Results 31 to 45 of 785
-
20-10-2010, 23:03 #31
λοιπον σημερα ουτε εγω εκανα τιποτα το ιδιατερο, δεν προλαβαινα. πεταξα πατατα και κολοκυθι στην κατσαρολα νεροβραστα, με φετα.
πηρα ομως μελιτζανα! αυριο μαλλον θα τη δοκιμασω στο φουρνο.
αλλα εκανα αλλη μια βλακεια. χτες ειχα βαλει φασολια στο νερο.
τελικα δεν τα εφτιαξα σημερα.
πειραζει που τα εβαλα οπως ηταν με το νερο τους στο ψυγειο? κρατανε μεχρι αυριο???
Μπαρμπι, ουτε εγω βρηκα κολοκυθια στο σουπερ μαρκετ! τυχαιο? δε νομιζω!
ευτυχως ειχε περισσεψει κολοκυθι στην αδελφη μου, απο το χωριο ενος φιλου της.
με τις σαλτσες και τις σως, ομολογω πως με εχετε μπλοκαρει :P
- 20-10-2010, 23:05 #32
Originally posted by koralaki
μπορεις να κανεις πχ φακες κ να τις τιγκαρεις στη ντοματα το κρεμμυδι κ το καροτο
(ριξτα ολα στο μουλτι να γινουν χυλος κ ετσι οταν μαγειρευτουν με την φακη δε θα νιωθεις οτι τα τρως)
αλλα δυστυχως ντοματα και καροτο ειναι αμυλουχοι υδατανθρακες (Αν κανω λαθος, διορθωστε!!!!!)
πληζ, πειτε μου οτι το κολοκυθι που εφαγα σημερα δεν ειναι κι αυτο αμυλουχος υδατανθρακας, δε θα το αντεξω!!!
20-10-2010, 23:29 #33
Originally posted by BARB3
αυτο το λαχανικο σαλατα δεν το εχω καταλαβει. εμενα μαρουλι μου μοιαζει. εχει αλλη γευση?
α, την αλλη φορα κανε και μια αλλη σως με γιαουρτι, μαγιο λαιτ και κετσαπ. ακομη καλυτερη για παπατες τηγανητες και οχι μονο
εγώ αυτό το τρώω.
το έμαθα από τα goody?s
τέτοιο βάζουν στη σίζαρς
21-10-2010, 02:49 #34
Originally posted by click
μπορεις να κανεις πχ φακες κ να τις τιγκαρεις στη ντοματα το κρεμμυδι κ το καροτο
(ριξτα ολα στο μουλτι να γινουν χυλος κ ετσι οταν μαγειρευτουν με την φακη δε θα νιωθεις οτι τα τρως)
αλλα δυστυχως ντοματα και καροτο ειναι αμυλουχοι υδατανθρακες (Αν κανω λαθος, διορθωστε!!!!!)
πληζ, πειτε μου οτι το κολοκυθι που εφαγα σημερα δεν ειναι κι αυτο αμυλουχος υδατανθρακας, δε θα το αντεξω!!!
πιστευω οτι καποιος που δεν τρωει οσα πρεπει να παιρνει τις απαραιτητες βιταμινες απο μη αμυλουχα λαχανικα
κανει εγκλημα να στερειται κ τα λιγα λαχανικα που τρωει...
αλλο τρωω απολα κ κοβω καποια για λιγο να χασω βαρος αμεσα,
αλλο ειμαι μιζερος στο φαγητο κ κοβω κ το ελαχιστο γι ανα χασω...
21-10-2010, 08:56 #35
klick τα φασολια δεν χαλανε, μη μασας. κριμα ειναι.
τα καροτα και ντοματες να τα τρως και ας ειναι αμυλουχα. κανεις καποια συγκεκριμενη διαιτα? τα κολοκυθακια νερο εχουν, οχι αμυλο:smilegrin:
ΜΚΕΗ and lessing thanks for your answers.
hopa, πανε για κανενα καφε citygate θεσσαλονικη να βρεις και τσιλι!! αληθεια, ποτε θα παμε εκει για καφε?
21-10-2010, 14:09 #36
klick τα φασολια δεν χαλανε, μη μασας. κριμα ειναι.
τα καροτα και ντοματες να τα τρως και ας ειναι αμυλουχα. κανεις καποια συγκεκριμενη διαιτα? τα κολοκυθακια νερο εχουν, οχι αμυλο:smilegrin:
ΜΚΕΗ and lessing thanks for your answers.
hopa, πανε για κανενα καφε citygate θεσσαλονικη να βρεις και τσιλι!! αληθεια, ποτε θα παμε εκει για καφε?
εβαλα τα φασολια!
ειναι καμποση ωρα, σχεδον μιση ωρα. νερουλα ειναι παντως ε?
να σβησω το ματι? ή να περιμενω και καλα να γινει πιο πυκτο? δεν εχω ιδεα.
Originally posted by click
πιστευω οτι καποιος που δεν τρωει οσα πρεπει να παιρνει τις απαραιτητες βιταμινες απο μη αμυλουχα λαχανικα
κανει εγκλημα να στερειται κ τα λιγα λαχανικα που τρωει...
αλλο τρωω απολα κ κοβω καποια για λιγο να χασω βαρος αμεσα,
αλλο ειμαι μιζερος στο φαγητο κ κοβω κ το ελαχιστο γι ανα χασω...
και αυτο ειναι το προβλημα μου. που ο,τι νομιζα οτι ηταν λαχανικο, τελικα ειναι υδατανθρακας.
μονο σαλατα και μαρουλι μεσα στο τοστ βαζω.
τωρα τελευταια καταφερα να τρωω και κολοκυθι! ευτυχως που δεν ειναι υδατανθρακας.. ουφ...
21-10-2010, 14:21 #37
νατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ευχαριστω θερμα τη bomo και τη barb για τη συνταγη!!!!:smilegrin:
21-10-2010, 14:22 #38
ένσταση!!!! εγώ σου είπα να βάλεις και καρότο και λίγο σέλινο! ρε συ click θα με περάσει ο κόσμος για ακαμάτρα!
21-10-2010, 14:26 #39
Originally posted by bomo
ένσταση!!!! εγώ σου είπα να βάλεις και καρότο και λίγο σέλινο! ρε συ click θα με περάσει ο κόσμος για ακαμάτρα!
ακαματρα? :P
σελινο δεν ειχα, ξεχασα να παρω!
καροτα τρωω πολλα μπουχτησα ρε συ, ουτε ο μπαγκς μπανυ να ημουν.
ελα να βλεπω προτασεις για το μπομοκοριτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21-10-2010, 14:33 #40
μα ακαμάτρα τί προτάσεις περιμένεις να ρθουν;;; με ξεφτίλησες ευλογημένη!!
21-10-2010, 14:36 #41
μπορουμε να κανουμε ενα διαγωνισμο φασολαδας! oποια κερδισει παιρνει το γαμπρο!
με εχεις ανετα.
ειδικα αμα παιξω με τα σημερινα που ειναι σαν κοτρωνιτσες...
καλα ποση ωρα βρασιμο ηθελαν τα ρημαδια? :P
21-10-2010, 19:34 #42
καλα στη φασολαδα σας σκιζω αλλα ειμαι κ νιοπαντρη οποτε το βουλωνω
πολυ ωραια φαινεται κλικ!
ελπιζω να τα μουλιασες τα φασολια πριν μην γινεις αεριωθουμενο μετα αμα τη φας...
εχουν δικιο τα κοριτσια, το καροτο μεσα λεει πολυ!
22-10-2010, 09:08 #43
κλικ πολύ καλή φαίνεται και σου χύλωσε κιόλας, μια χαρά!
αν και για μένα φασολάδα χωρίς καρότα και σέλινο δε γίνεται, δηλ για να καταλάβετε εάν δεν τα έχω δε θα τη φτιάξω καν...
tip: σέλινο για να έχεις πάντα πάρε ένα ματσάκι, πλύνε το, ψιλόκοψέ το, άστο να στεγνώσει σε κανα σουρωτήρι (για να μην κρυσταλλώσει) και βάλτο σε σακουλάκι στην κατάψυξη, και όποτε χρειάζεσαι για μαγείρεμα μόνο (δηλ σε σαλάτα δε μπαίνει το κατεψυγμένο) έχεις διαθέσιμο!
εγώ βράζω λίγο πρώτα τα φασόλια, δεν το χύνω το ζουμί (παλιά το έχυνα) και παρόλα αυτά δε μας έχει πειράξει ποτέ (ούτε καν το μωρό!), και μετά βάζω τα λαχανικά να βράσουν όλα μαζί. στη χύτρα τα αφήνω κανα μισάωρο νομίζω και βράζουν μια χαρά.
σε απλή κατσαρόλα θέλει πολλη ώρα η φασολάδα....... δεν ξέρω πόση αλλά σίγουρα καμια ώρα θα έλεγα (βέβαια πάντα εξαρτάται και απο το φασόλι)
22-10-2010, 09:42 #44
λοιπον και επειδη η πειρα μετραει, θα συμφωνησω με τη νινα. νομιζω κλικ οτι η φασολαδα σου ηθελε κι αλλο βρασιμο. πρεπει να σου εγιναν σκληρα? κι εγω βραζω πρωτα τα φασολια και μετα τα υπολοιπα. και επισης πρεπει αν εβαλες πολυ ντοματα. βεβαια γουστα ειναι αυτα και μιαμ μιαμ μου φαινεται. δεν ερχεσαι μαι βολτα και στο σπιτι μου να μου μαγειρευεις καμια βδομαδα? θα σου μαθω και τα κολπα στη μαγειρικη!! κατσε να διαλεξω βδομαδα....
22-10-2010, 11:37 #45
λοιπον και επειδη η πειρα μετραει, θα συμφωνησω με τη νινα. νομιζω κλικ οτι η φασολαδα σου ηθελε κι αλλο βρασιμο. πρεπει να σου εγιναν σκληρα? κι εγω βραζω πρωτα τα φασολια και μετα τα υπολοιπα. και επισης πρεπει αν εβαλες πολυ ντοματα. βεβαια γουστα ειναι αυτα και μιαμ μιαμ μου φαινεται. δεν ερχεσαι μαι βολτα και στο σπιτι μου να μου μαγειρευεις καμια βδομαδα? θα σου μαθω και τα κολπα στη μαγειρικη!! κατσε να διαλεξω βδομαδα....
νεξτ ταημ σελινο και παραπανω βρασιμο!!
αν σας μαγειρευω 1 βδομαδα, θα χασετε απαντες 7 κιλα σε 7 μερες! :smilegrin:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή