Τι εκανα σημερα για μενα - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 46 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 684
    Senior Member
    Originally posted by granita
    lessing μπράβο!!!!!!

εγω το μόνο που εκανα ηταν να παω γυμναστήριο ολες τις μέρες αυτές αν κ βαριόμουν τρομερά.
    Το μονο;Τι λες ειναι πολυ σημαντικο μην το παραβλεπεις!
    ΑΛΕΞΑΝΤΡΙΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ Ο.Κ;

Senior Member
    Originally posted by lessing
    lessing μπράβο!!!!!!

εγω το μόνο που εκανα ηταν να παω γυμναστήριο ολες τις μέρες αυτές αν κ βαριόμουν τρομερά.
    Ημουν λιγο πεσμενη αλλα μολις γυρισα απο γυμναστηριο και νιωθω πολυ καλυτερα!!!
    εσυ??

Senior Member
    so,εγω σημερα για εμενα απλα απολαυσα το κινεζικο τσαο μειν μου με κοτοπουλο που τοσο ειχα πεθυμησει κ πηρα ενα πολυ ωραιο σκουφο...που χω κ ψωνιο με αυτα...!!!τιποτα τρομεροοο τουλαχιστον βγηκα απ το σπιτι !!!!

Senior Member
    Originally posted by smart
    ποτε δεν ειναι αργα.... ή νωρις...
    εξαρταται απο που κοιτας :shocked2:
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by bubulitsa86
    so,εγω σημερα για εμενα απλα απολαυσα το κινεζικο τσαο μειν μου με κοτοπουλο που τοσο ειχα πεθυμησει κ πηρα ενα πολυ ωραιο σκουφο...που χω κ ψωνιο με αυτα...!!!τιποτα τρομεροοο τουλαχιστον βγηκα απ το σπιτι !!!!
    Μπραβο που βγηκες!:thumbup:

Senior Member
    Εχτες εγραψα ενα γραμμα σε μια φιλη με την οποια εχω τσαντιστει κ θα της το δωσω αυριο. Σημερα εκανα εκκαθαριση στη ντουλαπα μου εβγαλα ρουχα που δεν φοραω κ τακτοποιησα τα υπολοιπα ανα ομαδες χρωματων.Σημερα αρχισα διαιτα στο γατι μου γιατι το εχω κανει βουλιμικο απο την πολυ αγαπη το μπουκωνα.Πρεπει να ανοιξει φορουμ κι αυτο.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    lessing μπράβο!!!!!!

Ημουν λιγο πεσμενη αλλα μολις γυρισα απο γυμναστηριο και νιωθω πολυ καλυτερα!!!
    εσυ??
    ωραια!χαιρομαι που κανεις γυμναστικη.Εγω καλα.Νοιωθω οτι η αφετηρια μου εχει αναβαθμιστει.

Senior Member
    ΚΛΙΚ ;)τι εγινε με το φαιναλ καουνταν;Ολα καλα;Εισαι καλα;:smirk::spin:

Senior Member
    lessing μπράβο!!!!!!

σ ευχαριστώ lessing!

Senior Member
    Λοιπον τα γραφω ανακατεμενα γιατι εχω μπερδεψει τις μερες αλλα η ουσια μετραει: Χτες Τεταρτη πηγα κ εκανα Πιλατες μονη μου γιατι η φιλη μου δεν μπορουσε κ ηταν τελεια.Εστιασαμε στην αναπνοη που νομιζω οτι ειναι η μονη που γυμναζει ολους τους μυς της κοιλιας.Και το πρωι ειχα αγορασει 3 καινουργια βιβλια.
    Προχτες Τριτη το πρωι πηγα στη διαιτολογο.Ζυγιστηκα κ ειδα οτι ειχα παρει ενα κιλο αλλα δεν αναστατωθηκα γιατι ηταν αναμενομενο με γιορτες Κατερινες κ Στελλες -γλυκα-με κατι εξοδους κι εκδρομες-παιδακια-.Αντιθετα αυτο με εκανε να τηρησω τη διατροφη απο δω κι εμπρος πολυ πιο πιστα.Το απογευμα πηγα στην ψι οπου ειχαμε μια τρομερα ενδιαφερουσα συνεδρια για τι ρολο εχει στη ζωη μου το φαγητο κ τι σημαινει για μενα ελεγχος(στον οποιο ειμαι αλλεργικη τροπον τινα)Και σημερα σιγυριζω κ τακτοποιω τις ντουλαπες μου.
    τελεια lessing...
    τι βιβλια πηρες?
    Eπειδη η κοπελια που δουλευουμε τη θεραπεια ακολουθει συστημικη προσεγγιση πηρα ''το Μωβ υγρο ''της Κατακη.Μετα ενα αλλο που δεν θυμαμαι τον τιτλο θα στο γραψω μετα ψυχολογιας παντως κ τελος ''το ευχαριστημενο''το εχει γραψει η κορη του Καραγατση κ την ειχα δει σε μια συνεντευξη στην ΕΤ κ ηταν πολυ συγκινητικη μου αρεσαν πολυ αυτα που ελεγε/
    Αλεξαντριτα βρηκα κ το τριτο βιβλιο ειναι ''o John Bowlby και η θεωρια του δεσμου''

Senior Member
    Αν μπορεις πες μου αν σου αρεσαν μολις τα τελειωσεις...

Senior Member
    την περασμενη βδομαδα πηγα καρδιολογο κ πηρα τη βεβαιωση για το γυμναστηριο :D which means......... σε κανα 10ημερο κανω εγγραφη!!!

Εγώ σήμερα για μένα....πήρα στυλο και ενα τετράδιο και αποφάσισα να κρατάω ημερολόγιο, για να καταγράφω όλα αυτά που με πνίγουν και δεν μπορώ να πω. Για να τα εκφράζω, να τα βγάζω από μεσα μου.

Πάντα έγραφα...όχι συστηματικα. Αλλά πάντα όταν το χρειαζόμουν. Και τώρα πιστεύω πω θα με βοηθήσει το γράψιμο να ξεπεράσω τη διαταραχή μου, την εξάρτησή μου.

Αυτά. :)
    Καλημέρα και εύχομαι όλοι να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους σήμερα!!!!

Senior Member
    Originally posted by click
    την περασμενη βδομαδα πηγα καρδιολογο κ πηρα τη βεβαιωση για το γυμναστηριο :D which means......... σε κανα 10ημερο κανω εγγραφη!!!
    επ!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕς!!!!!!:starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Αν μπορεις πες μου αν σου αρεσαν μολις τα τελειωσεις...
    Αυτο της κορης του Καραγατση τελειο!Τα αλλα δεν ειμαι ακομα σε φαση εχω μπλεξει με δουλιες

Page 15 of 46 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast