για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 53 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 785
    Senior Member

Senior Member
    Λοιπον πηρα ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ απο ενα μαγαζι με βιολογικα.Τα παιδια που το ειχαν μου ειπαν οτι δεν ειναι ευρεως γνωστο αλλα ειναι τινγκα στο ασβεστιο κ αλλα ωφελιμα.Εμενα που το δοκιμασα μου αρεσε η γευση.Θυμιζει σοκολατα κ χρησιμοποιειται κ σαν γλυκαντικο στο τσαι η με το γιαουρτι η κ μονο του.Ειναι αρκετα ρευστο.Για οποιον ενδιαφερεται για τις θερμιδες,εχει 200 στα 100γραμ.

Senior Member
    ρε συ τρελαίνομαι! καλα, τα 'κουλουράκια με το όψιμο':smirk: δεν τα τρώτε στην Ελλάδα??

Senior Member
    Φουξια από που είσαι?

Senior Member
    cyprus το αθάνατο νησί

Senior Member
    Originally posted by fuxia
    cyprus το αθάνατο νησί
    ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Απο αγλαντζια, εσύ?

Senior Member
    Originally posted by smart
    Originally posted by lessing
    η Χοντρουμπελλα,πλουσια κ διασημη κληρονομος κινειται στους κοσμικους κυκλους της Ν.Υορκης.Τ ι θα γινει οταν σηναντησει σε ενα παρτυ τον Παρηαδωνη Κουφο της γνωστης οικογενειας;Ενας παραφορος ποθος πλημμυριζει την Χοντρουμπελλα.Αλλα υπαρχει κατι που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ....
    Μη χασετε τα καινουργια επεισοδια της καινουργιας μας σειρας ΧΟΝΤΡΟΥΜΠΕΛΑ η αγριογατα.
    Μονο στο ΣΤΑΡ
    Μην λες τιποτα για σενα.Αφησε τους αλλους να χτισουν το μυθο σου...

ευτυχως που εβαλες κ τη χοντρουμπελλα στο παιχνιδι γιατι το χεις μπιπ το φορουμ!!!!
    τι πραγματα ειναι αυτα?
    εισαι σε φορουμ διαταραχων τροφης κυρια μου!!!
    μονο να κλαιγεσαι επιτρεπεται εδω μεσα !
    Η σεξυ ΣΜΑΡΤ δουλευε στο γραφειο της.Το αφεντικο της ενας τυπος που εφερνε στον Χαρισσον Φορντ 10 χρονια πριν,ελειπε.Ξαφνικα ενω ηταν αποροφημενη στα χαρτια της ενιωσε να την διαπερνα ενας ηλεκτρισμος.Σηκωσε το κεφαλι κ ειδε εναν αντρα με πηρινα ματια καρφωμενο στο ντεκολτε της.-Παρακαλω μπορω να σας βοηθησω;-ειπε η Σμαρτ με επαγγελματικη φωνη τιναζοντας με χαρη τα πλουσια μαλια της.-Εε οχι ευχαριστω δεσποινις.Ειχα απορροφηθει-Η φωνη του ηχησε βαθια κ ζεστη.-Εδω ειμαστε κεντρο Αυτογνωσιας οπως ξερετε.''Γνωρισε κ μυρισε τον εαυτο σου''-ειπε η Σμαρτ με καποια αυστηροτητα.-Πως βεβαιως ειπε ο αντρας.-Με συγχωρειτε που εισεβαλα σαν απροσκλητος επισκεπτης αλλα δειγματιζω μια σειρα προιοντων.Πρωτες υλες για γαλατοπιτα.
    (συνεχιζεται στο ΣΤΑΡ FM100)
    Μην το χασετε.Καθημερινα στις 2.41.Μια επαναστατημενη γυναικα κ ενας μποεμ ρηξικελευθρος αντρας πιασμενοι στα φτερα του ερωτα.Που οδηγει;Πως θα αντιδρασει ο εργοδοτης;Ακουστε τη συνεχεια της επικινδυνης αυτης αγαπης στο ΣΤΑΡ 100.

Senior Member
    εγώ από πάφο
    λεσινγκ έλιωσα.. θα τα φάω τα νύχια μου μέχρι να δω το happy end!!

Senior Member
    εγώ από πάφο
    λεσινγκ έλιωσα.. θα τα φάω τα νύχια μου μέχρι να δω το happy end!!
    nice!!! Λίγο μακριά πέυτεις αλλά δεν μας πειράζει!

Senior Member
    που λαλείς...να τους μαθουμε τι εστί όψιμο! εσιει που τα xmas να τα τιμήσω!:bouncing:

Senior Member
    που λαλείς...να τους μαθουμε τι εστί όψιμο! εσιει που τα xmas να τα τιμήσω!:bouncing:
    Μανα μου εν εχουν υπόθεσην ώρες ώρες!!!!!! Πρέπει να ερτουν Κύπρο για να καταλάβουν ίνταλος τρώει ο σωστός ο κόσμος!

Senior Member
    Η ΣΜΑΡΤ ενιωσε μια παραξενη εξαψη.-Απο που εισαι;ρωτησε-Απο την Κυπρο.Εχω μια αποστολη.Εδω εσας πρεπει να σας μαθουμε να τρωτε!Η ΣΜΑΡΤ γελασε-Ας δοκιμασουμε λοιπον τη γαλατοπιτα-ειπε-Εδω εχω μονο τις πρωτες υλες ΚΟΥΚΛΑ μου ειπε αυτος-''Αν κρινω απο τις δευτερες -σκεφτηκε εκεινη -μια χαρα κι οι πρωτες'' αλλα ειπε με επαγγελματικη φωνη-''αρα;-Αρα ειπε εκεινος -αποψε σπιτι μου για το μενου-''Ναι αμεσως πιο νωρις δε γινεται;''-σκεφτηκε εκεινη αλλα αντ αυτου ειπε γλυκα:-Αποψε δεν μπορω εχω κανονισει.Αυριο ομως...-Θα περιμενω-ειπε εκεινος κοιτωντας την με ποθο.
    ΑΥΡΙΟ:η ΣΜΑΡΤ κ ο ωραιος Κυπριος
    Διαγωνισμος επαθλο γαλατοπιτες'' hame ome''
    Να υποκυψει η ΣΜΑΡΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Αδυνατώ να αρακολουθήσω το σίριαλ.
    Πάντως Κλικ εγώ μια χαρά την έτρωγα την πίτα σου!
    Χωριάτικο πήρα κι εγώ να φτιάξω σήμερα κολοκυθόπιτα στον καλό μου. Πόσες θερμίδες έχει το δικό σου γιατί το δικό μου δεν λέει...
    270 τα 100γρ λεει.
    χρυση ζυμη, χωριατικα φυλλα ζυμωμενα με ελαιολαδο

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Η ΣΜΑΡΤ ενιωσε μια παραξενη εξαψη.-Απο που εισαι;ρωτησε-Απο την Κυπρο.Εχω μια αποστολη.Εδω εσας πρεπει να σας μαθουμε να τρωτε!Η ΣΜΑΡΤ γελασε-Ας δοκιμασουμε λοιπον τη γαλατοπιτα-ειπε-Εδω εχω μονο τις πρωτες υλες ΚΟΥΚΛΑ μου ειπε αυτος-Αν κρυνω απο τις δευτερες -σκεφτηκε εκεινη -μια χαρα κι οι πρωτες αλλα ειπε με επαγγελματικη φωνη-''αρα;-Αρα ειπε εκεινος -αποψε σπιτι μου για το μενου-''Ναι αμεσως πιο νωρις δε γινεται;-σκεφτηκε εκεινη αλλα αντ αυτου ειπε γκυκα:-Αποψε δεν μπορω εχω κανονισει.Αυριο ομως...-Θα περιμενω-ειπε εκεινος κοιτωντας την με ποθο.
    ΑΥΡΙΟ:η ΣΜΑΡΤ κ ο ωραιος Κυπριος
    Διαγωνισμος επαθλο γαλατοπιτες'' hame ome''
    Να υποκυψει η ΣΜΑΡΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;

λεσσιγκ, εχω μεγαλη αγωνια για το μελλον μου :P

Senior Member
    Η ΣΜΑΡΤ γυρισε σπιτι της τελειως αναστατωμενη.Αποσυντονισμ� �νη καθως ηταν εβαλε το διαδρομο στην ανηφορα κ για μιση ωρα ενω περπατουσε κ σκεφτοταν τον ωραιο αγνωστο δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα.-πως τον λενε πως τον λενε δεν τον ρωτησα-σκεφτηκε.Η μητερα της μπηκε μεσα κ τη ρωτησε αν θελει μανιταρια η φασολακια μαζι με τη σαλατα κ αυτη μουρμουρισε-ναι-χαμενη στις σκεψεις της.Την ωρα που πηγε να κρεμασει τα ρουχα της στην ντουλαπα,ενα χαρτι επεσε απο την τσεπη του σακακιου της.Το σηκωσε κ ειδε την καρτα του!Εγραφε:Εισαι μια συνταρακτικη γυναικα.Ανυπομονω να βυθιστω στα βυ το τελευταιο ειχε σβυστει κ ξαναγραφτει -στα ματια σου.Απο πισω ηταν τα στοιχεια του.Ηταν η επαγγελματικη του καρτα:Απολλωνας Κυπριαδης
    Πρωτες υλες
    Εμπορικος αντιπροσωπος ΠΩΛΙΝΑ@γκουρμε.com kypros
    Σε εξαλλη κατασταση η Σμαρτ πηρε την Κλικ τηλεφωνο.-Που εισαι τι κανεις;-Δοκιμαζω τον εννενηκοστοεκτο σκουφο μου-ειπε η Κλικ-Και σημερα πηρα ενα ειδικο φυλο απο αρχοντορεβυθια για να φταξω μια πιτα..-Αστα αυτα βρυχηθηκε η Σμαρτ-Κατασταση εκτακτου αναγκης!Ηρθε σημερα στο γραφειο ενας αντρας που με α-να-στα-τω-νει.Μου εδωσε την καρτα του.Ξερεις πως τον λενε;Απολλωνα.Ειναι καρμικο;-Τι λες τοχεις καψει;ειπε η Κλικ-Ηρεμησε ακομα δεν τον ξερεις!Ναι αλλα αυριο με εχει καλεσει σπιτι του για γαλατοπιτα καταλαβαινεις;Γαλατοπιτα.Κ αι γω τον θελω τον θελω τον θελω!Τι να κανω;Να προχωρησω στο παρασυνθημα;-Να σου πω ειπε η Κλικ/Κααατ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:Να υποκυψει η Σμαρτ στο πρωτο ραντεβου;
    Να υποκυψει/Να κρατηθει
    ΨΗΦΙΣΤΕ Κ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1οδωρο:Ενα ταξιδι για 2 στη Μεγαλονησο
    2οδωρο:1 μηνας παρακολουθησης απο τον ειδικο τυροπεταχτη
    3ο δωρο: 7 μαθηματα δωρεαν χορου σε στυλο
    ΨΗΦΙΣΤΕ /ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Page 39 of 53 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast