για οσους-οσες μισουν τα λαχανικα - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 53 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 785
    Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    το πλυσιμο επιβαλλεται σε ολα τα τροφιμα, αν σκεφτεις αποποσα μηχανηματα χερια περνανε! + οσα βαζουν πανω...
    Κι αν στο νερό που τα πλένετε προσθέσετε και ξύδι,ακόμη καλύτερα.Εγώ πάντως κάποια λαχανικά τα σαπουνίζω κιόλας,με ένα σφουγγαράκι που έχω μόνο γι αυτή τη δουλειά και μετά τα ξεβγάζω.Σα νά'ναι η ντομάτα ποτήρι και η πιπεριά πιάτο,τέτοιο πράγμα,χα χα.

Senior Member
    :shocked2: υγρο πιατων στα λαχανικα?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by forty
    εγω δεν το πλενω ποτε το ρυζι γιατι μετα δεν μπορω να το βαλω στο λαδι,ομως οταν πεφτει το νερο και βραζει σκοτωνονται τα παντα (ετσι θελω να πιστευω για να εχω ησυχο το κεφαλι μου :P )
    Ούτος ή άλλος το ρύζι το συσκεβασμένο, όπως και οτιδήποτε βγένει από εργοστάσιο εγκεκριμένο είναι καθαρό αγάπη. Μόνο αν πάρεις κανά χύμα προιόν δεν θα είναι και τόσο καθαρό αλλά και πάλι εκεί άντε να έχει πετρούλλες μέσα
    ναι καλα, πετρουλες μονο...
    πριν κανα χρονο ειχε αγορασει μια θεια της μανας μου 1 τσουβαλακι ρυζι νυχακι απο καποια γνωστη της, και καλα πρωτο πραγμα! και ανοιγει μπροστα μας το τσουβαλακι να δωσει και στη μανα μου καποια ποσοτητα απο αυτο το πρωτο πραγμα, και τι να δουμε: σκουληκι μεχρι εκει που δεν παίρνει! μπλιαξ, αηδια! τιγκα στα σκουληκια ητανε!

και της λέει της μανας μου παρτο να το μαγειρεψεις για τα σκυλια. δεν εισαι καλα λεει η μανα μου, κατευθειαν πεταγμα! ε τελικα το δωσαμε στην πεθερα μου για τις κοτες...

θελει προσοχη στα χυμα προιοντα παιδια, αλλα και στα συσκευασμενα παλι χρειαζεται προσοχη γιατι μπορει π.χ. να εχει τρυπησει καπου που δε φαινεται με την πρωτη ματια η συσκευασια, και ενω δεν εχει παρελεθει η ημ/νια ληξης να εχει αλλοιωθει..

Senior Member
    Originally posted by sabe
    το πλυσιμο επιβαλλεται σε ολα τα τροφιμα, αν σκεφτεις αποποσα μηχανηματα χερια περνανε! + οσα βαζουν πανω...
    Κι αν στο νερό που τα πλένετε προσθέσετε και ξύδι,ακόμη καλύτερα.Εγώ πάντως κάποια λαχανικά τα σαπουνίζω κιόλας,με ένα σφουγγαράκι που έχω μόνο γι αυτή τη δουλειά και μετά τα ξεβγάζω.Σα νά'ναι η ντομάτα ποτήρι και η πιπεριά πιάτο,τέτοιο πράγμα,χα χα.
    Ελπιζω το σαπουνισμα να γινεται με το ειδικο αφρολουτρο''PIPERIA FRESH AND BOLD''

Senior Member
    ααααααααααααααχαχαχαχαχαα χααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχα γιου φακινγκ μπιτς με πεθανες

Senior Member
    Originally posted by sabe
    olo λεω οτι θα το κανω κ γω αλλα...ειμαι αδιορθωτη,
    πολλες φορες ξεχιεμαι κ ουτε νερο δε βαζω.
    ξερω...δε πρεπει.
    παντως αυτομε το σφουγγαρι πρεπει ναναι τρελη ευκολια, αμα τοχεις μπροστα σου το κανεις.
    οσο για το ξυδι εννοειται σε ολα οσα ψιλοκοβω κ τα βαζω στο σουρωτηρι ριχνω κ ξυδι , κ στα μαρουλοφυλλα πριν το κοψιμο.
    ειδικα οι εγγυες πρεπει ναπροσεχουν πολυ (αν μας διαβαζει καμμια)

Senior Member
    καιρο εχω να βαλω φωτο ε?

Κυριακη, πληγουρι με σαλτσα ντοματας, λαχανικα, πολλες πιπεριες

εννοειται δεν το εφτιαξα εγω. πολυ χαρηκα που εφαγα πληγουρι πρωτη φορα!!!

Senior Member
    α, πολυ ενδιαφερον φαινεται!!!

το πληγουρι μου αρεσει κ σαλατα- ταμπουλε δεν το λενε?
    πωλινακι δε μας λες την αυθεντικη συνταγη?
    σιγουρα θα την ξερεις

Senior Member
    δεν εχω φαει ποτε πληγουρι, και δε νομιζω να φαω και ποτε μου δηλ ... και ειναι πολυ θρεπτικο!

Senior Member
    Γιατί ντορέτα μου? ξέρεις τι ωραίο που είναι?

Senior Member
    κατι με απωθει να το δοκιμασω, δε μπορω να το ερμηνευσω..
    καλα δεν ειναι το μονο πραγμα που δεν τρωω, δεν τρωω ουτε συκωτι, γαλα σκετο με τιποτα, αυγο μελατο με τιποτα, απο θαλασσινα επισης τιποτα!

ΤΡΩΩ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, μιας και ειμαστε και σε τοπικ λαχανικων

Senior Member
    ελα τσατ ντορετα

Senior Member
    καλα σικοτι και γαλα σκέτο ουτε εγω τα τρώω. απο θαλασσινά μόνο ψάρι φιλέτο τρώω. τίποτα άλλο. Αλλά αποτα πιλαφοειδή τα τρώω όλα!

Senior Member
    ντορετα δοκιμασε το με ντοματα, κρεμμυδι, μαϊδανο, ελειολαδο κ ξυδι μπαλσαμικο!!!
    θα μεινεις!!!
    αλλωστε, βαση για τη σαλατα σου θα ειναι!!

(κ θελω καποια στιγμη να δοκιμασω με αγγουρακι κ ελιες...
    δοκιμασα κ με τονο κ μαρουλι...ΜΗΝ το δοκιμασετε :bigsmile

Senior Member
    Μολις επιασα απο το περίπτερο πολυστερίνες με γεύση κακάο και είναι απλά ΑΠΕΣΙΕΣ!!!!!

Page 16 of 53 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast