Results 166 to 180 of 684
Thread: Τι εκανα σημερα για μενα
-
20-11-2010, 22:33 #166
Originally posted by click
Originally posted by lessing
Λοιπον χτες αυτο που εκανα για μενα εκτος απο το πιλατες που μου αρεσει τρελα δυναμωνει το σωμα σφιγγει την κοιλια κ δεν βλεπω την ωρα να παω διοτι την εχω καταβρει( νασαι καλα Πιλατες) ειναι οτι αρχισα ψυχοθεραπεια ΔΩΡΕΑΝ με μια κοπελα που την ξερω απο την ομαδα κ θελει να κανει την πρακτικη της.Κανει συστημικη προσεγγιση δλδ δινει βαση στην επιρροη απο την οικογενεια κ αφου εχω κανει τοσα κ τοσα συστηματα ποτε με ετσι κι ετσι ''θεραπευτες'' κ ποτε με κουλους σκεφτηκα γιατι να μην το κανω ΚΑΙ αυτο τωρα που ειμαι σε καλυτερη φαση;Καναμε θεραπευτικο ''συμβολαιο''για ενα κυκλο 8 συναντησεων αρχικα 1 φορα τη βδομαδα κ βλεπουμε.
Αυτο ηταν χτες .Το βραδυ θα γραψω τι εκανα για μενα σημερα.
Α!Ειδα κ με ενα φιλο μου την ταινια της Σοφια Κοπολλα χτες ''Somewhere'' αλλα με απογοητευσε το αοριστο φιναλε.Ενω οταν ειχα δει το Χαμενοι στη μεταφραση με τον Bill Marrey,της ιδιας μου αρεσε πολυ
P.S.Νομιζω οτι η αναπνοη στο Πιλατες ειναι τοσο σημαντικη που σε συνδεει με τον εαυτο σου ειναι η ριζα της ζωης.
δε σε πιανει τιποτα!!!
που να το περιμενα την πρωτη μερα που μπηκες, εχεις κανει απιστευτα αλματα.
μπραβο ρε!:smilegrin:
- 21-11-2010, 22:50 #167
posted on 8/9/10 στις 18:58
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΖΙ.ΕΝΩ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΟ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!Originally posted by lessing
ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛ.ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΛΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ
Λοιπον χτες αυτο που εκανα για μενα εκτος απο το πιλατες που μου αρεσει τρελα δυναμωνει το σωμα σφιγγει την κοιλια κ δεν βλεπω την ωρα να παω διοτι την εχω καταβρει( νασαι καλα Πιλατες) ειναι οτι αρχισα ψυχοθεραπεια ΔΩΡΕΑΝ με μια κοπελα που την ξερω απο την ομαδα κ θελει να κανει την πρακτικη της.Κανει συστημικη προσεγγιση δλδ δινει βαση στην επιρροη απο την οικογενεια κ αφου εχω κανει τοσα κ τοσα συστηματα ποτε με ετσι κι ετσι ''θεραπευτες'' κ ποτε με κουλους σκεφτηκα γιατι να μην το κανω ΚΑΙ αυτο τωρα που ειμαι σε καλυτερη φαση;Καναμε θεραπευτικο ''συμβολαιο''για ενα κυκλο 8 συναντησεων αρχικα 1 φορα τη βδομαδα κ βλεπουμε.
Αυτο ηταν χτες .Το βραδυ θα γραψω τι εκανα για μενα σημερα.
Α!Ειδα κ με ενα φιλο μου την ταινια της Σοφια Κοπολλα χτες ''Somewhere'' αλλα με απογοητευσε το αοριστο φιναλε.Ενω οταν ειχα δει το Χαμενοι στη μεταφραση με τον Bill Marrey,της ιδιας μου αρεσε πολυ
P.S.Νομιζω οτι η αναπνοη στο Πιλατες ειναι τοσο σημαντικη που σε συνδεει με τον εαυτο σου ειναι η ριζα της ζωης.
Το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ
Α Λ Μ Α Τ Α ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thu mbup:
21-11-2010, 22:56 #168
Πήγαμε με τον άντρα μου και τον γιο μας στην Παραμυθούπολη, και μετά από πολύ καιρό, περάσαμε ένα τρίωρο σαν οικογενεια!!!! Μου είπε πως πέρασε υπέροχα και θέλει να το ξανακάνουμε πριν να συκώσουν την παραμυθούπολη!!!
21-11-2010, 22:58 #169
Αυτο που εκανα για μενα ειναι οτι αποφασισα να κοψω το λευκο ψωμι και τα μακαρονια και να αντικαταστησω με ολικης αλεσεως! Δεν το εκανα σημερα,αλλα απο αυριο!
21-11-2010, 22:59 #170
Originally posted by onelifeonechance
Αυτο που εκανα για μενα ειναι ... Δεν το εκανα σημερα,αλλα απο αυριο!
(ωωωωωωωωωωωωωωω ποσο σαγαπωωωωωωωωωωωωωω):saint:
21-11-2010, 23:00 #171
φιλεναδιτσα:love:
21-11-2010, 23:00 #172
:blush::love:
22-11-2010, 01:16 #173
Originally posted by onelifeonechance
Αυτο που εκανα για μενα ειναι ... Δεν το εκανα σημερα,αλλα απο αυριο!
Κλικουλα σευχαριστω πολυ που βρηκες τα παλια ποστ.Η πλακα ειναι οτι περυσι που ειχα δοκιμασει το πιλατες ειχα παθει πλακα κ δεν καταλαβαινω γιατι αργησα 1 χρονο!!!να το κανω.Εδω ο ποιητης σηκωνει τα χερια ψηλα!Οποιος μου το εξηγησει αυτο...θα του στειλω οπου κ να βρισκεται δωρο στην πορτα του-το εννοω!
(ωωωωωωωωωωωωωωω ποσο σαγαπωωωωωωωωωωωωωω):saint:
22-11-2010, 22:15 #174
αποφασισα να σημανω ανεπισημα (δλδ χωρις τη σιγουρη συμφωνη γνωμη τηςεπιστημης) την τελετη ληξης αποχης απο φυσικη δρασηριοτητα!!!
μιας κ το ταε-μπο απαγορευεται :( :( :( ειπα να τιμησω το ελλειπτικο που καθετσι στο σπιτι.
κ αφου το σκεφτομουν για μερικες ωρες- τοσο ορεξη :p -αποφασισα να συρω το ατελειωτο κορμι μου πανω στο οργανο!!!
στο οποιο οργανο εκανα τις εξης διαπιστωσεις:
1)η φυσικη μου κατασταση εχει βελτιωθει πολυ λογω διακοπης καπνισματος ή εχω κοψει απειρες φλεβες, διοτι, ενω στο γυμναστηριο αντεχα μιση ωρα διαδρομο, μιση ωρα ελλειπτικο κ μια ωρα ταε-μπο, στο σπιτι στο 20λεπτο τα χα φτυσει!!! (ισως βεβαια επειδη στο σπιτι ενιωθω την υποχρεωση να κανω πιο εντονα , μιας κ δεν ειχα το ψυχολογικο αβανταζ οτι κ καλα ειμαι στο γυμναστηριο, η ψωναρα :P )
βασικα αυτη ηταν η διαπιστωση, εδω σταματαει η αριθμηση -χαχα :spin:
μετα σκεφτηκα να κανω κανα βαρακι κ θυμηθηκα (ΜΗ με κραξετε ε?) ενα βαρακι που ειχα παρει απο το telemarketing που κανει μια χαρακτηριστικη κινηση (την οποια θεωρησα καλο να δειξω στην αδερφη μου κ τον ανδρα της ενω περπατουσαμε σε δημοσιο χωρο κτο καλοκαιρι κ εγινα ΡΟΜΠΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ) κ το οποιο θεωρω μεγαλη βλακεια βασικα... αλλα μου το κανα δωρο τη μερα που εκοψα το τσιγαρο !!
ειχα θεωρησει οτι τετοια μεγαλη αποφαση (θυσια για την κακια smartoula μεσα μου) χρειαζεται την αναλογη επιβραβευση, μιας κ ηταν σιγουρο οτι θα παιρνα κιλα ...
κ εκει που σκεφτομουν ολα αυτα.. κ οτι ισως θα πρεπε να δοκιμασω αυτη τη βλακεια...
τι συνειδητοποιω???
ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!
ΜΕ ΛΕΝΕ SMART Κ ΟΠΩς ΙΣΩς ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ :smilegrin:
αλλα νομιζω οτι μπορω πλεον να πω οτι ειμαι μια ΠΡΩΗΝ καπνιστρια!!!
(των δυο πακετων ημερησιως που εκοψε το τσιγαρο μαχαιρι!!)
παιδια, ειμαι πολυ χαρουμενη, πολυ συγκινημενη κ πολυ περηφανη για μενα !!!
:) :cool2: :wow:
22-11-2010, 22:32 #175
Originally posted by smart
μπραβο ρε σμαρτ, εκοψες το τσιγαρο, ξαναρχισες γυμναστικη και με μεγαλυτερη αντοχη. πωπω..............................
εγω εχω να κανω ποδηλατο-στεπερ απο οταν ημουν 15 και δεν καπνιζα ακομα.
φετος θα ξανακανω στο πατρικο μου και μετα απο 6-7 χρονια τσιγαρου, ειναι ζητημα αν θα αντεχω κανα 3λεπτο? :P
μετα σκεφτηκα να κανω κανα βαρακι κ θυμηθηκα (ΜΗ με κραξετε ε?) ενα βαρακι που ειχα παρει απο το telemarketing που κανει μια χαρακτηριστικη κινηση (την οποια θεωρησα καλο να δειξω στην αδερφη μου κ τον ανδρα της ενω περπατουσαμε σε δημοσιο χωρο κτο καλοκαιρι κ εγινα ΡΟΜΠΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ)
να ειχε κανει η λεσινγκ την παρουσιαση δημοσιως, αντε να το περιμενα. αλλα εσυ βρε σμαρτ?????????
αααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχ αχααχαχαχαχαχααχαχαχααχ
22-11-2010, 22:36 #176
αχαχαχα!!!
ασε...περιττο (ή περριτο?)ν αναφερω οτι το βαρακι ελειπε απο τη δημοσια παρουσιαση... εγω εδειχνα μονο την κινηση του βαρακίου!!!
αχαχαχαχαχαχαχα
22-11-2010, 22:37 #177
αχαχαχα!!!
ασε...περιττο (ή περριτο?)ν αναφερω οτι το βαρακι ελειπε απο τη δημοσια παρουσιαση... εγω εδειχνα μονο την κινηση του βαρακίου!!!
αχαχαχαχαχαχαχα
λεσινγκ φυγε Τ Ω Ρ Α απο το πισι της σμαρτ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
22-11-2010, 22:42 #178
:roll: :roll: :roll:
:bigsmile:
:lol:
(παιδια, ειχε απειρο γελιο ομως η φαση... οταν αντεληφθην οτι ειχε κοσμο στα μπαλκονια αλλα ΚΥΡΙΩΣ εναν κυριο που καθοταν στο πεζουλι διπλα απ το οποιο περναγαμε.... κοντεψα να κανω τρυπα σε φραχτη για να εξαφανιστω..!!!
αλλα το γελιο, γελιο φυσικα :lol: )
22-11-2010, 22:43 #179
τρελαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile grin:
22-11-2010, 23:11 #180
μπραβο ρε σμαρτ, εκοψες το τσιγαρο, ξαναρχισες γυμναστικη και με μεγαλυτερη αντοχη. πωπω..............................
εγω εχω να κανω ποδηλατο-στεπερ απο οταν ημουν 15 και δεν καπνιζα ακομα.
φετος θα ξανακανω στο πατρικο μου και μετα απο 6-7 χρονια τσιγαρου, ειναι ζητημα αν θα αντεχω κανα 3λεπτο? :P
μετα σκεφτηκα να κανω κανα βαρακι κ θυμηθηκα (ΜΗ με κραξετε ε?) ενα βαρακι που ειχα παρει απο το telemarketing που κανει μια χαρακτηριστικη κινηση (την οποια θεωρησα καλο να δειξω στην αδερφη μου κ τον ανδρα της ενω περπατουσαμε σε δημοσιο χωρο κτο καλοκαιρι κ εγινα ΡΟΜΠΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ)
να ειχε κανει η λεσινγκ την παρουσιαση δημοσιως, αντε να το περιμενα. αλλα εσυ βρε σμαρτ?????????
αααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχ αχααχαχαχαχαχααχαχαχααχ
οποτε, δε νομιζω οτι το αποψινο ηταν κατορθωμα :starhit:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή