"Πληρωμενες" απαντησεις - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Senior Member
    Πολινακι μονο η διαιτα δουλευει. Η εγχειρηση μονο θα κανει το στομαχι σου μικροτερο... την αναγκη σου για φαι δεν θα την κοψει... Ουτε και το οτι πρεπει καθε μερα να παλευεις με την εμμονη που λεγεται φαγητο...

Εγχειρηση η οχι θα κανεις διατροφη αρα ι γολγοθας ξεκιναει μετα την εγχειρηση...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Πολινακι μονο η διαιτα δουλευει. Η εγχειρηση μονο θα κανει το στομαχι σου μικροτερο... την αναγκη σου για φαι δεν θα την κοψει... Ουτε και το οτι πρεπει καθε μερα να παλευεις με την εμμονη που λεγεται φαγητο...

Εγχειρηση η οχι θα κανεις διατροφη αρα ι γολγοθας ξεκιναει μετα την εγχειρηση...
    Penelope μου αυτή την στιγμή δεν έχω εμμονή με την τροφή. πολύ απλά δεν μπορώ να φάω ΤΙΠΟΤΑ. Οτι φάω το κάνω εμετό, και λογικό είναι να μην χάνω αφού στην ουσία δεν τρώω. Το μόνο που μένει μέσα στο στομάχι μου είναι τα γλυκά και οι σοκολάτες. Αν και πάλεψα με τον εαυτό μου, και έχει από Τρίτη να φάω σοκολάτα. και ηληκρηνά δεν νιώθω να με ενοχλά αυτό. Γενικός έχω φοβιθεί το φαγητό. Δύσκολα θα με πίσεις να φάω κάτι άμμα δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κρατήσει το στομάχι μου.... εγω ελπίζω πως το μανίκι θα με βοηθήσει να μπορώ να κρατήσω τροφή στο στομάχι μου μέσα, πράγμα που έχει να συμβεί εδώ και 6 χρόνια, απλά και μόνο να μπορέσω επιτέλους να ακολουθήσω μια διατροφή.

Senior Member
    βασικα πωλινα νομιζει οτι τωρα πρεπει να επικεντρωσεις στο στοχο σου.
    μετα θα δεις τι θα κανεις

ωστοσο, εμενα ενα πραγμα μου εκανε εντυπωση... ολο υποθετεις γιατι ο αντρας σου φερεται ετσι.
    γιατι δεν κανεις μια συζητηση μαζι του?
    να του πεις οτι η συμπεριφορα του σε προσβαλλει κ σε πληγωνει κ να τον ρωτησεις να σου πει ποιο ειναι το προβλημα του.
    ισως εκπλαγεις απο το αποτελεσμα.
    κ συνηθως η πιο ευκολη κ γρηγορη οδος ειναι η ευθεια.
    (μονο που παντα υπαρχει ο κινδυνος να ακουσουμε αληθειες πο υδε θελουμε να δουμε-κ δεν υπονοω τπτ πωλινα για σενα, απλα σημειωνω το αρνητικο της συγκεκριμενης μεθοδου.)

Senior Member
    Το έχω δοκιμάσει smart πάμπολες φορές. η απάντηση πάντα η ίδια "ξέρεις πολύ καλά ότι σε αγαπώ, και ότι αν δεν σε ήθελα και ήθελα να φύγω θα έφευγα, αλλά εσύ με αναγκάζεις να σου μιλάω έτσι". Και άμμα τον ρωτάω καλά πες μου τί έκανα και σε ανάγκασα να μηλάς έτσι, μου λέει "γενικός όλα, ο τρόπος που μιλάς, που ντύνεσε, που περπατάς, όλα. Είμαι άντρα σου δεν το καταλαβαίνεις?" και λέω οκ. Ηλικρινά δεν έχει τίποτα ούτε ο τρόπος που μιλάω ούτε ο τρόπος που περπατώ, πόσο μάλλον ο τρόπος που ντύνομαι!!! Χαλλοοοοο!! είμαι 126 κιλά!!! πώς θα μπορούσα να ντυθώ προκλητικά γμτ!!!! οκ είμαι διάχητη και κοινωνική, μιλάω με όλο τον κόσμο αλλα δεν πιστεύω αυτό να είναι κακό. όσο για το περπάτημα, περπατώ κανονικά σαν όλος ο κόσμος.....Δεν καταλαβαίνω....
    Αλλά smart από την στιγμή που πέρνω πάντα τις ίδιες απαντήσεις, δεν έχω και πολλά να συζητίσω.

Senior Member
    Πωλινα ο αντρας σου σε γνωρισε αδυνατη?

Senior Member
    εχεις δικιο πωλινα.
    μαλλον ο ανθρωπος ειαν ιγεματος ανασφαλειες, αυτο νομιζω ειναι εμφανες.
    τωρα το γιατι εχει αυτες τις ανασφαλειες ειναι αλλο θεμα.
    αλλα ισως αν το ζοριζες λιγο να σου πει αν αυτο που τον ενοχλει ειναι το οτι νομιζει οτι εισαι προκλητικη, ισως θα μπορουσες να τους τις διωξεις μετα ...
    λεω τωρα... δεν ξερω

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Το έχω δοκιμάσει smart πάμπολες φορές. η απάντηση πάντα η ίδια "ξέρεις πολύ καλά ότι σε αγαπώ, και ότι αν δεν σε ήθελα και ήθελα να φύγω θα έφευγα, αλλά εσύ με αναγκάζεις να σου μιλάω έτσι". Και άμμα τον ρωτάω καλά πες μου τί έκανα και σε ανάγκασα να μηλάς έτσι, μου λέει "γενικός όλα, ο τρόπος που μιλάς, που ντύνεσε, που περπατάς, όλα. Είμαι άντρα σου δεν το καταλαβαίνεις?" και λέω οκ. Ηλικρινά δεν έχει τίποτα ούτε ο τρόπος που μιλάω ούτε ο τρόπος που περπατώ, πόσο μάλλον ο τρόπος που ντύνομαι!!! Χαλλοοοοο!! είμαι 126 κιλά!!! πώς θα μπορούσα να ντυθώ προκλητικά γμτ!!!! οκ είμαι διάχητη και κοινωνική, μιλάω με όλο τον κόσμο αλλα δεν πιστεύω αυτό να είναι κακό. όσο για το περπάτημα, περπατώ κανονικά σαν όλος ο κόσμος.....Δεν καταλαβαίνω....
    Αλλά smart από την στιγμή που πέρνω πάντα τις ίδιες απαντήσεις, δεν έχω και πολλά να συζητίσω.
    Πωλινα μου πες στον αντρα σου, μιας και η κουλτουρα ειναι πολυ του μπρουταλ, οτι ενας σωστος αντρας αναλαμβανει και την ευθυνην αυτων που λεει..Δεν το πεταμε μπαλακι απεναντι.. Το τραγικοτερο ειναι οτι μπαινεις εσυ να ψαξεις αν εχει και δικιο γι αυτα που λεει.. Πωλινα μου ξυπνα και σταματα να αφηνεις εναν ανθρωπο -τον οποιοδηποτε ανθρωπο- να σου "ξυριζει" τα στοιχεια της προσωπικοτητας σου

Senior Member
    μπηκα γιατι ειχα ενα αγχος μηπως εγραψα λαθος αυτα που ηεθλα.. με καλυψε ο spaceride αρκετα.
    λεγοντας να του διωξεις τις ανασφαλειες δεν εννουσα ν αλλαξεις ε?
    με συζητηση παντα

Senior Member
    Πωλινα ο αντρας σου σε γνωρισε αδυνατη?
    Penelope μου ποτέ δεν ήμουνα αδύνατη. Ο αντρας μου με γνώρισε στα 130 κιλά αν θυμάμε κάλά. Και με έτρεχε και ένα χρόνο πριν πω το ναι...

Senior Member
    Ε τοτε τι να πω? Οι ανθρωποι αλλαζουν...

Senior Member
    τι ακριβως σας κανει εντυπωση παιδια?
    εχετε δει πολλα ζευγαρια που μετα απο καποιο διαστημα μαζι δεν ανακαλυπτουν χιλια δυο πραγματα που δεν αντεχει ο ενας στον αλλο?
    για να αρχισω να ελπιζω αμα ειναι ...

Senior Member
    Παιδιά ότι και να λέμε, ότι και να συζητάμε, πάντα τα ίδια μου λέει. είπα και εγώ αςτον εκεί, κάνε αυτό που θες Πωλίνα μου, και θα δείξει η πορία. Αν πράγματη τον ενοχλεί ο τρόπος που ντύνομαι, ή που μιλάω, η που αρέσω σε κάπιους, τότε άμμα καταφέρω να χάσω κιλά θα αντιδρά ακόμα πιο πολύ. Εκτός που αν καταλάβει πια πως για μένα δεν έχει σημασία κανένας άλλος. και επίσεις πως η συμπεριφορά του μόνο κακό κάνει στην σχέση μας..... Αν δεν το καταλαβει, είπαμε εισητήριο, βαλίτσα και βουρ για Συρία!!!!! Τώρα πια είτε θα με δεκτεί και θα μου φέρετε όπως παλιά ή τελείωσε.

Εν το μεταξύ κάτι που δεν ξέρω αν το ανέφερα, όλα ξεκίνησαν μετά την γέννα του μωρού μας. Στην εγκυμοσύνη μου είχα χάσει 25 κιλά και είχα παίσει στα 100 κιλά λόγω προβλημάτων κατά την διάρκειά της, τα οποία χωρίς καν να προλάβω να κάνω κάτι, ξαναμπήκαν μέσα σε 2 μήνες.... τότε άρχισαν όλα.... δεν ξέρω αν εχει καμια σχέση αυτό

Senior Member
    τα κιλα οχι.
    το οτι εχεις μωρο , ασχολεισαι μ αυτο, το εχεις να το αγαπας κ να σ αγαπαει κ αυτος ισως νιωθει παραμελημενος κ οτι δεν τον χρειαζεσαι πια, παιζει.

Senior Member
    Originally posted by click
    γιατι πρεπει να στο πει ο φιλος οτι παχυνες? υπαρχει περιπτωση να μην το ξερεις?

υπαρχει περιπτωση να εθελοτυφλεις και μεχρι να ξυπνησεις να ειναι πολυ αργα. Θυμαμαι μ ελεγε η d3w οτι αρχισε διαιτα επειδη συναντηθηκε με μια φιλη της που ειχε να τη δει ενα χρονο και της ειπε η φιλη της " πως εγινες ρε συ ετσι? ξυπνα" και την αφυπνησε και τωρα ειναι -30 κιλα...
    :thumbup::thumbup:
    ετσι ακριβως,
    κ γω οταν πηρα την πανω βολτα μετα το γαμο με τις βλακειες που ετρωγα δεν το εβλεπα,
    ή μαλλον το εβλεπα αλλα εθελοτυφλουσα οπως πολυ σωστα ειπε η πηνελοπη,
    κ μου ειπε ενας στο δρομο "πως εγινες ετσι, παχυνες!"
    κ εμεινα καγκελο...
    τον εβρισα αρκετα μετα επι μερες,
    αλλα τωρα τον ευχαριστω,
    οπως θα ευχαριστησω κ τον επομενο, αν οταν κ αμα...

Senior Member
    Originally posted by smart
    τα κιλα οχι.
    το οτι εχεις μωρο , ασχολεισαι μ αυτο, το εχεις να το αγαπας κ να σ αγαπαει κ αυτος ισως νιωθει παραμελημενος κ οτι δεν τον χρειαζεσαι πια, παιζει.
    σωστο!
    τρωνε μεγαλη πορτα οι ανδρες μετα το μωρο κακα τα ψεμματα

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast