για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 53 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 785
    Senior Member
    λοιπον σημερα ουτε εγω εκανα τιποτα το ιδιατερο, δεν προλαβαινα. πεταξα πατατα και κολοκυθι στην κατσαρολα νεροβραστα, με φετα.

πηρα ομως μελιτζανα! αυριο μαλλον θα τη δοκιμασω στο φουρνο.

αλλα εκανα αλλη μια βλακεια. χτες ειχα βαλει φασολια στο νερο.
    τελικα δεν τα εφτιαξα σημερα.
    πειραζει που τα εβαλα οπως ηταν με το νερο τους στο ψυγειο? κρατανε μεχρι αυριο???

Μπαρμπι, ουτε εγω βρηκα κολοκυθια στο σουπερ μαρκετ! τυχαιο? δε νομιζω!

ευτυχως ειχε περισσεψει κολοκυθι στην αδελφη μου, απο το χωριο ενος φιλου της.

με τις σαλτσες και τις σως, ομολογω πως με εχετε μπλοκαρει :P

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    μπορεις να κανεις πχ φακες κ να τις τιγκαρεις στη ντοματα το κρεμμυδι κ το καροτο
    (ριξτα ολα στο μουλτι να γινουν χυλος κ ετσι οταν μαγειρευτουν με την φακη δε θα νιωθεις οτι τα τρως)
    ντοματα κρεμμυδι καροτο τα τρωω ευχαριστα.
    αλλα δυστυχως ντοματα και καροτο ειναι αμυλουχοι υδατανθρακες (Αν κανω λαθος, διορθωστε!!!!!)

πληζ, πειτε μου οτι το κολοκυθι που εφαγα σημερα δεν ειναι κι αυτο αμυλουχος υδατανθρακας, δε θα το αντεξω!!!

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    αυτο το λαχανικο σαλατα δεν το εχω καταλαβει. εμενα μαρουλι μου μοιαζει. εχει αλλη γευση?
    α, την αλλη φορα κανε και μια αλλη σως με γιαουρτι, μαγιο λαιτ και κετσαπ. ακομη καλυτερη για παπατες τηγανητες και οχι μονο
    σχεδόν ίδιο με μαρούλι είναι αλλά έχει μάλλον πιο απαλή γεύση
    εγώ αυτό το τρώω.
    το έμαθα από τα goody?s
    τέτοιο βάζουν στη σίζαρς

Senior Member
    Originally posted by click
    μπορεις να κανεις πχ φακες κ να τις τιγκαρεις στη ντοματα το κρεμμυδι κ το καροτο
    (ριξτα ολα στο μουλτι να γινουν χυλος κ ετσι οταν μαγειρευτουν με την φακη δε θα νιωθεις οτι τα τρως)
    αλλα δυστυχως ντοματα και καροτο ειναι αμυλουχοι υδατανθρακες (Αν κανω λαθος, διορθωστε!!!!!)

πληζ, πειτε μου οτι το κολοκυθι που εφαγα σημερα δεν ειναι κι αυτο αμυλουχος υδατανθρακας, δε θα το αντεξω!!!
    τι εννοεις? κανεις καποια διαιτα κ δεν κανει να τρως τετοια?
    πιστευω οτι καποιος που δεν τρωει οσα πρεπει να παιρνει τις απαραιτητες βιταμινες απο μη αμυλουχα λαχανικα
    κανει εγκλημα να στερειται κ τα λιγα λαχανικα που τρωει...
    αλλο τρωω απολα κ κοβω καποια για λιγο να χασω βαρος αμεσα,
    αλλο ειμαι μιζερος στο φαγητο κ κοβω κ το ελαχιστο γι ανα χασω...

Senior Member
    klick τα φασολια δεν χαλανε, μη μασας. κριμα ειναι.

τα καροτα και ντοματες να τα τρως και ας ειναι αμυλουχα. κανεις καποια συγκεκριμενη διαιτα? τα κολοκυθακια νερο εχουν, οχι αμυλο:smilegrin:

ΜΚΕΗ and lessing thanks for your answers.

hopa, πανε για κανενα καφε citygate θεσσαλονικη να βρεις και τσιλι!! αληθεια, ποτε θα παμε εκει για καφε?

Senior Member
    klick τα φασολια δεν χαλανε, μη μασας. κριμα ειναι.

τα καροτα και ντοματες να τα τρως και ας ειναι αμυλουχα. κανεις καποια συγκεκριμενη διαιτα? τα κολοκυθακια νερο εχουν, οχι αμυλο:smilegrin:

ΜΚΕΗ and lessing thanks for your answers.

hopa, πανε για κανενα καφε citygate θεσσαλονικη να βρεις και τσιλι!! αληθεια, ποτε θα παμε εκει για καφε?
    τρωω βρε και ας ειναι αμυλουχα, δεν κανω συγκεκριμενη διαιτα, ο,τι ναναι.
    εβαλα τα φασολια!
    ειναι καμποση ωρα, σχεδον μιση ωρα. νερουλα ειναι παντως ε?
    να σβησω το ματι? ή να περιμενω και καλα να γινει πιο πυκτο? δεν εχω ιδεα.

Originally posted by click

τι εννοεις? κανεις καποια διαιτα κ δεν κανει να τρως τετοια?
    πιστευω οτι καποιος που δεν τρωει οσα πρεπει να παιρνει τις απαραιτητες βιταμινες απο μη αμυλουχα λαχανικα
    κανει εγκλημα να στερειται κ τα λιγα λαχανικα που τρωει...
    αλλο τρωω απολα κ κοβω καποια για λιγο να χασω βαρος αμεσα,
    αλλο ειμαι μιζερος στο φαγητο κ κοβω κ το ελαχιστο γι ανα χασω...
    βασικα τυχαινει η διατροφη μου να ειναι τιγκα στο αμυλο και στους υδατανθρακες γενικως. μου λειπουν τα λαχανικα, επειδη δεν τα μπορω.
    και αυτο ειναι το προβλημα μου. που ο,τι νομιζα οτι ηταν λαχανικο, τελικα ειναι υδατανθρακας.
    μονο σαλατα και μαρουλι μεσα στο τοστ βαζω.
    τωρα τελευταια καταφερα να τρωω και κολοκυθι! ευτυχως που δεν ειναι υδατανθρακας.. ουφ...

Senior Member
    νατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ευχαριστω θερμα τη bomo και τη barb για τη συνταγη!!!!:smilegrin:

Senior Member
    ένσταση!!!! εγώ σου είπα να βάλεις και καρότο και λίγο σέλινο! ρε συ click θα με περάσει ο κόσμος για ακαμάτρα!

Senior Member
    Originally posted by bomo
    ένσταση!!!! εγώ σου είπα να βάλεις και καρότο και λίγο σέλινο! ρε συ click θα με περάσει ο κόσμος για ακαμάτρα!
    αχαχαχαχαχααχαχαχαχααχχαχ α
    ακαματρα? :P

σελινο δεν ειχα, ξεχασα να παρω!
    καροτα τρωω πολλα μπουχτησα ρε συ, ουτε ο μπαγκς μπανυ να ημουν.

ελα να βλεπω προτασεις για το μπομοκοριτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    μα ακαμάτρα τί προτάσεις περιμένεις να ρθουν;;; με ξεφτίλησες ευλογημένη!!

Senior Member
    μπορουμε να κανουμε ενα διαγωνισμο φασολαδας! oποια κερδισει παιρνει το γαμπρο!
    με εχεις ανετα.

ειδικα αμα παιξω με τα σημερινα που ειναι σαν κοτρωνιτσες...
    καλα ποση ωρα βρασιμο ηθελαν τα ρημαδια? :P

Senior Member
    καλα στη φασολαδα σας σκιζω αλλα ειμαι κ νιοπαντρη οποτε το βουλωνω
    πολυ ωραια φαινεται κλικ!
    ελπιζω να τα μουλιασες τα φασολια πριν μην γινεις αεριωθουμενο μετα αμα τη φας...
    εχουν δικιο τα κοριτσια, το καροτο μεσα λεει πολυ!

Senior Member
    κλικ πολύ καλή φαίνεται και σου χύλωσε κιόλας, μια χαρά!
    αν και για μένα φασολάδα χωρίς καρότα και σέλινο δε γίνεται, δηλ για να καταλάβετε εάν δεν τα έχω δε θα τη φτιάξω καν...
    tip: σέλινο για να έχεις πάντα πάρε ένα ματσάκι, πλύνε το, ψιλόκοψέ το, άστο να στεγνώσει σε κανα σουρωτήρι (για να μην κρυσταλλώσει) και βάλτο σε σακουλάκι στην κατάψυξη, και όποτε χρειάζεσαι για μαγείρεμα μόνο (δηλ σε σαλάτα δε μπαίνει το κατεψυγμένο) έχεις διαθέσιμο!

εγώ βράζω λίγο πρώτα τα φασόλια, δεν το χύνω το ζουμί (παλιά το έχυνα) και παρόλα αυτά δε μας έχει πειράξει ποτέ (ούτε καν το μωρό!), και μετά βάζω τα λαχανικά να βράσουν όλα μαζί. στη χύτρα τα αφήνω κανα μισάωρο νομίζω και βράζουν μια χαρά.
    σε απλή κατσαρόλα θέλει πολλη ώρα η φασολάδα....... δεν ξέρω πόση αλλά σίγουρα καμια ώρα θα έλεγα (βέβαια πάντα εξαρτάται και απο το φασόλι)

Senior Member
    λοιπον και επειδη η πειρα μετραει, θα συμφωνησω με τη νινα. νομιζω κλικ οτι η φασολαδα σου ηθελε κι αλλο βρασιμο. πρεπει να σου εγιναν σκληρα? κι εγω βραζω πρωτα τα φασολια και μετα τα υπολοιπα. και επισης πρεπει αν εβαλες πολυ ντοματα. βεβαια γουστα ειναι αυτα και μιαμ μιαμ μου φαινεται. δεν ερχεσαι μαι βολτα και στο σπιτι μου να μου μαγειρευεις καμια βδομαδα? θα σου μαθω και τα κολπα στη μαγειρικη!! κατσε να διαλεξω βδομαδα....

Senior Member
    λοιπον και επειδη η πειρα μετραει, θα συμφωνησω με τη νινα. νομιζω κλικ οτι η φασολαδα σου ηθελε κι αλλο βρασιμο. πρεπει να σου εγιναν σκληρα? κι εγω βραζω πρωτα τα φασολια και μετα τα υπολοιπα. και επισης πρεπει αν εβαλες πολυ ντοματα. βεβαια γουστα ειναι αυτα και μιαμ μιαμ μου φαινεται. δεν ερχεσαι μαι βολτα και στο σπιτι μου να μου μαγειρευεις καμια βδομαδα? θα σου μαθω και τα κολπα στη μαγειρικη!! κατσε να διαλεξω βδομαδα....
    το ζουμι ηταν πολυ νοστιμο. τα φασολια καλα αστα να πανε. ηθελαν πανω απο 1 ωρα βρασιμο, αλλα το ειχα ξεχασει και τα εβγαλα στη μιση ωρα που ειχε πιει το νερο.
    νεξτ ταημ σελινο και παραπανω βρασιμο!!

αν σας μαγειρευω 1 βδομαδα, θα χασετε απαντες 7 κιλα σε 7 μερες! :smilegrin:

Page 3 of 53 FirstFirst 1234513 ... LastLast