Results 421 to 435 of 785
-
04-01-2011, 15:52 #421
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
κλικ, σιγα μη ξενερωσεις κιολας για 2-3 κομματια πιττα παραπανω! αντε καλε. κοιτα και τι γραφει το κουτι της σφολιατας!
- 04-01-2011, 16:32 #422
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
Κλικάκι για καλό παιδί μου έμαθες να μαγειρεύεις? Απαπα με αρρωσταίνεις κάθε φορά με τις φωτογραφίες σου. Δεν μπορούσες να περιοριστείς σην κατανάλωση κανέλας και μόνο;
Πεθαίνω για σφολιάτα και γενικά για φαγητά με φύλλο. Να δοκιμάσεις να φτιάξεις φαγάκι και με φύλλο απο κανταίφι.
Να σου πω την μπριζολίτσα την είχες μισοψήσει από πριν και δεύτερον πόση ωρίτσα έψησες τη σφολιάτα μικρή και άτακτη?
Πηνελόπη αν κάνεις τη σουπίτσα γράψε εντυπώσεις. Νόστιμη μου φάνηκε και μένα και είναι ότι πρέπει για τέτοιες μέρες
04-01-2011, 18:23 #423
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,266
Παιδια το τοπικ ποιο ητανε;
04-01-2011, 18:37 #424
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by mariafc
Να σου πω την μπριζολίτσα την είχες μισοψήσει από πριν και δεύτερον πόση ωρίτσα έψησες τη σφολιάτα μικρή και άτακτη?
εμειναν καποια υγρα στον πατο και τα σουρωσα πριν βαλω τη γεμιση στη σφολιατα.
στο μικρο φουρνακι εψησα περιπου 15λεπτα στους 180-200 βαθμους
Δεν μπορούσες να περιοριστείς σην κατανάλωση κανέλας και μόνο;
Originally posted by lessing
Παιδια το τοπικ ποιο ητανε;
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid119354
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σημερα ειχε σειρα η σπανακοτυροπιτα
εβαλα το σπανακι να μαραθει στο γουοκ, χωρις λαδι. με αλατι, πιπερι, λιγο κανελλα
εβαλα μετα σελερυ καμποσο
ψιλοκοψα πρασσο και κρεμμυδι χλωρο και ξερο
τα αφησα λιγο να παπαριασουν ολα μαζι
τα εβαλα στο σουρωτηρι και τα πατικωσα να φυγουν τα υγρα
μετα ανακατεψα με φετα light
και γεμισα τη σφολιατα, η οποια καηκε μεσα σε 25 λεπτα γαμωτο. επρεπε να το ειχα βαλει στους 170 ή εστω να ειχα ασημοχαρτο απο πανω.
04-01-2011, 18:43 #425
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,557
Eπρεπε να το κοιτας ρε γαμωτο :/
next time better luck
παντως εγω κ ετσι την ετρωγα :P
04-01-2011, 18:47 #426
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
κι εγω εφαγα, χαλαρα. απλα αφαιρουσα τα καρβουνιασμενα σημεια :P
04-01-2011, 18:52 #427
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
Γιατί καλέ κάηκε η σφολιάτα? Μήπως ήταν πρτιμότερο να βαζες φύλλο για πίτες;
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Θα δοκιμαστεί πάραυτα.. Α μία ακόμα ερώτηση. Ατομική σφολιάτα πήρες ή πήρες κανονικά πακέτο και χρησιμοποίησες ανάλογα.
04-01-2011, 18:53 #428
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
έλα ρε δεν κάηκε τόσο τελικά. Και εγώ χαλαρά την έτρωγα. ίΣα ίσα που μου αρέσουν τα ξεροψημένα
04-01-2011, 18:54 #429
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
το κουτι χρυση ζυμη ειχα παρει. εχει 2 κομματια μεσα.
το ενα ειχε παει στους φακελους και στα πουγκια.
και το αλλο σημερα στη μισοκαμμενη σπανακοτυροπιτα.
το φουρνακι πιανει αμεσως και πρεπει να χω το νου μου, αλλα σημερα κουτιζα και αργησα να την κοιταξω :P
04-01-2011, 19:03 #430
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,557
Εγω παντως αν ειχα ταψακι αλουμινενιο μικρο,θα εκοβα ισα-ισα οσο χρειαζεται για 2 μεριδες πχ και θα την εφτιαχνα με τα αντιστοιχα λιγοτερα υλικα
04-01-2011, 19:04 #431
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,557
εννοω θα εκοβα οση σφολιατα παιρνει το ταψακι
04-01-2011, 19:05 #432
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by eleni1201
Ας πούμε σήμερα που έφτιαξες τόση σπανακόπιτα, θα την μοιραστεις με κάποιον? Θα φας και αύριο? Γιατί δεν γίνεται ρε γαμώτο να φτιάξουμε πίτα μόνο για ένα άτομο...
υπαρχει και η καταψυξη βεβαια.
θα τη μοιρασω σε αλλα 2 ατομα.
αν δεν ειχα να τη μοιρασω, μαλλον θα τη χωριζα και θα την εβαζα καταψυξη?
ή θα εφτιαχνα λιγοτερη εξαρχης
να τη δοκιμασεις παντως, δε χρειαζεται σταγονα λαδι και γινεται πολυ γρηγορα και ευκολα
(επισης, καιγεται γρηγορα και ευκολα)
04-01-2011, 19:06 #433
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
δεν ξερω αν φαινεται μεγαλο το ταψι στη φωτο, αλλα ειναι το μικρο κλασικο ταψακι.
6 τετραγωνακια εβγαλε
04-01-2011, 19:07 #434
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by eleni1201
Χα χα χα!!! Το λάδι δεν με πειράζει καθόλου. Τρώω μια χαρά και αλάδωτα και λαδωμένα... Αλλά σε ποιον να την μοιράσω, και να καταδεχτεί να την φάει κιόλα, γιατί τόσο μικρό ταψάκι δεν έχω...
04-01-2011, 19:08 #435
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,557
Ναι εχει και κατι μικρουτσικα!
Εκει κανω το παστιτσιο μου!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή