για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 53 FirstFirst ... 394748495051 ... LastLast
Results 721 to 735 of 785
    Senior Member
    Μάλιστα κατάλαβα.... Εγώ δεν θα μπορούσα έτσι... Ναι ακολουθώ ένα διατροφολόγιο, μετράω την πόσότητα που τρώω περίπου αλλά δεν θα μπορούσα να πω έβαλα αυτό τόσα, αυτό τόσα κτλ. Πάω με το περίπου. Φυσικά εγώ έχω να χάσω 60 κιλά για να είμαι σε ιδανικό βάρος, και εσύ 6. Αρα λογικό είναι για σένα να θέλει πιο πολύ προσεγμένη και προσεκτική προσπάθεια.

Senior Member
    Σιλκ αν επιτρέπεται που βρήκες το εν λόγω πρόγραμμα?

Senior Member
    μαρία στο internet.

λέγεται vita-θερμιδομετρητής.

Senior Member
    thanksssssssssssssssss

Senior Member
    κολοκυθόσουπα. Το άσπρο από πάνω είναι παρμεζάνα

Senior Member
    πως την φτιαχνεις???
    μονο κολοκυθα βαζεις η βαζεις κ κατι αλλο??

Senior Member
    σωτάρουμε πράσο και κρεμμύδια στο λάδι και λίγο θυμάρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε μετά την κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια και γεμίζουμε την κατσαρόλα μέχρι να καλύπτει την κολοκύθα και το βράζουμε περίπου 30 λεπτά. Μετά με το μπλέντερ λιώνουμε τα υλικά μας και αναλογα αν τη θες πιο αραιή μπορεί να προσθέσεις λίγο νεράκι.
    Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα ή lue cheese, ή μια κουταλιά γιαούρτι ή για πιο γλυκιά γεύση μέλι
    Την συνταγή την είδα στο πρωινό μου στο μέγκα. Αν πας στο σαιτ του μέγκα θα βρεις βιντεάκι με την εκτέλεση

Senior Member
    Αυτη ειναι η σουπιτσα που σε "στελνει" Μαρακι;ξερω ειμαι τραγικη αλλα..αλλα..!:bigsmile:

Senior Member
    αυτή αυτή αν και την τελευταία φόρά δε δούλεψε. 3 μέρες πάλι τίποτα και έχω σκάσει από το άγχος και τα νεύρα

Senior Member
    ευχαριστω!!
    τι ειναι το lue cheese?
    τι σε βοηθαει για να πας τουαλετα εννοεις?

Senior Member
    blue cheese ήθελα να γράψω συγνώμη. Ροκφόρ βασικά.
    Ναι κάποιες φορές με βοήθησε στο θέμα της τουαλέτας μιας και εγώ έχω χρόνιο και άλυτο πρόβλημα δυσκοιλιότητας αλλά πάει και αυτό. Λίγες φορές ήταν πάει πέταξε πάλι το πουλί.
    Το χω πάρει απόφαση ότι εμένα δε με πιάνει τίποτα. Και χαλασμένο φαί να μου δώσεις ούτε διάρροια δε θα με πιάσει.

Senior Member
    Σουφλέ λαχανικών με ρακή και κουκουνάρι (light εννοείται - εξαιρετικά αφιερωμένη στη συντέκνισσα maria fc της οποίας οι συνταγές που διάβασα εδώ έχουν κάνει τα φαγητά μου να ψιλοτρώγονται και την ευχαριστώ πολύ!)

Υλικά για 4-5 άτομα
    500gr σπανάκι
    300gr καρότο τριμμένο
    200gr κασέρι με χαμηλά λιπαρά
    1 πακέτο μανιτάρια agaricus (δική μου προσθήκη - λάτρης μανιταριών γαρ)
    200gr καπνιστό κασέρι με χαμηλά λιπαρά
    200gr κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
    αλάτι
    πιπέρι
    20ml ρακή

Σωτάρουμε τα μανιτάρια, το καρότο και το σπανάκι μέχρι να πιουν τα υγρά τους και σβήνουμε με ρακή. Αφήνουμε το μίγμα λαχανικών να κρυώσει.

Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στα αυγά και χτυπάμε περίπου 20'' μέχρι να γίνει ένα μίγμα
    Χτυπάμε σε άλλο μπωλ τα 4 ασπράδια περίπου 3' μέχρι να γίνει μαρέγκα

Βάζουμε τα τριμμένα τυριά στο μίγμα με τα, κρύα πλεόν, λαχανικά και προθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κουκουνάρι και το μίγμα με τα αυγά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και στο τέλος με μεγάλη προσοχή προθέτουμε σιγά σιγλα τη μαρέγκα ανακτεύοντας προς μια κατεύθυνση.

Τέλος, βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και τοποθετούμε το μίγμα, το οποίο ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 40'.

(Το copyright σε μια εκμπομπή που δεν θυμάμαι πως τη λένε, από κάποιο κανάλι που δεν θυμάμαι ποιό είναι, και παρουσιάζει μια πολύ όμορφη και λεπτή κοπέλα μαζί με ένα διαιτολόγο που εμφανίζεται συχνά πυκνά στην tv και είναι και καλά ωραίος....αλλά δεν συγκράτησα τα ονόματά τους!)

Senior Member
    Σουφλέ λαχανικών με ρακή και κουκουνάρι (light εννοείται - εξαιρετικά αφιερωμένη στη συντέκνισσα maria fc της οποίας οι συνταγές που διάβασα εδώ έχουν κάνει τα φαγητά μου να ψιλοτρώγονται και την ευχαριστώ πολύ!)
    πωπω καλέ με σκλαβώνεις αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ και ανταποδίδω.
    Ποια συνταγή μου δοκίμασες καλε?
    Και η δική σου φαίνεται νοστιμότητη. Θα δοκιμαστεί οπωσδήποτε.

Senior Member
    Μαράκι έκανα την κολοκυθόσουπα :starhit: και μελιτζάνες με ξινόχοντρο:thumbup:
    το οποίο είναι παραδοσιακή συνταγή μας αλλά εγώ είμαι σικέ κρητικιά, μόνο για να καταναλώνω καλτσουνάκια:P είμαι ικανή!

Senior Member
    yaaaaaaaaaaay!
    σπανακοπιτακια

σπανακι
    κρεμμυδι
    πρασσο
    σελινο
    μαιντανο
    ανιθο
    ελαχιστο ελαιολαδο
    ελαχιστη φετα
    αλατι