για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 53 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 785
  1. #391
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    Σουπερ ευκολη συνταγη:Φτιαχνουμε τη γεμιση μιας πιτας σπανακοπιτας π.χ.(εγω τρελαινομαι για πορτοκαλι κολοκυθα με φετα)και αντι για φυλλο στο ταψι πανω κ κατω βαζουμε βρωμη δλδ.κουακερ.Οταν ψηθει γινεται κρουστα-γιαμ γιαμ τελειο!-Μου το ειπε ενας κυριος που για χρονια ειχε ενα πετυχιμενο εστιατοριο κ ολες τις πιτες του τις εφτιαχνε ετσι.:bouncy:

  2. #392
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    Και για να μην ξεχνιομαστε:Μακλουμπα 4 ever
    MA-CLU BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  3. #393
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,126
    Originally posted by lessing
    Σουπερ ευκολη συνταγη:Φτιαχνουμε τη γεμιση μιας πιτας σπανακοπιτας π.χ.(εγω τρελαινομαι για πορτοκαλι κολοκυθα με φετα)και αντι για φυλλο στο ταψι πανω κ κατω βαζουμε βρωμη δλδ.κουακερ.Οταν ψηθει γινεται κρουστα-γιαμ γιαμ τελειο!-Μου το ειπε ενας κυριος που για χρονια ειχε ενα πετυχιμενο εστιατοριο κ ολες τις πιτες του τις εφτιαχνε ετσι.:bouncy:
    lessing, πολύ ωραία ιδέα!!
    Να ρωτήσω κάτι. Τη βρωμη τη βάζουμε σκέτη?
    το ταψι το αλοιφουμε κ με λάδι όπως όλες τις πίτες ή όχι?

  4. #394
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    Οτι θες.Το εχω κανει κ με λαδι στη γεμιση κ οχι στη βρωμη το εχω κανει κ χωρις καθολου λαδι οταν συνοδευω με σαλατα που εχει ηδη το λαδι κ μου αρεσε το ιδιο.Περνω φετα με τα 17%λιπαρα ωστε να ειμαι ανετη.Παντως ειναι νοστιμο κ πολυ ελαφρυ.

  5. #395
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    αυτο με τη βρωμη θα το δοκιμασω οπωσδηποτε!!!!!!!


    τα ρεβυθια μου! δειτε και ζηλεψτε πρωτοτυπια!!:smilegrin:

  6. #396
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,126
    click μηπως σου κάηκαν λιγο τα ρεβύθια στο πατο:duh:?

  7. #397
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by Ciciliana
    click μηπως σου κάηκαν λιγο τα ρεβύθια στο πατο:duh:?
    oxι βρε ειναι σως πισσας:smirk:

  8. #398
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    κολοκυθια γεμιστα αβγολεμονο!

    για τη γεμιση
    ρυζι μπασματι
    κρεμμυδι χλωρο
    πρασσο
    ανιθο
    λιιιιιιιγο σκορδολαδο
    αλατι
    πιπερι
    καρυ
    κανελλα

    ~~~~~~~~~~
    στο νερο εριξα και το υπολοιπο πρασσο και κρεμμυδι που εμειναν.

  9. #399
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Ωραίο φαίνετε....... !!!!!

  10. #400
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    στην κατσαρολα βρε!
    2 κολοκυθια εβαλα

    εχω μικρο φουρνακι οποτε και στο φουρνο δεν εχω θεμα να μαγειρευω 1 μεριδα.
    αλλα η αληθεια ειναι οτι αν ειχα τον κανονικο φουρνο θα ξενερωνα

  11. #401
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    γιαμ γιαμ γιαμ

  12. #402
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    βρε κλικ εσυ εχεις εξελιχθει σε μεγαλη μαγειρισσα! και οι φωτο σου ειναι τελειες!
    λιγο τα smoked ρεβιθια δεν μου καθονται και πολυ καλα αλλά ενα στα τοσα μας συμβαινει ολους!

    και επισης χαρα στο κουραγιο σου να μαγειρευεις καθε μερα! εγω θα εφτιαχνα ενα ταψι και θα ετρωγα μια βδομαδα το ιδιο!

    μπραβο σου. συνεχισε ετσι! σε προτεινω για δευτερη master chef! (τον πρωτο μολις τον βρηκαν!!)

  13. #403
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Μπορει να κανει ντουετο με τον πρωτο μαστερ σεφ (που ειναι κ πιπινακι:thumbup: )

    Ελενη εγω που μαγειρευω στην κουζινα μας,μια μεριδα φτιαχνω στο κατσαρολακι το πιο μικρουλι (γαλατιερα λεγεται νομιζω)

  14. #404
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Γεμιστα: αναλογα το ρυζι που θα βαλεις,θα γεμισεις και τα αναλογα λαχανικα!

    Μπιφτεκια: χωριζω το 1 κιλο σε 4 μεριδες των 250γρ. και απο τη 1 μεριδα προσθετω τα υλικα τα υπολοιπα και πλαθω οσα μπιφτεκακια βγουν.
    Ο υπολοιπος κιμας στην καταψυξη!

  15. #405
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by onelifeonechance
    Γεμιστα: αναλογα το ρυζι που θα βαλεις,θα γεμισεις και τα αναλογα λαχανικα!

    Μπιφτεκια: χωριζω το 1 κιλο σε 4 μεριδες των 250γρ. και απο τη 1 μεριδα προσθετω τα υλικα τα υπολοιπα και πλαθω οσα μπιφτεκακια βγουν.
    Ο υπολοιπος κιμας στην καταψυξη!
    σωστη!

    παιρνεις μισο κιλο κιμα, φτιαχνεις γεμιση για 2 πιπεριες(ντοματες, κολοκυθια, μελιτζανες, ο,τι θες)
    τον υποιλοπο κιμα τον χωριζεις και καταψυξη!

Page 27 of 53 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •