Results 106 to 120 of 785
-
08-11-2010, 20:44 #106
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
Originally posted by POZ
Originally posted by click
μαυριζει τα φαγητα η κανελλα?:shocked2:
δεν το ηξερα. παντου βαζω κανελλα, παει αυτοματα το χερι.
βασικα καθε 10λεπτα επινε το νερο και επρεπε να προσθετω, μηπως καπως ετσι μαυρισαν?
Δεν μου έχει μαυρίσει ποτέ κάτι πάντως..
βαζεις στο κουνουπιδι κατα το βρασιμο? :shocked2:
- 08-11-2010, 20:49 #107
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
προσκληση σε γευμα σε οποιον αντιπαθειτε, στην τριτη αποπειρα φασολαδας μου....
08-11-2010, 20:52 #108
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
Originally posted by click
προσκληση σε γευμα σε οποιον αντιπαθειτε, στην τριτη αποπειρα φασολαδας μου....
08-11-2010, 21:01 #109
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
Originally posted by smart
Originally posted by POZ
Originally posted by click
μαυριζει τα φαγητα η κανελλα?:shocked2:
δεν το ηξερα. παντου βαζω κανελλα, παει αυτοματα το χερι.
βασικα καθε 10λεπτα επινε το νερο και επρεπε να προσθετω, μηπως καπως ετσι μαυρισαν?
Δεν μου έχει μαυρίσει ποτέ κάτι πάντως..
βαζεις στο κουνουπιδι κατα το βρασιμο? :shocked2:
συνήθως βάζω σκόνη απο πάνω αφού βράσει , αλλά έχω βάλει αρκετές φορές και στο βράσιμο ξύλο κανέλλας όμως.Και στις σάλτσες ντομάτας για μακαρονάδα βάζω στο βράσιμο μπόλικη και δν έχω παρατηρήσει να μαυρίζει!
08-11-2010, 21:03 #110
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by POZ
Originally posted by smart
Originally posted by POZ
Originally posted by click
μαυριζει τα φαγητα η κανελλα?:shocked2:
δεν το ηξερα. παντου βαζω κανελλα, παει αυτοματα το χερι.
βασικα καθε 10λεπτα επινε το νερο και επρεπε να προσθετω, μηπως καπως ετσι μαυρισαν?
Δεν μου έχει μαυρίσει ποτέ κάτι πάντως..
βαζεις στο κουνουπιδι κατα το βρασιμο? :shocked2:
συνήθως βάζω σκόνη απο πάνω αφού βράσει , αλλά έχω βάλει αρκετές φορές και στο βράσιμο ξύλο κανέλλας όμως.Και στις σάλτσες ντομάτας για μακαρονάδα βάζω στο βράσιμο μπόλικη και δν έχω παρατηρήσει να μαυρίζει!
αρα μαλλον απλα τα εκαψα σημερα ορ σαμθινγκ....
08-11-2010, 21:06 #111
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 2,527
αλλο ξυλο, αλλο σκονη .
08-11-2010, 21:07 #112
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
ξυλακι δεν ετυχε να χρησιμοποιησω ποτε ως τωρα
08-11-2010, 21:10 #113
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
φτέει το ότι επιναν το νερακι τους καλή μου. ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις τα φασόλια να πιουν το νεράκι τους και μετά να προσθέσεις. Και ειδικά αν πρόσθετες νερό σε θερμοκρασία δωματίου, να και ο δευτερος λόγος που σου μαβρησαν. Ποτέ μα ποτέ δεν προσθέτουμε νερό σε θερμοκρασία δωματίου σε οπιοδίποτε φαγητό. Του σταματάμε το βράσιμό του έτσι. πάντα ζεσταμένο.
Χύτρα ταχύτητος δεν έχεις? εγώ τα κάνω στην χύτρα τα φασόλια και γίνονται τέλεια, και τα σκέττα (ασπρα) αλλά και με σάλτσα (κοκκινα).
08-11-2010, 21:12 #114
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
Originally posted by polinaki1983
φτέει το ότι επιναν το νερακι τους καλή μου. ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις τα φασόλια να πιουν το νεράκι τους και μετά να προσθέσεις. Και ειδικά αν πρόσθετες νερό σε θερμοκρασία δωματίου, να και ο δευτερος λόγος που σου μαβρησαν. Ποτέ μα ποτέ δεν προσθέτουμε νερό σε θερμοκρασία δωματίου σε οπιοδίποτε φαγητό. Του σταματάμε το βράσιμό του έτσι. πάντα ζεσταμένο.
Χύτρα ταχύτητος δεν έχεις? εγώ τα κάνω στην χύτρα τα φασόλια και γίνονται τέλεια, και τα σκέττα (ασπρα) αλλά και με σάλτσα (κοκκινα).
πωπω ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!
δεν εχω χυτρα
08-11-2010, 21:13 #115
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
α, και στο ρύζι βάζω -'οσο βράζει- κανελλα και πάλι άσπρο άσπρο βγαίνει!Κλικ να βάζεις λέει!Μπορεί στην προκειμένη να έγινε καμιά χημεία περίεργη με το σύνολο των υλικών. .:dork:
08-11-2010, 21:14 #116
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
α ναι βρε Πωλίνα, όντως αυτό πρέπει να τοχα πάθει παλιότερα!
08-11-2010, 21:18 #117
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Αφου δεν έχεις χύτρα, επόμενη φορά θα τα αφισις στο νερό να φουσκώσουν τουλαχιστον μια μέρα, θα πετάξεις το νεράκι και θα βάλεις άλλο, και μετα αν θες τα αφήνεις και με την μουσταρδα ακομα λιγες ώρες, θα προσθέσεις τα υλικά σου, (σέλερυ, καρόττο κτλ) βάλε και μια πατάτα σε κομματάκια, (το άμυλλο της βοηθάει στο να γίνει το ζουμακι σαν χυλός) και μπόλικο νερό. βαλε στην φωτιά και ασε τα ψυθούν σιγά σιγά. Εγώ προσωπικά αν είναι να τα κάνω κόκκινα, αφίνω το πούμαρο περίπου 20 λεπτα πριν τελιώσουν, έτσι ώστε αν εχει πολλύ νερό μέσα στην κατσαρόλλα να το αφερέσω, αλλά και γιατί η ντοματα/πουμαρο αν βαριψιθούν αλλιονετε η γεύση τους. Αν κατά την διάρκεια θέλει κιάλλο νεράκι, πάντα ζεσταμένο, για να μην σταματας το βράσυμο.
Σου εύχομαι καλή επυτυχία!
08-11-2010, 21:20 #118
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
παιδιά τρώτε τις μελιτζανες? σας έχω μια υπεροχη συνταγη με ριζακι και κοτοπουλο και μελιτζανα. Την θέλετε?
08-11-2010, 21:20 #119
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Για να μην διεροτάστε αν κάνω πυράματα στην κούζίνα, μάγειρας ήθελα να γείνω και κατέλειξα λογιστής.
08-11-2010, 21:24 #120
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 550
πεθαίνω για μελιτζάνες!Δώστην γιατί κάνω κ εγώ μια με ρύζι -κοτόπουλο-μελιτζάνα (απτο μυαλό μου) και θέλωνα πάρω ιδέες για τυχόν βελτιώσεις!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση