Results 121 to 135 of 163
Thread: Συν-τροφικες σχεσεις
-
22-10-2010, 15:02 #121
Originally posted by NADINE
Originally posted by onelifeonechance
σμαρτ, τωρα που ειπες απορριψη λογω κιλων,θυμηθηκα πως ειδα αυτον τον γελοιο τον Γιαννη Λ. απ'το big brother και ελεγε πως δεν παει 15 χρονια λεει γυμναστηριο και προσεχει το σωμα του,για να ριξει τον εαυτο του μετα χαμηλα και να παει με μια χοντρη..
Και ελεγε σε εναν αλλο πως εκεινος ειναι χοντρος γι'αυτο στοχευει χαμηλα,δλδ σε χοντρες κοπελες!
Ουστ απο δω, γυμνοσαλιαγκα!!!
Δεν είναι υποχρεωμένος να σχετιστεί με άτομα,που δεν εκτιμά,δεν τον ελκύουν,δε συμφωνεί με τις προτεραιότητες τους.
Όπως κι εγώ μπορεί να θέλω να σχετιστώ με κάποιον που δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ουσία παρά στην επιφάνεια.
Που δε συζητά με κάποιον άλλον άντρα για ποιά αποτριχωτική μέθοδο χρησιμοποιούν και δε γδέρνει στο αγκάλιασμα.
Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους!Δε χρειάζεται να γίνουμε αποδεκτοί από στατιστικά περισσότερα άτομα.Δεν πάμε για πρόεδροι των ΗΠΑ!
Γίνεται να βρούμε τον άνθρωπο μας και να μοιραστούμε με αγάπη και μεταξύ μας αποδοχή το πέρασμα μας στη γη;Είμαστε άρχοντες!
Οκ,προφανώς οι Γιάννηδες Λάμδα του κόσμου δεν είναι για μας κι εμείς για κείνους.Κάποιο ψάξιμο λιγότερο,κάτι είναι κι αυτό!
Το θεμα ειναι πως την εκφραζουμε!
Θα υπηρχε και πιο κομψος τροπος να μιλησει χωρις να προσβαλει!
- 22-10-2010, 15:02 #122
Δεν μπορω να εκφερω αποψη για την κοπελια γτ δεν την ξερω..Μονο γι αυτα που γραφει μπορω να εχω αποψη και παλι σε μια συζητηση που μου απευθυνονται..Υπαρχει ομως σοβαρο προβλημα οταν μπερδευουμε τη δημοκρατια με την αναρχια.. Πραγματικα δε θελω να δωσω συνεχεια γτ οπως ειπα δεν προκειται να συνεννοηθουμε σε κανενα επιπεδο.. Οταν ενας ανθρωπος λεει οτι ειναι δικαιωμα ενος παιδιου και του κωλανθρωπου γονιου του που το το εμαθε να παει και να τυρρανησει συναισθηματικα ενα αλλο παιδι στο σχολειο, κι επειδη δεν ειναι ποινικο αδικημα ειμαστε οκ..καθομαστε και το κοιταμε και λεμε τι ασχημα μωρε που συμβαινει.. τι αλλο να πω απο εκει και περα
22-10-2010, 15:07 #123
σμαρτ, τωρα που ειπες απορριψη λογω κιλων,θυμηθηκα πως ειδα αυτον τον γελοιο τον Γιαννη Λ. απ'το big brother και ελεγε πως δεν παει 15 χρονια λεει γυμναστηριο και προσεχει το σωμα του,για να ριξει τον εαυτο του μετα χαμηλα και να παει με μια χοντρη..
Και ελεγε σε εναν αλλο πως εκεινος ειναι χοντρος γι'αυτο στοχευει χαμηλα,δλδ σε χοντρες κοπελες!
Ουστ απο δω, γυμνοσαλιαγκα!!!
Δεν είναι υποχρεωμένος να σχετιστεί με άτομα,που δεν εκτιμά,δεν τον ελκύουν,δε συμφωνεί με τις προτεραιότητες τους.
Όπως κι εγώ μπορεί να θέλω να σχετιστώ με κάποιον που δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ουσία παρά στην επιφάνεια.
Που δε συζητά με κάποιον άλλον άντρα για ποιά αποτριχωτική μέθοδο χρησιμοποιούν και δε γδέρνει στο αγκάλιασμα.
Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους!Δε χρειάζεται να γίνουμε αποδεκτοί από στατιστικά περισσότερα άτομα.Δεν πάμε για πρόεδροι των ΗΠΑ!
Γίνεται να βρούμε τον άνθρωπο μας και να μοιραστούμε με αγάπη και μεταξύ μας αποδοχή το πέρασμα μας στη γη;Είμαστε άρχοντες!
Οκ,προφανώς οι Γιάννηδες Λάμδα του κόσμου δεν είναι για μας κι εμείς για κείνους.Κάποιο ψάξιμο λιγότερο,κάτι είναι κι αυτό!
Το θεμα ειναι πως την εκφραζουμε!
Θα υπηρχε και πιο κομψος τροπος να μιλησει χωρις να προσβαλει!
ʼνθρωποι,που κατηγοριοποιούν ανθρώπους,βάζοντας τους μία ετικέτα βασιζόμενοι σε εξωτερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά,
χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία να τους γνωρίσουν είναι δυνατόν να βαραίνει τόσο πολύ για μας η οπτική τους και να προσβαλόμαστε;
22-10-2010, 15:09 #124
Οι πραγματικοί μου φίλοι, και η οικογένεια μου δεν κάνουν σχόλια, και αυτό γιατί ξέρουν τι κρίβετε πίσω από τα κιλά μου, ξέρουν τί πέρασα και περνάω και ακόμα είμαι τόσα κιλά. και αν τύχη και μου πουν κάτι, θα είναι για το κάλο μου, και δεν θα είναι παρατήρηση ούτε σχόλιο. θα είναι κάτι του τύπου ακουσαμε αυτό, για ψάξε το να δούμε αν κάνει για σένα.
Από κει και πέρα όμως, ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να με σχολιαζει. Αν δεν του αρέσω, πολύ απλά ας γυρίσει από την άλλη και να μην με βλέπει.
Επίσης στο είπα και πριν αλλά δεν το σχολίασες, είμαι σίγουρη πως δέν έχεις νιώσει ποτέ πραγματικά το τι θα πει κοροϊδία, περιπέξιμο όπως λέμε εμεις εδώ, απόρρυψη, και όλα τα συνεσθήματα που σε κάνουν να νιώθεις όταν σε βάζουν στην μέση και σε κοροιδεύουν γιατί νομίζουν πως είσαι από άλλο πλανήτη, πως έχεις πολλά κιλά αλλά δεν εχεισ καρδια και μυαλό....
22-10-2010, 15:16 #125
Δηλαδη βικτωρια,βγαινουμε εξω,βλεπουμε κατι που δε μας αρεσει πχ μια παχουλη κοπελα, και επειδη ειναι σε κοινη θεα το σωμα της,σχολιαζουμε ανοιχτα ε;
Προχθες ξερεις τι ειδα μπροστα στα ματια μου;
Περπατουσε μια κοπελα στο δρομο,μερικα μετρα μπροστα απο μενα και ειχε καποια κιλα παραπανω.
Περνανε 2 τυποι μεσα σ'ενα αμαξι(σαν τον Γιαννη Λ. ας πουμε) και ξερεις τι της ειπαν;
Σταματησαν διπλα της κ της ειπε ο ενας:
Ορθιο κουβα με χερουλια,πρωτη φορα βλεπω.
Ωραια ελευθερια αποψης,ε;
22-10-2010, 15:18 #126
Originally posted by spaceride
Αν θες μια μικρη συμβουλη απο εμενα..Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σχολιασει τπτ για την αλλαγη σου.. Γτ οταν ανοιγουμε την πορτα σε τετοια σχολια, αυτοματα τους δινουμε δικαιωματα να εχουν αποψη για το σωμα μας.. Το σωμα ειναι δικο σου και στα 50 και στα 100 και στα 200 κτλ κτλ..Δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κρινει
Η μαγκια ειναι να μη δεχτεις να σε κρινουν και θετικα
Είτε η οπτική μας είναι πως το σώμα μας και η ζωή μας μας ανήκουν και θέτουμε όρια απέναντι στους άλλους,ώστε να τα σεβαστούν
είτε αν θέλουμε τα κοπλιμέντα μας να είμαστε διατεθειμένοι ν' ακούσουμε και όσα τυχόν δε θα χαϊδέψουν τ'αφτιά μας.
Ίδια μέτρα και σταθμά.Όταν εκτίθεσαι στην κριτική δεν μπορείς να υποχρεώνεις τον άλλον να περιοριστεί στη θετική.
Αν πάλι δεν αντέχεις την αρνητική,δε σε παίρνει να κρατάς την πόρτα αυτήν ανοιχτή.Αν δεν είμαι ξεκαθαρισμένη/ος εγώ
δίνω αντικρουόμενα μηνύματα και στους άλλους,βρίσκονται σε σύγχιση,δεν είναι διακριτά τα όρια μου απέναντι τους.
22-10-2010, 15:48 #127
Δηλαδη βικτωρια,βγαινουμε εξω,βλεπουμε κατι που δε μας αρεσει πχ μια παχουλη κοπελα, και επειδη ειναι σε κοινη θεα το σωμα της,σχολιαζουμε ανοιχτα ε;
Περπατουσε μια κοπελα στο δρομο,μερικα μετρα μπροστα απο μενα και ειχε καποια κιλα παραπανω.
Περνανε 2 τυποι μεσα σ'ενα αμαξι(σαν τον Γιαννη Λ. ας πουμε) και ξερεις τι της ειπαν;
22-10-2010, 15:50 #128
Ουτε εγω θα ειμαι δικαιη και καλη λοιπον με τον τροπο που θα αντιδρασω σε οποιον με κρινει ετσι!
22-10-2010, 15:52 #129
Originally posted by victoria19
22-10-2010, 15:55 #130
Ουτε εγω θα ειμαι δικαιη και καλη λοιπον με τον τροπο που θα αντιδρασω σε οποιον με κρινει ετσι!
Εχει τύχει να δώσω χαστούκι σε άγνωστο που τόλμησε να σταθεί μπροστά μου και να μου πεί "βρε χοντρή τι κάνεις εσύ εδώ, μάζεψε τον κόλο σου να περάσω". δεν άκουσε την φωνούλα μου, ένιωσε την χεράκλα μου πάνω στο μάγουλο του. !!!!!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:
22-10-2010, 15:58 #131
δεν ειναι δικαιωμα κανενος να προσβαλλει, δεν ειναι ελευθερια του ατομου αυτη.
αλλα η Βικτωρια δε βλεπω να προσβαλλει η ιδια εμας.
Εχει και αυτη τα θεματα της και τα προβληματα της και μαλιστα πολυ σοβαρα.
Μηπως εμεις οι αλλοι δεν εχουμε?
φαντασου τι βαρος ειναι να σε προσβαλλει ο αλλος και να σκεφτεσαι οτι ειναι και δικαιωμα του.
22-10-2010, 17:38 #132
Originally posted by spaceride
Αν θες μια μικρη συμβουλη απο εμενα..Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σχολιασει τπτ για την αλλαγη σου.. Γτ οταν ανοιγουμε την πορτα σε τετοια σχολια, αυτοματα τους δινουμε δικαιωματα να εχουν αποψη για το σωμα μας.. Το σωμα ειναι δικο σου και στα 50 και στα 100 και στα 200 κτλ κτλ..Δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κρινει
Η μαγκια ειναι να μη δεχτεις να σε κρινουν και θετικα
Είτε η οπτική μας είναι πως το σώμα μας και η ζωή μας μας ανήκουν και θέτουμε όρια απέναντι στους άλλους,ώστε να τα σεβαστούν
είτε αν θέλουμε τα κοπλιμέντα μας να είμαστε διατεθειμένοι ν' ακούσουμε και όσα τυχόν δε θα χαϊδέψουν τ'αφτιά μας.
Ίδια μέτρα και σταθμά.Όταν εκτίθεσαι στην κριτική δεν μπορείς να υποχρεώνεις τον άλλον να περιοριστεί στη θετική.
Αν πάλι δεν αντέχεις την αρνητική,δε σε παίρνει να κρατάς την πόρτα αυτήν ανοιχτή.Αν δεν είμαι ξεκαθαρισμένη/ος εγώ
δίνω αντικρουόμενα μηνύματα και στους άλλους,βρίσκονται σε σύγχιση,δεν είναι διακριτά τα όρια μου απέναντι τους.
nadine αυτα που γραφεις ειναι τα δεοντα γενεσθαι-οπως και σε προηγουμενη απαντηση σου σχετικα με την αποδοχη τους εαυτου μας κ του αλλου.
το θεμα ειναι το εξης:
ποσοι απο μας τα τηρουν?
κ πολυ περισσοτερο, ποσοι απο εμας εχουν συνειδηση οτι δεν τα τηρουν?
δε νπεριμενω καποια απαντηση, ρητορικες οι ερωτησεις μου
28-11-2010, 11:29 #133
εψαχνα κατι κ βρηκα αυτο το θεμα....
το ειχα ξεχασει εντελως... κ εριξα μια ματια να δω τι ειχαμε γραψει.... κ αναρρωτιεμαι εγω τωρα, γιατι δεν καταλαβα...το αφησαμε γιατι το εξαντλησαμε ...?ή γιατι (κ αυτο :tumble: ) το χεσ@με?
28-11-2010, 17:02 #134
Το θεμα των συντροφικων σχεσεων δεν εξαντλειται ποτε!!! Φανταζομαι η ερωτηση σου ηταν ρητορικη..το γτ δλδ το αφησαμε!! Δεν εχεις ψιλιαστει πολυαγαπημενη σμαρτ?
28-11-2010, 17:13 #135
υπερασπιζομουν το τρολλ :duh::blush::crazy:
απειρου καλλους.
ωραιο τοπικ παντως
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή