για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 53 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 785
  1. #421
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    κλικ, σιγα μη ξενερωσεις κιολας για 2-3 κομματια πιττα παραπανω! αντε καλε. κοιτα και τι γραφει το κουτι της σφολιατας!

  2. #422
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    Κλικάκι για καλό παιδί μου έμαθες να μαγειρεύεις? Απαπα με αρρωσταίνεις κάθε φορά με τις φωτογραφίες σου. Δεν μπορούσες να περιοριστείς σην κατανάλωση κανέλας και μόνο;
    Πεθαίνω για σφολιάτα και γενικά για φαγητά με φύλλο. Να δοκιμάσεις να φτιάξεις φαγάκι και με φύλλο απο κανταίφι.
    Να σου πω την μπριζολίτσα την είχες μισοψήσει από πριν και δεύτερον πόση ωρίτσα έψησες τη σφολιάτα μικρή και άτακτη?

    Πηνελόπη αν κάνεις τη σουπίτσα γράψε εντυπώσεις. Νόστιμη μου φάνηκε και μένα και είναι ότι πρέπει για τέτοιες μέρες

  3. #423
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    Παιδια το τοπικ ποιο ητανε;

  4. #424
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by mariafc
    Να σου πω την μπριζολίτσα την είχες μισοψήσει από πριν και δεύτερον πόση ωρίτσα έψησες τη σφολιάτα μικρή και άτακτη?
    εβαλα μια κουταλια του γλυκου ελαιολαδο στο γουοκ, εκοψα κυβακια το απαχο μερος της μπριζολας και το σωταρισα, μετα εριξα μεσα στο γουοκ τα υπολοιπα εκτος απο κολοκυθι(παπαριαζει ευκολα)
    εμειναν καποια υγρα στον πατο και τα σουρωσα πριν βαλω τη γεμιση στη σφολιατα.

    στο μικρο φουρνακι εψησα περιπου 15λεπτα στους 180-200 βαθμους

    Δεν μπορούσες να περιοριστείς σην κατανάλωση κανέλας και μόνο;
    αχαχααααχαχαχαχαχααχαχαχα

    Originally posted by lessing
    Παιδια το τοπικ ποιο ητανε;
    αυτο λες?
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid119354
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    σημερα ειχε σειρα η σπανακοτυροπιτα

    εβαλα το σπανακι να μαραθει στο γουοκ, χωρις λαδι. με αλατι, πιπερι, λιγο κανελλα
    εβαλα μετα σελερυ καμποσο
    ψιλοκοψα πρασσο και κρεμμυδι χλωρο και ξερο
    τα αφησα λιγο να παπαριασουν ολα μαζι

    τα εβαλα στο σουρωτηρι και τα πατικωσα να φυγουν τα υγρα
    μετα ανακατεψα με φετα light

    και γεμισα τη σφολιατα, η οποια καηκε μεσα σε 25 λεπτα γαμωτο. επρεπε να το ειχα βαλει στους 170 ή εστω να ειχα ασημοχαρτο απο πανω.

  5. #425
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Eπρεπε να το κοιτας ρε γαμωτο :/
    next time better luck
    παντως εγω κ ετσι την ετρωγα :P

  6. #426
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    κι εγω εφαγα, χαλαρα. απλα αφαιρουσα τα καρβουνιασμενα σημεια :P

  7. #427
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    Γιατί καλέ κάηκε η σφολιάτα? Μήπως ήταν πρτιμότερο να βαζες φύλλο για πίτες;

    Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Θα δοκιμαστεί πάραυτα.. Α μία ακόμα ερώτηση. Ατομική σφολιάτα πήρες ή πήρες κανονικά πακέτο και χρησιμοποίησες ανάλογα.

  8. #428
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    έλα ρε δεν κάηκε τόσο τελικά. Και εγώ χαλαρά την έτρωγα. ίΣα ίσα που μου αρέσουν τα ξεροψημένα

  9. #429
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    το κουτι χρυση ζυμη ειχα παρει. εχει 2 κομματια μεσα.

    το ενα ειχε παει στους φακελους και στα πουγκια.

    και το αλλο σημερα στη μισοκαμμενη σπανακοτυροπιτα.

    το φουρνακι πιανει αμεσως και πρεπει να χω το νου μου, αλλα σημερα κουτιζα και αργησα να την κοιταξω :P

  10. #430
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Εγω παντως αν ειχα ταψακι αλουμινενιο μικρο,θα εκοβα ισα-ισα οσο χρειαζεται για 2 μεριδες πχ και θα την εφτιαχνα με τα αντιστοιχα λιγοτερα υλικα

  11. #431
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    εννοω θα εκοβα οση σφολιατα παιρνει το ταψακι

  12. #432
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by eleni1201
    Ας πούμε σήμερα που έφτιαξες τόση σπανακόπιτα, θα την μοιραστεις με κάποιον? Θα φας και αύριο? Γιατί δεν γίνεται ρε γαμώτο να φτιάξουμε πίτα μόνο για ένα άτομο...
    βασικα δεν ξερω ποσο αντεχει η σφολιατα στο ψυγειο.
    υπαρχει και η καταψυξη βεβαια.

    θα τη μοιρασω σε αλλα 2 ατομα.

    αν δεν ειχα να τη μοιρασω, μαλλον θα τη χωριζα και θα την εβαζα καταψυξη?
    ή θα εφτιαχνα λιγοτερη εξαρχης

    να τη δοκιμασεις παντως, δε χρειαζεται σταγονα λαδι και γινεται πολυ γρηγορα και ευκολα
    (επισης, καιγεται γρηγορα και ευκολα)

  13. #433
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    δεν ξερω αν φαινεται μεγαλο το ταψι στη φωτο, αλλα ειναι το μικρο κλασικο ταψακι.
    6 τετραγωνακια εβγαλε

  14. #434
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by eleni1201
    Χα χα χα!!! Το λάδι δεν με πειράζει καθόλου. Τρώω μια χαρά και αλάδωτα και λαδωμένα... Αλλά σε ποιον να την μοιράσω, και να καταδεχτεί να την φάει κιόλα, γιατί τόσο μικρό ταψάκι δεν έχω...
    παρε απο το σουπερ μαρκετ αυτες τις αλουμινοχαρτοφορμες! εχει διαφορα μεγεθη

  15. #435
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Ναι εχει και κατι μικρουτσικα!
    Εκει κανω το παστιτσιο μου!

Page 29 of 53 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •