Συν-τροφικες σχεσεις - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 163
    Senior Member
    χρειαζεσαι και πολλα αλλα. και το καθε παιδι χρειαζεται μια μανα που εχει και πολλα αλλα εκτος απο το παιδι της.
    για να μην κρεμιεται απο πανω του και κανει λαθη που δε διορθωνονται και καταστρεφουν ζωες.

γιαυτο σου λεω, ολα με ψυχραιμια. κοιτα το στοχο σου τωρα και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν.
    και τα αρνητικα συναισθηματα θα κατευναστουν σταδιακα και θα βλεπεις πιο καθαρα και πιο θετικα.

καλο ειναι να κλεινεις πορτες σε οσα και οσους σε πανε πισω αλλα ταυτοχρονα πρεπει να ανοιγεις και νεες πορτες για να πηγαινεις μπροστα

Senior Member
    Οχι κοραλακι μου δεν έχω χωρήσει. απλά σε κάπιες φάσεις με έχει προσβάλει πολύ και αυτός. νομίζω τα λέω στην αρχή αυτού του θέματος. και πλέων πήρα την απόφαση ότι αν δεν με δεκτεί, είτε είμαι 125, 100 ή 85 τότε δεν αξίζει να είναι δίπλα μου. Δεν γίνετε όταν με γνώρισε να του άρεσα όπως είμαι (και τότε είμουν 135) και μετά να θέλει να αλλάξω. Φυσικά κακά τα ψέματα, από την μέρα που πήγαμε στον γιατρό μαζί για να κανονίσω την επέμβασή μου, άλλαξε πολύ απέναντι μου. είναι πολύ καλός, τρυφερός, δεν ξέρω, ίσως κατάλαβε πως εγώ προσπαθώ αλλά δεν είναι πάντα από το χέρι μας? ισως επιδή εκεί γνώρισε κιάλλες κοπέλλες που είτε έκαναν την επέμβαση και έχασας είτε θα την κάνουν τώρα και κατάλαβε? δεν ξερω δεν είμαι στο μυαλό του μέσα. Εγώ απλά ξέρω πως αν δεν με δεκτεί όπως και νάμε, θα πιάσει την βαλιτσουλλα του, ένα εισητήριο και θα πάει πίσω στην μαμά του.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Μορέ εγώ θα κάνω την επεμβασούλα μου, θα μείνω η μισή (άντε και λίγο παραπάνω δεν μας χαλάει!!! ο στόχος μου είναι τα 85 προς το παρόν) και μετά θα ακούω τα οοοοοοοοοο ααααααααααα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (αλα ζούμπι) πως αδυνάτισες έτσι? και η απάντηση μου θα είναι , δεν έκανα τίποτα, απλά ήρθε ο καιρός και αδυνάτισα. Κανεις δεν ξέρει ότι θα κάνω μανίκι, μόνο ο αντρας μου και η μαμα μου, και φυσικά εσεις εδώ. και ούτε πρόκιτε να το πω σε κανέναν. και τώρα θα δεις πως όσοι με απέριψαν τόσο καιρό, θα θέλουν να ρθούν πίσω, όμως τώρα πια δεν θελω εγώ.

Πλέων για μένα είναι μόνο η Πωλίνα και ο Ανδρεας ( ο γιος μου). Κανείς άλλος. Έχω περάσει πολλά, και έχω πάρει κάπιες πολύ σοβαρές αποφάσεις στην ζωή μου. όπιος απο εδώ και πέρα δεν με δέχετε όπως είμαι, βγένει αμεσως από το φόντο μου. δέν θέλω πολλά άτομα δίπλα μου που να με εκμεταλεύοντε. Θέλω λίγα που να αγαπάν γιαυτό που έχω μέσα μου!

Αν θες μια μικρη συμβουλη απο εμενα..Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σχολιασει τπτ για την αλλαγη σου.. Γτ οταν ανοιγουμε την πορτα σε τετοια σχολια, αυτοματα τους δινουμε δικαιωματα να εχουν αποψη για το σωμα μας.. Το σωμα ειναι δικο σου και στα 50 και στα 100 και στα 200 κτλ κτλ..Δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κρινει
    Η μαγκια ειναι να μη δεχτεις να σε κρινουν και θετικα

Senior Member
    Originally posted by spaceride

Αν θες μια μικρη συμβουλη απο εμενα..Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σχολιασει τπτ για την αλλαγη σου.. Γτ οταν ανοιγουμε την πορτα σε τετοια σχολια, αυτοματα τους δινουμε δικαιωματα να εχουν αποψη για το σωμα μας.. Το σωμα ειναι δικο σου και στα 50 και στα 100 και στα 200 κτλ κτλ..Δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κρινει
    Ναι αλλά πως μπορείς να το κάνεις αυτο? δεν μπορεις να μπεις μεστο μυαλό του άλλου και να τον κάνεις να μην σχολιάσει. ουτε μολις τον δεις, η πρώτη κουβέντα που θα πεις να είναι "μην σχολιάσεις τίποτα για την αλλαγή μου". Αρα πως μπορείς να το αποτρέψεις αυτό? Επιδή η αλήθεια είναι πως αυτό θα μου άρεσε πολύ. Να μην σχολίαζε κανείς την αλλαγή. Μόνο η καρταρόμπα μου και η ζυγαριά να είχαν λόγο σαυτη την αλλαγή. αλλά πως γίνετε?

Senior Member
    Originally posted by click
    χρειαζεσαι και πολλα αλλα. και το καθε παιδι χρειαζεται μια μανα που εχει και πολλα αλλα εκτος απο το παιδι της.
    για να μην κρεμιεται απο πανω του και κανει λαθη που δε διορθωνονται και καταστρεφουν ζωες.

γιαυτο σου λεω, ολα με ψυχραιμια. κοιτα το στοχο σου τωρα και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν.
    και τα αρνητικα συναισθηματα θα κατευναστουν σταδιακα και θα βλεπεις πιο καθαρα και πιο θετικα.

καλο ειναι να κλεινεις πορτες σε οσα και οσους σε πανε πισω αλλα ταυτοχρονα πρεπει να ανοιγεις και νεες πορτες για να πηγαινεις μπροστα
    δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Senior Member

Ναι αλλά πως μπορείς να το κάνεις αυτο? δεν μπορεις να μπεις μεστο μυαλό του άλλου και να τον κάνεις να μην σχολιάσει. ουτε μολις τον δεις, η πρώτη κουβέντα που θα πεις να είναι "μην σχολιάσεις τίποτα για την αλλαγή μου". Αρα πως μπορείς να το αποτρέψεις αυτό? Επιδή η αλήθεια είναι πως αυτό θα μου άρεσε πολύ. Να μην σχολίαζε κανείς την αλλαγή. Μόνο η καρταρόμπα μου και η ζυγαριά να είχαν λόγο σαυτη την αλλαγή. αλλά πως γίνετε?
    Μπορεις να το δειξεις με πολλους τροπους, κι εδω μπαινει το θεμα οριων.. Μπορεις να το παιξεις τρελη τυπου
    -Αδυνατισες παρα πολυ
    -Εσυ ολα καλα στη ζωη σου?

ή τυπου επιθετικα
    -αδυνατισες παρα πολυ, μπραβο
    -δε σου επιτρεπω να σχολιαζεις το σωμα μου

ή πολλα πολλα αλλα...Ολα εξαρτωνται απο το πως βαζουμε ορια

Senior Member
    space έχεις u2u

Senior Member
    δεν εχω herts..

Senior Member
    ελα ρε συ space, ο επιθετικός τρόπος που πρότεινες παραείναι ......... γκντουπ! χα χα
    δεν ξέρω, δε νομίζω να το έλεγα...

Senior Member
    Το ξερω ειναι ακραιος.. Εγω στην αρχη της θεραπειας ετσι ημουν..Σκατανθρωπος με ολους..Αλλα ειχα και θυμο 17 χρονων μαζεμενο και εβγαινε ανεξελεγκτος..Σιγα σιγα τα ορια γινονται πιο ευελικτα

Senior Member
    οκ αυτό μπορώ να το καταλάβω

Senior Member
    Εμμ... συγγνωμη που επεμβαινω. Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του και να σχολιαζει. Εμενα παντοτε με σχολιαζαν στο σχολειο μου (εχω ακουσει τα παντα... απο χοντρη μεχρι μπαζο και λεσβια). Δυστυχως οι ανθρωποι στην πλειοψηφεια τους ειναι παρορμητικοι στις κρισεις τους και απερισκεπτοι. Και δεν εχουν καν την λεπτοτητα, την ευαισθησια ή την στοιχειωδη ευγενεια να μην ασχοληθουν με θεματα που μπορουν να πληγωσουν τον αλλον. Ετσι ειναι ομως τα πραγματα. Σε αυτη την ζωη συνανταμε ατομα που θα μας κρινουν μονο απο την εμφανιση μας (γιατι η εμφανιση ειναι σημαντικη πλεον), ατομα που δεν θα μας λυπηθουν, δεν θα μας φερθουν ωραια. Αλλα τους καταννοω ολους και τους συγχωρω. Ακομη και αυτους που εχουν μιλησει ασχημα για την εμφανιση μου παλιοτερα. Ποιος ξερει? Και εκεινοι ισως ειχαν τα δικα τους προβληματα, συσσωρευμενα μεσα τους και ξεσπασαν σε εμενα. Καταλαβαινω πως σκεφτονται οι αλλοι και δικαιολογω παντα τις πραξεις τους. Ποτε δεν κραταω κακια. Αυτοι εδειξαν ποσο μικροπρεπεις μπορουν να γινουν. Εγω δεν θα ασχοληθω μαζι τους δινωντας τους αξια.

Αυτο που λιγο με ενοχλει ειναι ολα τα ατομα που παλιοτερα με ελεγαν χοντρη, τωρα οταν με βλεπουν να μου λενε ποσο ομορφη ειμαι και ποσο τελειο σωμα εχω (ενας μαλιστα ο οποιος ειχε ερθει με την παρεα μου διακοπες μουυ ελεγα οτι εχω σωμα που του θυμιζει μοντελο απο διαφημισεις εσωρουχων). Φυσικα εγω κραταω τυπικη σταση απεναντι σε αυτα τα ατομα, τα αντιμετωπιζω χωρις κακια, με μια ηπια, ανεπαισθητη αδιαφορια. Φιλικη επιφανειακα και δεχομαι με αοριστα νευματα και αχνα χαμογελα τα σχολια ενθουσιασμου τους. Γιατι ειμαι ανωτερος ανθρωπος. Εχω και γω τα κομπλεξ μου αλλα δεν εχω αναγκη να τους μειωσω οπως με μειωναν αυτοι καποτε, δεν εχω αναγκη να ξεσπασω πανω τους. Τους εχω ηδη δωσει την απαντηση μου σε οσα ελεγαν παλιοτερα, με τις πραξεις μου.

Ας μην κραταμε λοιπον κακια σε οσους μας εχουν προσβαλλει, ας αδιαφορησουμε και ας ειναι το σωμα που θα αποκτησουμε μετα την διαιτα η απαντηση μας σε οσα ελεγαν. ^^ Αυτο πιστευω εγω.

Καθε φορα που βλεπω παιδια απο το σχολειο μου, διασκεδαζω αφανταστα οταν με κοιταζουν με εκπληκτο βλεμμα και μετα επιδιωκουν να μου μιλησουν και μου ζητανε το τηλεφωνο μου για να αρχισουμε να κανουμε παρεα. Ελεος. Μπορει να μην κραταω κακια σε κανεναν (ειμαι καλος και ηρεμος ανθρωπος) αλλα δεν ξεχναω... Ποτε.

Senior Member

Μπορεις να το δειξεις με πολλους τροπους, κι εδω μπαινει το θεμα οριων.. Μπορεις να το παιξεις τρελη τυπου
    -Αδυνατισες παρα πολυ

ή τυπου επιθετικα

ή πολλα πολλα αλλα...Ολα εξαρτωνται απο το πως βαζουμε ορια
    Το να αλλάξω θέμα άμμα κανουν κάπιο σχόλιο ναι μπορώ να το κάνω, αλλα το άλλο ρε συ είναι πολύ απότομο. Δεν πάει με τους "λεπτους" τρόπους μου!!!!

Senior Member
    Μορέ εγώ θα κάνω την επεμβασούλα μου, θα μείνω η μισή (άντε και λίγο παραπάνω δεν μας χαλάει!!! ο στόχος μου είναι τα 85 προς το παρόν) και μετά θα ακούω τα οοοοοοοοοο ααααααααααα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (αλα ζούμπι) πως αδυνάτισες έτσι? και η απάντηση μου θα είναι , δεν έκανα τίποτα, απλά ήρθε ο καιρός και αδυνάτισα. Κανεις δεν ξέρει ότι θα κάνω μανίκι, μόνο ο αντρας μου και η μαμα μου, και φυσικά εσεις εδώ. και ούτε πρόκιτε να το πω σε κανέναν. και τώρα θα δεις πως όσοι με απέριψαν τόσο καιρό, θα θέλουν να ρθούν πίσω, όμως τώρα πια δεν θελω εγώ.

Πλέων για μένα είναι μόνο η Πωλίνα και ο Ανδρεας ( ο γιος μου). Κανείς άλλος. Έχω περάσει πολλά, και έχω πάρει κάπιες πολύ σοβαρές αποφάσεις στην ζωή μου. όπιος απο εδώ και πέρα δεν με δέχετε όπως είμαι, βγένει αμεσως από το φόντο μου. δέν θέλω πολλά άτομα δίπλα μου που να με εκμεταλεύοντε. Θέλω λίγα που να αγαπάν γιαυτό που έχω μέσα μου!

συμφωνω με το σκεπτικο σου ... αλλα κ παλι νομιζω οτι η τελευταια φραση ειναιτο ζητουμενο!
    διοτι , δεν ξερω για τους υπολοιπους εδω μεσα, εγω ομολογω την αδυναμια μου...
    ακομη κ αν κανω οτι δε μασαω-κ τις περισσοτερες φορες ετσι ειναι- δε θα προσποιηθω οτι δε μ εχει πληγωσει η σταση καποιων ανθρωπων που χωρις καν να εχουμε φιλικη σχεση εχουν εκφραστει με συγκεκριμενο τροπο για τα επιπλεον κιλα -που στη δικη μου περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι κ πολλα!!

οποτε, αν χασω κιλα, εννοειται οτι θα καμαρωνω ως γυφτικο σκερπανι κ ας ειναι αυτο ο,τι πρεπει για να πυροδοτησω το δικαιωμα που νομιζουν οτι εχουν να εχουν αποψη!!

δλδ βρε παιδια, πως να το πω... κανουμε πως κ αμαν να ακουσουμε μια καλη κουβεντα- ακομη κ απο ατομα που χ@σμ@να τα χουμε- οταν ερθει η ωρα να τ ακουσουμε θα εχουμε τη δυναμη να το παιξουμε υπερανω?
    εγω οχι!!

αλλα ΑΝ ηθελα, θεωρω οτι ειναι πολυ ευκολο!!

πχ:
    -πολυ αδυνατισες!
    -ε μωρε, ειχα διαρροια 2-3 μερες κ εκοψα λιγακι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα, πιστευω θα στρωσω!!!

-αδυνατισες παρα πολυ!
    -ναι, εχασα 5-6 κιλα γιατι την τελευταια φορα που σε ειδα τρομαξα κ δεν ηθελα να γινω σαν κ σενα!!
    (αυτο ειναι μεγαλη κακια κ τη φυλαμε για πολυ συγκεκριμενα ατoμα :P)

Senior Member
    [/quote]

-Αδυνατισες παρα πολυ

ή τυπου επιθετικα

ή πολλα πολλα αλλα...Ολα εξαρτωνται απο το πως βαζουμε ορια [/quote]To πρωτο μου αρεσει πολυ.Θα το λεει με ενα αερα αδιαφοριας!Το δευτερο για ολους οσους αντιπαθουσες κ δεν ειχες ευκαιρια να τους το πεις !Θα τους αφησει παγωτο!!

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast