Results 1 to 8 of 8
Thread: BArethika pia
-
20-10-2010, 00:36 #1
BArethika pia
exo varethei..exo kataferei na xaso 25 kila kai diatiroumai edo kai sxedon 2 xronia alla den exo kataferei na iremiso. meta apo polla vasana kai talaipories katafera na akoloutho ena programma diatrofis sigouro gia diatirisi.
omos ypofero akoma kai ypofero poly. den koimamai kala ektos ki an koimamai me to agori mou, ksypnao stis 6 to proi gia na fao proino, skeftomai 24 ores ti mera to fai eite peinao eite oxi, apofeygo to alkool, otidipote glykome vazei pada se skepseis gia to an boro kai epitrepetai na to fao. otan eimai me parea ekso vrady kai trone ego apla kathomai kai toys koitao alles fores peinodas kai alles pali apla koitontas tous. me piezoyn mou lene fae ki esy min kathesai etsi kai kamia fora piezomai toso poly poy thelo na kseraso. thelo na toys po na skasoun kai na me afisoun isixi. den mporo na troo stis 10 kai stis 11 to vrady.
alla o,ti kai na kano to fagito einai karfomeno sto kefali mou akoma ki an troo opos prepei. to skeftomai synexos giati troo me ena programma kai oxi o,ti moy rthei opos mou rthei ki ama mou rthei. niotho dystyxismeni vlepo gyro moy tous anthropous xalarous me to fagito kai piano ton eayto moy na aporei.tremo stin idea na ksanagino opos imoun i akoma kai na valo 1,2,3,4,5 kila..,,,
thelo na iremiso, na zo tin kathe mera mou xoris tin kyriarxia toy fagitoy sti skepsi mou..............
eimai toso kakokefi kai toso melagxoliki pada.........
- 20-10-2010, 01:48 #2
posted on 13/10/10 στις 22:22
Originally posted by STARAKI
ΖΟΥΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΗΛΑ ΕΦΑΓΑ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΝΟΥΜΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΠΛΕΟΝ????? :-)))
20-10-2010, 02:16 #3
καλησπερα κοριτσια...επανηλθα ξανα στο φορουμ σασ ...ειχα καιρο να μπω απο τοτε που μετακομισα αγγλια...για κατι καλυτερο με τον ανδρα μου...το θεμα ειναι πιο...απ την μερα που ηρθα ξεκινησα να σκεφτομαι ποσο διαφορετικη θα ειμαι οταν γυρισω,τι αλλαγεσ θα χω κανει κτλ...το θεμα ειναι οτι παλευω με τον ιδιο μου τον εαυτο να κρατηθω να μην φαω....οχι ποσοτητα κυριωσ βλακιεσ οπωσ εχω μαθει ,,,,απο ενα προβλημα υγειασ πηρα σε 2 χρονια σχεδον 30 κιλα απο τα 73 εφτασα 97 οπου ειμαι κ τωρα...εχω προσπαθησει με διαφορουσ τροπουσ...αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει...θελωωωωω να αδυνατησω να γυρισω αδυνατη κ υγειησ πισω αλλα....δεν νιωθω οτι εχω την ιδια δυναμη...βοηθηστε με να βρω τα @@ κοτσια μου........τι επαθα κ ειμαι τοσο αδυναμη κ παθητικη???/...¨((
20-10-2010, 14:37 #4
click, για την ακρίβεια πιστεύω πως αυτό το κορίτσι δεν υπάρχει καν οπότε και η απορία πού πήγε δεν μπορεί να απαντηθεί. σε ώρες και στιγμές που προσπαθώ να τιθασεύσω το δικό μου άγχος δίνω τις καλύτερες συμβουλές σε άλλους μήπως καταφέρω να πείσω και τον εαυτό μου. στην πραγματικότητα είμαι ένα σκοτεινό και μελαγχολικό άτομο .....τόσο, που πολύ συχνά όταν γνωρίζω κόσμο ή είμαι με άτομα που δεν με ξέρουν καλά με περνάνε για σνομπ επειδή κοιτάω θλιμμένα και δεν μιλάω πολύ ή απλά είμαι χωμένη στις σκέψεις μου που εννοείται αφορούν όλες τα κιλά και το σώμα μου. παρεξηγούν το ύφος και το βλέμμα μου που έτσι κι αλλιώς είναι από μόνο του σκούρο και από τις σκέψεις ούτε θέλω να φανταστώ πώς γίνεται! οι περισσότεροι με θεωρούν σνομπ και σκύλα και κάποιοι άλλοι μεταφράζουν την απόσταση που δείχνω να κρατάω σε βαρεμάρα, ότι τους βαριέμαι και θα ήθελα να είμαι κάπου αλλού.....
20-10-2010, 22:53 #5
click, για την ακρίβεια πιστεύω πως αυτό το κορίτσι δεν υπάρχει καν οπότε και η απορία πού πήγε δεν μπορεί να απαντηθεί.
Originally posted by STARAKIστην πραγματικότητα είμαι ένα σκοτεινό και μελαγχολικό άτομο .....τόσο, που πολύ συχνά όταν γνωρίζω κόσμο ή είμαι με άτομα που δεν με ξέρουν καλά με περνάνε για σνομπ επειδή κοιτάω θλιμμένα και δεν μιλάω πολύ ή απλά είμαι χωμένη στις σκέψεις μου που εννοείται αφορούν όλες τα κιλά και το σώμα μου. παρεξηγούν το ύφος και το βλέμμα μου που έτσι κι αλλιώς είναι από μόνο του σκούρο και από τις σκέψεις ούτε θέλω να φανταστώ πώς γίνεται! οι περισσότεροι με θεωρούν σνομπ και σκύλα και κάποιοι άλλοι μεταφράζουν την απόσταση που δείχνω να κρατάω σε βαρεμάρα, ότι τους βαριέμαι και θα ήθελα να είμαι κάπου αλλού.....
μετα οταν συνηλθα λιγο, μου ειχε πει καποιος οτι με νομιζε σνομπ και μου επεσε το σαγονι στο πατωμα.
ειναι απο τα χειροτερα ελαττωματα μακραν. και να φανταστεις εχω ενα σωρο μειονεκτηματα, αλλα σνομπ ευτυχως δεν υπηρξα ποτε. και δε θελω και κανεναν σνομπ γυρω μου.
αλλα ετσι ειναι, η μελαγχολια και ο πονος απο τους ασχετους μεταφραζεται οπως ειπες. παρερμηνευεται.
21-10-2010, 09:46 #6
Τι μήνυμα δίνεις στον εαυτό σου όταν σε ονοματίζεις αδύναμη και παθητική;
21-10-2010, 13:18 #7
δυστυχώς....και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα δεν μπορεις να καθεσαι να εξηγεις στον καθενα γιατι εισαι ετσι οπως φαινεσαι: "ξέρεις, δεν είμαι σνομπ, απλά έχω πολλά προβλήματα άλυτα και μελαγχολώ συνέχεια..". απ' ότι φαίνεται, μέχρι να βρω τον σωστό τρόπο να ζω, όλοι θα με παρεξηγούν................δεν πειράζει, αξίζει να δω ποιοι θα με πλησιάσουν παρ'όλη την απόσταση που υποτίθεται οτι κραταω
21-10-2010, 13:30 #8
...........δεν πειράζει, αξίζει να δω ποιοι θα με πλησιάσουν παρ'όλη την απόσταση που υποτίθεται οτι κραταω
αλλα καποια στιγμη εκανα την απλουστερη εβερ ερωτηση στον εαυτο μου :
"και γιατι να το κανει καποιος αυτο?" (αγνωστος φυσικα ειχα εγω την απαιτηση να το κανει!!)
και η λογικη απαντηση ηταν:
"δεν εχει κανενα λογο"!!
να μην πω οτι υποσυνειδητα κ εγω ολο με κατι looser (δεν υπονοω τπτ ε? :D, αλλα μιλαμε αληθεια για loosers με τους οποιους δεν ειχα κανενα κοινο σημειο) εκανα παρεα ειτε για να αποδειξω ποσο υπερανω ημουν και αρα επρεπε κ οι αλλοι να ειναι του επιπεδου μου κ με δεχτουν, ειτε γιατι φοβομουν οτι δε χωραω αλλου...
κ ολα αυτα τα ονομαζα κ ανωτεροτητα!!
φιλικη συμβουλη:ξεκινα την κατατμηση του χρονου σου κ σε καθε κομματακι (οσο πιο μικρο, τοσο πιο καλα) βρες τροπο να χωρεσεις κατι ομορφο:)
ενα λουλουδι, ενα ουρανιο τοξο, ενα γελιο που ακους, μια μυρωδια , τη βροχη, μια εικονα, ενα ποιημα, μια φραση, ενα τραγουδι, μια εκδρομη, εναν καφε, τη θαλασσα... κατι θα βρεις.
κ μετα κρατα μεσα σου αυτο το μικρο ομορφο κομματακι τους χρονου σου:)
σιγα-σιγα τα μικρα κομματακια θα κανουν μια μεγαλη ομορφια κ αυτη η ομορφια θα διωξει τις ασχημες σκεψεις... κ θα φερει ενα χαμογελο σε σενα :)
κ δε θα φαινεσαι πια σκυλα κ σνομπ (αυτο ειναι...παραπλευρη ωφελεια κ οχι αυτοσκοπος ;) )
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....