για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 53 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 785
  1. #511
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,266
    Kλικλικω μην εισαι τοσο φιλοτιμη κ ασχολεισαι με τις πιτες βαλε παιδι μου τη βρωμη πανω κατω να τελειωνεις κανει κ ωραια κρουστα.Βεβαιως εγω ολα τα τρωω δεν εχω προβλημα αν κ προτιμω αλευρι ολικης.Παρακαλω το κομματι μου να σταλει με κουριερ για να ειναι φρεσκο θα σου στοιχησει λιγο παραπανω αλλα χαλαλι θα σε παινεψουμε στο γαμπρο!

  2. #512
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    πωπω τι γινεται εδω ρε???????????????????????

    μιλαμε για τρελο κραξιμο
    γιατρε μου, σωσε με!!!!!!!!

    1)δεν εκανα πιτα :P
    2)σιγα μην ανοιξω φυλλο, ουτε πλαστη δεν εχω. ουτε γυαλινο μπουκαλι. αλλο κυλινδρικο δεν ξερω, να ψαξω, με φαγατε!!!
    3)ε ποσα βουτυρα εχει η ρημαδοσφολιατα πια?????????? την τυχη μου μεσα!!!!
    4)λοιπον ελεγα να την κανω με βρωμη, αλλα πώς θα ενωθει η βρωμη???? βαζουμε κατι? νερο πχ?
    5)αμα θες βρωμοπιτα(εννοω με βρωμη.............) να μαζεψεις τα κουβαδακια σου και ναρθεις προς τα πανω!!!

  3. #513
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    Originally posted by click

    σιγα μην ανοιξω φυλλο, ουτε πλαστη δεν εχω. ουτε γυαλινο μπουκαλι. αλλο κυλινδρικο δεν ξερω
    κυλινδρικο, καμπυλο παντως αν εχεις, δεν κανει, μη το δοκιμασεις!

    και κοιτα να δεις τι θα σκεφτουν τα βρωμικα απο βρωμη μυαλα!

    εμενα παντως το μυαλο μου πηγε σε στραβο αγγουρι...

  4. #514
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Ζύμη για πίτα


    3/4 του ποτηριού χλιαρό νερό
    1/4 του ποτηριού ελαιόλαδο
    1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    1/2 κουταλάκι του γλυκού baking powder
    αλέυρι όσο πάρει


    Βάζεις στο ποτήρι ως τα 3/4 χλιαρό νερό και το συμπληρώνεις με το λάδι.
    Το αδείαζεις σε μία λεκάνη και βάζεις τα υπόλοιπα υλικά, εκτός απ' το αλέυρι.
    Ανακατεύεις ελαφρά και ρίχνεις αλεύρι μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη.
    Το αφήνεις να σταθεί 1/2 ώρα και το χωρίζεις στα δύο.
    Ανοίγεις το ένα κομμάτι σε φύλλο, το στρώνεις στο ταψί, που το έχεις λαδώσει, βάζεις την γέμιση και βάζεις και το αλλο φύλλο απο πάνω.
    ?Χαράζεις και ψήνεις στους 180 βαθμούς.

  5. #515
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    Originally posted by click
    πωπω τι γινεται εδω ρε???????????????????????

    μιλαμε για τρελο κραξιμο
    γιατρε μου, σωσε με!!!!!!!!

    1)δεν εκανα πιτα :P
    2)σιγα μην ανοιξω φυλλο, ουτε πλαστη δεν εχω. ουτε γυαλινο μπουκαλι. αλλο κυλινδρικο δεν ξερω, να ψαξω, με φαγατε!!!
    3)ε ποσα βουτυρα εχει η ρημαδοσφολιατα πια?????????? την τυχη μου μεσα!!!!
    4)λοιπον ελεγα να την κανω με βρωμη, αλλα πώς θα ενωθει η βρωμη???? βαζουμε κατι? νερο πχ?
    5)αμα θες βρωμοπιτα(εννοω με βρωμη.............) να μαζεψεις τα κουβαδακια σου και ναρθεις προς τα πανω!!!
    πίστεψε με πολλα!!!
    δε φανταζεσαι ποσα..
    αλλα γιατι ναπαρεις σφολιατα κ οχι φυλλα κρουστας?

  6. #516
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Originally posted by eleni1201
    Είσαι αστέρι!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!:bouncy:
    Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα! Φυσικά θα προτιμούσα να με έλεγες φεγγάρι, που είναι μοναδικό αλλά οκ συμβιβάζομαι!

  7. #517
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Originally posted by eleni1201
    Χι χι χι ΜΟΝΑΔΙΚΗ είσαι Πωλινάκι!!!:bisou:
    Το ξέρω!!! Γιαυτό και όλοι με αγαπάνε :tumble::smilegrin::tumble::smilegrin:

  8. #518
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Μπράβο Ελένη μου!!! Δεν φαντάζεσε πόσο χαρούμενη με κάνεις που άρχισες να ασχολείσε με το μαγείρεμα. Και ειδικά που φένετε να το απολαμβάνεις!!!! Να ξέρεις πως αν αυτό που φτιάχνεις, το φτιάχνεις με την καρδιά σου, πάντα θα είναι πεντανόστημο! Περιμένουμε φωτογραφία!

  9. #519
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Originally posted by eleni1201
    Έχω να πω οτι είμαι πάααααααααααααααααρα πολύ περίφανη για τον εαυότ μου. Σήμερα για πρώτη φορά καθάρισα ψάρια (με γάντια, αλλά δεν έχει σημασία), και ενώ πρέπει αμέσως να μπω στο μπάνιο γιατί είμαι γεμάτη λέπια, κυρίως στο πρόσωπο, το βρήκα πολύ διασκεδαστικό, νέα εμπειρία και πρώτη φορά φτιάχνω σούπα-ψαρόσουπα! Θα σας βγάλω φωτό μετά. Δεν ξέρω αν λέει γευστικά, αλλά νιώθω χαρά και μεγαλείο!!!:tumble:
    Mπραβο νοικοκυρα μου!!:tumble::spin:

  10. #520
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Δεν ανέβηκε η φωτο Ελενη μου

  11. #521
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    οοοοοοοοο!!!!!!!!! Ωραίο φένετε!!!! Από γεύση τί λέει?

  12. #522
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Originally posted by eleni1201
    Ποστάρω πρώτα το μήνυμα και μετά κάνω έντιτ για να βάλω το αρχείο. Δεν μπορώ αλλιώς.
    Αντί να γράψεις το μήνυμα στο κουτί κάτω, να πατάς ποστ ριπλάι που έχει κάτω απο το τελευταίο ποστ!!!! Ετσι δεν θα κάνεις διπλό κόπο!

  13. #523
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,557
    Eλενακι μου φαινεται σουπερ!
    Βγηκε γλυκια εξαιτιας του καροτου!

  14. #524
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    Originally posted by eleni1201
    Αυτό είναι ένα μικρό μερος αυτού που θα φάω σήμερα. Μου βγήκε μπόλικη, και πολύ γλυκιά, δεν ξέρω γιατί. Έχω ρίξει ΤΟ αλάτι για να την συνεφέρω!!! Κι ίσως ήθελε το ρυζάκι της, αλλά για μένα καλά είναι και χωρίς το ρύζι.:smilegrin:

    ελενακι, το λεμονι ειναι η λυση σου να ρθει στα ισα της , οχι το αλατι
    καλη ορεξη

  15. #525
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,527
    μμμ.... επαιζα με το σκυλο μου

    το θεωρησα αυτονοητο.... σε ολες τις σουπες... την επομενη φορα .. κ να βαλεις κ κρεμμυδι ξερο την επομενη φορα

Page 35 of 53 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •