για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 53 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 16 to 30 of 785
    Senior Member
    Polinaki να τρως κοκκινα!:P
    παντζαρια, κοκκινο λαχανο, ντοματες, πιπεριες φλωρινης!! αυτες οι πιπεριες βοηθουν και στην τουαλετα αν το αφαρμοσεις καθημερινα!
    μετα τα κοκκινα υπαρχουν τα κιτρινοπορτοκαλι! καροτα, πιπεριες κιτρινες κλπ

πανε σε κανενα σουπερ και κοιτα ολη τη μαναβικη. ψαξε για κατι παραξενο ή πρωτοτυπο να δοκιμασεις. που ξερεις??

Senior Member
    Originally posted by forty

τα κολοκυθακια δεν τα ετρωγα ποτε μεχρι που ανακαλυψα ενα τροπο να τα κανω στο φουρνο και ειναι πολυ νοστιμα.Τα κοβω ψηλες φετες,τα πασπαλιζω με πιπερι,παπρικα καπνιστη (οποιος θελει με λιγο αλατι),βαζω και ελαχιστο ελαιολαδο και τα ψηνω σε αντικολλητικο χαρτι στο γκριλ αραδιαζοντας τα φετουλες μια διπλα στην αλλη,γινονται σχεδον σαν τηγανιτα και με ελαχιστες θερμιδες
    καλα, αν γινονται σαν τις πατατες λιλυς θα ειναι τελεια! δοκιμαζω σημερα κιολας και σας λεω αυριο! θα βαλω και μια μελιτζανα!

Senior Member
    εμενα γενικα μ αρεσουν τα λαχανικα οποτε δε μπορω να σας νιωσω :S
    αν τακολοκυθακια της παραπανωσυνταγης γινονταισαν τηγανητα δοκιμαστε να τα κανετε σκορδαλια : βαλτε λιγο σκορδακι, ξυδακι κ λιγο λαδακι-αφου δε θα χει απ το ψησιμο -κ ειναι
    Θ Ε Ι Κ Ο !!!

Senior Member
    Eμενα ευτυχως,ειναι τα αγαπημενα μου τα λαχανικα!
    Δεν τρωω ομως με ευκολια τις πιπεριες..
    Εβλεπα πως σε παρα πολλες συνταγες ηταν συστατικο,και ειπα να δοκιμασω ετσι για "μυρωδια" στο φαγητο!
    Συνηθως σε κοτοπουλο κοκκινιστο και γινονται νοστιμοτατες οι πιπεριτσες!

Senior Member
    με σωζουν οι ιδεες σας!!!!!

η κατσαρη σαλατα ειναι οντως πιο νορμαλ σε γευση απο ο,τι το σκουρο μαρουλι, αλλα το δευτερο παραμενει πιο πλουσιο σε θρεπτικη αξια.. δυστυχως..

barbιτα εκεινες τις πατατες Λιλυς, αμα δεν εχουμε φουρνο με αερα δεν μπορουμε να τις κανουμε? φουρνακι μικρο εχω? να το επιχειρησω?

Senior Member
    φυσικα κλικ. αξιζει το κοπο να δοκιμασεις! μαλλον θα σου παρει λιγη ωρα παραπανω αλλά τι ειναι να καθαρισεις μια πατατα για δοκιμη?? βαλε και 1 κολοκυθακι και 1 μελιτζανα και αυριο ανταλασσουμε αποψεις!!

Senior Member
    οκ! :smilegrin:

Senior Member
    εγω μπηκα να αναφερω οτι δεν εκανα τη συνταγη με τα κολοκυθακια και τις μελιτζανες χθες :no:
    γιατι δεν βρηκα κολοκυθακια σε 2 σουπερ που πηγα believe it or not!

Senior Member
    εγώ χτες έκοψα μία σαλάτα (το λαχανικό "σαλάτα" εννοώ), πέταξα και μία ντομάτα μέσα και εριξα και αλατάκι

και στη συνέχεια απογείωσα τη γεύση της με μία διαιτητική sauce από
    στραγγιστό γιαούρτι 2% + μουστάρδα + ελάχιστη μαγιονέζα light!

πολύ καλή!! απλή βέβαια, αλλά νόστιμη!!! ο δε άντρας μου βουτούσε στη sauce και τις τηγανητές πατάτες που του έφτιαξε η πεθερά μου (ούτε να αγιάσεις δε σε αφήνουν, άει στο καλό) και τρελλάθηκε, ηταν σαν τη sauce που βάζουν στις πίτες γύρο κοτόπουλο, και καλύτερη μπορώ να σας πω

Senior Member
    αυτο το λαχανικο σαλατα δεν το εχω καταλαβει. εμενα μαρουλι μου μοιαζει. εχει αλλη γευση?
    α, την αλλη φορα κανε και μια αλλη σως με γιαουρτι, μαγιο λαιτ και κετσαπ. ακομη καλυτερη για παπατες τηγανητες και οχι μονο

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    μάρκα της τσιλι πες μου! θελω αν δοκιμασω. στειλε u2u αν θες
    Ειναι ασιατικο θα το βρεις στον τομεα του σουπερ μαρκετ που εχει προιοντα απο Φιλιππινες,κ.λ.π.Επανω γραφει Sweet chili sauce.Προσοχη στην ποσοτητα γιατι καιει

Senior Member
    Α ΕΠΙΣΗς ΚΛΙΚ μπορεισ να ψησεις λαχανικα -κολοκυθακια,μελιτζανες,πολ λα κρεμμυδια- στο γκριλ και να τα περιχυσεις με μια σαλτσα απο πορτοκαλι στιμμενο,μπαλσαμικο,λαδι μελι και μουσταρδα

Senior Member
    μπορεις να κανεις πχ φακες κ να τις τιγκαρεις στη ντοματα το κρεμμυδι κ το καροτο
    (ριξτα ολα στο μουλτι να γινουν χυλος κ ετσι οταν μαγειρευτουν με την φακη δε θα νιωθεις οτι τα τρως)

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    μάρκα της τσιλι πες μου! θελω αν δοκιμασω. στειλε u2u αν θες
    κι εγώ θέλω την μάρκα της τσίλι.. αλλά ρε κόρες αυτή δεν παχαίνει πολύ?

Senior Member
    οκ το αίωνιο προβλημά μου, πάντα προτρέχω . .σόρρυ τώρα είδα την απάντηση . . καλά δεν παίζει να έχει στο δικό μας super market εδώ τα βασίκα , τυρί,γάλα,ρύζι, καμπά...και μέτα σου λένε ελλάδα δεν είναι μόνο η αθήνα . . ;( γαμώτο συγχίστηκα.. δνε φτάνει που δεν θα βρώ την τσίλι αίσθανθηκά και χωριάτα ποα πάνω

Page 2 of 53 FirstFirst 12341252 ... LastLast