"Πληρωμενες" απαντησεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 98
    Senior Member
    Καταλαβαίνω τι εννοείς Κλεάνθη, λες ότι αυτοί έχουν το πρόβλημα, αυτοί είναι οι κομπλεξικοί και εκτονώνουν τη μιζέρια τους σε όποιον βρουν ευάλωτο και πρόχειρο. Αλλά καμιά φορά οι άδικες και απρόσμενες επιθέσεις μας βγάζουν από τα ρούχα μας. Θέλω να είμαι ανώτερος άνθρωπος και να μην αντλώ ικανοποίηση πληγώνοντας κάποιον, έστω και αν το αξίζει. Αλλά από την άλλη, ζω για τη στιγμή που θα ανταποδώσω σε έναν κοντό τις "μπηχτές", που βαρέθηκα να ακούω για τα κιλά μου. Δε βρήκα ακόμη τον τρόπο, δεν ξέρω αν θα αντέξω και να το κάνω, αλλά θέλω πολύ να σβήσω από το μούτρο του το ειρωνικό του γελάκι.

Senior Member
    ''Πωπω, έχεις ομορφύνει πολύ τελευταία''.

''Ευχαριστώ, αλλά εσύ παραμένεις χάλιας''. :smilegrin:

''Μαρία, με το που πάχυνες, έγινες σκληρή και αλύγιστη''.

''Εσύ που είσαι αδύνατος, γιατί δεν είσαι ποτέ ''σκληρός''? :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Και το πρόβλημα ποιος το έχει;Αυτοί ή εσείς;Γιατί εγώ βλέπω να το έχουν εκείνοι το πρόβλημα.
    εσυ αχαχαχαχαχχαχαχαχα

Senior Member
    ρε παιδιά οκ υπάρχουν και πικρόχολοι αλλά μην βλέπουμε και παντού φαντάσματα..πολλές φορές συμβαινει να μας μιλήσει καποίος απο ενδιαφέρον απλά να μην χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα λόγια που να είναι ανώδυνα για εμάς . . και εμείς να καταρακώθούμε με αφορμή τα λόγια του, αλλά πάντα με κύρια αιτία το πως αισθανόμαστε εμείς για τον εαυτό μας . .

Senior Member
    πολίνακι ευχαριστώ, έχω ακούσει όμως και το εξής θεικό ..οταν απο 54 κιλά πηγα σε 3 μήνες 70 (1.63 υψος)πήρα ένα ταξί για να πάω στο διπλανό χωριό(μένω επαρχία και γνωριζόμαστε όλοι ματαξύ μας..και μου λέει ο ταξιτζης που ήταν και νέος '' έτσι μπράβο ρε μάνα μου , τώρα είσαι γυναικάρα κι αν βάλεις και 5 ακόμα θα σε κλέψω στο υπόσχομαι''uzzled:και καταλαβαίνεις υπο το καθεστώς της απέιλης και του τρόμου του ταξιτζή , αναγκάστηκα να βάλω παραπάνω απο 5 ..

Senior Member
    χαχαχαχαχαχα ΗΟΡΑ !!!!!! Καλός ο ταξιτζής!!!! εμένα πάλυ ποτέ δεν μου έχουν κομπλημέντο, ούτε στα 140, ούτε στα 130 ουτε στα 125. Ε τώρα πιο κάτω δεν ξέρω, ήμουνα 12 χρονόν η τελευταία φορά που είδα το 100 στην ζυγαριά μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by hopa
    επίσης ο πρώην ο οποίος είναι πλεόν εξαρτημένος απο ουσίες.. είπε όταν με είδε( πάχυνα απότομα) καλύτερα καλύτερα να ζήσω μια σύντομή ζωή ωραίος, παρά να ζήσω παραπάνω και να είμαι σαν ζωόν . . .
    Ο τυπος προσβαλλει τα ζωα.

Senior Member
    . [/quote] Ο τυπος προσβαλλει τα ζωα. [/quote] ο τύπος γεννήθηκε για να προσβάλει . .

Senior Member
    Παρ'ολα αυτα ο σωστος φιλος πρεπει να σου πει οτι παχυνες... με σωστο τροπο αλλα πρεπει...

Senior Member
    συμφωνω με πηνελοπη, οποιος θελει το καλο μας πρεπει να μας πει οτι παχυναμε εξαρχης,
    οχι αφου κ παρουμε 30 κιλα που το ξερουμε κ οι ιδιες.
    οσο για τον τροπο, πολλες φορες ανθρωποι που μας αγαπουν εχουν λαθος τροπο,
    ας μην τους σταυρωνουμε

Senior Member
    καλα αυτο με τη γυμναστρια ειναι απαραδεκτο,σιγουρα ειναι ηλιθια η γυναικα!!εγω αν το ακουγα να το λεει για αλλον αποκλειεται να δεχομουν να με αναλαβει ειδικα αν ηταν με πληρωμη.με εκνευριζουν πολυ αυτοι οι ανθρωποι ασχετα αν το λενε για καποιον αλλο και οχι για μενα,δεν εχει καμμια διαφορα

απο τους δικους μου ανθρωπους και τους φιλους χαιρομαι οταν μου επισημενουν οτι παχυνα και κατι πρεπει να κανω,το καταλαβαινω οτι το λενε για το καλο μου

Senior Member
    γιατι πρεπει να στο πει ο φιλος οτι παχυνες? υπαρχει περιπτωση να μην το ξερεις?

Senior Member
    γιατι αισθανομαι οτι μου συμπαραστεκονται,οτι δεν θα μου φερουν γλυκα οταν ερχονται σπιτι αφου θα ξερουν οτι προσπαθω να αδυνατισω και γενικα οτι δεν θα σαμποταρουν τη διαιτα μου και ισως σου φανει περιεργο αλλα η μητερα μου παντα αυτο εκανε,μολις ελεγα οτι αρχιζω διαιτα εφτιαχνε οτι παχυντικο μου αρεσε.Δεν πιστευω οτι το εκανε για κακο,μπορει να φοβοταν οτι θα παθω τιποτα αν αδυνατισω (που παντα ημουν κανονικη προς παχουλη) και ποτε δεν μου ειπε οτι πρεπει να χασω κιλα.

Senior Member
    να σου πει ενας φιλος που εχεις οικειοτητα και δεσιμο οτι ξερεις κατι πρεπει να παρεις τη ζωη στα χερια σου, φροντισε το σωμα σου και θα νιωθεις πολυ καλυτερα, το καταλαβαινω.
    αλλα να σου πει οτι παχυνες...? και καλοπροαιρετα να το πει, εκτος απο το να στο υπενθυμισει, να σου ξεκαθαρισει οτι το εχει παρατηρησει κι αυτος, οτι υπαρχει προβλημα, να σε στεναχωρησει και να σε πιεσει, δεν ξερω τι αλλο θα βγαινε.
    με βαση τον εαυτο μου το λεω.
    οχι για σενα προσωπικα.

Senior Member
    Το ζητημα δεν ειναι οταν σου λεει κατι ενας ξενος αλλα ενας φιλος.Εγω π.χ.ειχα παθει πλακα κ δεν ειχα μιλησει αλλα ειχα πληγωθει παρα πολυ οταν μια πραγματικη φιλη που ξερω οτι νοιαζεται για μενα αλλα δεν εχει τροπους -το βλεπω κ με το τι λεει κατα καιρους στην κορη της-ειχε δει μια φωτογραφια μου που ειχα παχυνει κ ειπε:Ε τι να κανει κι ο Γιωργος...Οπου Γιωργος η σχεση μου τοτε και ειχαμε χωρισει.Απιστευτο!!!Εχουν περασει χρονια κ ακομα το θυμαμαι.Δεν μπορεσα να πω τιποτα γιατι ηταν δικος μου ανθρωπος.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast