για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 53 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 601 to 615 of 785
    Senior Member
    ΠΩ πω τρελαινομαι για κολοκυθα σευχαριστουμε παρα πολυ!!!!!!!

Δεν κάνει τίποτα lessing μου. Και εγώ τρελαίνομαι για την κολοκύθα και πραγματικά μετά τη χτεσινή σούπα έχω ξαναπάθει τρέλα.
    Έχεις καμιά καλή συνταγούλα εσυ?
    ʼλλη συνταγή επίσης με κολοκύθα που έχω σκοπό να δοκιμάσω σήμερα είναι κόβω κολοκύθα σε κομμάτια. Αραδιάζω σε ταψάκι και ψήνω στους 180 βαθμούς.
    Απο κεί και πέρα αν θέλουμε κάτι σε γλυκάκι πασπαλίζουμε με μέλι, κανέλα απαραιτήτως και καρύδια και αν θέλουμε κάτι πιο ξινούτσικο στη γεύση με λαδολέμονο, αλατοπίπερο και λίγο πετιμέζι.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Ηπειρωτικη χορτοπιττα:Σε ταψι βαζουμε αλευρι καλαμποκιου τυπου''πολεντα''Εχουμε ετοιμασει τη γεμιση η οποια περιλαμβανει χορτα που εχουμε πλυνει κ σουρωσει τα οποια ειναι σεσκουλα ραδικια σπανακι κοτι αλλο χορτο μας αρεσει.Τα ανακατεβουμε με φετα κατα προτιμηση λιγων λιπαρων 2αυγα.Τα βαζουμε στο ταψι πανω απο την πολεντα φροντιζοντας να μην εξεχουν δλδ.να ειναι ωραια στρωμενα κ απο πανω βαζουμε πολεντα κ στο φουρνο.Γιαμμιιι1:blush:
    μανταμ ηρθες δευτερη :P

Senior Member
    Ηπειρωτικη χορτοπιττα:Σε ταψι βαζουμε αλευρι καλαμποκιου τυπου''πολεντα''Εχουμε ετοιμασει τη γεμιση η οποια περιλαμβανει χορτα που εχουμε πλυνει κ σουρωσει τα οποια ειναι σεσκουλα ραδικια σπανακι κοτι αλλο χορτο μας αρεσει.Τα ανακατεβουμε με φετα κατα προτιμηση λιγων λιπαρων 2αυγα.Τα βαζουμε στο ταψι πανω απο την πολεντα φροντιζοντας να μην εξεχουν δλδ.να ειναι ωραια στρωμενα κ απο πανω βαζουμε πολεντα κ στο φουρνο.Γιαμμιιι1:blush:
    ερωτηση προς τη γνωστη σε ολους σεναριογραφο:
    αλευρι χωρις τιποτε, ριχνεις αλευρι, γεμιση, αλευρι? χωρις νερο, λαδι, αλατι, τιποτε? και ποσο αλευρι? ενα δαχρυλο στο ταψι ή ισα ισα να καλυψουμε τον πατο?

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    ερωτηση προς τη γνωστη σε ολους σεναριογραφο:
    αλευρι χωρις τιποτε, ριχνεις αλευρι, γεμιση, αλευρι? χωρις νερο, λαδι, αλατι, τιποτε? και ποσο αλευρι? ενα δαχρυλο στο ταψι ή ισα ισα να καλυψουμε τον πατο?
    ασε τα σεναρια και απαντησε εδω!

Senior Member
    ναι αναλογα με την ποσοτητα που θελεις εγω αλειφω το ταψι με ενα χαρτι κουζινας για να μην ειναι πολυ.ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΒΑΖΕΙς:ΠΡΑΣΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΥΚΑΛΙΘΡΕΣ ΜΥΡΩΝΙΑ ειναι χορτα που βρισκεις στη λαικη

Senior Member
    ΚΑΛΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΟΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΕ? ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ?

Senior Member
    ναι αναλογα με την ποσοτητα που θελεις εγω αλειφω το ταψι με ενα χαρτι κουζινας για να μην ειναι πολυ.ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΒΑΖΕΙς:ΠΡΑΣΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΥΚΑΛΙΘΡΕΣ ΜΥΡΩΝΙΑ ειναι χορτα που βρισκεις στη λαικη
    σαν αυτη τη πίτα είναι και ο πλαστός που κάνουμε κ εμεις.

Senior Member
    μονο που δεν εχει αυγα..

Senior Member
    Μανιτάρια τρώτε?

Να πάρετε τα καφέ τα μεγάλα (πόρτομπελο λέγονται), βάλτε τα στο φούρνο ανάποδα μέχρι να μαλακώσουν, σερβίρονται με λίγο λεμόνι...

Πήρα μόνο 3 εχθές γιατί εγώ έτρωγα συνήθως τα άσπρα τα μεγάλα, αλλά τελικά αυτά τα καφέ είναι πιο ωραία...

Τip: έχουν 23 θερμίδες τα 100 γραμμάρια.
    :smirk:

Senior Member
    σκετο το βαζει, με χαρτι κουζινας :shocked2: δεν καταλαβα αλλα θα το βγαλει βιντεο καποια στιγμη στο youtube

Senior Member
    με το κληρονομικο μου χαρισμα εντιλαμβανομαι οτι με το χαρτι κουζινας μαλλον βαζει λαδι στο ταψι (πριν βαλει την πιτα)...
    ουφ....
    ευτυχως το διευκρινισες γιατι η βαρβ μονο αυτη την απορια ειχε :P

Senior Member
    Ρε :lol:βαζω λαδι στο ταψι κ για να μην ειναι τιγκα αν θελω το αλοιφω αντι με το πινελακι της κομμωτικης που εχω εγω,με μια χαρτοπετσετα οεο.Μετα ριχνουμε βρωμη δλδ κουακερ ωμο ωμο ωμο οχι βρασμενο οεο στον πατο του ψιλολαδωμενου ταψιου να το καλυψει απο κατω το ταψι τοχεις τοχεις προχωρα κ αφου αδειασουμε τη γεμιση(στο ταψι) χωρις να φαμε ΟΡΘΙΕΣ τη μιση,βαζουμε απο πανω παλι βρωμη να καλυψει την επιφανεια .Φαντασου οτι η βρωμη Βαρβ ειναι αντι για φυλλο.Τη βαζω παντως με το ματι δεν εχω μετρησει ποτε καλα δε χρειαζεται κ 7 κιλα.Μολις το ετοιμασεις το ριχνεις στο φουρνο για περιπου μιση ωριτσα οχι σε πολυ δυνατη θερμοκρασια σε προθερμασμενο φουρνο στους 180. Τη βγαζεις την αφηνεις για λιγο να κρυωσει.Τρως το μισο ταψι κ καπακι πας κολυμβητηριο.(για βουτιες)

Senior Member
    Originally posted by click
    σκετο το βαζει, αλλα θα το βγαλει βιντεο καποια στιγμη στο youtube
    Γιουτιουμπ τι συνταγη ειναι;Κατι σαν μακλουμπα;

Senior Member
    LESSING
    ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
    ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ ΤΗ ΒΡΩΜΗ!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΤΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ!!!!
    (νομιζω οτι εξαντλησες την αναλογουσα σε σημερα φαια ουσια σου στη συγγραφη :P)

Senior Member
    [quote]Originally posted by click
    Ναι σκετο αλευρι εμ πως να καταλαβεις μες την ιντριγκα εισαι!
    Ενω η Πωλινα το τιμαει το στεφανι της λαθος εχει χωρισει ειπαμε ,την επιχειρηση της!!!Εσυ εκει να της φας το συστατικο αχ!

Page 41 of 53 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast