χτισιμο καλων διατροφικων συνηθειων κτλ κτλ)
αλλωστε θα εχουμε απειρες δυνατοτητες εξω συχνα να το καταναλωσουμε τσιγαρισμενο-μαγειρεμενο...
προσωπικα προσπαθω σαυτα που τρωω μονο εγω σπιτι να ειναι ωμο το λαδι μεσα ή τουλαχιστο να εχει προστεθει στο τελος του μαγειρεματος.
18-11-2010, 13:06 #283
χαχαχαχ μεσα απο αυτο το πρισμα φαινεται τουλαχιστο γελοιο...
το κακο ειναι οτι εμεις τρωμε πολυ λαδερο κ οσπρια κτλ μια που εχει ελαχιστα φαγητα που τρωει κ τα περισσοτερα ειναι τετοια (εκτος απο κρεας κ μακαρονια)
18-11-2010, 13:18 #284
εχω σουβλακια χοιρινα του σουπερ μαρκετ.
φασολακια
πατατες
σπανακι
πρασσα
κρεμμυδι
μουσταρδα
μελι
φετα λαητ
μακαρονια ολικης
κριθαρακι
αυτα βασικα.
εχετε καμμια ιδεα για μαγειρεμα?????????????
18-11-2010, 13:25 #285
ψήσε το κρέας στον φούρνο, κόψε το σε πιο μικρά κομματάκια και φτιάξε κριθαράκι στην κατσαρόλλα με το κρέας μέσα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση