Συν-τροφικες σχεσεις - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 163
    Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Ναι Πωλινα αντρας ειμαι
    Πρώτη φορά γνωρίζω κάπιον άντρα ο οποίος να μιλά ετσι..... Που είσαστε κριμμένοι βρε σεις τα καλά παιδιά και δεν σας βρίσκουμε όταν σας ψαχνουμε?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Ναι Πωλινα αντρας ειμαι
    Πρώτη φορά γνωρίζω κάπιον άντρα ο οποίος να μιλά ετσι..... Που είσαστε κριμμένοι βρε σεις τα καλά παιδιά και δεν σας βρίσκουμε όταν σας ψαχνουμε?
    χαχαχα ο παθων μαθων πωλινα μου..
    Και μαθων και καλα γτ επελεξα να ασχοληθω μ'αυτο στη ζωη μου και κανω οτι μπορω να εξελισσομαι

Senior Member
    Τι εννοείς Spaceride? με τι ασχολισε δηλαδή?

Senior Member
    Νινα μου πάντα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, και με τα κιλά μου. άλλοστε πάντα ήμουν και η ζωή της παραίας. Φτάνει να μου έδεινε κάπιος την ευκερεία να με γνορίσει, και μετα δεν ξεκολουσε από μένα. όμος υπήρχαν πολλά άτομα που δεν μου έδοσαν την ευκερία λόγο κιλών. και αυτό είναι που με πικραίνει... στο γυμνάσιο έχασα την κολλιτή μου επιδή μπήκε κάπια άλλη στην παρέα, η οποία ντρεπότανε για μένα, κε έλεγε στην κολλιτή μου ότι τάχα χάνει αγόρια που κικλοφορά μαζι μου.....
    ακόμα και τώρα αμμα θέλω μπορώ να κερδίσω καπιον με τον τροπο μου, όπως πριν κανενα μήνα που βγήκα με μια φίλη, η οποία είναι Θεά με όλη την ένοια της λέξης, και όταν ήρθαν μια παρέα αντρών για να της τα ρίξουν, στο τέλος καταλήξαμε να μιλάν και να γελάν μαζί μου και αυτή σαν να μην υπάρχει.

όμος τώρα αποφάσισα πως θα ασχολιθώ για κάπιο διάστιμα μόνο με την Πωλίνα. Θέλω να αρχίσω να αλλάζω λίγο τον εαυτό μου, επιδή τώρα πια το έχω ανάγκι να το κάνω.
    Και από κει και πέρα σε οπιον αρέσω.
    ένα διπλό μπράβο από μένα!
    1 για το ότι ένιωθες καλά με τα κιλά σου και ήσουν η ψυχή της παρέας, και 2ο για το ότι θα ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου για κάποιο διάστημα !!! φιλιά

Senior Member
    Τι εννοείς Spaceride? με τι ασχολισε δηλαδή?
    Ειμαι στο χωρο των διαταραχων προσληψης τροφης. Σαν επαγγελματιας εννοω

Senior Member
    Μάλιστα..... και υπήρξες παχύσαρκος ή είναι ακομα, ποτέ στην ζωή σου?

Senior Member
    Εχω υπαρξει απ'ολα εκτος απο ανορεξικος.. Ξεκινησα σαν παχυσαρκο παιδι, περασα μια βουλιμικη εφηβεια, και επεστρεψα στην παχυσαρκια στα 17. Μετα αρχισα θεραπεια για την διαταραχη.

Senior Member
    Εχω υπαρξει απ'ολα εκτος απο ανορεξικος.. Ξεκινησα σαν παχυσαρκο παιδι, περασα μια βουλιμικη εφηβεια, και επεστρεψα στην παχυσαρκια στα 17. Μετα αρχισα θεραπεια για την διαταραχη.
    Εγώ υπήρξα πάντα παχύσαρκη, και σαν παιδί, και σαν έφηβη, και τώρα σαν γυναίκα. Και μέχρι πριν λίγο καιρό πέρασα και μια φάση βουλιμίας.....

Senior Member
    Ναι διαβασα για τους εμετους σου.. Αν και δεν ειναι απαραιτητο στοιχειο για να χαρακτηριστει καποιος βουλιμικος.. Μπορω να καταλαβω τον πονο που περνας σε ολες τις στιγμες. Και μετα το υπερφαγικο, και στον εμετο, και στα σχολια.. Το εχω ζησει στο πετσι μου ολο το πακετο

Senior Member
    Ας ελπισω πως με το μανικι θα άλλαξουν τα πράγματα για μένα..... Τελος παντον!!! Ολα είναι θέλημα θεού, ότι και να κάνουμε σαυτή την ζωή αυτός το καθοδιγα.

Senior Member
    Ας ελπισω πως με το μανικι θα άλλαξουν τα πράγματα για μένα..... Τελος παντον!!! Ολα είναι θέλημα θεού, ότι και να κάνουμε σαυτή την ζωή αυτός το καθοδιγα.
    Στο ευχομαι ολοψυχα:starhit::starhit:

Senior Member
    Πάντος όταν ερθει η ώρα θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα!

Senior Member
    Originally posted by nina76
    Πω, να σας πω και κάτι να γελάσετε (αν και δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι) ...πάλι off-topic θα βγω :P

Τρώγαμε μια φορά με το γιο μου το μεγάλο πριν κανα εξάμηνο (3 ετών τότε), και έβλεπε που έτρωγα πολύ και δε σταματούσα, και του φαινόταν περίεργο. Οπότε σε κάποια στιγμή με ρωτάει "μαμά, θα φας κι άλλο?"
    εεε, λίγο ακόμη του λέω...
    και μετά μου λέει "μαμά γιατί τρως πολύ, θέλεις να γίνεις πολύ μεγάλη?" δε θυμάμαι τί του απάντησα...

ή άλλη φορά μπορεί να τρώμε κανα πατατάκι, και βλέπει που δεν αρκούμαι στα λίγα και θέλω σώνει και ντε να τελειώσω το σακουλάκι, και μου λέει "έλα άσε μη φάμε τώρα άλλα μωρέ, να έχουμε και την άλλη μέρα..." και μου το παίρνει και το βάζει στο συρτάρι

μεγαλώνει κι αυτός και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
    Ο δικός μου και αυτός 3
    μόλις του φτιάχνω σούπα μου λέει
    <<μη φας φαί μου μαμά...ναι????>> και περιμένει φυσικά να του απαντήσω?.
    γιατί αυτός τρώει αργά, αν δεν πεινάει
    και εγώ που τις λιμπίζομαι τις καταβροχθίζω.......
    δεν θυμάμαι καν πόσες φορές έχω φάει απ? το φαί του παιδιού??
    ο μικρός θα φάει με δυσκολία 1 μπολάκι και εγώ το υπόλοιπο κατσαρολάκι?..

Senior Member
    Και συμπληρωνω, ενας ανθρωπος σε ΔΠΤ λειτουργει στο εγω και οι σχεσεις ειναι στο μαζι
    Τι ενοεις;Γιατι νομιζω οτι οι πιο πολλοι ανθρωποι δεν λειτουργουν πια στο ΜΑΖΙ ασχετα απο ΔΠΤ

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Και συμπληρωνω, ενας ανθρωπος σε ΔΠΤ λειτουργει στο εγω και οι σχεσεις ειναι στο μαζι
    Τι ενοεις;Γιατι νομιζω οτι οι πιο πολλοι ανθρωποι δεν λειτουργουν πια στο ΜΑΖΙ ασχετα απο ΔΠΤ
    To ενα δεν αναιρει το αλλο lessing..Και για να το αναγαγουμε και στους μαυρους καιρους που ζουμε, εχουν γεμισει τα γραφεια των οικογενειακων θεραπευτων γτ οι ανθρωποι εχουν μαθει να ζουν στο εγω τους, και οι σημερινοι καιροι απαιτουν το μαζι.. Αυτο δεν εχει εφαρμογη μονο στις ερωτικες-συζυγικες συντροφικες σχεσεις, αλλα γενικοτερα στις διαπροσωπικες

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast