Results 316 to 330 of 785
-
22-11-2010, 12:02 #316
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
κοριτσάρες τι είναι αυτά που βλέπω και μου τρέχουνε τα σάλια; Χρυσοχέρες μου εσείς.
Κλικάκι έχω πάθει τρέλα με το φαγάκι σου με το ρυζάκι και την γαλοπούλα. Και τι καλη συγκυρία γιατί μου χει ρύζι μαγειρευτό με σαλτσούλα στο διαιτολόγιο και έψαχνα πως αλλιώς να το κάνω εκτός απο κριθαράκι στο φούρνο που κάνω συνήθως. Θα κάνεις ένα κόπο να μου πεις πως το φτιάχνεις;
Πωλίνάκι εσύ το φακόρυζο πως το φτιαχνεις έτσι άσπρο άσπρο. Εμείς το κάνουμε κόκκινο όπως λέει και η κλικ.
lessing σως κανέλας; Εξηγήσου γρήγορα.:smilegrin:
- 22-11-2010, 12:06 #317
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by mariafc
κοριτσάρες τι είναι αυτά που βλέπω και μου τρέχουνε τα σάλια; Χρυσοχέρες μου εσείς.
Κλικάκι έχω πάθει τρέλα με το φαγάκι σου με το ρυζάκι και την γαλοπούλα. Και τι καλη συγκυρία γιατί μου χει ρύζι μαγειρευτό με σαλτσούλα στο διαιτολόγιο και έψαχνα πως αλλιώς να το κάνω εκτός απο κριθαράκι στο φούρνο που κάνω συνήθως. Θα κάνεις ένα κόπο να μου πεις πως το φτιάχνεις;
Πωλίνάκι εσύ το φακόρυζο πως το φτιαχνεις έτσι άσπρο άσπρο. Εμείς το κάνουμε κόκκινο όπως λέει και η κλικ.
Δεν βάζω ντομάτα μέσα καλή μου, άσε να σου γράψω στις αλχυμίες πως το κάνω
lessing σως κανέλας; Εξηγήσου γρήγορα.:smilegrin:
22-11-2010, 12:17 #318
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
thanks master chef μου
25-11-2010, 21:34 #319
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Καλησπέρα!!!! Σας παραθέτω το αποψινό μας φαγητό. Το ρύζι μόνο είναι το δικό μου πιάτο, το άλλο είναι του άντρα μου. Μιλάμε θεικό το ρίζι!!! Το συστίνω ανεπιφύλακτα!
Το λουκάνικο είναι βρασμένο σε νερό και οι πατάτες του είναι "τηγανιτές" του φούρνου!
25-11-2010, 21:36 #320
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
¨
25-11-2010, 21:40 #321
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Ο περιβόητος μουσακάς !!!! με μόνο 4 κουταλιές λάδι και 2 κουταλιές βιτάμ για την κρέμα!!!
25-11-2010, 21:41 #322
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Ενα κομμάτι όπως ήταν ζεστός ζεστός!
25-11-2010, 21:41 #323
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Το τελευταίο κομμάτι που έμεινε, κρύο πια ποζάρει για μας!
26-11-2010, 10:42 #324
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
πεθαίνωωωω. Και έχεις βάλει και χοντρή στρώση μπεσαμέλ όπως ακριβώς μου αρέσει. Δε θέλω τσιγκουνιές.
26-11-2010, 10:54 #325
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by mariafc
πεθαίνωωωω. Και έχεις βάλει και χοντρή στρώση μπεσαμέλ όπως ακριβώς μου αρέσει. Δε θέλω τσιγκουνιές.
26-11-2010, 15:45 #326
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
o μουσακας φαινεται κολαση!!!!!!!:thumbup:
οι πατατες δε μοιαζουν καθολου με τις πατατες Λιλυς παντως, ειναι σαν τηγανητες
26-11-2010, 16:10 #327
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
Originally posted by polinaki1983
¨
μαρη βαλε κανα λουκανικο παραπανω!!!
(κ εσυ γιατι οχι ντοματα κ αγγουρι στο πιατο?)
26-11-2010, 16:12 #328
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
Originally posted by polinaki1983
Ο περιβόητος μουσακάς !!!! με μόνο 4 κουταλιές λάδι και 2 κουταλιές βιτάμ για την κρέμα!!!
αχχχχ!!!!
26-11-2010, 16:17 #329
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by mariafc
κοριτσάρες τι είναι αυτά που βλέπω και μου τρέχουνε τα σάλια; Χρυσοχέρες μου εσείς.
Κλικάκι έχω πάθει τρέλα με το φαγάκι σου με το ρυζάκι και την γαλοπούλα. Και τι καλη συγκυρία γιατί μου χει ρύζι μαγειρευτό με σαλτσούλα στο διαιτολόγιο και έψαχνα πως αλλιώς να το κάνω εκτός απο κριθαράκι στο φούρνο που κάνω συνήθως. Θα κάνεις ένα κόπο να μου πεις πως το φτιάχνεις;
Πωλίνάκι εσύ το φακόρυζο πως το φτιαχνεις έτσι άσπρο άσπρο. Εμείς το κάνουμε κόκκινο όπως λέει και η κλικ.
lessing σως κανέλας; Εξηγήσου γρήγορα.:smilegrin:
βρισκω στην κρεαταγορα, αλλα αν δεν εχετε εκει, φερνει το καρφουρ απο Ιταλια, τα adoro.
μην παρεις φτερουγα, ειναι ολο κοκαλο.
Μερικες φορες βρισκω οταν παω νωρις πρωι μπουτι γαλοπουλας ή/και φιλετο στα ΑΒ.
λοιπον κοβεις οσο θες.
εβαλα ελαχιστο λαδι στην κατσαρολα, τσιγαρισα κρεμμυδι.
πεταξα μεσα τη γαλοπουλα για ελαχιστο σωταρισμα.
μετα το νερο με το ρυζι, parboiled ειχα παρει. το αφησα να βραζει λιγο.
πολτοποιω τη ντοματα και ριχνω μεσα τα μπαχαρικα και αλατι και στη μυτη απο κουταλακι γλυκου βαζω σκορδολαδο*
Δε θυμαμαι αν εκεινη τη μερα ειχα βαλει πρασο και σελερυ.
Αν ναι, το πρασο το τσιγαρισα στην αρχη μαζι με το κρεμμυδι.
Το σελερι το εβαλα μαζι με τη ντοματα.
Μετα τη ντοματα, χαμηλωνω στο μισο τη φωτια και κλεινω καπακι.
Αυτα βασικα.
Αν εχω γραψει καμμια παπαρα, διορθωστε πληζ.
*σκορδολαδο: παιρνουμε 3 σκορδα.
τα καθαριζουμε, κοβουμε στη μεση για να αφαιρεσουμε τις φυτρες.
τα βαζουμε μαζι με ΚΑΛΟ ελαιολαδο στο μουλτι.
Βαζουμε το μειγμα σε ενα βαζο και διατηρειται στο ψυγειο για πολλους μηνες. ΤΕΛΕΙΟ
26-11-2010, 16:47 #330
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
σε ευχαριστώ πολύ φιλενάδα. Απο τότε που είδα τη φωτο έχω κολλήσει να το φτιάξω και εγώ γι αυτό σε ρώταγα και το πρωί για τη γαλοπούλα.
Να δω αν θα βρω επιτέλους γαλοπούλα γιατί έχω φάει τον κόσμο έχουμε πέσει και σε απεργία των πλοίων που να πάρει η ευχή και τα ράφια των σουπερμάρκετ να πάρει η ευχή να πάρει είναι άδεια.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση