για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 53 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 785
  1. #466
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Μπράβο Ελενάκι μου!!! Είδες τελικά που χρειάζετε πολύ λίγη προσπάθεια? Φένετε φανταστικό, καλή όρεξη!

  2. #467
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by eleni1201
    Ζητείται συνταγή για ψαρόσουπα... Όσο πιο λαιτ τόσο το καλύτερο!
    Ελένη μου πολύ απλή είναι αυτή. και φένετε και νόστημη.

    http://www.sintagespareas.gr/sintages/psarosoupa.html

    Για ρήξε μια ματιά
    Μπραβο Πωλινα πολυ ωραιο σαιτ!:thumbup:

  3. #468
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    Μπράβο λενάκι μου θεικό το φαγητό. Πωπω Χριστέ μου που αρχισα να βλέπω θεικό το μπρόκολο.
    Αντε τώρα που πήρες φόρα περιμένουμε και άλλες μαγειρικές απόπειρες.
    Δοκίμασε και το κοκκινόψαρο που σου είπε η σμαρτ. Είναι θεικό. Ειδικά βραστό με λαχανικά.

  4. #469
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    καλέ τι μαθαίνω με σας σήμερα? Μπρόκολο με γιαούρτι? Δεν το χω δοκιμάσει ποτέ. Σούπερ ιδέα γιατί ομολογώ ότι το μπροκολάκι σκέτο δε μου πάει πολύ εύκολα κάτω.

  5. #470
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    607
    αντε καλέ σιγά τα παράξενα γούστα. Μπρόκολο με γιαουρτακι μια χαρά μου ακούγεται. Εγώ έχω κάνει χειρότερους που ντρέπομαι και να τους αναφέρω τι λέμε τώρα.

  6. #471
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Originally posted by eleni1201
    Μπριζόλα με σοκολάτα για πρωινό το δικό μου αποκορύφωμα πριν καμια πενταριά χρόνια:tumble:
    Δεν μου ακούγετε και τόσο παράξενο καλή μου, αν σκεφτείς ότι εγώ τρώω, ή μάλλον έτροα σάντουιτς με μαρμελάδα και σαλάμι. Είναι πολύ ωραίος ο συνδιασμός γλυκού με αλμυρού.

  7. #472
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Τρώς πολύ το γιαούρτι ε? Και εγώ!!!! Δεν υπάρχει φαγητό που να μην το φάω με γιαούρτι! Αν δεν έχω γιαούρτι, πολύ απλά δεν τρώω!!!!! Αλήθεια λέω!!!

  8. #473
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Originally posted by eleni1201
    Χα χα χα, όχι τόοοοοοοοοοοσο πολύ, αλλά ναι το αγαπώ. Όχι όποιο να ναι. Το τοταλ, και καλύτερα το 2%. Το 0% είναι εντελώς άγευστο για μένα.
    Εγώ το Κριστις το λαιτ. Είναι Κυπριακό, αλλά βάζει κάτω πολλά ευρωπαικά!

  9. #474
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by eleni1201
    Χα χα χα, όχι τόοοοοοοοοοοσο πολύ, αλλά ναι το αγαπώ. Όχι όποιο να ναι. Το τοταλ, και καλύτερα το 2%. Το 0% είναι εντελώς άγευστο για μένα.
    Εγώ το Κριστις το λαιτ. Είναι Κυπριακό, αλλά βάζει κάτω πολλά ευρωπαικά!
    Πωλινιον για ριξε τη συνταγη με τα ξυροκαρπια!

  10. #475
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Α ναι το ξέχασα λέσσινκ μου!!!!

    ΡΙΖΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

    Υλικά:
    1 ποτήρι ρίζι μπασμάτι φουσκομένο σε νερό για μια ώρα
    1 ζωμό λαχανικών

    500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο
    1.5 κουταλιά βούτηρο ή βιτάμ
    5 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
    5 κουταλιές την σούπας φυστίκι αιγίνης ανάλατο (καθαρισμένο από το τσόφλι εννοείτε)
    5 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα ψυλοκομμένα
    αλάτι, πιπέρι, κίμινο, κανέλα


    Σε ένα κασαρολάκι ψήνουμε το ρίζι σε χαμηλή φωτιά (1 ποτήτι ρίζι 2 και κάτι ποτήρια νερό).

    Σε ένα τηγάνι βάζουμε την μια κουταλιά της σούπας βούτηρο, και μόλις λιώσει προσθέτουμε τον κιμά. χαμηλώνουμε την φωτιά και ψήνουμε στην αρχή με σκεπασμένο το τηγάνι να κατεβάσει τα υγρά του, και μετά ξεσκεπάζουμε για να τα τραβήξει. Πρέπει να ψηθεί καλά ο κιμάς.
    Εν το μεταξύ, όσο ψήνετε ο κιμάς, σε ένα άλλο μικρό τηγανάκι βάζουμε την μισή κουταλιά βότυρο και τους ξυρούς καρπούς. ανακατέβουμε καλά μέχρι να ροδίσουν αρκετά.
    Οταν είναι έτοιμος ο κιμάς, προσθέτουμε τους ξυρούς καρπούς μαζί με το βότυρό τους, αλάτι, πιπέρι λίγο κίμινο και λίγη κανέλα. Ανακατέβουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά.
    Σε μια πιατέλα βάζουμε το ρίζι, κάι από πάνω βάζουμε το μίγμα του κιμά μαζί με οτιδήποτέ υγρό έχει μίνει μέσα στο τηγάνι. Σερβίρουμε αμέσως.

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

  11. #476
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Λοιπον,οργανωνω γκρουπακι κ ερχομαστε Κυπρο για να μας μαγειρευεις Πωλινακι!!!!!!!!!

  12. #477
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Originally posted by onelifeonechance
    Λοιπον,οργανωνω γκρουπακι κ ερχομαστε Κυπρο για να μας μαγειρευεις Πωλινακι!!!!!!!!!
    Κοπιάστε Πηνελόπη μου όποτε θέλετε!!!! Χαρά μου!!! Το σπίτι μου είναι μεγάλο (το έχεις δει στις φώτο) όλοι οι καλοί χωράν!!!!!

  13. #478
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Τι βαζουμε μεσα σε μια χορτοπρασσοσπανακοπιτα?

    εκτος απο αυτα που ειχα βαλει στη σπανακοτυροπιτα, θελω να βαλω κι αλλα πρασινολαχανικοειδη αλλα δεν ξερω τι!

    πειτε καμμια ιδεα

  14. #479
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by onelifeonechance
    Λοιπον,οργανωνω γκρουπακι κ ερχομαστε Κυπρο για να μας μαγειρευεις Πωλινακι!!!!!!!!!
    μεσα!!!!

  15. #480
    δεν ξερω τι ειχες βαλει στην πιτουλα σου,αλλα θα σου πω πρασινουλια.Εμεις στην Αρτα τις λεμε χορτοπιτες,σεσκουλα,λαπατα ,τσουκνιδα,σπανακι,ανιθο κρεμμυδακι φρεσκο,πρασο,μαιντανο,και κλασικα,αυγα,τυρι,καιλιγο τραχανα για να παρει τα υγρα,μην σου φανει παραξενη η τσουκνιδα,δεν καιει στο φαγητο και ειναι φοβερη καλη επιτυχια

Page 32 of 53 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •