Τι εκανα σημερα για μενα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 46 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 684
    Senior Member
    Λοιπον σημερα πηρα ενα πρασινο λαδι φορεμα τουαλετα μακρυ απο ενα μαγαζι που κλεινει 20 ευρω.Το φορεμα αυτο μου ειναι μικρο κ το κρεμασα εξω απο την ντουλαπα μου για να το βλεπω χε χε για να εχω κινητρο να το φορεσω.
    Κλικλικου εισαι καλα?Συνειδητοποιησα οτι περασαν οι 10 μερες που ειχα πει οτι θα γραφω στο τοπικ κ την εχω καταβρει.Εδω θα μεινω οεοε:crazy:

Senior Member
    κανονικα θα επρεπε να ειμαι σουπερ αλλα ειμαι λιγο κατσουφω τωρα. και να! μολις καταπατησα τον βασικο κανονα αυτου του τοπικ.

παντως η αληθεια ειναι οτι πανε πολυ καλα τα πραγματα, να μη λεω βλακειες.
    μαγειρευω τωρα. εδωσα το παπακι το πρωι και μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος.

μεγεια το φορεμα λεσινγκακι, τελειο ακουγεται! οταν το φορεσεις θελω φωτο

Originally posted by smart
    εγω εκανα κατι πολυ σημαντικο!!!
    πηρα πιτα (αλαδωτη) με γυρο, εφαγα περιπου το 1/3, συνειδητοποιησα οτι δε μου αρεσε κ δεν εφαγα το υπολοιπο!!!!
    αυτο ειναι προοδος για μενα, σε αλλη περιπτωση θα συνειδητοποιουσα οτι δε μ αρεσε αφου τον ειχα φαει :crazy:

ειμαι πολυ περηφανη για μενα :bouncing:
    Μπορεί να ακούγεται μικρό σε κάποιον που δεν έχει βιώσει το πρόβλημα, αλλά σου εγγυώμαι ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα αυτό που λες! Ουσιαστικά ξεκαθάρισες την πραγματική επιθυμία σου από τα παιχνίδια του μυαλού με το φαγητό! Εύχομαι και σε σένα και σε μένα και σε όλες μας να το ξεκαθαρίσουμε μεσα μας αυτό και να το διατηρήσουμε στο συνειδητό μας!!!
    Click χθες είδα ενα σκύλο στο δρόμο και παραλίγο να τον υιοθετήσω και σε θυμήθηκα!!!
    Σήμερα για μένα έκανα κάποιες δουλειές το πρωί, πήγα γυμναστήριο και γενικώς τήρησα το πρόγραμμα μου.Επίσης επανεντάχθηκα στο φόρουμ μετά από μικρή απουσία και δεν πτωούμαι που πήρα 1 κιλό όσο απουσίαζα αλλά το καταπολεμώ όπως του αξίζει, χαχα!! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by click
    κανονικα θα επρεπε να ειμαι σουπερ αλλα ειμαι λιγο κατσουφω τωρα. και να! μολις καταπατησα τον βασικο κανονα αυτου του τοπικ.

ως εμπνευστρια του τοπικ εχεις δικαιωμα στην κατσουφια.Και επειδη συνηθως εισαι απ τι γινεται;Τι νομιζεις οτι σε ψιλοκατσουφ;Να το λυσουμε γνωσιακα ρε παιδι μου τζαμπα τα πηραμε τα διπλωματα!Οσο για τη φωτο τι σε κανει να νομιζεις οτι ξερω να δημοσιευσω μια;Αυτο παιδι μου ισοδυναμει τι να πω σαν να μου λες οτι μπορω να ανακαλυψω το επομενο βημα του φεισμπουκ χαχαχα:smilegrin:ΘΥΜΗΣΟΥ ...τις ασπρες τουφες που εβγαλες με το τικερ ζζζζ...π[εριμενοντας....ζζζζζ

σημερΑ για μενα αφιερωσα χρονο για να ισιωσω τα μαλλια μ ...ειναι σπαστα !! κ εβαψα τα νυχια μ ενα ωραιο κοκκινο παθιαρικο...πραγμα που κανω σπανια λογο δουλειασ...ααλλα το καλυτερο ειναι οτι για βραδυ εφαγα γιαουρτι με μελι ,,,κρατηθηκα κ δεν εφαγα ενα ντουλαπι ρεεσεισ που χω μεσα...αθλοσ για εμενα !!! λολ

Senior Member
    Έβαψα το μαλλί γιατί η ρίζα είχε φτάσει πλέον στο λαιμό και πήγα βόλτα με το παιδί-σκυλί μου. Α πήρα και μια ωραιότατη μπλουζίτσα από κείνες που τις λέω μπλουζοφορέματα και μου αρέσουν πολύ.

Senior Member
    μπραβο σε ολες:)

(αυτο το λαδι φορεμα πολυ με εξιταρει!!!
    σε φαση αν εβρισκα φορεμα που λες , με 20 ευρα, αν κ δε φοραω τετοια, μπορει να αδυνατιζα κ μονο κ μονο για δω πως θα μου ειανι!!!
    χαχα!!
    αλλα "ευτυχως" δε θα βρω κ δε χρειαζεται αν κρατησω το λογο μου :P)

Senior Member
    εγω ειδα πριν 2-3 βδομαδες ενα φορεμα γκρι σε μια βιτρινα.
    ισως ηταν η πρωτη φορα που ερωτευτηκα ρουχο.
    εχω παθει αμοκ.

αλλα δεν κανει 20 ευρω γμτ.............
    κανει πολυ παραπανω

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by click

ως εμπνευστρια του τοπικ εχεις δικαιωμα στην κατσουφια.Και επειδη συνηθως εισαι απ τι γινεται;Τι νομιζεις οτι σε ψιλοκατσουφ;Να το λυσουμε γνωσιακα ρε παιδι μου τζαμπα τα πηραμε τα διπλωματα!Οσο για τη φωτο τι σε κανει να νομιζεις οτι ξερω να δημοσιευσω μια;Αυτο παιδι μου ισοδυναμει τι να πω σαν να μου λες οτι μπορω να ανακαλυψω το επομενο βημα του φεισμπουκ χαχαχα:smilegrin:ΘΥΜΗΣΟΥ ...τις ασπρες τουφες που εβγαλες με το τικερ ζζζζ...π[εριμενοντας....ζζζζζ
    με ψιλοκατσουφ πολλα και διαφορα αν και δε θα πρεπε να τα αφηνω, αλλα δεν μπορω να τα γραψω εδω, το διαλυσαμε το τοπικ.

για τη φωτο που λες, σορρυ ξεχαστηκα!
    μετα τον εφιαλτη με το τικερ, ουτε λογος για φωτο! :smilegrin:

Senior Member
    :PΚΛΙΚ ανοιξε παιδι μου καινουργιο τοπικ να πεις κ συ μια φορα τον πονο σου το δικαιουουουουσαιαιαιαι!
    Το σημαντικο που εκανα σημ.για μενα ειναι οτι αντισταθηκα σον πειρασμο να μην παω για Πιλατες στις 4 κ να αραξω σπιτι και πηγα τελικα κ βαβαια τωρα αισθανομαι πολυ καλα σωματικα κ ψυχολογικα.Επισης καποια στιγμη το πρωι που νομιζα οτι πειναω,ενω ειχα φαει πρωινο κ μετα φρουτα συνειδητοποιησα οτι δεν ηταν πραγματικη πεινα αλλα κουραση γιατι ειχα ξυπνησει πολυ νωρις οποτε απλα κοιμηθηκα για 10 λεπτα κ συνηλθα

Senior Member
    πηγα μια πολυ ωραια αναζωογονητικη βολτα, με βοηθησε πολυ.

απο αυριο ολα θα ειναι πολυ καλυτερα απο αποψη διαθεσης. και τωρα ειναι καλυτερα ηδη. και η συνεδρια με βοηθησε πολυ, οπως παντα αλλωστε..

καληνυχτα και φιλακια συμφορουμακια!
    ψηλα το κεφαλι

Junior Member
    click μολις μου εφτιαξες τν αυριανη μερα.τοσο υπεροχη ενεργεια μου τν μετεδωσες κατευθειαν.
    κ αυριο θα τν μεταδωσω κ εγς σ καποιον και παει λεγοντας.
    ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ο λαος σου σε εχει αναγκη :spin:

Senior Member
    Σημερα επιτελους εκανα κατι για μενα!
    Σηκωθηκα,εφαγα πρωινο,ντυθηκα και πηγα στο γυμναστηριο για ενημερωση!
    Ωραιοι χωροι,οικονομικη η συνδρομη, καθαρα απ'οσο ειδα.
    Θα πρεπει να παω σ'ενα γιατρο να βεβαιωσει πως μπορω να γυμναζομαι,δλδ οτι δεν εχω προβληματα υγειας που το απαγορευουν και μετα θα γραφτω!
    Επισης αποφασισα να μην ξαναζυγιστω ως το Σαββατο γιατι ολο αυτο το αγχος μου κανει κακο!

Senior Member
    μπραβο σπου One!!!!
    πολυ μεγαλο βημα!!
    κ μου αρεσε που αθ πας κ σε γιατρο- αν στο ειπαν απο το γυμναστηριο εχουν ανεβει ηδη ρετιρε στην εκτιμηση μου :)
    καλη αρχη :)

Senior Member
    one, σε δημοσιο πηγες? θελω κι εγω να παω να ρωτησω τι βεβαιωσεις υγειας θελουν. σου ζητησαν καρδιογραφημα?

irini νασαι καλα κοριτσι! μοναχους μοναχους ειμαι

Page 10 of 46 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast